تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 15 مهر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):هر کس دو رکعت نماز بخواند و بداند چه می گوید، از نماز فارغ می شود، درحالی که میا...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1821178023




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

16 ساعت روزه داری بدون سحری موجب افت قند خون در بعد از ظهر می‌شود


واضح آرشیو وب فارسی:سایت دانلود رایگان: نایب رئیس جامعه متخصصان داخلی گفت: 16 ساعت روزه‌داری بدون سحری كار درستی نیست و فرد را دچار افت قند خون در ساعات بعد از ظهر می‌كند همچنین بهتر است بین افطار و سحر 8 لیوان آب مصرف شود.

سید محمود اسحاق‌حسینی در گفت‌وگو با فارس اظهار داشت: روزه‌داری موجب می‌شود. دستگاه گوارش طی مدت یك ماه روزه‌داری به وضعیت جدیدی برسد و افراد روزه‌دار در روزهای اولیه شاید دچار اختلالاتی در دستگاه گوارش مانند نفخ شوند كه البته گذرا است.

وی افزود: به افرادی كه بیماری‌های گوارشی خاصی ندارند و باید روزه بگیرند توصیه می‌شود به دلیل زیادبودن ساعت‌های روزه‌داری، افطار را با آب ولرم یا چای كمرنگ باز كنند و یكباره حجم زیادی از غذا را وارد معده خود نكنند. همچنین توصیه می‌شود افطار را با طمأنینه و‌ آرامش میل كنند.

این فوق تخصص گوارش تصریح كرد: صرف افطار باید بدون غذاهای چرب باشد، همچنین حجم غذاهایی كه استفاده می‌شود باید در ابتدا كم باشد. همچنین مواد قندی زیاد باشد چرا كه قند در ساعات پایان روزه‌داری كاهش می‌یابد لذا می‌توانند پس از مصرف آب، خرما یا چای شیرین مصرف كنند.

وی اضافه كرد: لزومی ندارد بلافاصله پس از صرف افطار، شام مصرف شود چرا كه احساس پری، تهوع و استفراغ ممكن است رخ دهد.

اسحاق حسینی با بیان اینكه فاصله بین افطار و سحر كم است، ادامه داد: اولین توصیه مهم این است كه روزه‌داران در این فاصله 8 لیوان آب مصرف شود تا دچار كم آبی نشوند. همچنین توصیه می‌شود برای افطار غذاهای با كالری بالا و حجم كم مصرف شود.

وی با بیان اینكه حتماً باید سحری مصرف شود، ادامه داد: در هنگام سحر بهتر است غذاهایی كه انرژی زیاد دارند مصرف شود و چون 16 ساعت فرد روزه‌‌دار است نمی‌تواند بدون سحری روزه بگیرد و معمولاً در ساعت‌های 3 تا 4 بعدازظهر دچار افت شدید قند می‌شود.

این عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشكی تهران خاطرنشان كرد: بهتر است در سحری غذاهای پركالری و مواد فیبر دار مثل خربزه كه جزء میوه‌های مناسب است و آب فراوان هم دارند استفاده شود، همچنین اگر سبزی خوب و تمیز مصرف شود می‌تواند از كاهش حركات روده‌ای و در نهایت یبوست جلوگیری كند.

وی یادآور شد: افرادی كه دچار بیماری‌های گوارشی هستند مانند عده‌ای كه زخم فعال دارند اصلاً نباید روزه بگیرند اما عده‌ای كه قبلاً زخم اثنی‌عشر یا روده‌ای داشتند مشكلی برای روزه‌گرفتن ندارند.

اسحاق‌حسینی گفت: بیماران مبتلا به سندرم روده تحریك‌پذیر (IBS) مشكل چندانی برای روزه‌گرفتن ندارند بلكه برای آنها مناسب هم هست. همچنین مبتلایان به سوء هاضمه بدون زخم نیز با روزه‌داری بهتر می‌شود. تعدادی هم كه مبتلا به رفلاكس یا برگشت غذا از معده به مری هستند باید توجه كنند كه پس از سحر بلافاصله نخوابند و حداقل فاصله یك تا 1.5ساعتی را رعایت كنند. همچنین غذاهای پرچرب مصرف نكنند و سیگار و نوشابه نیز استفاده نكنند.
سلامت نیوز





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: سایت دانلود رایگان]
[مشاهده در: www.freedownload.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 150]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن