واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: جانشين فرمانده نيروي انتظامي خبرداد: افزايش45درصدي توقيف خودرو در5 ماهه اول امسال اجراي طرح «سرويس سريع پليس» همزمان با بازگشايي مدارس
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: اجتماعي - حوادث
جانشين فرمانده نيروي انتظامي، با اشاره به اين كه رانندگان براي تعويض پلاك قديمي خودرو تا پايان شهريور ماه مهلت دارند، اظهار كرد: پس از پايان مهلت تعيين شده، اجازه تردد به خودروهاي پلاك قديم داده نخواهد شد.
به گزارش خبرنگار «حوادث» ايسنا، سردار حسين ذوالفقاري در جمع خبرنگاران، اظهار كرد: تاكنون هشت ميليون و 779 هزار و 817 دستگاه خودرو پلاك جديد دريافت كردهاند و يك ميليون و 610 هزار و 925 دستگاه خودرو نيز فاقد شماره پلاك جديد در كشور هستند كه از اين تعداد 744 هزار و 39 دستگاه خودرو بالاي مدل 57 هستند.
افزايش 45 درصدي توقيف خودرو در 5 ماهه اول امسال
وي در رابطه با آمار توقيف خودرو و موتورسيكلت در پنج ماهه اول امسال نيز، اظهار كرد: در اين مدت بيش از 490 هزار خودرو مشمول توقيف بودهاند كه از اين تعداد 219 هزار و 772 دستگاه خودرو توقيف و به پاركينگ منتقل شدهاند كه اين آمار افزايش 45 درصدي توقيف خودرو را نسبت به مدت مشابه سال گذشته نشان ميدهد.
به جاي توقيف خودرو، جرايم سنگينتر شود
سردار ذوالفقاري با اشاره به اين كه نيروي انتظامي از دولت و مجلس درخواست دارد كه به جاي توقيف خودرو، جرايم سنگينتر و محروميتهاي ديگري را جايگزين كند، ادامه داد: در حال حاضر هر چند بر اساس قانون، توقيف خودرو و موتورسيكلت در برخي از جرايم بازدارنده است، اما اين امر هم براي پليس هزينهبر بوده و هم باعث به وجود آمدن مشكلاتي در اين زمينه ميشود.
سردار ذوالفقاري عنوان كرد: پلاك مخدوش، پلاك ناخوانا، پلاك جعلي، سرعت غيرمجاز، سبقت غيرمجاز و انحراف به چپ، همچنين انجام حركتهاي مخاطرهآميز و كشيدن تصاوير غيرمجاز در بدنه خودرو، از جمله موارد منجر به توقيف خودرو در مدت پنج ماهه امسال بوده است.
توقيف بيش از 580 هزار دستگاه موتورسيكلت در كشور در پنج ماهه امسال
ارائه پيشنهاد فروش موتورسيكلتهاي توقيفي، پس از 6 ماه از مراجعه نكردن مالكان براي ترخيص
وي با بيان اين كه در پنج ماهه امسال بيش از 580 هزار دستگاه موتورسيكلت در كشور توقيف و به پاركينگ منتقل شده است، افزود: توقيف موتورسيكلت در اين مدت 33 درصد فزايش نسبت به مدت مشابه سال86 را نشان ميدهد.
سردار ذوالفقاري با اشاره به اين كه در برخي موارد پس از گذشت شش ماه از توقيف موتورسيكلت، صاحبان آنان به سراغ موتورسيكلت نميآيند، گفت: به قوه قضاييه پيشنهاد دادهايم كه اگر صاحبان موتورسيكلت پس از شش ماه براي تحويل گرفتن موتور مراجعه نكنند، با فروش موتورسيكلت، پول فروش آن را پس از كسر جريمه، به حساب ستاد اجرايي واريز كرده و بعد از مراجعه مالك موتور، پول باقيمانده به وي بازگردانده شود.
طرحهاي ترافيكي پليس در رابطه با بازگشايي مدارس
وي در ادامه درباره طرحهاي ترافيكي پليس در رابطه با بازگشايي مدارس نيز گفت: در حال حاضر طرحهاي ترافيكي پليس به منظور حفظ امنيت دانشآموزان در حال تدوين است كه بر اساس آن، پليس با كساني كه در مسير دانشآموزان با قصد ايجاد مزاحمت قرار گيرد، برخورد خواهدكرد.
سردار ذوالفقاري از طرح سرويس سريع پليس خبر داد و در اين باره گفت: مديران مدارس، با همكاري كلانتريهاي محل، امسال خدمات ويژهاي را به دانشآموزان ارائه خواهند داد.
وي ادامه داد: شهرداريها و يا بخشداريها، آموزش و پرورش و نيروي انتظامي، مسوول اجراي آييننامه سرويسهاي مدارس هستند كه در اين رابطه بايد شركتهايي با خودروهاي خاص با حضور افرادي به عنوان مراقب دانشآموزان، تشكيل شود و طبق اين آييننامه ، مراقبها وظيفه دارند، دانشآموزان را از والدين تحويل گرفته و دوباره به خانههايشان باز گردانند.
سردار ذوالفقاري در پايان به والدين توصيه كرد كه از طريق مدير مدارس، براي گرفتن سرويس فرزندانشان اقدام كنند.
انتهاي پيام
سه شنبه 19 شهريور 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايسنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 264]