واضح آرشیو وب فارسی:پی سی سیتی: دیدنی و تاریخی
آکروپلیس "یونان"
این قلعه سنگی و معبد آتنای (پارتنون)مشهورآن همراه با مجموعه مجسمه های خدایان و الهه های یونانی سالانه میلیونها توریست را به سوی خود جذب می کند.
http://imageup.ir/images/hyckcmrs85pas5o6ih.jpg
برج ایفل "فرانسه"
این برج 985 فوتی در سال 1889 برای نمایشگاه بین المللی ساخته شد و اکنون نماد پاریس به شمار میرود. این تندیس آهنین که از شبکه های بازفلز ساخته شده است بلندترین سازه شهر پاریس به شمار میرود.
http://imageup.ir/images/qcny0wjkqfryxzpghtkw.jpg
آکروپلیس "یونان"
این قلعه سنگی و معبد آتنای (پارتنون)مشهورآن همراه با مجموعه مجسمه های خدایان و الهه های یونانی سالانه میلیونها توریست را به سوی خود جذب می کند.
http://imageup.ir/images/hyckcmrs85pas5o6ih.jpg
الحمرا "اسپانیا"
این کاخ و قلعه زمانی اقامتگاه خلفای مور که بر جنوب اسپانیا حکومت میکردند بوده است و شامل موزاییک ها، نقش های کاشی کاری اسلیمی و مقرنس کاری است.
http://imageup.ir/images/f4qjr44wu691jsfge72.jpg
آنگکور "کامبوج"
این منطقه باستانی در سیم ریپ از قرن نهم تا پانزدهم پایتخت خمر یعنی همان کامبوج قدیم بوده است و این خرابه ها متعلق به قرن دوازدهم است که شامل آنگکور وات و آنگکور توم است
http://imageup.ir/images/b07akfp7pr700xu0tca.jpg
مجسمه مسیح نجات دهنده "برزیل"
مجسمه 125 فوتی حضرت مسیح رهایی بخش با دست های باز کشیده شده به طرفین در ارتفاع 2334 فوتی کوه کورکووادا بر فراز ریو دوژانیرو قرار گرفته است
http://imageup.ir/images/tec56v4beyj4ehungzto.jpg
کولیسئوم (آمفی تئاتر) "ایتالیا"
آمفی تئاتری 50 هزار نفره در شهر روم که در سال هشتاد میلادی افتتاح شده است و صحنه ای برای نبرد تا حد مرگ هزاران گلادیاتور بوده است.
http://imageup.ir/images/at67y347jm1riewymbs.jpg
جزیره ایستر "شیلی"
صدها مجسمه ی سنگین نیم تنه غول پیکر تنها آثار باقی مانده از فرهنگ و تمدن ماقبل تاریخی است که این مجسمه ها را با مهارت جهت بزرگداشت اجداد درگذشته خود ساخته اند
http://imageup.ir/images/czn8meqcdpsrp5siaqs.jpg
برج ایفل "فرانسه"
این برج 985 فوتی در سال 1889 برای نمایشگاه بین المللی ساخته شد و اکنون نماد پاریس به شمار میرود. این تندیس آهنین که از شبکه های بازفلز ساخته شده است بلندترین سازه شهر پاریس به شمار میرود.
http://imageup.ir/images/qcny0wjkqfryxzpghtkw.jpg
دیوار کبیر "چین"
این سنگربندی عظیم به طول حدود 6700 کیلومتر از شرق به غرب کشیده شده است و طولانی ترین ساخته دست بشر به شمار میرود. ساختمان این بنا که از قرن هفتم قبل از میلاد آغاز شد، صدها سال به طول انجامید.
http://imageup.ir/images/bp7ifaw3wx8j9q4520nv.jpg
ایا صوفیه "ترکیه"
ایا صوفیه که به نام کلیسای خرد مقدس نیز شهرت دارد، در سال 537 میلادی در قسطنطنیه یا استانبول امروز ساخته شد. در سال 1453، قسطنطنیه به دست امپراتوران عثمانی افتاد و این کلیسا به مسجد تبدیل شد و موزاییک کاریهای دوران مسیحیت موجود در آن تا سال 1953 و تبدیل شدن این عمارت به موزه، آشکار نشده بود
http://imageup.ir/images/ee2u0zjyu43xe8qruse2.jpg
معبد کیومیزو "ژاپن"
کیومیزو-درا به معنای "معبد آب زلال" در کیوتو، توسط فرقه ای بودایی در سال 798 ساخته شد و بعد از آتش سوزی در سال 1933 بازسازی گردید. گفته می شود نوشیدن جرعه ای از آب زلال آبشار آن باعث افزایش طول عمر، سلامتی و موفقیت خواهد شد
http://imageup.ir/images/mw4s3isar4urx7tpfvz.jpg
کلیسای کرملین و سنت باسیل "روسیه"
گنبدهای طللایی این کلیسا که با دیوارهای آجر قرمز محاصره شده اند، درست در وسط کرملین مسکو قرار گرفته دارند. در مجاورت کاخ، در میدان سرخ کلیسای "سنت باسیل" قرار دارد که با نه برج در رنگ های مختلف مشخص شده است. .
