تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 16 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):دانشمندان وارثان پيامبران هستند
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1826716768




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

استفاده از بالن و دوچرخه براي طبيعت‌گردي در هند و زامبيا


واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: استفاده از بالن و دوچرخه براي طبيعت‌گردي در هند و زامبيا
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: گردشگري

هندوستان قصد دارد، در راستاي توسعه‌ي طبيعت‌گردي در اين كشور، طبيعت‌گردان را با بالن به ديدن مناطق صعب‌العبور ببرد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، هندوستان از سال‌ها پيش به‌دليل داشتن جاذبه‌هاي متنوع گردشگري از جمله فلات هيماليا، كويرها و دشت‌هاي بي‌كران، جنگل‌هاي بي‌همتا و رودخانه‌ي عريض، ميزبان طبيعت‌گرداني از نقاط مختلف جهان بوده است.

اين كشور از حيات جانوري بسيار متنوعي بهره مي‌برد كه زيستگاه گونه‌هاي مختلف جانوري مانند فيل، كرگدن، ببر، كروكديل و هزاران گونه‌ي پرنده است كه در مناطق حفاظت‌شده‌اي با مساحت بيش از 1400 كيلومتر زندگي مي‌كنند.

طبق آمار ارايه‌شده ازسوي دولت هندوستان، در پنج سال گذشته صنعت گردشگري اين كشور رشد 78 درصدي داشته و اين امر، اشتغال نزديك به 42 ميليون نفر از نيروي كار اين كشور را در اين صنعت يا صنايع مرتبط با آن درپي داشته است.

هرچند كشور هندوستان از بناهاي تاريخ منحصربه‌فردي مانند تاج‌محل نيز بهره مي‌برد، ولي كارشناسان صنعت گردشگري يكي از دلايل اصلي رشد گردشگري اين كشور را در سال‌هاي اخير، توسعه‌ي طبيعت‌گردي مي‌دانند.

در اين راستا، وزارت گردشگري هندوستان هر سال طرح‌هاي متنوعي را براي توسعه‌ي طبيعت‌گردي در هندوستان برگزار مي‌كند؛ در آخرين طرح ارايه‌شده ازسوي اين وزارتخانه، از بالن‌هاي ويژه‌اي براي بازديد از مناطق كوهستاني و صعب‌العبور هندوستان استفاده خواهد شد. اين بالن‌هاي گنجايش حمل دست كم 20 طبيعت‌گرد را دارند. طبيعت‌گردان از مناطقي كه در حالت عادي امكان بازديد از آن‌ها وجود نداشته يا دسترسي به آن‌ها بسيار خطرناك باشد، با استفاده از بالن‌هايي كه در ارتفاع بسيار پايين حركت مي‌كنند، ديدن مي‌كنند.

سال گذشته، اين طرح با استفاده از هلي‌كوپترهاي بزرگ اجرا شد؛ ولي با استقبال قابل توجهي ازسوي طبيعت‌گردان مواجه نشد. طبيعت‌گردان دليل اصلي اين امر را عبور سريع هلي‌كوپترها از جاذبه‌هاي طبيعي، محدوديت‌هاي هلي‌كوپترها در زمان پرواز و هزينه‌ي بالاي استفاده از اين سرويس ويژه طبيعت‌گردي دانسته‌اند.

هم‌چنين مقامات صنعت گردشگري هندوستان از برگزاري مسابقه‌هاي زمستاني جنوب آسيا در فوريه سال 2009 ميلادي خبر داده‌اند و اميدوارند كه با برگزاري اين مسابقه‌ها، گردشگري زمستاني در اين كشور بيش از پيش توسعه يابد.

ازسوي ديگر، در قاره‌ي آفريقا مسؤولان كشور زامبيا مي‌خواهند، در راستاي حفاظت از محوطه‌هاي طبيعي و مناطق حفاظت‌شده‌ي اين كشور، استفاده از اتومبيل و موتور را در اين مناطق تا حد امكان كاهش دهند و از طبيعت‌گردان بخواهند تا در صورت امكان در اين مناطق از دوچرخه استفاده كنند.

مسؤولان صنعت گردشگري زامبيا بر اين باورند كه مناطق حفاظت‌شده‌ي اين كشور در سال‌هاي اخير به‌دليل افزايش طبيعت‌گردان دچار صدمه‌هاي فراواني شده‌اند كه بخش اعظم آن‌ها ناشي از استفاده‌ي طبيعت‌گردان از وسايل نقليه‌ي موتوري است كه علاوه بر ايجاد خطرهايي براي جانداران اين مناطق، آلودگي شديد هوا را نيز درپي داشته است.

در راستاي اجراي اين طرح، مسيرهاي ويژه‌اي براي طبيعت‌گرداني كه از دوچرخه استفاده مي‌كنند، ايجاد مي‌شوند و محدوديت‌هايي نيز براي استفاده از وسايل نقليه موتوري در اين مناطق اعمال خواهند شد. در صورت اجراي اين طرح، ايستگاه‌هايي تحت عنوان «ايستگاه دوچرخه» در مناطق حفاظت‌شده‌ي زامبيا ايجاد خواهند شد كه در آن‌ها به‌طور رايگان دوچرخه در اختيار گردشگران قرار مي‌گيرد.

مسؤولان صنعت گردشگري زامبيا هم‌چنين از اجراي توري تحت عنوان «طبيعت‌گرد دوچرخه‌سوار» در آينده‌ي نزديك در مناطق حفاظت‌شده‌ي اين كشور در راستاي ترويج فرهنگ استفاده از دوچرخه در مناطق حفاظت‌شده خبر داده‌اند.

كشور زامبيا كه در قاره‌ي آفريقا واقع شده، در سال‌هاي اخير به‌دليل داشتن جنگل‌هاي بكر به يكي از قطب‌هاي طبيعت‌گردي جهان تبديل شده است.

كارشناسان صنعت گردشگري دليل اصلي اين امر را وجود گونه‌هاي كم‌ياب جانداران در جنگل‌هاي اين كشور، بويژه كرگدن‌هاي سياه مي‌دانند كه در طول سال‌هاي اخير تعداد آن‌ها در كشورهاي آفريقايي با هدف تجارت شاخ و پوست و استفاده از اعضاي بدن آن‌ها در طب سنتي بوميان آفريقا به‌شدت كاهش يافته است.

انتهاي پيام
 دوشنبه 18 شهريور 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ايسنا]
[مشاهده در: www.isna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 151]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن