واضح آرشیو وب فارسی:پی سی سیتی: مصطفی زمانی از فیلمهای تازهاش گفت
http://www.cinemaema.com/parameters/cinemaema/images/cache/ef11c12fd94f827dbe069dbc3700a9e6.jpg
برنامه «زندهرود» به مناسبت سالروز میلاد حضرت علی (ع) روز گذشته (شنبه 5تیرماه) از شبکه اصفهان روی آنتن رفت و در این برنامه که با اجرای محمد سلوکی و احسان علیخانی همراه بود، مصطفی زمانی و مهتاب کرامتی از بازیگران عرصه سینما و تلویزیون حضور داشتند.
منتقدان باید تلاش کنند تا از «قصه پریا» جیرانی ایراد بگیرند
براساس این گزارش، در بخشی از این برنامه مصطفی زمانی در خصوص فیلمهایی که به تازگی در آنها نقشآفرینی کرده است، گفت: در فیلم سینمایی «قصه پریا» به کارگردانی فریدون جیرانی بازی کردهام که در حال حاضر در مرحله تدوین قرار دارد. این فیلم، فیلم بسیار خوبی شدهاست و فکر میکنم منتقدان باید تلاش کنند تا بتوانند از آن ایراد بگیرند.
وی بیان کرد: «قصه پریا» قرار است به جشنواره فیلم فجر امسال برود و اولین اکران خود را آنجا داشته باشد.
حاتمیکیا گفته باید در «بانوی شهر ما» زیباتر از آنچه که هستی شوی
زمانی همچنین با اشاره به اینکه برای بازی در جدیدترین فیلم ابراهیم حاتمیکیا با عنوان «بانوی شهر ما» قرار داد بستهاست، در خصوص گریم خود در این فیلم اظهار داشت: حاتمیکیا گفته در این فیلم باید زیباتر از آنچه که هستی شوی!
سریال یوسف پیامبر(ع) برای تمام عمرم تجربه است/ هر چه دارم از این مجموعه دارم
در ادامه این برنامه صحنههایی از مجموعه تلویزیونی «یوسف پیامبر (ع)» ساخته فرجالله سلحشور به نمایش درآمد و مصطفی زمانی که در این سریال نقش یوزارسیف را بازی کردهبود، گفت: این سریال برای من خاطره است و شاید برای تمام عمرم تجربه باشد، چون هر چه دارم از پخش این سریال است، این سریال بود که پلهای را طی کردم تا به اینجا برسم.
«آل» و «کیفر» در شرایط نامناسبی اکران شدند
براساس این گزارش، در ادامه برنامه «زندهرود» که از شبکه اصفهان پخش میشد از مصطفی زمانی در خصوص فیلمهای سینمایی که تاکنون بازی کرده سوال شد که کدامیک را بیشتر دوست دارد و وی در پاسخ عنوان کرد: من برای هر چهار فیلم (آل، کیفر، بدرود بغداد و قصه پریا) خیلی زحمت کشیدم و تمام وقت و انرژیام را گذاشتم. در بین این فیلمها «کیفر» برای من خیلی دوست داشتنی است و برای فیلم «قصه پریا» به کارگردانی فریدون جیرانی خیلی لحظه شماری میکنم.
وی ادامه داد: برای دو فیلم «کیفر» و «آل» در شرایط روزهای انتخابات و به مدت 8 ماه زحمت کشیدم، ولی مشاهده کنید که چگونه اکران عمومی شدند(!)، این وضعیت اکران برای فیلمهای دیگر نیز این گونه است.
زمانی با اشاره به اینکه منتقدان در جشنواره فیلم فجر نظر خوب و مثبتی به این دو فیلم داشتند، افزود: خیلی از منتقدین در جشنواره فیلم فجر گفتند که «آل» و «کیفر» در بین چهار فیلم، فیلمهای برتر و جزء فیلمهایی هستند که میتواند فروش خوبی داشته باشد ولی همانطور که میبینید «کیفر» در شرایط نامناسب و در روزهای جام جهانی اکران شد.
در ادامه این برنامه احسان علیخانی اظهار داشت: از حضور مصطفی زمانی در سینما استقبال خوبی نشد و از طرفی برخی از منتقدان در خصوص ورود او به این عرصه نقدهای منصفانه کردند.
فیلمهای بیقصهای که توهمات عدهای را نشان میدهد
بر اساس این گزارش، مصطفی زمانی بازیگر جوان عرصه سینما و تلویزیون در پاسخ به سوال احسان علیخانی مبنی بر دلیل کاهش مخاطبان سینما با بیان اینکه من به اندازه خودم در این باره نظر میدهم، گفت: قبلا فیلمهای خوبی داشتیم که هم هنری بود و هم تجاری. اما چند سالی است که فیلمهای گروه «د» وارد شدهاند که با قصه طرف نیستیم و فقط یکسری توهمات عدهای از افراد هستند.
در فیلمهای سینما الفاظ رکیک زدهمیشود و جلویش گرفته نمیشود
وی گیشه سینما را متشکل از مخاطبان بین سنین 28تا14 دانست و در این خصوص اظهار داشت: بحث گیشه را قشر متفکر جامعه تشکیل نمیدهند بلکه افراد بین 28تا14 را شامل میشود. یکسری فیلمها در 3ماهه اخیر اکران میشود که مردم احساس میکنند که به آنها توهین میشود. در فیلمها الفاظ رکیک زده میشود که جلویش گرفته نمیشود.
کسی که باید یک سوم حقوقش را صرف سینما رفتن کند، این کار را نمیکند
زمانی در ادامه صحبتهای خود گفت: قشر مرفه، سینما را به عنوان تفریح دائم خود نمیداند. اما اگر یک فرد لیسانسه که حقوقی ماهیانه 400-300 هزار تومان دارد بخواهد هفتهای یکبار با خانوده 4نفره خود به سینما برود (با توجه به افزایش بلیط فیلمها، هزینه رفتوآمد و...) باید یک سوم درآمد خود را بدهد لذا این کار را نمیکند.
شخصیتهای قصه شغل و هویت ندارند
این بازیگر جوان در پاسخ به سوال دیگر علیخانی در خصوص نبود قصه خوب در آثار و اینکه آیا فیلمنامهای با داستان و روایت خوب به سراغش میآید یا نه؟ گفت: من مخالف این هستم که روایت درست کم است، باید دید که دلیل چیست؟ چند سال پیش این قضیه بحرانی نشدهبود چون آدمها، هویت و شخصیت داشتند و تعریف شدهبودند. اما حالا شخصیتهای قصه شغل و هویت ندارند.
با پرداختن به یک شغل، بیانیه صادر میشود
زمانی افزود: به محض اینکه نویسنده سراغ یک حرفه و شغل میرود، بیانیه صادر میشود. پس شخصیتهای فیلم کجای جامعه هستند؟ تا وقتی که نتوانیم یکدیگر را نقد و تحمل نکنیم؛ نمیتوان کاری کرد. نویسنده نمیداند که چه کند. در نهایت قصهها این میشود که مثلا من در یک اتاق بسته با همسرم، بچهام مشکل دارم و ...
وابستگی من به خانودهام زیاد است
در بخش پایانی صحبتهای مصطفی زمانی از او درخصوص شاخصه پدرش سوال شد که وی اظهار داشت: وابستگی من به خانودهام زیاد است و تا زمانی که هستم برای آنها هستم. از خوشحالی آنها خوشحال میشوم، برای همین خیلی از کارهایی را که آنها دوست دارند انجام دهم اما خودم دوست ندارم، تا جایی که به خودم صدمهای نرسد آن را انجام میدهم.
پیامک هر روز پدر به فرزندانش
وی با بیان اینکه پدرم با ما صبوری را یاد داده است، در خاتمه گفت: من 4برادر دارم که دور از هم زندگی میکنیم. پدرم هر روز صبح به ما جملهای را اس ام اس میکند و جمله امروزش این بود که «مواظب تاریکی روز باش». پدرم به قدری به ما احترام میگذارد که گویی ما پدر او هستیم و او فرزند ما. امیدوارم شایستگی فرزند خوب را تا آخرین لحظه زندگی برایش داشته باشم.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: پی سی سیتی]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 219]