تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 29 آبان 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):آيا شما را به چيزى با فضيلت‏تر از نماز و روزه و صدقه (زكات) آگاه نكنم؟ آن چيز اصلا...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1831239375




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

بورس و بازار - ديگر فريب نمي‌خوريم


واضح آرشیو وب فارسی:قدس: بورس و بازار - ديگر فريب نمي‌خوريم


بورس و بازار - ديگر فريب نمي‌خوريم

گروه اقتصاد:داستان افزايش قيمت مرغ به اصلي‌ترين بحران صنفي كشور بدل شده است. اظهارنظرهاي عجيب سخنگوي وزارت جهادكشاورزي كه اصناف را متهم به سوءاستفاده از كالاهاي دولتي كرده بود در كنار رشد مدام قيمت مرغ به اصلي‌ترين بحران بازار ايران بدل شده است. اما در همين حال رئيس شوراي اصناف كشور با موضع‌گيري شديد در مقابل وزارت جهادكشاورزي سعي كرده تا بخشي از مشكلات اصناف را برطرف كند. محمد آزاد در گفت‌وگوي خود با كارگزاران به توضيح اتفاقات اخير مي‌پردازد.

در حالي كه قيمت مرغ همچنان افزايش مي‌يابد، سخنگوي وزارت جهادكشاورزي اعلام كرده كه به اصناف براي توزيع مرغ اطمينان ندارند. او به گونه‌اي سخن گفته كه به نظر مي‌رسيد اصناف قصد سوءاستفاده مالي دارند؟
بله، متاسفانه در حالي كه وزارت جهادكشاورزي خود به نهادي براي توزيع غيرقانوني گوشت و مرغ بدل شده است، آنها اينگونه سعي دارند تا اصناف را خراب كنند. اين حرف وزارت جهادكشاورزي بيش از آنكه به اصناف مربوط باشد به خود اين وزارتخانه بازمي‌گردد.
حالا اصناف به دولت اطمينان مي‌كنند؟‌
خير، دست دولت براي اصناف رو شده است. ما ديگر به آنها اطمينان نداريم.
در اين مورد خاص؟
در هر موردي.
در مورد گوشت و مرغ وزارت جهاد كشاوري حق توزيع كالا دارد؟
خير، آنها به هيچ عنوان حق توزيع كالا ندارند و نبايد هم به اين حوزه وارد شوند. طبق قانون آنها مي‌توانند ذخيره‌سازي انجام دهند و در موقعيت خاص كالا را به واحدهاي صنفي تحويل دهند ولي اين اجازه را ندارند كه به توزيع كالا اقدام كنند. اما آنها برخلاف قانون عمل كرده‌اند و كالايي به اصناف براي توزيع نداده‌اند حالا چطور اصناف دزد شده‌اند و آنها افرادي صالح.
اصلا قرار بود به شما كالايي بدهند؟
بله، ما پيش از ماه مبارك رمضان با آقاي اسكندري هم ديدار داشتيم و ايشان به زيرمجموعه‌هاي خود دستور دادند كه مرغ و گوشت را به واحدهاي صنفي براي توزيع بدهند. اما اين اتفاق رخ نداد.
دليل مشخص شده بود؟
براي ما بله مشخص است.
دليلش چيست؟
متاسفانه زيرمجموعه‌هاي اين وزارتخانه تاجر شده‌اند. آنها خودشان تجارت مي‌كنند. اين براي ما روشن شده است.
البته اين ادعاي بزرگي است مي‌توانيد اثبات كنيد؟
بله، ما تحقيق كرده‌ايم. آنها انبارها را پر كرده بودند ولي گوشت مرغ را به جاي اينكه به اصناف براي توزيع بدهند به فروش رساندند. وقتي انبارها خالي شد از آنها سوالي كرديم كه مرغ‌ها را چه كردند. آنها گفتند كه مرغ‌ها فاسد شده بود. سوال ما اين بود كه اين گوشت‌ها چگونه فاسد شدند؟ مگر هنگامي كه آنها را تحويل گرفتند. فاسد بود؟ وقتي گوشت سالم تحويل مي‌گيرند چرا بايد يك سال در انبارها بماند و بعد فاسد شود.
شما مي‌گويد آنها را چه كار كردند؟
به واحدهاي توليدكننده محصولات گوشتي فروختند.
اين همان اتهامي است كه دولت به اصناف مي‌زند؟
اين حرف غيرمنطقي است. مگر يك واحد صنفي چه ميزان مرغ تحويل مي‌گيرد كه آن را به كارخانه‌ها بفروشد. اتفاقا اين همان اقدامي است كه ديگران مي‌توانند انجام دهند. اگر اين آقايان يك واحد صنفي را سراغ دارند كه اينگونه گوشت را فروخته است، معرفي كنند. عوامل خود آنها اين توزيع غيرقانوني را انجام مي‌دهند. حرف ما هم از ابتدا اين بود كه به‌جاي اينكه روزي مردم را به كارخانه‌ها بدهند، آن را به خود مردم بدهند.
شما از قبل هم با آنها وارد مذاكره شده بوديد؟
يك ماه قبل به آنها گفتيم كه گوشت و مرغ را توزيع كنند تا گراني اتفاق نيفتد ولي اينگونه نشد تا هزينه‌هاي اضافي به مردم تحميل شود. ما خودمان شاهد بوديم كه چگونه اين گوشت‌ها و مرغ‌ها در بازار آزاد و كارخانه‌ها توزيع شدند. متاسفانه آنها تاجر شده‌اند.
چه كساني؟
زيرمجموعه دولت تاجر شده است. وزير جهادكشاورزي به زيرمجموعه خود ابلاغ كرده بود كه گوشت و مرغ را به واحدهاي صنفي بدهند ولي آنها به دليل اينكه وارد عرصه تجارت شده‌اند از اين كار سرباز زدند. آنها مرتب بهانه مي‌آورند. اين نشان مي‌دهد اتفاقاتي كه رخ مي‌دهد بي‌غرض نيست. دو سال پيش هم تذكر داده بودم كه دولت نبايد اجاره بدهد كه زيرمجموعه‌هاي آنان وارد عرصه تجارت شوند.
در مورد ديگر كالاها هم با اين مشكل مواجه شديد؟‌
كالاهاي ديگر در اختيار وزارت بازرگاني است. آنها اگر به اصناف هم كالايي ندهند از طريق تعاوني‌ها و فروشگاه‌هايي كه در اختيار دارند به توزيع اقدام مي‌كنند.
پس در آن حوزه هم مي‌تواند اين اتفاق رخ دهد؟
بله، ‌ولي ديگر هزينه‌هاي اضافي آن به صورت كامل به مردم تحميل نمي‌شود. به وزارت بازرگاني از اين طريق نمي‌توان ايراد گرفت ولي داستان وزارت جهادكشاورزي به گونه‌اي ديگر است. آنها حق توزيع كالا ندارند.
شما با وزارت بازرگاني در حوزه ديگري مشكل داريد. آنها برخي قيمت‌ها را به اصناف تحميل مي‌كنند، مثلا زولبيا و باميه.
بله، وزارت بازرگاني مي‌خواهد كه قيمت‌هاي مصوب اجرا شود به همين دليل اعمال فشار مي‌كند. ولي اين نمي‌شود كه توليدكننده خلاف منطق سود و زيان خود كالايي را به‌فروش رساند.

