واضح آرشیو وب فارسی:دنياي اقتصاد: سياست - ابراز شگفتي كروبي از آمار احمدينژاد در مراسم افطاري رهبري
سياست - ابراز شگفتي كروبي از آمار احمدينژاد در مراسم افطاري رهبري
دبيركل حزب اعتمادملي گفت: گزارش رئيسجمهور در ديدار كارگزاران نظام با مقام معظم رهبري به گونهاي بود كه انگار جامعه ما يك بهشت برين است. به گزارش ايلنا، مهدي كروبي در سيودومين نشست عمومي مجمع نمايندگان ادوار مجلس سخن ميگفت، با انتقاد از گزارش رئيسجمهور در ديدار كارگزاران نظام با رهبر انقلاب گفت: گزارش رئيسجمهور به نحوي بود كه انگار جامعه ما يك بهشت برين است، همه ما در آن جلسه مبهوت شديم و گفتيم جلالخالق از اين زندگي خوب و حتي بزرگواري بعد از جلسه به من گفت واقعا جامعه ما اينطور است كه ما خبر نداريم و در مجموع در آن جلسه چيزهاي عجيب و غريب و البته شنيدني مطرح شد. وي در بخش ديگري از سخنان خود با اشاره به عملكرد نخبگان و روحانيت در جامعه اظهار داشت: مردم ما نميدانند از دست آخوندها و نخبگان دانشگاه چه كار كنند و زماني كه اين دو قشر را به مسند ميآورند، اينها نسبت به قبل از قرار گرفتن در مسند طور ديگري حرف ميزنند. كروبي همچنان در جمع خبرنگاران گفت كه تصميمش براي حضور در انتخابات رياستجمهوري و آري يا نه آن را پس از ماه رمضان اعلام ميكند. وي همچنين در پاسخ به پرسش خبرنگاران مبني بر اينكه تفاوت شما با آقاي خاتمي چيست، گفت: من و آقاي خاتمي انديشه سياسي نزديكي داريم، آقاي خاتمي يك سيد بزرگوار است كه حركتش موجب جذب نيروها ميشود و بنده نيز يك طلبه هستم، همچنين هر دو اصلاحطلب هستيم و ميخواهيم از حقوق مردم دفاع كنيم. وي افزود: روابط ما با آقاي خاتمي خوب است. اگر آقاي خاتمي اينطور است كه چون فردي آمده پس ديگر نخواهد بيايد، به نظر من بهتر است كه نيايد. معتقدم مطرح كردن اين حرفها توهين به آقاي خاتمي است. من هنوز نظر قطعي خود را اعلام نكردهام و حزب، مرا انتخاب كرده است. آيا اين امر بدين معني است كه آقاي خاتمي تشريف نياورند؟ چنين چيزي در ذهن آقاي خاتمي نيست و ديگران چنين چيزي ميگويند. مثلا اگر مجمع روحانيون و برخي گروههاي ديگر كه آقاي خاتمي را تعيين كردند، آيا من بايد بگويم چون آقاي خاتمي تعيين شده است من ديگر نيايم؟ اصلا چنين بحثهايي نيست. به نظر من ديگر مطرح كردن اين حرفها معنايي ندارد و نبايد اينها را بگويند. دبيركل حزب اعتمادملي در ادامه با دعوت اصلاحطلبان به وحدت تاكيد كرد: نبايد كاري كرد كه شكاف به وجود آورد. من براي افزايش شور انتخاباتي همه را به وحدت دعوت ميكنم. كروبي درباره انتقادات مطرح شده از سوي حسن روحاني نسبت به دولت و نيز بحثهاي مطرحشده درباره كانديداتوري وي گفت: من بارها گفتهام دولت زحمت ميكشد و تلاش ميكند، ولي مشكلات هم در جامعه زياد است. دولت كار ميكند؛ ولي به نظر ما ممكن است كار كارشناسي آنها كم باشد يا نيروها كمسابقه و در كارها داراي مشكلاتي باشند. آقاي روحاني هم انشاءالله ميخواهند بيايند و بسيار هم خوب است و به نظر من هرچه بيشتر بيايند وضع انتخابات بهتر خواهد بود.
كولايي: آخر خط نيستيم اما شرايط دشوار است
همچنين الهه كولايي طي سخناني در اين نشست با اشاره به موقعيت كنوني اصلاحطلبان گفت: ما آخر خط نيستيم اما شرايط پيرامون ما شرايط بسيار دشواري است بنابراين تقويت فرآيند مردميسازي از درون براي ما فوقالعاده مهم است. وي اعلام كانديداهاي مختلف از طرف احزاب را امري طبيعي دانست و تاكيد كرد: اين مسئله مهم نيست، بلكه مهم اين است كه در فرآيند حركت به سمت روز انتخابات، بتوانيم به كانديداي واحد برسيم. اين استاد دانشگاه با اشاره به اينكه «ما ايرانيها تجربههاي بسيار ارزشمندي را در 100سال گذشته براي رسيدن به شرايطي كه مردم در سرنوشت خود تصميمگيرنده و تاثيرگذار باشند، اندوختهايم» گفت: به نظر ميرسد مشكلي كه در جنبشهاي اجتماعي در ايران وجود دارد نقش نخبگان است؛ نخبگاني كه منافع محدود خود، منويتها و محدودنگريهاي خودشان را به جاي منافع عمومي مينشانند. وي تاكيد كرد: از زمان مشروطه به بعد هرگاه توانستيم در برابر قدرت، وحدت داشته باشيم، پيروز شديم و هرگاه نتوانستيم يكپارچه شويم و منافع كشور و مردم را محور قرار دهيم، شكست را به مردم تحميل كردهايم. ما مهم نيستيم بلكه مهم اين است كه همه ما براي خدمت به مردم وارد اين عرصه شدهايم.
صالح آبادي: ملت ميتواند دوم خرداد ديگري بيافريند
علي صالحآبادي از اعضاي مجمع نمايندگان ادوار مجلس هم در اين نشست گفت: رفتارهاي غيرعقلاني و غيرارزشي در حال حاضر روبه افزايش است و در چند سال اخير بسياري از نيروهاي خط امام از قطار انقلاب پياده شدند. وي با اشاره به اينكه «30 سال است كه بزرگترين كشور خاورميانه را با يك انقلاب بزرگ پشت سر گذاشتيم و امروز زمان بازنگري فرارسيده است» اظهار داشت: اگر اصولگرايي رعايت ارزشهاي اخلاقي، انقلابي و قانون اساسي است پس به مراتب نيروهاي خط امام اصولگراترند. صالحآبادي با اين پرسش كه حال بايد چه كرد؟ و آيا امروز زمان قهر است؟، گفت: نهادهاي دموكراتيك را نبايد تعطيل كرد چراكه انتخابات محصول جمهوري اسلامي است و ملت ايران ميتواند همه موانع را از سر راه خود بردارد و دوم خرداد ديگري بيافريند. وي در پايان افزود: بايد مردم را به صحنه آورد و از پيش خود را شكستخورده تلقي نكنيم چراكه نتيجه انتخابات با حضور مردم مشخص ميشود و با كمك نخبگان و مردم ميتوانيم بار ديگر پيروز شده و كشور را از وضعيت فعلي نجات دهيم.
شنبه 23 شهريور 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: دنياي اقتصاد]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 58]