محبوبترینها
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
در خرید پارچه برزنتی به چه نکاتی باید توجه کنیم؟
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1829721990
محمديان در توصيه به رسانهها: *مراقب حقالناس باشيد *اعتدال را در پيش بگيريد *واقعيات، چالشها و دغدغهها را منعكس كنيد
واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: محمديان در توصيه به رسانهها: *مراقب حقالناس باشيد *اعتدال را در پيش بگيريد *واقعيات، چالشها و دغدغهها را منعكس كنيد
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: سياسي
حجت الاسلام والمسلمين محمديان كار رسانه را مشابه كار بندبازان توصيف و خاطرنشان كرد: كار رسانه به دليل ماهيت اطلاع رساني و همچنين بيان اخباري كه ديگران نميدانند و كنجكاوي اطراف يك طرف و منافع موجود در اخبار از سوي ديگر، شبيه بندبازي است؛ از اين رو اگر چوب اعتدال در دست اصحاب رسانه نباشد معمولا با مشكل مواجه ميشود.
به گزارش خبرنگار سياسي خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، رييس نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاهها چهارشنبه شب در ضيافت افطاري با حضور اصحاب رسانه و اهل قلم، با قدرداني از زحمات اصحاب رسانه در در فضاي اطلاع رساني كشور افزود: اين اعتدال بدون ارتباط با خدواند اتفاق نميافتد هر چه ارتباط با خدا قويتر باشد اعتدال انسانها نيز بيشتر ميشود. به طور كلي آمدن انبيا براي تعادل انسانها است كه جز با ارتباط با خدا ميسر نيست؛ از اين رو كسي كه بتواند با بصيرتي كه از ارتباط با خدا به دست ميآيد حقايق را متوجه شود و آن را تحت كنترل عقل در آورد، معتدل حركت ميكند.
وي با تاكيد بر اينكه انسانهاي عاقل و عالم از افراط و تفريط به دورند و متعادل هستند، اظهار كرد: اعتدال مهمترين ويژگي است كه به افرادي كه در جايگاهي حساس و مورد توجه ديگران به نام رسانه و خبر كار ميكنند، كمك ميكند.
رييس نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاهها، خاطر نشان كرد: عدهيي به دلايل مختلف نقش آينه مقعر و محدب را بازي و با حب و بغض كار ميكنند، اما از ويژگي مومن آن است كه آينهيي صاف باشد و هر آنچه كه هست را نشان دهد. در فرهنگ ما اين ويژگي همان صداقت است كه عين واقعيات را منعكس ميكند و از بزرگ نمايي و كوچك نمايي فاصله ميگيرد.
محمديان افزود: آينه صاف بودن به معناي ديگر يعني اعتدال؛ بدان معنا كه دوستان در بخش خبر حساسيتها را ميدانند و بر اين اساس با اعتدال اخبار را منعكس ميكنند.
وي خاطر نشان كرد: شما اصحاب رسانه هر روز با حق الناس در ارتباط هستيد. حق الناس فقط پول نيست؛ بلكه حيثيت و آبروي افراد نيز به شمار ميآيد؛ از اين رو بايد حق الناس را به عنوان يك نقطهي ويژه در كارهايتان مطرح و مراقب آن باشيد.
محمديان با اشاره به ديدار اخير كارگزاران نظام با مقام معظم رهبري و تاكيد ايشان بر رضايت مردم و تكليف گفت: گرچه خدمت مردم بزرگترين عبادت است و تلاش براي حل مشكلات مردم از بزرگترين وظايف مسئولان به شمار ميآيد، اما خدمت به مردم همواره با رضايت مجموعهيي همراه نيست؛ گاهي ممكن است كاري انجام شود كه مردم خوششان نيايد، اما يك وظيفه به شمار ميآيد.
وي در اين رابطه توضيح داد: در كار رسانه ممكن است مطلبي را منعكس كنيد و يا نكنيد در هر دو حالت عدهيي ناراحت ميشوند. در اين جا طبق فرمايش قرآن انسان بايد با يك نفر كه همهي عالم، عزت، روزي ، بزرگي و احترام دست اوست معامله كند؛ چرا كه به دست آوردن رضايت يك نفر راحتتر از به دست آوردن رضايت دهها نفر است؛ از اين رو هر كس با خدا معاملهيي جدي كند خداوند بهترين معامله كننده است و عزت و روزي را به او ميدهد.
رييس نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاهها، با بيان اينكه سرمايههاي اصلي كشور در دانشگاهها است، گفت: وظيفهي رسانهها آن است كه با آگاهي نگرانيها و حساسيتها را بر كساني كه بايد بفهمند ايجاد كنند .اين كار كمي نيست كه شما ميكنيد؛ چرا كه چالشها و دغدغهها براي ما مهم است. اين كه در خوابگاهي دانشجويي گرفتار افسردگي شود و يا اينكه دانشجوي ديگر گرفتار اعتياد شود يك دغدغه به شمار ميآيد.
وي با تاكيد بر اينكه رسانهها با ديدن انحراف فكري در جايي آن را به گوش مسئولان برسانند، خاطر نشان كرد: دركنار نشان دادن نگراني و دغدغهها بايد اميدها را در دانشگاه نشان داد؛ چرا كه جامعه به اميد نياز دارد و با اميد زنده است.
محمديان با تاكيد بر اينكه معنويت در دانشگاهها در اين سالها همواره رو به رشد بوده اظهار كرد: نمازهاي جماعت، اعتكاف و برنامههاي قرآني كه هر ساله در دانشگاهها برگزار ميشود نشان ميدهد كه مسائل معنوي برگزاري جلسات معرفتي و بحثهاي عميق فكري در دانشگاهها مخاطب و علاقمند بيشتري پيدا ميكند به گونهيي كه ما در پاسخ گويي به اين نيازها با مشكل مواجه ميشويم.
رييس نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاهها، ادامه داد: در ايام اعتكاف درخواست كرديم كه گزارش از دانشگاه اميركبير تهيه شود اين دانشگاه يك ماه قبل از اعتكاف پر بود به گونهيي كه بسياري به دانشگاههاي ديگر رفتند. در اين حالت عدهيي متعجب شده كه مگر در امير كبير نيز اعتكاف صورت ميگيرد ممكن است در اين دانشگاه چند حركت سياسي صورت گرفته باشد، اما بعد از دانشگاه تهران مهم ترين اعتكاف در دانشگاه اميركبير بود.
وي همچنين با بيان اينكه پيشرفتهاي علمي در بخش هاي مختلف هر روز بيشتر ميشود، اظهار كرد: دانشجويان فرزندان ملت هستند و افتخارآفريني آنها نه به نام رييس دانشگاه و نه به اسم كس ديگري نوشته ميشود؛ بلكه اين افتخارات براي مردم است، اما با اين وجود افرادي به دنبال سياهنمايي و غير واقع نشان دادن شرايط هستند.
محمديان در ادامه توضيح داد: هنگامي كه در دانشگاهي ده نفر دانشجو به بخشي از حاكميت اعتراض ميكنند اين موضوع از لحاظ خبري بسيار نمود پيدا ميكند ولي در مقابل هنگامي كه چند صد هزار نفر براي كار فرهنگي و اجتماعي كار ميكنند نمود چنداني ندارد اين موضوع نشان ميدهد عدهيي به دنبال اين هستند كه دانشگاه را فضاي غير معنوي نشان دهند.
وي دانشگاه را يكي از اركان مهم و پشتيبان نظام عنوان و تصريح كرد: در همين تابستان چندين نفر از دانشجويان گمنام با حضور در مناطق محروم به روستاهاي دور افتاده رفته و به آنها خدمت كرده اما حتي يك خبرنگار با اين افراد مصاحبه نكرد مگر كار كم ارزشي صورت گرفت؟!
محمديان افزود: دانشجويان فعال در عرصهي مسائل سياسي كانون فرهنگي، انجمن هاي علمي وغيره جزء سرمايههاي كشور هستند. انتظار ميرود اين فعاليت ها به صورت متعادل در جامعه منعكس شود تا چهرهي واقعي دانشگاه به مردم نشان داده شود.
وي در بخش ديگري از سخنانش با بيان اينكه در نهاد احساس نيازي براي ارتباط با رسانهها كرديم كه بر اين اساس اين نياز را در قالب مركز ارتباطات و اطلاع رساني نهاد (ماوا) ايجاد كرديم، گفت: اميدواريم هر روز اين ارتباط پررنگ تر و سريعتر شود تا مجموع اتفاقات در طول سال و در سطح آموزش عالي در رسانهها منعكس شود.
محمديان در ادامه تاكيد كرد: اين مركز يك خبرگزاري نيست و به دنبال اين موضوع نيز نميباشد؛ بلكه وظيفهاش بسترسازي براي ايجاد ارتباط با رسانهها است و مسئوليت اين مركز را آقاي خطيبي به عهده دارد .
وي ادامه داد: ما آمادگي داريم كه از همهي نقطه نظرهاي اهالي رسانهها استفاده كنيم تا فضاي صميمي و پر نشاطي در ارتباط با آموزش عالي و رسانهها ايجاد شود؛ از اين رو اميدواريم ارتباطات در مسير رشد و بالندگي آموزش عالي و فرهنگ عمومي جامعه ميسر شود و ما خدمت گذار كوچكي براي اين مجموعه ها باشيم.
محمديان اظهار كرد: در حال حاضر شاهديم كه نيروي انتظامي بخش عمدهيي از رسانه عمومي را در دست گرفته است ولي اين در حالي است كه ظرفيت آموزش عالي بسيار بيشتر است كه جا دارد از اين ظرفيت در رسانه ملي بيشتر استفاده و ارتباط بيشتري برقرار شود.
به گزارش ايسنا، اصحاب رسانه نيز در اين مراسم به بيان ديدگاههايشان با حجتالاسلام و المسلمين محمديان، رييس نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاهها پرداختند.
در ابتدا خبرنگار خبرگزاري فارس با تقدير از ايجاد مركز اطلاع رساني نهاد خواستار ايجاد سايتي براي اين مركز شد كه در اين رابطه خطيبي، مسوول روابط عمومي نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاهها، نيز از ايجاد چنين سايتي خبر داد و تاكيد كرد: اين سايت تنها بستري است براي استفادهي رسانهها.
در ادامه خبرنگار روزنامهي فرهنگ آشتي گفت: از نهاد انتظار داريم كه تنها به عدهيي خاص بها ندهند و انتقادات صرفا متعلق به گروه خاصي نباشد؛ چرا كه در اين صورت تصور ميشود كه نهاد به طيف سياسي خاصي نزديك و از آن حمايت ميكند.
در همين رابطه محمديان توضيح داد: تذكر شما به جا است تلاش ما اين است كه نهاد در دانشگاهها متعلق به همه باشد؛ چرا كه اعتقاد ما بر اين است كه نهاد متعلق به جبههي خودي با سلايق و گرايشات مختلف است و اكثريت قالب را پوشش ميدهد. نهاد متعلق به همهي جريانات سياسي و فرهنگي در دانشگاهها است؛ از اين رو همواره تاكيد ما بر آن بوده كه چتر نهاد آن قدر گسترده باشد كه تمام جريانات علاقهمند به نظام را با تمام گرايشات پوشش دهد.
وي ادامه داد: اگر ما در دانشگاهها منحصر به جمع محدودي باشيم نميتوانيم مرجع ماواي دانشگاه باشيم، البته طبيعي است كه مسوول نهاد داراي گرايش سياسي خود باشد، ولي هيچ گاه نبايد اين گرايش را در كار خود اثر دهد و همواره بايد نگاه تربيتي و مساوي به همه داشته باشد. اين موضوع در همهي دورههاي نهاد و اين دوره نيز مطرح بوده و نهاد در تلاش است تا خود را از سطح اختلافات گروهي بالا ببرد و در سطح جريان خاصي نباشد.
در ادامهي اين جلسه خبرنگار ايسكا نيوز گفت: بهتر است نهاد در اختلافات دانشجويان كه ممكن است به كشمكش بيانجامد، واردشود و به موضع گيري بپردازند؛ چرا كه اين موضوع به حل مسئله كمك ميكند.
همچنين بهتر است نهاد موضع خود را در رابطه با دانشگاه آزاد و مسائل آن مطرح كند؛ چرا كه دانشجويان دانشگاه آزاد گلايهي زيادي مبني بر اينكه نهاد بين اين دانشجويان و دانشجويان دانشگاه دولتي اختلاف قائل ميشود، دارند.
به گزارش ايسنا در اين رابطه رييس نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاهها، اظهار كرد: همواره با موضعگيري، مشكل حل نميشود؛ از اين رو ما وظيفهي خود ميدانيم كه هر جا مشكل باشد به دنبال ايجاد الفت و صميمت باشيم. ما براي وصل كردن و نه فصل كردن آمدهايم و اين نقش اصلي ما است؛ از اين رو آنجايي كه اختلافي پيش بيايد سعي ميكنيم نقش اصلاحگري داشته باشيم.
محمديان خاطر نشان كرد: به دليل گستردگي دانشگاه آزاد نهاد به صورت استاني در اين دانشگاهها دفاتر دارد در صورت توسعه ميتوان در واحدهاي بزرگ نيز دفاتري ايجاد كرد، ولي به طور كلي از آنجا كه توسعهي دانشگاه آزاد خيلي بيشتر از دانشگاه دولتي است ما نتوانستهايم به تناسب توسعهي دانشگاه آزاد نهاد را براي اين دانشگاه گسترش دهيم.
وي با بيان اينكه نگاه ما به دانشجويان دانشگاه آزاد و دانشجويان دانشگاه دولتي يكسان است و هيچ تفاوتي براي ما ندارند، اظهار كرد: دانشجويان دانشگاه آزاد و دولتي جوانان اين كشور هستند. براي آينده نظام تحصيل ميكنند وهمچنين طبق ضوابط وزارت علوم مدارك اين دانشگاه نيز داراي وجاهت است. ولي مسائل موجود در رابطه با دانشگاه آزاد و اصلاحاتش در بخشهاي ساختاري و مديريتي لازم است كه از مسير شوراي عالي انقلاب فرهنگي دنبال شود.
در ادامهي مراسم محمديان در پاسخ به تذكر خبرنگار ايسنا مبني بر اينكه با وجود كاركرد مثبت نهاد مركز و معاونتهاي آن، اما ارتباط دفاتر نهاد در سطح كشور با رسانهها مطلوب نيست و بهتر است در اين زمينه تدابيري انديشيده شود، گفت: تذكر شما به جا است. با ايجاد مركز اطلاع رساني نهاد و همچنين جلساتي كه در سه ماه آخر سال با مسوولان نهاد دانشگاهها خواهيم داشت آنها را توجيه ميكنيم كه ارتباط بيشتري با رسانهها داشته باشند و بنده به آنها تذكر ميدهم .
به گزارش ايسنا، خبرنگار روزنامهي كيهان در رابطه با محتواي كتب درسي و بازبيني در كتب معارف و علوم انساني تاكيد كرد كه در اين زمينه محمديان گفت: كميتهي ارتقاي علوم انساني در ذيل شوراي اسلامي شدن دانشگاه طرحهاي خوبي دارد. در مورد دروس معارف اسلامي نيز در سالهاي اخير اتفاقهاي زيادي رخ داده به گونهيي كه قدرت انتخاب دانشجويان زياد شده است.
وي افزود: از بين چهار هزار استاد معارف براي بيش از دو هزار نفر از آنها كارگاه آموزشي در دو سال گذشته در راستاي شيوههاي جديد آموزشي برگزار كرده ولي با اين وجود در اين حوزه كار بسيار سنگيني وجود دارد .
در ادامهي اين نشست صميمانه با مسوول نهاد، جمال رحيميان، مدير عامل خبرگزاري ايسنا ، گفت: با توجه به اهداف ارزشمند و متعالي كه نهاد و دانشگاه دارد كار با نهاد براي بنده و همكارانم بسيار ارزشمند است. توفيق اين كار و انسانسازي و احياي معنوي نسل جوان امري مقدس است كه در متون دينيمان بسيار بر آن تاكيد شده است، بنابراين دوستان و اهالي رسانه قدر اين كار را بدانند.
وي افزود: هنگامي كه شما خود را با همكاران ديگر در عرصه رسانه مقايسه ميكنيد قطعا اين توفيق نصيب شما شده است كه با دانشگاه و نهاد و فرد ارزشمندي همچون آقاي محمديان سروكار داشته باشيد همه در اين مجموعه ها در راه اهداف مقدسي گام برميدارند، بنابراين مطمئن باشيد كه اگر يك دانشجو با همت و تلاش مجموعه نهاد و دانشگاه و كمك و تلاش رسانهها هدايت شود امثال پروفسور حسابي و چمرانها در كشور ساخته ميشود و در اين صورت قطعا كشور به پيشرفت و تعالي ميرسد.
رحيميان با تاكيد بر اينكه اهالي رسانه قدر اين حوزه خبري را دانسته و پيش از پيش در اين حوزه تلاش كنند گفت: خواستهي دانشجويان و تشكلهاي دانشجويي كه به نهاد به عنوان جايگاه و نقش پدرانهيي در دانشگاه نگاه ميكنند آن است كه نهاد مرجع و جايگاهي واقعي در دانشگاه باشد. تا هر گاه درگيري و دلخوري پيش آيد دانشجويان جايي را براي درد و دل و طرح مسائلشان داشته باشند.
مدير عامل خبرگزاري ايسنا، با تاكيد بر اينكه ما به نهاد به ديد نقش محوري نگاه ميكنيم، گفت: مجموعههاي دانشجويي و تشكلهاي دانشجويي خواستار هستند كه نهاد جايگاه پدرانهيي كه مقام معظم رهبري در سطح كشور دارد را در دانشگاه داشته باشد. مطمئنا اين گونه است و با حضور شما(محمديان) پررنگتر شده است.
به گزارش ايسنا در ادامهي اين نشست خبرنگار واحد مركزي خبر اظهار كرد: حضور نيروي انتظامي و صداو سيما به ماهيت آن و علاقه مردم بر ميگردد ولي اينكه هر شب مسائل دانشگاه در تلويزيون مطرح شود نه خود تلويزيون و نه خود دانشگاه قبول نميكند. اينكه هرشب در رسانهي ملي بحث داغ دانشجويي و دانشگاه و مباحث غير سياسي مطرح شود جاي كار ندارد اينكه كسي مثل شما بتواند قشر جوان را درك كند و شاهد فصاحت و بلاغت باشد زياد نيست، بر اين اساس خود به خود حضور دانشجويان در رسانهي ملي منتفي ميشود.
در همين رابطه محمديان گفت: در دانشگاه ها استعدادهاي فراواني وجود دارد كه اگر بتوان پل ارتباطي خوبي بين رسانه ها و دانشگاهها ايجاد كرد اين استعدادها شكوفا ميشود. بسياري از دانشجويان از جنس رسانه هستند كه بايد كشف شوند، هنر ما گوهر شناسي است كه در بين جوانان ما گوهر كم نيست.
وي افزود: صدا و سيما و رسانهها اگر بتوانند گوهرها را بشناسند ناچار به استفاده از آنها ميشوند؛ از اين رو با شناسايي گوهرها و برقراري ارتباط با آنها زمينه استفاده از اين گوهرها را ميتوان فراهم كرد.
به گزارش ايسنا، در اين ضيافت افطاري شفيعي معاون سياسي نهاد، حجت الاسلام و المسلمين رنجبران معاون فرهنگي نهاد، رحيميان مديرعامل ايسنا، فارسي معاون خبري ايسنا، و تعدادي از دبيران و خبرنگاران رسانههاي مختلف حضور داشتند.
انتهاي پيام
جمعه 22 شهريور 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايسنا]
[مشاهده در: www.isna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 61]
-
گوناگون
پربازدیدترینها