ادعاي كذب مي‌كنند
سخنگوي شوراي اصناف در پاسخ به ادعاي سخنگوي وزارت جهادكشاورزي كه واحدهاي صنفي را محل عرضه مستقيم كالا نخوانده بود، گفت: واحدهاي صنفي محل عرضه كالا به مردم هستند و توزيع كالاهاي دولتي هم بايد از طريق واحدهاي صنفي صورت گيرد. سخنگوي وزارت جهاد كشاورزي درخصوص علت عدم‌توزيع مرغ تازه با نرخ مصوب ميان واحدهاي صنفي و فروشگاه‌‏هاي زنجيره‌‏اي جهت عرضه به مردم گفته بود: وزارت جهادكشاورزي با توجه به اينكه مي‌‏خواهد كالاي مصرفي مردم مستقيما به دست‌شان برسد، مسيرهايي را براي توزيع انتخاب كرده‌‏است تا مصرف‌‏كننده دچار مشكل نشود؛ چراكه با اعطاي مرغ يارانه‌‏دار به واحدهاي صنفي بعيد نيست اين مرغ به جاي فروش به مصرف‌‏كننده از كارخانجات سوسيس و كالباس سر در بياورد. رئيس مجمع امور صنفي توزيعي تهران در واكنش به اين اظهارنظر گفت: متاسفم كه چنين تهمتي به اصناف نسبت داده شده است. ما اين موضوع و حتي احتمال وقوع آن را قويا رد مي‌‏كنيم. قاسم نوده‌‏فراهاني گفت: وزارت جهادكشاورزي براي تامين مرغ با مشكل مواجه شد و نتوانست مرغ تازه را طبق قرار قبلي در اختيار واحدهاي صنفي قرار دهد. وي ادامه داد: قرار بود در روز 200 تن مرغ، ميان واحدهاي صنفي توزيع شود كه به دليل كمبود توليد مرغ اين ميزان تامين نشد و وزارت كشاورزي مرغ تازه با نرخ مصوب را فقط در اختيار ميادين ميوه و تره‌‏بار قرار داد كه البته ميزان آن هم آنقدر نبود كه نياز مراجه‌‏كنندگان به ميادين را تامين كند.
 چهارشنبه 20 شهريور 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: قدس]
[مشاهده در: www.qudsdaily.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 128]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن