واضح آرشیو وب فارسی:واحد مرکزي خبر: حملات تخريبگرانه عليه دولت با هدف ساقط كردن گفتمان انقلابي
بيانيه مهم بسيج دانشجويي درخصوص اظهارات روحاني:
در شرايطي كه اعتراض فعالين سياسي به اظهارات تخريبگرانه حسن روحاني عليه دولت آنهم به فاصله كوتاهي پس از حمايت هاي بي سابقه رهبر انقلاب ادامه دارد، دبيرخانه شوراي تبيين مواضع بسيج دانشجويي دانشگاههاي تهران بزرگ هم در اين زمينه بيانيه اي صادر و تأكيد كرد: پس از فرمايشات مدبرانه مقام معظم رهبري در ديدار با اعضاي هيئت دولت، موجي كه ميرفت با صحبتهاي سؤال برانگيز رئيس اسبق دولت پيرامون اتمام مداراي 3 ساله با دولت آغاز شود، در نطفه خفه شد. اينك به نظر ميرسد كه مخالفان گفتمان انقلابي دولت نهم كه گفتمان انفعالي دولتهاي پيشين را با چالش مواجه نموده است با پيش انداختن يكي از چهرههاي موجه سابق انقلاب قصد دارند با دستمايه قرار دادن اين سخنان، حملات تخريب گرانه خويش عليه دولت نهم را نه فقط با كاركرد انتخاباتي كه بيش از آن با كاركرد ساقط كردن گفتمان انقلابي از فضاي كشور شروعي مجدد بخشند.
در اين بيانيه آمده است: مسئول سابق تيم مذاكره كننده پرونده هستهاي كشورمان در جمع اعضاي حزب اعتدال و توسعه متفاوتتر از گذشته بود؛ چراكه او پيش از اين تلاش ميكرد در صحبتهايش بدون بيان آماري و يا استدلالي هر آن چه كه در دل دارد به زبان براند، اما اين بار روحاني اين گونه وانمود ميكرد كه از سر دلسوزي و نه از سر دل چنين سخناني بيان ميكند، اما چه سود از اين همه تلاش روحاني؟ معتقدند كه روحاني با پيوند زدن موارد آمارياش به مباحث انتخاباتياش همگان را به اين سو ميبرد كه نماينده دورههاي گذشته مجلس با رديف كردن آمارهايي كه آن را متناقضنما خواندهاند سعي در مطرح كردن مجدد نام خويش در ميان رسانهها و افكارعمومي دارد.
نويسندگان اين بيانيه در ادامه با عنوان كردن مواردي كه آن را نمونههايي از تناقض و يا افاضات ناصواب خواندهاند، ابراز عقيده كردهاند كه روحاني در بخشي از اظهاراتش با بيان قيمت نفت امروز، ذخاير ارزي كشورمان را با عربستان و كويت مقايسه كرده و ناخواسته چوب حراج به سرمايههاي ادعايي دولت سازندگي ميزند. كدام انساني با حداقل درك و بهره مندي از قدرت تعقل است كه نداند سعوديها با جمعيتي معادل ثلث ايران، بيش از دو برابر كشورمان صادرات نفت دارند و نابخردانه ذخاير كشورشان را تقديم بيگانگان ميكنند.
صادركنندگان اين بيانيه با بيان اين كه كدام منصفي است كه نداند ميزان محروميتها، بيكاريها، شكافهاي طبقاتي و توسعه نيافتگي اقتصادي، سياسي و اجتماعي شبه جزيره بسيار بيشتر است از ايران و قياس آن دو معالفارق معتقدند: اگر جز اين است اظهارات سران سازندگي كه تلاش در جهت كارهاي عمراني و آباداني ايران را وجه همت خويش قرارميدادند و اصلاحاتچيهايي كه شعار توسعه يافتگي آنها گوش فلك را كر كرده بود سرابي بيش نبوده است؛ چراكه بايد با سعوديهاي قدم ننهاده در راه توسعه مقايسه شويم.
اين بيانيه ميافزايد: نكند شعار انتخاباتي جناب آقاي روحاني چوب حراج زدن به همه ذخاير نفتي كشور در عرض چند روز و ذخيره كردن همه پول آن است تا پس از سالها تلاش بتوانيم به كويت نزديك شويم و «كويت شيعي» سر لوحه برنامههاي مسئول ستاد پشتيباني پشت خط مقدم جنگ باشد؟
در ادامه اين بيانيه با بيان اين كه روحاني از عدم اجراي بخشي از اصل 44 كه تبديل اقتصاد دولتي به اقتصاد مردمي و خصوصي است گلايه ميكند، پيشنهاد شده است: بهتر است وي نگاهي به آمار خصوصي سازي در اين ساليان اخير و مقايسه آن با اختصاصي سازيهاي دوران رياست جمهوري سران سازندگي و اصلاحات بياندازد و آن گاه شعار شبه دولتي شدن اقتصاد را سر دهد.
صادركنندگان اين بيانيه معتقدند: هيچ گاه از حافظه تاريخي ملت پاك نخواهد شد راه اندازي زنجيرهاي مؤسسات و شركتهايي با هيئت مديره برخي مديران دول سابق و اسبق و واگذاري سهام دولتي به آنها ذيل عنوان خصوصي سازي و هرچند در اين اثنا واگذاريهاي لاك پشتي هم به بخش هاي حقيقتاً خصوصي صورت پذيرفته بود. هيچ كس كتمان نميكند مع الفارق بودن قياس زيّ مردمي اين دولت را با خوي كاخ نشيني برخي از مديران دولتهاي قبل و آن گاه جالب مينمايد دلسوزي فراموش كنندگان مردم براي مردم.
در ادامه اين بياينه آمده است: كمتر كسي فراموش ميكند هتاكيهاي مدعيان را كه تحت نام غفلت از خصوصي سازي، سعي در تعجيل دادن دولت در واگذاري سهام دولتي دارند تا شايد از اين رهاورد ثروتاندوزان سابق ناني به كف آرند و مسير گذشته خويش تداوم بخشند. آيا اين بخش از اظهارات روحاني شعار انتخاباتي «خصوصي سازي چند روزه براي ثروتاندوزي سرمايه داران» را به ذهن متبادر نميكند؟
نويسندگان اين بيانيه ادامه دادهاند: در بخش ديگري از اين ميتينگ انتخاباتي، روحاني پيرامون گرفتاري دشمن در اين 3 سال اخير سخن ميراند، حال آن كه اگر معيار وي در قوت و ضعف آمريكاييها را بپذيريم مگر اشغالگران در زمان تصدي وي در دبيرخانه شوراي عالي امنيت ملي به افغانستان و عراق حمله ور نشدند؟ روحاني اول بايد از خود بپرسد كه در آن مدت چه استفادهاي از گرفتاري دشمنان نمود؟
در ادامه اين بيانيه ادعا شده است: آيا جز اين است كه منتظران ظهور فيزيكي آمريكا در منطقه با اين حضور دست از پا گم كرده با تفاهم نامههايي ننگين همانند آن چه در سال 2003 اتفاق افتاد به استقبال آمريكاييها رفتند و تا پاي عدم حمايت از مقاومت مردمي لبنان و فلسطين پيش رفتند و عزت ملي ملتمان را قرباني آمريكا هراسي خويش كردند.
در ادامه اين بيانيه با بيان اين عقيده كه بي ترديد عزت مردم، اين بيگانهترين واژه با فرهنگ لغات حسن روحاني، آن گاه كه بتواند دست مايه حمله به دولت نهم قرار بگيرد، جايي در واژگان وي پيدا ميكند، ادعا شده است: او البته از اين نالان است كه ايرانيان خارج نشين امروز نميتوانند با موضع عزت راه روند و رفتار شايسته با ايشان نميشود. با اين اوصاف به نظر ميآيد كه منظور جناب روحاني، نه مردم عزيز ايران در جاي جاي نقاط جهان، كه همان جيره خواران دول مستكبري است كه با انقلاب ايران از كشور بريدند و در دامان دشمنان جاي گرفتند و چون امروز موضع عزت ايران دشمنان را به تنگ آورده، اين سلطنت طلبان در مقابل اربابان خويش احساس ذلت مي كنند و روحاني دلسوز آنان شده است.
صادركنندگان اين بيانيه شعار انتخاباتي «عزت براي همه ايرانيان و در رأس آن فراريان» را درخور برخي از سخنان روحاني كه سخيف ترين اظهاراتش است، خواندهاند.
در اين بيانيه ابراز عقيده شده كه خواندن فاتحه كار كارشناسي، ترجيع بند همه سخنان آناني است كه روزگاري بر مسند قدرت و در اوج ثروت بودند و اينك فقط ثروت و يا به تعبير خودشان «نفت و بانك» را در اختيار دارند.
در ادامه اين بيانيه با بيان اينكه كيست كه فراموش كرده باشد در 16 سال دولتهاي سازندگي و اصلاحات مجموعهاي 100 نفره، روزي سردمدار وزارتخانهاي ميشدند و روز ديگر اگر تنزل مييافتند، در مسند استانداري مينشستند و بنا بر خوشامد حلقه اطرافيان رئيس جمهور از استانداري و معاونت وزارتخانه تا وزارت و معاونت رياست جمهوري ارتقاء و تنزل مييافتند، افزوده شده است: اينك اگر با باز كردن حلقه مديران، هرچند كه چتر آن گسترده تر از اين هم مي تواند شود، عده اي همواره بر خوان نشسته كنار روند و از آنان بهتران جايگزينشان شوند، شعار مقابله با كارشناسان كر كن گوش فلك مي شوند. مگر تا كي فردي پس از چندين سال وزارت، ايده و بازدهي دارد و نشاط فعاليت؛ آن هم مديراني كه نشستن در كنج وزارت يا همراهي با رئيس جمهور در سفرهاي خارجي را بر حضور در ميان مردم و همراهي رؤساي دولت در سفرهاي استاني سالانه ترجيح ميدادند.
اين بيانيه مي افزايد: روحاني در بخش ديگر، همچون بريدگان از نظام سخن ميراند و اين سؤال را طرح ميكند كه «آيا اساساً نظام آمادگي انتقال يا گردش قدرت را دارد يا پشت پرده تصميم گرفته شده كه فعلاً اين قدرت در گردش نباشد» چگونه است كه فرا دستان و فرو دستان روحاني آنگاه كه انتخاباتي را از دست ميدهند زمين انتخابات را سنگلاخي مينامند. مگر خود وي پيش از اين در انتخاباتهاي گذشته كرسي نشين نشده است كه اين گونه در حق نظام زبان ميچرخاند بي آن كه كمي سخن خويش را از ذهن بگذراند. در اين بيانيه با بيان اين كه بدون اين كه بخواهيم قضاوتي كرده باشيم، پيرامون صلاحيت و يا بي صلاحيتي روحاني براي رياست جمهوري، اين چنين وانمود مي شود كه سخن روحاني گامي رو به جلو براي گرفتن صلاحيت است؛ علاوه بر آن كه نيم نگاهي به آراي اپوزيسيون داخلي هم داشته است، «روحاني براي همه از معتدليون تا افراطيون» را به عنوان مقدمه شعارهاي انتخاباتي حسن روحاني براي انتخابات دهم خواندهاند.
در ادامه اين بيانيه، تحليل چرايي سخنان روحاني و پيش بيني شرايط پس از آن، قابل اهميت عنوان و ابراز عقيده شده است: پس از فرمايشات مدبرانه مقام معظم رهبري در ديدار با اعضاي هيئت دولت، موجي كه ميرفت با صحبتهاي سؤال برانگيز رئيس اسبق دولت پيرامون اتمام مداراي 3 ساله با دولت آغاز شود، در نطفه خفه شد. اينك به نظر ميرسد كه مخالفان گفتمان انقلابي دولت نهم كه گفتمان انفعالي دولتهاي پيشين را با چالش مواجه نموده است با پيش انداختن يكي از چهرههاي موجه سابق انقلاب قصد دارند با دستمايه قرار دادن اين سخنان، حملات تخريب گرانه خويش عليه دولت نهم را نه فقط با كاركرد انتخاباتي كه بيش از آن با كاركرد ساقط كردن گفتمان انقلابي از فضاي كشور شروعي مجدد بخشند.
صادركنندگان اين بيانيه معتقدند: در اين بين به نظر ميآيد جرياني افراطي و تخريبگر در نظر دارد از اختلاف سليقه برخي گروههاي جريان اصولگرا بيش از اين سوء استفاده كند و به زعم خويش با علم به اين كه هر قدر ياوه سرايي كنند تنها جريان مقابلشان دولتي است كه به علت قرار گرفتن در جايگاه اجرايي توان دفاع از خويش را ندارد و ديگر اصولگرايان، ياوه گويي هاي ياوه سرايان را بي جواب خواهند گذارد، بر حجم هتاكيها و فحاشيهاي خود بيافزايند.
در پاياين اين بيانيه تاكيد شده است: دراين خصوص لازم به ذكر است كه دانشجويان بسيجي ضمن رصد شرايط مانع از تلاش آناني خواهند شد كه در ظاهر، انتخابات خرداد 88 را هدف خويش قرار دادهاند، اما حقيقتاً به دنبال بازگرداندن فضاي انتخابات ميان گروههايي اند كه پيش از اين عملكرد خويش را در منظر قضاوت افكار عمومي قرار دادند و تلاش ميكنند گفتماني جز آن چه رهبري انقلاب بيان مي دارند در جامعه حاكم سازند. اينان بايد بدانند كه بي ترديد ديدهبان تيزبين جامعه هر شخص و يا جرياني كه مصداق مطرودين راه و گفتمان انقلاب، امام و رهبري قرار گيرند هدف قرار داده و سيلي محكم خويش را بر گوش آنان خواهد نواخت.
نظرات كاربران:
دوشنبه 25 شهريور 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: واحد مرکزي خبر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 75]