واضح آرشیو وب فارسی:سایت دانلود رایگان:
دانشمندان دانشگاه پتسدام کشور آلمان در حال تحقیق و آزمایش بر روی طرحی هستند که به وسیله ی آن می توان استفاده از تلفن های همراه و کنترل های تلویزیون را به عملی لذت بخش تبدیل کنند. به این صورت که آنها می خواهند با این طرح تلفن های همراه و کنترل های تلویزیون نامرئی تولید کنند. شان گوستافسون گوشی آی فون خود را با لمس انگشتی روی صفحه نمایش آنلاک کرد و نکته قابل توجه این است که هیچ تلفن همراهی در دست او نبوده است. در عوض، او دکمه های نامرئی در کف دستش را برای راه اندازی و استفاده ار یک تلفن خیالی فشار داد، که به طرز حیرت انگیزی شروع به کار کرد. تصور کنید شما نمی توانید تلفن همراه شخصی خود را هنگامی که شروع به زنگ خوردن می کند ، پیدا کنید و یا تلفن همراه شما زیر مبل راحتی منزلتان افتاده است و یا دست های شما به خاطر آمدن از حمام خیس می باشد و یا حتی به خاطر آ شپزی چرب می باشد. برای کم کردن تعداد تماس ها و یا ارسال پان به سیستم پیام رسانی،می تواند تنها با فشار دادن دکمه ای مجازی در کف دستتان که مربوط به این کار است، تماس دریافتی را رد کنید. و یا حتی می توانید با فشار دادن تنها یک دکمه ی دیگر تماس خود را پاسخ داده و یا آن را روی حالت بلندگو قرار دهید. این طرح بسیار عجیب و شگفت انگیز است،اما گوستافسون و همکارانش در دانشگاه پوتسدان کشور آلمان بر این عقیده هستند که هیچ خلآ خاصی در بازار فروش و عرضه تلفن همراه و ریموت های تلویزیون به صورت حقیقی وجود ندارد.
برای به کار اندازی این سیستم به دو چیز اساسی نیازمندیم: اول آنکه به آن دسته از افرادی نیازمندیم که کاملآ می دانند که یک برنامه ی خاص دقیقآ در کدام قسمت تلفن همراهشان وجود دارد و دوم نیاز به یک تکنولوژی خاص که تشخیص دهد که با حس کردن کدام قسمت دست، می توان به آن نرم افزار مربوطه رسد و یا دستوری را که از طریق لمس کردن آن قسمت از کف دست به تلفن همراه خود بدهند.
از آی فون به آی پام ( کف دست )
به گزارش هیتنا و به نقل از نیو ساینتیست،برای اینکه بفهمند چند درصد از مردم به خوبی به تلفن همراه مدرن صفحه لمسی خود آگاهی دارند و یه استفاده کردن از آن عادت کرده اند، گروهی سه نفره از محققان دانشگاه پوتسدام همراه 12 عدد از داوطلبان کاربر گوشی های آی فون توانستند مقدار این درصد را تا حدی بدست آورند. آنها هم چنین توانستند با انجام این آزمایش بفهمند که کاربران گوشی های لمسی آی فون تا چه حد با جایگاه نرم افزارهای مورد علاقه خود آشنایی دارند.
محققان این طرح در راستای اعلام سازی نتایج آزمایش خود اظهار داشتند: فهمیدیم که 68 درصد کاربرهای تلفن همراه لمسی آی فون می توانند جایگاه اکثر برنامه های اصلی تلفن خود را به خوبی تشخیص دهند. که این به آن معناست که اکثر کاربران گوشی های لمسی آی فون می توانند از سیستم مهیج و نوین نسخه های خیالی گوشی های همراه به خوبی استفاده کنند. تجربه موفقیت آمیز استفاده از سیستم نسخه های خیالی طراحان این طرح را بر آن داشت که از نوعی دوربین های خاص استفاده کنند که این دوربین ها همانند دوربین های مرکزی متحرک کینکت مایکروسافت است که وظیفه ی آن شناسایی محل لمس انگشت فرد بر روی کف دست خود است.
این دوربین های خاص که در آزمایشات مورد استفاده قرار گرفت، به " زمان پرواز" معروف است.چرا که با گرفتن الگوی مادون قرمز نامرئی توسط گیرنده ی فوق سریع می تواند مدت زمان دریافت اطلاعات را تخمین بزند. بدین طریق است که این توانایی را خواهد داشت که فاصله اشیا تا دوربین را اندازه گیری کند و سپس وقتی که یک کاربر دست خود را لمس می کند، محل و زمان دقیق ثبت خواهد شد.این سیگنال ها به کامپیوتری ارسال می شود که فرآیند لازم را انجام داده و به تلفن همراه مربوطه می رساند.
در این آزمایش این دوربین خاص دارای لنزهای بزرگی است. اما بالدیش گفت: در نهایت، ما خواستیم این دوربین را تا حدی کوچک کنیم که قابل نصب بر روی لباس باشد، مثل دکمه پیراهن،سنجاق سینه،و یا آویز لباس که در این صورت دیگران حتی متوجه حمل این دوربین ها توسط افراد نخواهند شد.
ما در ابتدا تصور می کردیم که کاربران به این تلفن خیالی به چشم یک میانبر برای استفاده از تلفن های حقیقی در جیب خود نگاه خواهند کرد اما زمانی که به وجود این تلفن ها عادت کنند می توانند به راحتی از این تلفن خیالی استفاده نمایند. دستیابی به نرم افزار و ارسال تماس ها به صندوق پستی تلفن از طریق این سیستم ممکن خواهد بود.با این وجود گوستافسون تنها به تلفن های همراه نمی اندیشد. او در حال کار کردن روی این تحقیق است که چگونه می توان کنترل های وسایل الکترونیکی مختلف از قبیل تلویزیون را نیز به یک کنترل خیالی تبدیل کند. این تیم تحقیقاتی امیدوار است که این طرح خود را در یک کنفرانس در سال آینده ارائه داده و به اطلاع عموم برسانند. به علاوه آنها در صدد تکمیل تحقیقات بر روی این طرح هستند که در پایان آن بتوانند این سیستم نوین و پر کاربرد را برای استفاده در اختیار عموم قرار دهند.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: سایت دانلود رایگان]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 285]