http://imageup.ir/images/g0km0fts1tsz8dhvfo8.jpg
ماچوپیچو "پرو"
ماچوپیچو" در قرن پانزدهم توسط امپراتوری اینکا بنا گردید. دیوارها، کاخ ها،معابد و خانه های این مکان در ارتفاعی هشت هزار متر بالاتر از سطح دریا در رشته کوه آند و در میان ابرها واقع شده است.
http://imageup.ir/images/wmo3ogzktkruuw1tj3i.jpg
قلعه نیوس کوانستین "آلمان"
قصر نیوس کوانستین که قصر زیبای خفته در دیسنیلند از روی آن الهام گرفته شده، توسط لودویگ دوم شاه دیوانه باواریا ساخته شده است. جای گرفته بر نوک قله ای در آلپ، این قصر گرانیت خاکستری با برجها،برجکها و مناره ها سر به آسمان کشیده است
http://imageup.ir/images/inkfefoi3voqolb7a1.jpg
شهر پترا "اردن"
این شهر باستانی که در محلی به نام وادی موسی یا دره موسی در جنوب غربی اردن بنا شده است، پایتخت حکومت پادشاهی نبطیان بوده است و بخاطر قناتها و سازه هایی که در دل سنگها و صخره ها تراشیده شده اند،شهرت دارد
http://imageup.ir/images/ivugx2mfv8nvvt2fga9c.jpg
هرم چیچن ایتزا "مکزیک"
این هرم بخشی از مکان مقدسی در یک مرکز مهم مایایی در شبه جزیره مکزیکو بوده است و بنابر تقویم خورشیدی ساخته شده است و گفته میشود که در زمان تعادل پاییزی و بهاری (که روز و شب برابر میشوند) سایه های آن مانند مارهایی -شبیه به مار کنده کاری شده بر بالای آن- به نظر میرسند که از پله ها به پایین میخزند.
http://imageup.ir/images/y70yhxzygsaa58rvv8a.jpg
هرم " جیزه"
این سه هرم تنها بناهای باقی مانده از عجایب هفتگانه اصلی دنیا هستند که 4500 سال قبل برای آرمگاه فراعنه مصر بنا گشته اند.در نزدیکی این اهرام نیز مجسمه معروف ابوالهول قرار دارد.
http://imageup.ir/images/uatr3naih14ki01h8cj.jpg
مجسمه آزادی "نیویورک"
این مجسمه 305 فوتی هدیه دولت فرانسه به ایالات متحده آمریکا و سالهاست که با قرار گرفتن در مسیر مهاجران، نماد آزادی در آمریکابه شمار میرود.
http://imageup.ir/images/uea9j2m9csy86i17ywe.jpg
استون هنج "بریتانیا"
هنوز روشن نیست که این بنای دایره ای شکل با سنگ های عظیم، چرا و چگونه بین سالهای 3000 تا 1600 قبل از میلاد مسیح ساخته شده است. ولی تعدادی از متخصصین بر این باورند که این سنگ ها بخشی از تمدنی خورشید پرست و یا تقویمی نجومی بوده اند.
http://imageup.ir/images/vd0t4ysyfiddibs3oxr.jpg
اپرای "سیدنی ، استرالیا "
ساختمان اپرای سیدنی در دماغه بنلانگ در بندر سیدنی واقع گردیده و شکل ظاهری آن یک کشتی با بادبان های کاملاً باز را در ذهن تداعی می کند. این بنا توسط یک معمار دانمارکی بنام "یورن آتزون" طراحی شده و در سال 1973 توسط ملکه الیزابت دوم افتتاح گردید.
http://imageup.ir/images/s4esjjc29p826mnoe7.jpg
تاج محل "هند"
این آرامگاه گنبد دار ساخته شده از مرمر سفید در آگرا واقع شده و ترکیبی از معماری هندی، ایرانی و اسلامی است.این بنا در ابتدا قصری بود که توسط سلطان مغول قرن 17 میلادی برای همسر محبوبش ساخته شد و پس از مرگ این زن در زمان زایمان، آنرا به آرامگاه وی مبدل نمود.
http://imageup.ir/images/bpa55w24sukp11tnrkhd.jpg
تیمبوکتو "مالی"
شهر تیمبوکتو در غرب آفریقا محل قرار گیری دانشگاه معتبر علوم قرآنی و مدارس دیگر است و پایتخت و مرکز تبلیغات اسلامی در سراسر آفریقا در قرنهای 15 و 16 میلادی بوده است. سه مسجد بزرگ آن جینگاریبر، سنکور و سیدی یحیی یادآور دوران باشکوه گذشته هستند.
http://imageup.ir/images/15sdcdil6huei146h5u.jpg
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: پی سی سیتی]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 304]