واضح آرشیو وب فارسی:سایت دانلود رایگان: براى اينكه به زندگى احساس بهترى ببخشيد و حسى جديد داشته باشيد. بايد روشهايى را در زندگى به كار ببنديد. در زير ۱۹ روش تازه و جديد را براى اينكه در روزهاى دلگير و خسته كننده پاييز احساس بهترى پيدا كنيد به كار ببنديد.
۱) دوست خودتان باشيد:
سعى كنيد همان طور كه با صميمى ترين دوستانتان برخورد مى كنيد، با خودتان نيز رفتار كنيد. وقتى كه دوستى يا كسى كه به او علاقه داريد در وضعيت روحى بدى به سر مى برد و از شما كمك مى خواهد براى او چه مى كنيد؟
از او مى خواهيد تا نگران نباشد. به او مى گوييد استراحت كند يا به نوعى سرش را گرم كند و به مشكلش فكر نكند و ...
در اين حالت و در اين روزها به خودتان نيز همان توصيه ها را بكنيد.
۲) احساس پرواز كنيد:
در جايى كه در آنجا سكوت است و آرامش دارد خود را قرار دهيد. براى دقايقى تصور كنيد پرنده اى هستيد كه در آسمان لايتناهى در حال پرواز است. همانگونه كه ابرها در آسمان حركت مى كنند، سعى كنيد مشكلات را از جلوى چشمانتان عبور دهيد.
اين روش به شما ياد مى دهد كه به خاطر بياوريد مشكلات قابل عبور و گذر هستند و هميشه در كنار ما نخواهند ماند.
۳) رنگ نارنجى:
از زمانهاى قديم رنگ درمانى جزو موارد بسيار مهمى بوده كه توسط روانشناسان شناخته شده است. از رنگ ها براى كاهش استرس در بيماران و دادن آرامش به آنها استفاده زيادى شده و مى شود. روانشناسان معتقد هستند كه رنگ نارنجى باعث افزايش حس خوش بينى، اشتياق و شانس آوردن است. براى اين كه اين احساس در شما شناور شود چند شاخه گل كه نارنجى رنگ است در گلدان بگذرايد و به آنها نگاه كنيد. تابيدن نور نارنجى يا ليوان هايى به اين رنگ نيز به شما احساس شادى مى دهد. اكنون كه فصل پاييز است مى توانيد يك سبد نارنگى، خرمالو يا پرتقال روى ميز بگذاريد.
۴) خريدهاى ارزان:
همه افراد وقتى كه موفق مى شوند هنگام خريد تخفيف بگيرند شاد مى شوند، براى اينكه حس شادمانى را در خود تقويت كنيد ارزان تر خريد كنيد و پولهايتان را پس انداز كنيد تا در مواقع ضرورى به كارتان بيايد و بتوانيد در آن زمانها احساس آرامش و شادى كنيد.
۵) شكلات بخوريد:
زنان به خوردن شكلات بخصوص قبل از عادت ماهيانه علاقه مند هستند زيرا تحقيقات نشان داده است كه شكلات باعث مى شود تا حالات و روحيات افراد تغيير كند. شكلات ميزان سروتونين و اندروفين خون را زياد مى كند و اين دو هورمون باعث شادمانى مى شود.
سعى كنيد گاهى شكلات بخوريد، تا اين احساس در شما تقويت شود.
۶) مشكلات را دور بريزيد:
هرچه را كه به نظرتان مى آيد در زندگى موجب ايجاد مشكل و ناراحتى برايتان شده است روى كاغذى بنويسيد. سپس تك تك موارد را خوانده و با خط قرمز روى آن بكشيد و سپس وقتى براى تمام موارد راهكار پيدا كرديد، كاغذ را مچاله كرده و دور بيندازيد.
۷) خوش بين باشيد:
به مشكلات به گونه ديگرى نگاه كنيد. بر اين باور باشيد كه حتى مى توان سختى ها را نيز با نگاه ديگرى ديد. اميد به زندگى داشته باشيد. روانشناسان معتقدند اگر حتى اشخاص بيمار و بيماران لاعلاج اميد خود را از دست ندهند، بر بيمارى چيره خواهند شد.
سعى كنيد در مواقع سختى به اين فكر كنيد كه همواره در كنارتان هستند افرادى كه وضعيت بسيار دشوارترى از شما دارند.
برخورد كردن با مشكلات و موانع را بياموزيد تا احساس خوشبختى كنيد. براى داشتن زندگى خوب بايد انرژى مثبت داشته باشيد.
۸) از هم تعريف كنيد:
در زمانى كه از انجام كارهاى روزانه و يا در محيط كار كاملاً خسته شده ايد و هيچ انرژى و توانى برايتان نمانده است سعى كنيد لبخند بزنيد و بگوييد كه احساس خوبى داريد. در اين لحظات از اطرافيان خود و صفات خوبى كه دارند تعريف كنيد. خواهيد ديد كه بعد از لحظاتى روحيه شما تغيير خواهد كرد و احساس شادى در شما به وجود خواهد آمد.
۹) آنچه را دوست داريد بنويسيد:
هر چيزى را كه مورد علاقه تان است و به آن عشق مى ورزيد روى كاغذى بنويسيد. اين كار حس خوبى به شما خواهد داد. زيرا متوجه مى شويد كه با برگشت به خاطرات گذشته زمانى به آنچه و آن كسانى كه در كنارتان زندگى كرده اند احساس محبت داشته ايد.
۱۰) حمام كنيد
بعد از شنا كردن در دريا احساس جوانى مى كنيد. براى اينكه احساس طراوت را در روزها و شبهاى پاييزى پيدا كنيد كافى است يك فنجان نمك داخل وان حمام خود ريخته و با آب گرم آن را پر كنيد. با شمع هاى معطرى كه در كنار وان مى گذاريد، آرامش خاصى پيدا مى كنيد.
۱۱) موسيقى گوش كنيد:
سعى كنيد براى لحظاتى موسيقى گوش كنيد. با موسيقى مى توانيد به آرامش ذهنى برسيد و مشكلات را فراموش كنيد. حتى اگر شده اين كار براى دقايقى يكنواختى زندگى را از بين مى برد.
۱۲) استراحت كنيد:
وقتى كه از انجام كارهاى مختلف خسته شده ايد و تحت فشار زيادى قرار گرفته ايد. مطمئناً نمى توانيد كارى كنيد كه به اين مشكلات پايان دهيد. در اين مواقع بهتر است دست از كار بكشيد كتاب جديد برداريد، دراز بكشيد و شروع به خواندن كنيد. اين كار را حداقل براى يك ساعت هم كه شده انجام دهيد تا به اثرات بسيار مؤثر آن واقف شويد.
۱۳) با رنگ ها بازى كنيد:
به سراغ مدادرنگى، گواش، آبرنگ و ماژيك كودكتان برويد و مثل آنها شروع به نقاشى كنيد نقاشى حالات درونى تان را بازگو مى كند. همانطور كه يك كودك نيز با نقاشى احساس درون خود را به خوبى نشان مى دهد.
با بازى كردن با رنگ ها احساس آرامش و شادى به شما دست خواهد داد.
۱۴) آزاد باشيد
سعى كنيد كارهايى را كه تمايل به انجام آن داريد به راحتى انجام دهيد. درست مثل كودكى كه دوست دارد آواز بخواند و از هيچ كس خجالت نمى كشد. اگر از آواز خواندن لذت مى بريد بدون اينكه خجالت بكشيد آواز بخوانيد. اگر از انجام اين كار جلوى ديگران مى هراسيد در جاى خلوتى آواز بخوانيد. موسيقى و تخليه احساسات با آواز گردش خون شما را تنظيم مى كند و احساس خوبى به شما مى دهد.
۱۵) خدا را سپاس بگوييد:
به ياد سه موفقيت آخرتان بيفتيد و با سپاسگزارى و شكرگزارى از خداوند و كشيدن يك نفس عميق انرژى بيشتر ذخيره كنيد.
۱۶) خيرخواهى كنيد:
كمك كردن به ديگران و نسبت به آنان خيرخواه بودن احساس خوشايندى را به افراد مى بخشد. اين احساس بدن را پر از هورمونى مى كند كه احساس خوبى را بيشتر مى كند. به افراد نيازمندى كه در اطرافتان وجود دارد كمك كنيد، فرقى نمى كند كه ميزان و نوع اين كمك چه باشد مهم اين است كه خيرخواه باشيد.
۱۷) به عكس هاى قديمى نگاه كنيد:
آلبوم هايتان را ورق بزنيد و به عكس دوستان و اقوام نگاه كنيد. با ديدن آنچه كه در گذشته بوده و خاطرات سالهاى قبل لبخندى روى لب هاى شما خواهد نشست و احساس خوبى در وجودتان برپا خواهد شد.
۱۸) پيغام جديد تلفنى بگذاريد:
اگر تلفن همراه تان يا تلفن خانه تان پيغام گير دارد، جملات جديد و متفاوتى روى آن بگذاريد. مى توانيد روى اين پيغام گير بگوييد: براى دعوت كردن من به ميهمانى يا شام بعد از شنيدن صداى بوق پيغام بگذاريد. مى توانيد جوكى تعريف كنيد يا جمله اى طنز روى پيغام گيرتان ضبط كنيد.
اين كار شما، به شما و كسى كه به شما تلفن زده شادى مى بخشد.
۱۹) بوهاى شادى آفرين:
بعضى از بوها براى تغيير احساس انسان شناخته شده اند.گل رز، بابونه، شمعدانى معطر، ليمو و بالنگ از جمله اين بوها هستند.
اين بوها را به عنوان خوشبوكننده و معطركننده هوا و فضا مورد استفاده قرار دهيد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: سایت دانلود رایگان]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 149]