تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 28 آبان 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):دلى كه در آن حكمت نيست، مانند خانه ويران است، پس بياموزيد و تعليم دهيد، بفهميد و ن...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1830843043




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

صلح با کودک بدغذا: آنها عاشق غذا می شوند و شما عاشق آنها


واضح آرشیو وب فارسی:سایت دانلود رایگان:
[تصویر: 7np2q3qpth6zvt1yhsyj.jpg]


مدارا با یک بچه بدغذا یکی از سخت ترین کارهای دنیا برای والدین است. اگر شما هم کوچولوی نق نقویی دارید که سر سفره به انواع و اقسام غذاها فقط می گوید: «دوست ندارم» خواندن این مطلب را از دست ندهید تا شاید بتوانید بدغذایی فرزندتان را برطرف کنید.

بدغذایی بچه ها در برهه ای از زمان، یک رفتار کاملا طبیعی است ولی این رفتار طبیعی، معمولا منجر به اتفاقات غیرطبیعی در خانه می شود! جنگ و دعوا بر سر میز شام و اصرار مادر به کودک برای خوردن گوشت، یا سبزی ها یا ماست و جیغ و داد کودکی که سرسختانه از مواضع خودش دفاع می کند، صحنه هایی است که در هر خانه ای که کودک نوپا دارد به وفور دیده می شود. آخر هم یا کار به اجبار و زور می کشد یا قهر و گرسنه ماندن کوچولوها! اما این مشکل و راه رویارویی با آن همیشه هم نباید این قدر دشوار باشد. به علاوه همیشه یادتان باشد شما تنها والدینی نیستید که با فرزندشان چنین مشکلی دارند. در این مطلب 13 راهکار را برای برخورد با بچه های بدغذا و کمک به آن ها برای داشتن تغذیه ای سالم تر و متعادل تر یاد می گیرید. تا وقتی که سلیقه غذایی فرزند شما به بلوغ کامل نرسیده است، بد نیست این 13 نکته را به کار ببندید.


به اشتهای فرزندتان احترام بگذارید
داشتن یا نداشتن اشتها برای بچه ها هم مانند بزرگ ترها برای خوردن غذا لازم است. کوچولوها ماشینی نیستند که هر وقت دکمه آن را روشن کنید، شروع به خوردن بکنند! بچه ها به خصوص در سنین پایین تر فقط وقتی گرسنه باشند غذا می خورند. بنابراین وقتی فرزندتان اشتها ندارد، او را به خوردن غذا یا میان وعده مجبور نکنید. به همین ترتیب، در پایان غذا به کودک اصرار نکنید بشقابش را تمیز کند و برای این کار او را تشویق نکنید. این کار فقط باعث می شود تا موضوع غذا خوردن تبدیل به یک موضوع جنجال برانگیز شود و کودک به خوردن بیش از مقدار که سیر شود، تشویق شود.

قوانین را نشکنید!
بهتر است در خانه، برای غذا خوردن برنامه و قانون مشخصی داشته باشید و همیشه آن را رعایت کنید مثلا همه وعده های غذایی را سر ساعت مشخص سرو کنید. خوردن آبمیوه، میان وعده و شیر را دست کم یک ساعت قبل از غذا ممنوع کنید. اگر بچه ها گرسنه به سر میز بیایند، احتمالا علاقه بیشتری به غذا نشان می دهند.

شوکه نشوید!
هر بار که غذای جدیدی را به کودک تان معرفی می کنید باید منتظر دیدن چنین صحنه هایی باشید: کودک به غذا دست می زند، آن را بو می کشد، اندکی از آن را در دهان می گذارد و حتی ممکن است دوباره آن را از دهانش بیرون بیاورد! چیزی که مسلم است این است که قبل از اینکه کودک نخستین لقمه از غذای جدید را بخورد، چند بار این کارها را تکرار خواهد کرد. بنابر این بهتر است صبور باشید و مایوس نشوید، ممکن است برای بار اول و دوم همین قضیه تکرار شود ولی بار سوم و چهارم قطعا وضع بهتر خواهد بود. به شرطی که حوصله کنید! اگر می خواهید کودک را به پذیرش غذای جدید تشویق کنید بهتر است درباره رنگ، بو و شکل آن حرف بزنید نه اینکه مدام تکرار کنید مزه این غذا خوب است.

غذا را خوشگل کنید!
بچه های کوچک بیشتر به ظاهر غذا اهمیت می دهند تا طعم آن. از طرفی زیبا کردن ظرف غذای آن ها و درست کردن شکل های بامزه با خوراکی ها باعث می شود تا آن ها موقع غذا خوردن نوعی تفریح را هم تجربه کنند. شما می توانید با قالب های شیرینی غذاها را قالب بزنید یا حتی اجازه دهید کودک با سبزی ها منظره و آدمک درست کند. خلاق باشید! غذاهای صبحانه را برای شام به کودک تعارف کنید.

دسر جایزه ندهید!
بعضی از پدر و مادرها عادت دارند دسر را به عنوان یک جایزه و تشویق برای فرزندشان در نظر بگیرند و درصورتی که غذای اصلی را نخورد، او را از خوردن دسر محروم کنند. این رفتار نادرست است، چرا که ناخودآگاه این پیام را به کودک منتقل می کند که دسر بهترین بخش غذاست و فقط اشتهای او را برای خوردن شیرینی بیشتر می کند. برای حل این مشکل بهتر است فقط هفته ای چند شب دسر داشته باشید و در این چند شب، تحت هر شرایطی به کودک اجازه خوردن دسر را بدهید. راه دیگر این است که دسرهای بهتر و سالم تر تهیه کنید مثلا به عنوان دسر از ماست و میوه استفاده کنید.

الگوی خوبی باشید
بچه ها عادت دارند در همه چیز از بزرگ ترها تقلید کنند. اگر شما از یک رژیم غذایی سالم و متنوع پیروی کنید، کودک هم با دیدن رفتار شما تشویق شده و همان رفتار را تقلید می کند.

کلک بزنید!
شما می توانید با مخلوط کردن انواع مختلف غذا حتی موادی را که فرزندتان دوست ندارد اندک اندک وارد رژیم غذایی او بکنید. چرخ کردن گوشت و اضافه کردن آن به غذاهای مورد علاقه کودک تان یکی از این راه هاست. در ضمن می توانید سبزی هایی مانند جعفری خرد شده یا فلفل سبز یا کلم بروکلی خرد شده را به مایه ماکارونی، غذای محبوب فرزندتان، اضافه کنید یا کدو را رنده کرده و در سوپ بریزید!

حواس کودک را پرت نکنید
انواع محرک های محیطی مانند تلویزیون می توانند حواس کودک را پرت کرده و او را از سر سفره غذا بلند کنند. به همین دلیل بهتر است موقع خوردن غذا، تلویزیون را خاموش کنید، اسباب بازی های کودک را کنار بگذارید و اجازه ندهید با کتاب یا اسباب بازی سر سفره بیاید.

مادر باشید نه آشپز!
اگر بعد از اینکه فرزندتان غذایی را نپذیرفت، برای او غذای جداگانه درست کنید، او را برای حفظ این عادت نادرست تشویق کرده اید. به جای پختن انواع جور و واجور غذا، همیشه همان غذاهای سالم را برای همه اعضای خانواده سرو کنید. کودک شما هم کم کم با این غذاها آشنا می شود و به خوردن آن ها عادت می کند.

دعوا نکنید!
اصرار بیش از حد شما برای خوردن یک ماده غذایی بدتر باعث مقاومت کودک می شود و به همین دلیل حالت لج و لجبازی بین شما پیش خواهد آمد. در ضمن یادتان باشد هیچ وقت نباید در برابر این رفتار کودک خونسردی خودتان را از دست داده و با او دعوا کنید. اگر کودک موقع خوردن غذا استرس داشته باشد، آمدن سر میز غذا برای او تبدیل به خاطره ای ناخوشایند می شود و او برای غذا خوردن بیشتر دچار مشکل خواهد شد.

صبور باشید
اصلاح عادت های نادرست بچه ها چیزی نیست که یک شبه اتفاق بیفتد، بنابر این باید صبور باشید و اجازه دهید تا در طولانی مدت همه چیز بهتر شود. حواس تان به نشانه های کوچک نیز باشد. همین که فرزندتان هر روز به موقع سر میز می آید، شروع خوبی برای اصلاح عادت بدغذایی اوست.

پای بچه ها را وسط بکشید
همه بچه ها غذایی را که خودشان درست کرده باشند می خورند. شما می توانید کودک را در مراحل مختلف تهیه غذا، از خرید مواد لازم در سوپرمارکت تا شستن و پختن آن ها شرکت دهید. یادتان باشد چیزی را که دوست ندارید فرزندتان بخورد، اصلا خریداری نکنید.
منبع: کلوب







این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: سایت دانلود رایگان]
[مشاهده در: www.freedownload.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 442]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن