تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 30 شهریور 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):بهشت را درى است كه ريّان ناميده مى شود از آن در، جز روزه داران وارد نشوند.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

بلیط هواپیما

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1817126085




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

پرسشهایی در مورد عبادت و نماز


واضح آرشیو وب فارسی:تبیان: همانطور كه میدانیم هیچیك از دستورهای اسلام بدون دلیل علمی نیست. در جایی شنیدهام یك محقق بر روی آثار روان انسان در هنگام نماز تحققات به عمل آورده است لطفادر این باره برای من توضیح دهید.
آيا خدا را مي توان ديد؟
در اینكه محققی به خصوص در باره نماز و آثار روانی آن تحقیقی به عمل آورده باشد، چیزی بدست نیاوردیم؛ ولی به طور كلی باید گفت كه دانشمندان و پزشكان سالیان سال است به این نكته رسیده اند كه دعا و ارتباط با موجودی مافوق این عالم ماده در درمان بسیاری از بیماریهای روانی و حتی جسمانی بسیار مؤثر است؛ كه به چند مورد اشاره می شود.دكتر آلكسیس كارل – برنده جایزه نوبل- می گوید: "دعا و نماز قوی ترین نیرویی است كه چون قوه جاذبه زمین، وجود حقیقی و خارجی دارد. در حرفه پزشكی خود من مردانی را دیده ام كه پس از آن كه تمام معالجات پزشكی در حال آنان مؤثر واقع نشد، به نیروی دعا و عبادت از بیماری و مالیخولیا رهایی یافتند. بشر می كوشد، از راه دعا نیروی محدود خود را با متوسل شدن به منبع نامحدود تمام نیروها افزایش دهد. وقتی ما دعا می خوانیم خود را به قوه پایان ناپذیری كه تمام كائنات را به هم پیوسته است متصل می كنیم. غیر ممكن است مرد یا زنی تنها برای یك لحظه به دعا بپردازد و نتیجه مثبت و مفیدی از آن نگیرد."و اینك به تحقیق جالبی كه در این زمینه به انجام رسیده است توجه كنید.به گزارش خبرگزاری آلمان از فرانكفورت، محققان فشار خون 155 نفر آمریكایی مسلمان آفریقایی تبار را كه 25 تا 45 سال سن داشتند را به طور 24 ساعته اندازه گیری كردند و دریافتند، فشار خون این افراد پائین تر از حد متوسط است. این افراد دارای اعتقادات راسخ مذهبی بوده و به طور مرتب نماز می خواندند.مجله پزشكی "آرزته ساتیونگ" چاپ آلمان می نویسد: نكته جالب توجه آنكه در بررسی دیگری كه در دانشگاه "دوك" در كارولینای شمالی انجام شد، این مسأله در مورد گروهی از سفید پوستان آمریكایی كه مدعی داشتن اعتقادات راسخ مذهبی بودند، اما نماز نمی خواندند، صدق نكرد و كاهش فشار خون در آنان مشاهده نشد.(روزنامه جمهوری اسلامی، 9/5/80)روزنامه انگلیسی "ایندیپندنت" اخیرا با استناد به یك پروژه تحقیقاتی می نویسد: داشتن اعتقادات مذهبی باعث می شود تا انسان كمتر دچار افسردگی شود و سلامت روحی خود را حفظ كند؛ مثلا افرادی كه به مسجد یا كلیسا می روند در مقایسه با افرادی كه هرگز پا به این مكانها نمی گذارند، افرادی سالم ترند و زود از بیماریها بهبود پیدا می كنند و بهتر هم در جامعه می درخشند.این روزنامه با نام بردن از ایمان، نماز، قرائت متون دینی و … به عنوان جنبه های خوب و مفید اعتقادات انسان می نویسد: طبق بررسی های بعمل آمده، بسیاری از افرادی كه از ناراحتی های روانی رنج می برند، با حضور در محیط های مذهبی آرامش پیدا كرده اند.(روزنامه جمهوری اسلامی و كیهان، 14/7/78، به نقل از خبرگزاری جمهوری اسلامی)جهت كسب اطلاعات بیشتر می توانید به كتاب "دین و روان"، ویلیام جیمز و "عصر امام خمینی(ره)"، احمد رضا حاجتی مراجعه فرمایید.با تشكر.





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تبیان]
[مشاهده در: www.tebyan.net]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 509]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن