واضح آرشیو وب فارسی:پی سی سیتی: تکنولوژی کواترون شارپ،
یک رنگ بیشتر در تلویزیون
http://img.mobin-group.com/images/355narenji_ir_sharp_quatt.jpg
طی این چند ساله در بازار تلویزیون ها رقابت فقط بر سر کیفیت اچ دی و تصویر سه بعدی بوده است و همچنین در کنار آن ساخت تلویزیون های بزرگتر و نازک تر هم مورد توجه صنایع و مشتریان بوده است. اما شارپ با هوشمندی، به جای همراه شدن با بازار و تلاش برای رقابت جهت ساخت چرخی دیگر، ترجیح داده است ابزار بهتر و کارآمدتری اختراع کند.
مهمترین چیزی که در هنگام انتخاب یک تلویزیون در مرکز توجه قرار دارد، کیفیت، شفافیت و واقعیت رنگ است. همانطور که می دانید تلویزیون ها و سیستم های نمایش خانگی با استفاده از ترکیب سه رنگ قرمز، سبز و آبی، همه رنگ هایی را که در انها می بینیم تولید می کنند. البته با همین سه رنگ هم تلویزیون های امروزی به راحتی از پس تولید میلیون ها رنگ مختلف بر می آیند. حتما اسم ورودی RGB یا کابل RGB هم زیاد به گوشتان خورده باشد که به نام رنگهای اصلی صفحه نمایش اشاره دارند.
حالا تیم تحقیقاتی شارپ پس از مدتها کار و تلاش، با اضافه کردن رنگ زرد به این مجموعه سه تایی، گام جدیدی برای پیشرفت تکنولوژی صفحه های نمایش برداشته است. شارپ این تکنولوژی جدیداش را کواترون (Quattron) نامیده است، که به همراه تغییرات مهم دیگری، تلویزیون های جدید شارپ را جذاب و جالب توجه کرده است.
کواترون: شاید بتوان این ابداع را یکی از انقلاب های تکنولوژی رنگ در تلویزیون ها و صفحه های نمایش دانست. هر چه رنگ های بیشتری در جعبه رنگ تان داشته باشید، می توانید رنگ های بیشتر و واقعی گرایانه و زنده تری تولید کنید. شارپ هم با اضافه کردن زرد به جعبه مداد رنگی اش، با موفقیت از پس این مهم بر آمده است. تنها همین تغییر به ظاهر کوچک و افزایش یک رنگ، به شارپ این امکان را داده تا رنگ های قابل نمایش در تلویزیون اش را از چندمیلیارد رنگ به چند تریلیون افزایش دهد. این تغییر به معنی تولید رنگهای صحیح تر و درجه بندی (گرادیان) رنگی لطیف تر و ملایم تر و همچنین تجربه بی همتای تصاویر تقریبا واقعی در تلویزیون های HD است. استفاده از تکنولوژی کواترون نه تنها نمایش رنگ زرد در تلویزیون ها را بهبود می بخشد، بلکه رنگهای طلایی، آبی تیره دریا و سبز اقیانوسی بسیار بهتری را به شما نشان خواهد داد. این تکنولوژی یک گام رو به جلو در نحوه نمایش رنگهای تلویزیون های ال سی دی است و تغییر ایجاد شده کاملا قابل مشاهده است.
شاید در ظاهر و روی کاغذ این تغییر، امکان پیش پا افتاده و ساده ای به نظر برسد. اما جالب است که بدانید اضافه کردن همین رنگ زرد برای شارپ به معنی ۴ سال تحقیق و توسعه مستمر و هزینه بر بوده است و جالب تر اینکه تا حالا دیگر شرکت ها به سراغ آن نرفته اند. اولین مشکلی که شارپ با ان روبرو بود، افزایش اندازه مجموعه پیکسل تصویر به اندازه یک چهارم بود تا بتوان رنگ چهارم را هم در آن جا داد. برای حل این مشکل کادر فنی شارپ همراه با انجام برخی تغییرات در سلول های کریستال مایع، از کیفیت نمایش فول اچ دی 1080p و حداقل قطر صفحه ۴۰ اینچ در این سری تولیداتشان استفاده کردند.
X-Gen و LED فوق روشن: نور در تلویزیون ها و صفحه های نمایش اهمیت خاصی دارد، حال چه برای نمایش تصاویر روشن و پر نور و چه برای نمایش صحنه های کم نور و تاریک. نور چیزی است که به رنگ ها زندگی می دهد و باعث دیده شدن آنها می شود. (برای اطلاعات بیشتر اینجا را بخوانید) خب، حالا شارپ در صفحه های نمایش Aquos از تکنولوژیی بهره برده است، که ۳۰ درصد نور بیشتری از صفحه نمایش عبور کرده و به شما می رسد. همچنین به طور همزمان نشت نور اضافی در این پنل ها به حد قابل ملاحظه ای کاهش یافته است. از فواید این بهبود ها که تحت نام تکنولوژی X-Gen معرفی شده اند، می توان به تصاویر روشن تر، تاریکی تیره تر و بازده انرژی بالاتر اشاره کرد.
سیستم نوری Ultra-bright LED شارپ این امکان را فراهم آورده است تا با استفاده از ال ای دی های کناری فوق روشن، علاوه بر بهبود چشمگیر تصویر، مصرف انرژی هم به میزان مناسبی (تا ۵۰ درصد) کاهش یابد. همین باعث شده است تا این پنل ها بتوانند استاندارد ENERGY STAR® 5.0 را کسب کنند.
این سری از صفحه های نمایش شارپ همچنین کنتراست تصویر تقریبی یک به چهار میلیون و فریم ریت ۱۲۰ هرتز دارند. اندازه آنها هم از ۴۰ تا ۶۰ اینچ متغیر است. البته برخی قابلیت ها همانند اتصال USB 2.0 و قابلیت پخش صدا، تصویر و ویدیو از روی هارد و همچنین ضبط برنامه ها بر روی حافظه های جانبی را نباید فراموش کرد. همچنین برخی مدل های ارائه شده با این تکنولوژی دارای ۸ گیگابایت حافظه داخلی هستند. البته امکان اتصال به اینترنت برای استفاده رایگان از خدمات پشتیبانی از راه دور شارپ را هم قابل تامل است.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: پی سی سیتی]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 242]