واضح آرشیو وب فارسی:ايلنا: عضو شوراي مركزي سازمان اسلامي دانشجويان ايران:تشكلهاي دانشجويي نبايد ستاد انتخابات و محل دعواي احزاب باشند
تهران- خبرگزاري كار ايران
عضو شوراي مركزي سازمان اسلامي دانشجويان ايران (سادا) گفت: اين درست نيست كه يك تشكل از جنس دانشجويي ستاد انتخاباتي يك فرد و تشكلهاي دانشجويي مثل احزاب محل دعواي انتخاباتي باشد.
به گزارش خبرنگار "ايلنا"، سيد مجتبي منتظري با بيان اينكه دانشگاه آزاد اسلامي داراي سه تشكل به نامهاي تشكل دانشجويي دانشگاه آزاد اسلامي، سازمان اسلامي دانشگاه آزاد اسلامي و مجمع تشكلهاي سياسي دانشگاه آزاد ميباشد، گفت: در آينده نزديك تشكل چهارم از مجموعه تشكلهاي دانشجوي دانشگاه آزاد به اين سه تشكل اضافه خواهد شد.
وي ادامه داد: دانشگاه آزاد اسلامي 250 تشكل دانشجويي و حدود 800 نشريه دانشجويي دارد. به نظر ميرسد كه تشكلهاي دانشگاه آزاد بعد از بسيج دانشجويي منسجمترين و بيشترين تعداد را از لحاظ كميت دارا ميباشد.
وي با اشاره به اينكه مقام معظم رهبري در بحث جنبش دانشجويي بر حركت دانشجويي تاكيد ميكنند و مفاهيمي را از دانشجويان خواستارند، گفت: به عقيده ما بايد اين مفاهيم كه عبارتند از ناتوي فرهنگي، نخبه پروري سياسي، عدالت خواهي و الگوي توسعه ايران اسلامي بايد به گفتمان تبديل شود و اين گفتمان غالب دانشگاهها باشد.
منتظري با بيان اينكه متاسفانه خروجي دانشگاهها تنها افراد متخصص بوده و متعهد نيستند، گفت: بنا بر آمار رسمي نهاد مقام معظم رهبري ميزان مشاركت دانشجويان در فعاليتهاي دانشجويي 10 درصد است و طيف وسيعي از دانشجويان ما نسبت به مسايل گوناگون بيتفاوتند كه به عقيده ما اين وظيفه تشكلهاي دانشجويي است كه اين خروجي را متخصص و متعهد كند.
وي با اذعان بر اينكه گفتمان غالب تشكلهاي دانشجويي ما از جنس گفتمان مطلوب دانشجويي نيست، تاكيد كرد: بايد تمام هشت تشكل دانشجويي كه به طور رسمي فعاليت دارند با هم وحدت داشته و اين مفاهيم را به گفتمان تبديل كنيم.
عضو شوراي مركزي سازمان اسلامي دانشجويان (سادا) با اشاره به خواستههاي مقام معظم رهبري در ديدار با تشكلهاي دانشجويي گفت: متاسفانه تشكلهاي دانشجويي جوابي براي خواستههاي رهبري مثل تدوين الگوهاي اسلامي در دانشگاهها نخواهند داشت. متاسفانه دانشجويان پيگير كار نبودند كه به نظر ميرسد اگر آن وحدت نسبي وجود داشته باشد، حركت دانشجويي مطلوب خواهيم داشت.
منتظري با بيان اينكه بحث انتخابات رياست جمهوري در كشور زودهنگام شروع شد، گفت: طرح زود هنگام انتخابات رياست جمهوري دهم مخل نظام و مديريت كشور خواهد بود و باعث خواهد شد كه اين ظن به دولت وقت شود كه اين حركات دولت انتخاباتي و تبليغاتي است.
وي ادامه داد: تنشهاي سياسي يك سال قبل از انتخابات به نفع ثبات كشور نيست.
منتظري افزود: انتخابات رياست جمهوري نبايد هماورد اخلاقي گروهها و جريانهاي سياسي باشد و تاكيد داريم كه احزاب برنامه محور وارد رقابت شوند، نه فرد محور.
وي ادامه داد: انتقاد ما به تشكلهاي دانشجويي اين است كه خيلي زود به سراغ مصداق رفته و گزينه نهايي براي خود معرفي كردند.
اين درست نيست كه يك تشكل از جنس دانشجويي ستاد انتخاباتي يك فرد باشد و نبايد تشكلهاي دانشجويي مثل احزاب محل دعواي انتخاباتي باشد.
وي گفت: منتظري در پايان گفت: انتقادي نيز به اصولگرايان وارد است كه دلشان نميخواهد كنش جدي را شروع كنند و در تعارف با احمدي نژاد هستند و گزينه جدي را يا جرات نميكنند و يا روي شان نميشود، معرفي كنند.
در ادامه نشست سيد مرتضي احمدي دبيركل اتحاديه تشكلهاي سياسي دانشگاه آزاد اسلامي (اتحاديه اول) با بيان اينكه تشكل مطبوعش برنامههاي خود را در يك چشم انداز يكساله آغاز كرده است، گفت: اولين برنامه ما اين بود كه جهت ارتقاي سطح كيفي اعضا به مقوله آموزش بپردازيم كه به طور جدي اجرا و مرحله پاياني آن 11 تا 14 مهر برگزار ميشود.
وي ادامه داد: برگزاري مجمع دبيران اتحاديه ، جلسات شوراي مركزي و راه اندازي كميسيونهاي چهارگانه از ديگر برنامههاي اين تشكل ميباشد.
وي با اشاره به تاكيد مقام معظم رهبري در ديدار با دانشجويان مبني بر مهندسي فرهنگي در دانشگاهها گفت: ما كميسيوني به اين مضمون در اتحاديه راه اندازي كرديم به نام كميسيون مهندسي فرهنگي و نيز براي جلوگيري از فرق و افكار انحرافي برنامههاي داريم.
احمدي با اشاره به انتخابات رياست جمهوري گفت: تشكل ما با احزابي كه در چارچوب قانون اساسي فعاليت دارند، ديدار ميكند كه اولين ديدار با هدف آشنايي نزديك با برنامهها، اهداف و كانديداي احزاب با كروبي دبير كل حزب اعتمادملي انجام شد تا اين مسايل در شوراي مركزي طرح و بررسي شود و سپس روي يك گزينه اجماع خواهيم كرد.
وي با اعلام اينكه ديدارهايي با هاشمي رفسنجاني، قاليباف، محسن رضايي و روحاني خواهيم داشت، گفت: ديدارهايي نيز با مراجع تقليد در قم به مناسبت وحدت حوزه و دانشگاه داشتيم.
احمدي گفت: نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري گاهي تبعيضي راجع به دانشجويان دانشگاه آزاد و دولتي مرتكب ميشود كه يكي از موارد در خصوص اختصاص سهميههايي مثل ديدار با رئيسجمهور و ساير ديدارها است مثلاً در ديدار اخير با مسوول نهاد، برخي از نمايندگان تشكلهاي دانشجويي موضعگيريهايي داشتند كه اگر بخواهند به اين كار ادامه دهند، آنها را به مناظره دعوت خواهيم كرد.
در ادامه نشست علي رستمي، مسوول كميته سياسي سازمان اسلامي دانشجويان ايران (سادا) (اتحاديه اول) مساله مشايي و كردان را به عنوان دو مشكل اصلي مجامع سياسي دانشجويي عنوان كرد و گفت: بحث مدرك دكتر كردان كه ما در عنوان دكتر بودنش مشكل داريم و از رئيسجمهور تقاضا داريم كه براي مردم شفاف سازي كنند كه آيا مدرك دكتري ايشان صحت دارد و يا نه. از مجلس نيز تقاضا داريم كه در بحث نظارت قانوني با دولت هيچگونه تعارفي نداشته باشد كه متاسفانه احساس ميشود مقداري در اين زمينه تعارف وجود دارد كه اميدواريم در خصوص كردان حرف ما نقض شود.
وي ادامه داد: انتقادي نيز به رئيس جمهور داشتيم كه فرمودند من به اين كاغذ پارهها اهميتي نميدهم كه اين توهين بسيار بزرگي به جامعه دانشگاهي است و اميدواريم ايشان جواب قانع كنندهاي داشته باشد.
وي با اشاره به اينكه امام (ره) جمعه آخر ماه مبارك رمضان را روز قدس نامگذاري كردند، افزود: وظيفه ما دفاع از قبله اول مسلمانان است و سازمانهاي مختلف در اين زمينه تشكيل شد ولي متاسفانه معاون رئيس جمهور ميآيد و از مردم اسرائيل حمايت كرده و آنان را دوست ما ميخواند در حالي كه آنها غاصباند وبا شاديهاي ما ناراحت و با ناراحتيهاي ما شاد ميشوند.
وي افزود: از رئيسجمهور خواستاريم اين موضوع را پيگيري كند و به درخواست ما احترام قايل شده و برخوردي شايسته با مشايي انجام دهد كه بتواند جبران مافات را كند.
رستمي با بيان اينكه اولين كارما گفتوگو با مجلس شوراي اسلامي در خصوص دانشگاه آزاد اسلامي است، گفت: ما از مجلس تقاضا داريم كه اگر مشكلي با مديريت دانشگاه آزاد اسلامي وجود دارد از مجاري قانوني و به دور از جنجالهاي رسانهاي و در يك روال منطقي پيگيري شود. ما طرفدار دانشگاه آزاد هستيم و ميخواهيم تا حقانيت دانشگاه آزاد اثبات شود.
وي ادامه داد: بحث ديگر بحث كمك دولت به دانشگاه آزاد است. دولتمردان ما هميشه ازشهريههاي سنگين دانشگاه آزاد گلايه دارند ولي هرگز سوبسيد و يارانهاي به دانشگاه آزاد اختصاص نميدهند.
وي افزود: اگر مشكل سياسي با مديريت دانشگاه وجود دارد مربوط به اين مساله نميشود، اگر قرار است كمكي از سوي دولت شود، به دانشجويان ميشود نه به دانشگاه.
در ادامه نشست عارف كاظمي دبيركل مجمع تشكلهاي سياسي اسلامي دانشگاه آزاد اتحاديه سوم، تشكلهاي دانشجويي دانشگاه آزاد را مستقلترين تشكل دانشجويي در كشور دانست و افزود: اعضاي شوراي مركزي اين تشكلها با انتخابات كاملاً آزاد انتخاب ميشوند و هيچ شخصي در هيچ يك از تشكلها تاثيرگذار نيست و اين اصل مهمترين اصل تشكلهاي دانشگاه آزاد است و افراد بدون هيچ چشم داشتي فعاليت دارند. ولي ساير تشكلها امتيازاتي برايشان وجود دارد كه خيليها به خاطر اين امتيازات وارد آن تشكل ميشوند.
وي ادامه داد: اتحاديه تشكلهاي دانشگاههاي آزاد در كنار فعاليتهاي خود كار نويي دارند و هر تشكل علاوه بر سايت اتحاديه يك وبلاگ دارند كه داراي فضايي كاملاً آزاد است و اتحاديه اين فضا را براي تشكلهاي دانشجويي بوجود آورده است.
در ادامه نشست ميلاد اعواني مسوول تشكيلات سادا با بيان اينكه ما به تفاوت هزينههاي دانشگاه آزاد و سراسري پنج برابر است، گفت: متاسفانه باز هم نسبت به اتحاديه تشكلهاي دانشگاه آزاد بيلطفي ميشود.
وي ادامه داد: تشكلهاي اتحاديه مانند سه برادر ميمانند كه برادر چهارم در راه است و ما نيز سعي داريم به رسم وفاداري بتوانيم كمك و همفكري به دانشگاه آزاد داده تا دانشگاه آزاد اسلامي را در آن حد و اندازههايي كه شايسته است، نمايش دهيم.
در ادامه نشست منتظري با بيان اينكه انتقادي به تشكلهاي دانشجويي كه در زمينه عدالتخواهي فعال هستند دارد، گفت: عدالتخواهي به معناي محكوم كردن همه به فساد نيست متاسفانه بعضيها به اسم عدالتخواهي و عدالت طلبي همه را به فساد محكوم ميكنند.
منتظري در پاسخ به سوالي مبني بر اينكه نظر شما در خصوص نامزدي جاسبي به عنوان كانديداي رياست جمهوري دهم گفت: در ديدار 18 تشكل دانشجويي منطقه نه با جاسبي دعوتي از جاسبي براي ورود به عرصه انتخابات شد و جاسبي نيز پاسخ منفي به اين درخواست نداد اما گفت كه هنوز خواب نما نشدم و نسبت به انتخابات رياست جمهوري بيتفاوت نخواهم بود.
وي با اشاره به موضوع اعتراض سليمي نمين گفت: اگر دانشگاه آزاد شايسته انتقاد و شكايتي است بايد از مجاري قانوني پيگيري شود و اگر سليمي نمين حرفي براي گفتن دارد بايد آن را از مجاري قانوني نه از طريق رسانه پيگيري كند.
منتظري در خصوص مدرك كردان و اينكه آيا او در دانشگاه آزاد تدريس ميكرد، گفت: جاسبي جلسهاي در كميسيون مجلس داشت كه محرمانه بود. يقيناً مجلس پيگير اين قضيه است ولي بر اساس بند 527 قانون مجازات اسلامي اگر فرد و يا افرادي اقدام به جعل مدرك تحصيلي كنند از يك تا سه سال زندان خواهند داشت و اگر منصب دولتي داشته باشند بايد اخراج شوند.
پايان پيام
كد خبر: 445742
يکشنبه 24 شهريور 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايلنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 127]