تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 17 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):با احمق مشورت نکن و از دروغگو یارى مجو و به دوستى زمامداران اعتماد مکن.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1826958200




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

استفاده از اينترنت پرسرعت در تهران براي بسياري امكان‌پذير نيست


واضح آرشیو وب فارسی:ايتنا: استفاده از اينترنت پرسرعت در تهران براي بسياري امكان‌پذير نيست
به گفته‌ عضو كميسيون اينترنت نظام صنفي رايانه‌يي مشكل گراني پهناي باند اينترنت بعد از واگذاري امور به بخش خصوصي و حمايت از آن قابل مطرح كردن خواهد بود و در اولويت بعدي قرار مي‌گيرد.

پيام كرباسي - عضو كميسيون اينترنت نظام صنفي رايانه‌يي كشور - در گفت‌وگو با ايسنا با بيان اين مطلب اظهار كرد: عقب‌ماندگي در اصلي‌ترين شاخص توسعه‌يافتگي جوامع به دليل نبود امكان توسعه‌ اينترنت پرسرعت با پهناي باند در بين سازمان‌ها و ارگان‌ها و توجيه نكردن مسوولان و مديران، دست‌اندركاران دولتي از مزاياي اين خدمات به عنوان يكي از گلوگاه‌هاي رشد نكردن شبكه در كشور است.

او گفت: گراني ارتباطات ماهواره‌يي در ابتدا به عنوان تنها راه ارتباط كشور با شبكه‌ اينترنت بود و بعدها تا حدود سه سال پيش محدوديت 128K به ازاي هر اتصال ترمزي براي افزايش پهناي باند و وابستگي اين سرويس‌دهي كه غالبا بايد از طريق بخش خصوصي ارايه مي‌شد به خدمات دولتي با تمام مشكلات و محدوديت‌هايش بود كه بيش‌تر به اين روند كند دامن زد.

وي افزود: در واقع بايد به علت وجود محدوديت‌ها در مراكز مخابراتي دولتي، ارايه‌ اين سرويس به بخش خصوصي واگذار مي‌شد تا سرويس اينترنت پرسرعت از اين طريق به مردم ارايه مي‌شد اما اين معضل سرعت لاك‌پشتي توسعه مراكز مخابراتي و كمبود فضا و تاخير در موارد ديگر را بيش‌تر تشديد كرد. كرباسي با اشاره به وضع موجود و اينكه در حال حاضر افراد و شركت‌هاي زيادي حتا در شمال شهر تهران متقاضي استفاده از اينترنت پرسرعت هستند، اما اين امكان وجود ندارد، اظهار كرد: بخش خصوصي نيز به علت چالش برانگيز شدن ارتباطاتش با بخش‌هاي دولتي، جلوگيري از قيمت‌گذاري و تنظيم مقررات قانون‌مند براي شركت‌هاي ندا بخشي از فعاليت‌هاي خود را محدود كرد كه در واقع از قواي اين بخش كاسته شد.

او گفت: اگر به نقطه‌اي برسيم كه امكان اينكه اين خدمات را به تمام افراد جامعه برسانيم آن وقت مي‌توان به كاهش پهناي باند فكر كرد تا بتوانيم اينترنت را به عنوان يك امر واجب در سبد اكثر خانوارها قرار بدهيم. وي خاطر نشان كرد: آنچه به عنوان اصلاح زيرساخت در بحث فيبر نوري در سال‌هاي اخير مطرح شده با سرمايه‌گذاري عميقي در حال پيگيري است اما در مجموع زيرساخت‌هاي كشور در اوضاع نا به ساماني به سر مي‌برند و براي پيشبرد تكنولوژي امروز تقريبا از كار افتاده‌اند و بايد براي آن‌ها جايگزين و سرمايه‌هاي بزرگي را در نظر گرفت.

او ادامه داد: به عنوان مثال اكنون بيش از 40 درصد مشتركان اينترنت به خاطر خطوط كابلي و مسي نه تنها نمي‌توانند از مزاياي اينترنت پرسرعت بهره‌مند شوند بلكه حتا از ساده‌ترين نوع ارتباط دايل‌آپ نيز به منظور كسب اطلاعات از شبكه و امكان فكس محروم‌اند. كرباسي چالش‌ها از نظر سياست‌گذاري دولتي را چندگانگي سياست‌ها عنوان كرد و افزود: مراكز و نهادهاي مختلفي در بحث IT ادعا و اظهار مي‌كنند كه عمده‌ اين نظريات در يك راستاست اما به طور ناهماهنگ عنوان مي‌شود كه حتا در قالب ساده‌ترين مسائل در زمينه مديريت منابع شبكه نيز نمود پيدا كرده است؛ طبيعتا اين مساله باعث ايجاد و تداخل مي‌شود و در نهايت دود آن به چشم كاربران نهايي و قبل از آن بخش خصوصي خواهد رفت.

وي گفت: از مهم‌ترين نكات اصلاحي برپايي سازمان رگولاتوري يا تنظيم مقررات است كه در صورت داشتن قوانين ضابطه‌مند قطعا شاهد ارتقاء بحث كيفي و كمي IT در كشور به وسيله نهادهاي كوچك و بزرگ خواهيم بود و وابسته نبودن سازمان به جناح دولت براي بروز قدرت عملياتي كاملا مستقل تاثير به سزايي در روند كاري خواهد داشت. اين كارشناس خاطر نشان كرد: بنا بر تصويب شوراي عالي انقلاب فرهنگي تهران گيت‌وي بين‌المللي كشور بايد تحت نظارت مستقيم و دولتي باشد چراكه موارد حاكميتي در حيطه اختيارات دولت است اما آن چيزي كه اشتباه برداشت شده نظارت بر اين گيت‌وي براي توسعه آن است نه به دست گرفتن امور اجرايي كه اعمال چنين سياستي فقط باعث افزايش قاچاق، اجحاف در بيت‌المال و از بين رفتن حقوق شهروندان خواهد شد.

وي افزود: كشورهاي چين، امارات و بنگلادش آخرين كشورهايي بودند كه سياست فعلي ايران را تجربه كردند و ما اكنون شاهد افزايش دو چنداني قاچاق در اين كشورها هستيم و اين نشان مي‌دهد كه كشوري همچون امارات با آن حجم وارداتي و پيشرفت تكنولوژي‌اش نيز نمي‌تواند در اين زمينه پاسخگو باشد در حالي كه كشوري همچون هند براي كاهش تمام هزينه‌هاي تلفني خارج و داخل كشورش با دادن مجوز به تمام شركت‌هاي كوچك و بزرگ توانسته اين مساله را ريشه‌كن كند.
 يکشنبه 17 شهريور 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ايتنا]
[مشاهده در: www.itna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 133]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن