واضح آرشیو وب فارسی:ايرنا: واگذاري تيم فوتبال پيام خراسان/موافقان و مخالفان چه ميگويند؟
. .
مشهد - فوتبال استان خراسان رضوي تا ابتداي فصل گذشته با دو تيم ابومسلم در ليگ برتر و پيام در ليگ دسته يك در عرصه ورزش حرفهاي كشور حاضر ميشد پايان فصل گذشته ليگ فوتبال دسته يك كشور براي تيم جوان پيام بسيار مبارك بود، زيرا اين تيم موفق شد بعد از يك دهه تلاش خود را به ليگ برتر كشور برساند.
باشگاه پيام امسال با وجود تمام برنامه ريزيها و تلاشهاي صورت گرفته از سوي مسوولان اين باشگاه دچار حاشيههاي پر رنگ شده است كه محور تمامي آنها ، مشكل مشترك بسياري از باشگاههاي فوتبال كشور يعني مسايل مالي است.
به گزارش روز چهارشنبه ايرنا، دامنه اين مسايل تا آنجا گسترش يافت كه به تازگي فدراسيون فوتبال به خاطر شكايت كادر فني قبلي، براي تيم پيام حكم تعليق صادر كرد.
هر چند اين تيم پاسخ كتبي خود را به فدراسيون ارسال كرده و جمعه هفته جاري نيز ميهمان تيم پاس در همدان خواهد بود، اما دست اندركاران ورزش خراسان رضوي تمايل دارند تا مشكل تيم پيام را با واگذاري آن به خارج از استان براي هميشه رفع كنند.
در حالي كه برخي از مديران و كارشناسان ورزشي بر اين اعتقادند كه با فروش تيم پيام به استان خراسان شمالي و يا جنوبي مشكل آن براي هميشه حل مي شود، در مقابل عدهاي ديگر معتقدند واگذاري امتياز به خارج از استان تنها به منزله حذف صورت مساله است.
اين گروه مشكل اصلي تيم پيام را در مديريت باشگاه ميدانند و معتقدند دست اندركاران ورزش خراسان رضوي بايد ضمن حل اين مشكل بر ماندگاري در تيم در اين استان اصرار ورزند.
مديرعامل باشگاه پيام كه خود مخالف فروش باشگاه به خارج از استان است روز چهارشنبه به خبرنگار ايرنا گفت: اين تيم افتخار مردم خراسان و بخصوص هواداران با تعصب آن است.
سردار علي صلاحي افزود: گر قرار است اين تيم را بفروشيم، ترجيح ميدهيم آن را به فردي در داخل استان واگذار كنيم.
وي گفت: مبلغ پيشنهادي من براي واگذاري تيم در داخل استان با احتساب ۱۸ ميليارد و ۴۰۰ميليون ريالي كه در فصل گذشته هزينه كرديم ۴۰ميليارد ريال است.
رييس هيات فوتبال خراسان رضوي كه موافق واگذاري امتياز تيم پيام به خارج از استان است، گفت: هر چند داشتن دو تيم ليگ برتري براي استان ما يك افتخار است، اما با شرايطي كه به وجود آمده، معتقد به فروش امتياز تيم به خارج از استان هستم.
سيد هاشم حسيني افزود: تا فصل گذشته، يك تيم ليگ برتري و يك تيم ليگ دسته يكي داشتم و هر گاه به جدول نگاه ميكرديم به خودمان ميباليديم، اما اكنون وضعيت به گونه ديگري است.
او با اظهار اين كه بعضي از نمايندگان خراسان رضوي در مجلس شوراي اسلامي بر ماندن تيم پيام در استان اصرار دارند، گفت: مشكلاتي كه اخيرا براي اين تيم به وجود آمده، ذهن مجموعه مديريتي استان را در حوزه ورزش به شدت به خود مشغول كرده، به گونهاي كه فرصت رسيدگي به ساير حوزهها را از مسوولان سلب نموده است.
حسيني افزود: اگر قرار است حتي پس از اين كه باشگاه به بخش خصوصي واگذار شد مديركل تربيت بدني و استاندار به فكر حل مشكلات آن باشند اين پرسش براي مردم ايجاد ميشود كه اصلا چرا باشگاه به بخش خصوصي وارد شده است؟ مديركل تربيت بدني خراسان رضوي نيز گفت: از بخش خصوصي سند گرفتهايم كه تحت هيچ شرايطي حق ندارند باشگاه را به خارج از استان واگذار كنند.
افشين داوري افزود: در هيات پنج نفرهاي كه از سوي استانداري تشكيل شده و من نيز عضو آن هستم، از باشگاه پيام خواسته شده ميزان و قيمت سهام باشگاه را اعلام كند تا بر اين اساس براي رفع مشكلات مالي، بخشي از سهام باشگاه را واگذار كنند، اما اين واگذاري نبايد منجر به خروج تيم از استان شود.
قائم مقام سابق باشگاه پيام نيز گفت: با وضعيت مديريتي كه تيم پيام در پيش گرفته، بايد منتظر سقوط اين تيم در فصل جاري بود.
علي شيخ الاسلامي افزود: البته اين محدود به تيم پيام نيست و ادامه روند كنوني براي تيم ابومسلم نيز آينده خوبي را نشان نميدهد.
وي درباره سابقه تشكيل تيم پيام گفت: سال ۱۳۵۸فردي به نام علي شاديان تيم فوتبالي را در محله طبرسي شهر مشهد پايهگذاري كرد كه بعدها به تيم و سپس باشگاه سلطان طبرسي مشهور شد.
او افزود: دو سال بعد اين باشگاه به شركت مخابرات خراسان واگذار شد و دو سال بعد هم با نام باشگاه پيام و به مديريت جواد مرادنژاد به كار خود ادامه داد.
شيخ الاسلامي گفت: نخستين حامي مالي اين تيم ستاد آزادگان خراسان بود و در مراحل بعد نيز كارخانه رب چين چين، گچ خراسان، مقاومت بسيج، ايران خودرو ، شركت پست، اداره كل تربيت بدني خراسان رضوي و شركت ميسي نو از آن حمايت كردند تا اين كه به بخش خصوصي واگذار شد.
وي با اظهار اين كه پيام را همچون فرزند خودم، دوست دارم، افزود: اما متاسفانه بايد بگويم امروز براي نجات اين فرزند بايد او را به رودخانه سپرد، زيرا با شرايط كنوني تيم پيام راه به جايي نخواهد برد.
يك كارشناس فوتبال نيز در اين رابطه به خبرنگار ايرنا گفت: نبايد به واسطه ضعف در ساختار مديريتي ورزش استان، پيام را از استان خارج كرد.
مهدي سنقري با بيان اينكه در خراسان رضوي پتانسيلهاي صنعتي بزرگي نهفته است، افزود: خراسان رضوي، از لحاظ استقرار صنايع بزرگ، در حد استانهاي صنعتي نظير اصفهان و تبريز و حتي جلوتر از آنهاست.
وي گفت: اينكه امروز صنايع استان براي حمايت از ورزش پا پيش نميگذارند، به علت برخوردهاي غيركارشناسي است كه در گذشته از سوي مسوولان ورزشي استان نصيبشان شد.
سنقري با بيان اين كه خراسان رضوي داراي استعدادهاي بالقوه ورزشي زيادي است كه بايد با يك مديريت هوشمندانه آنها را كشف و ساماندهي كرد، افزود:
امروز فوتباليستهاي خراساني در بسياري از ليگهاي بزرگ كشور توپ مي زنند و اگر ارادهاي وجود داشته باشد، ميتوان آنها را به استان بازگرداند.
يك كارشناس ديگر مسايل ورزش خراسان رضوي نيز واگذاري تيم پيام به خارج از خراسان رضوي را تنها راه نجات آن دانست و گفت: پارسال كه تيم پيام صعود كرد، به مسوولان باشگاه پيشنهاد كرده بودم كه تيم را بفروشند.
حسين نخعي شريف افزود: اگر آن زمان تيم را ميفروختند، ميتوانستند يك تيم دسته يكي خريداري كرده و با بقيه پول بهترين امكانات و مربي را براي صعود تيم جديد مهيا كنند.
او با اظهار تاسف از وضعيت ايجاد شده براي پيام خراسان گفت: هر چند استانهاي سه گانه خراسان ظرفيت دو تيم را دارند، اما با شرايط موجود مشهد استعداد دو تيم ليگ برتري را ندارد.
نخعي در عين حال تاكيد كرد كه بهترين راه نجات تيم پيام، فروش آن به خراسان شمالي و يا جنوبي است.
مدير روابط عمومي اداره كل تربيت بدني خراسان رضوي با مخالفت نسبت به واگذاري امتياز تيم پيام به خارج از استان گفت: يكي از مشكلات ورزش خراسان رضوي، فقدان يك حاشيه امن براي حضور صنايع در بخش ورزش است.
جبار قوچان نژاد افزود: اگر تا امروز فكر و ذهن مسوولان روي اين موضوع متمركز ميشد ديگر نيازي نبود راجع به واگذاري تيم فوتبال به خارج از استان صحبت كنيم .ك /۴
چهارشنبه 20 شهريور 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 126]