واضح آرشیو وب فارسی:ايرنا: مدير نهضت سوادآموزي فارس: مهمترين چالش ما، مشكلات مالي است
داخلي. اجتماعي. نهضت سواد آموزي.
مدير نهضت سوادآموزي استان فارس گفت: از جمله چالشهاي نهضت سوادآموزي مالي است كه براساس آنچه مجلس تصويب كرد حقوق معلمان نهضت سوادآموزي بايد همانند حقوق معلمان آموزش و پرورش پرداخت شود ولي تاكنون اقدامي در اين زمينه صورت نگرفته است.
به گزارش خبرنگار ايرنا، قدرت الله بخشي روز شنبه به مناسبت روز جهاني مبارزهبابيسوادي در جمع خبرنگاران در شيراز افزود: همچنين به دليل مشكلات، هفت هزار و ۱۳۶نفرآموزشيار ورودي سال ۷۷تا ۷۹مربوط به طرح پنج ساله هنوز استخدام نشده اند.
وي اضافه كرد: ۲۴۱مركز سواد آموزي در استان فارس داريم كه در نيمه دوم سال جاري به دليل كمبودبودجه حدود ۸۵درصد اين مراكز حذف وتعطيل ميشوند.
او بدون بيان آمار گفت: استان فارس با داشتن ۸۷درصد باسوادي رتبه پنجم باسوادي در كشور را دارد.
بخشي اظهار داشت: حفظ و تقويت كتابخانههاي روستايي براي رفع نيازهاي فرهنگي روستاها، همكاري با آموزش و پرورش براي آموزش كودكان لازم التعليم، برگزاري مراسم پايان بيسوادي در بخشي از نقاط ايناستان،واگذاري قسمتي از نهضت سوادآموزي به بخش غير دولتي و تحقق كامل برنامههاي سال چهارم توسعه از جمله اقداماتي است كه در سال ۸۷در نهضت سواد آموزي استان فارس در حال اجرا است.
وي اظهار داشت:از ديگر برنامههاي سال ۸۷اين سازمان، سوادآموزي به ۷۷ هزار و ۶۵۲نفر و فراگير كردن ۸۰هزار و ۵۸۰نفر در استان فارس بوده كه در نيمه اول سال جاري توانستيم حدود ۷۲هزار و ۶۷۵نفر سواد آموز را تحت پوشش نهضت سوادآموزي ببريم و مابقي درنيمهدوم امسال تحت پوشش قرار خواهيم داد.
بخشي ادامه داد:دو هزار و ۵۰۰نفر در كشور تاكنون توانستهاند دورههاي مقدماتي ،راهنمايي و دبيرستان را در نهضت سواد آموزي به اتمام برسانند و وارد مراكز آموزش عالي و دانشگاهها شوند كه از اين تعداد ۳۰۰نفر آنها از استان فارس بودهاند كه از آنها به عنوان چهرههاي موفق ياد ميشود.
وي گفت:اميدواريم بتوانيم با همكاري همه دستگاهها تا قبل از برنامه توسعه پنجم يعني تا سال ۹۰بيسوادي را در استان فارس به طور كامل ريشه كن كنيم و جشن پايان بيسوادي را بگيريم و استان فرهنگي فارس رابه عنوان استان پيشرو در باسوادي معرفي كنيم.
مديرنهضت سوادآموزي فارس گفت: در شهرستانهاي آباده، بوانات، استهبان، ارسنجان، سروستان و زرين دشت جشن پايان بيسوادي را گرفتيم و تا چند مدت ديگر در شهرستان خرم بيد نيز اين جشن را برگزار ميكنيم.
وي ادامهداد:جمهوري اسلامي ايران سواد رابهصورت كاربردي از جمله راههاي تصميمگيري ،آشنايي با اعتياد،استرس،افسردگي و مهارتهاي شغلي را به مردم انتقال ميدهد.
بخشي گفت:بيشترين تعداد بيسوادي در استان فارس عشاير و مناطق جنوبي هستند و حدود ۴۰هزار بيسواد در جامعه عشايري وجود دارد.ك/۲
شنبه 16 شهريور 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 264]