واضح آرشیو وب فارسی:پی سی سیتی: سلام با اجازه مدیریت محترم بخش سینما ایران ، همین طور که از اسمش مشخص هست در مورد چهره های سینمای ایران ، در مورد کارهاشون فعالیتهای هنری و غیره ........ عزیزانی که می خوان همکاری کنند خوشحال میشم .
http://smileys.smileycentral.com/cat/8/8_8_47.gif (http://www.smileycentral.com/?partner=ZSzeb001_ZNfox000)
بهاره رهنما
بازی در فیلم سینمایی «بی ستاره»، به کارگردانی «بهمن گودرزی» را به پایان رساند. این فیلم که هم اکنون برای دریافت پروانه نمایش به وزارت ارشاد ارائه شده است، نگاهی موشکافانه به روابط افراد در جامعه دارد و روایت «احمدرضا» - با بازی سروش صحت- است که پس از سال ها اشتغال در خارج از کشور، برای تشکیل یک زندگی جدید به ایران بازمی گردد. بهاره رهنما در «بی ستاره»، نقش همسر احمدرضا را ایفا کرده است. در این فیلم که تهیه کنندگی آن را مصطفی شایسته برعهده داشته است، به جز بهاره رهنما بازیگران دیگری چون سروش صحت، مریم امیرجلالی، مهران غفوریان، کیانوش گرامی، نیکی نصیریان، لیلا جهاندیده و منوچهر یکتاوثوقی حضور دارند. بهاره رهنما در فیلم هایی چون «عاشقانه»، «افعی»، «گاوخونی»، «توفیق اجباری»، «دایره زنگی» و «نان، عشق و موتور هزار» بازی کرده است. وی امسال با فیلم «سن پترزبورگ» بهروز افخمی، در جشنواره فجر حضور خواهد داشت.
حسین یاری با پرنده باز می آید
حسین یاری بازی در فیلم سینمایی «پرنده باز»، به کارگردانی عطاءا... سلمانیان را آغاز کرد. این فیلم که به تازگی جلوی دوربین رفته است، در تهران فیلم برداری می شود. «پرنده باز» داستان شخصیتی است که به مکه می رود و در این سفر، با ماجراهای مختلفی مواجه می شود. به جز حسین یاری بازیگران دیگری از جمله ماه چهره خلیلی، هوشنگ توکلی، مهران رجبی، علی اوسیوند و رضا فیاضی ایفای نقش خواهند داشت. حسین یاری که با سریال «شب دهم» توانایی های خود را به نمایش گذاشت، در فیلم هایی چون «دنیای وارونه»، «میم مثل مادر»، «کتونی سفید» و «اقلیما» ایفای نقش کرده است. وی چند سال پیش به عنوان ایفاگر نقش اصلی فیلم «چای تلخ»، به کارگردانی ناصر تقوایی انتخاب شد. اما متاسفانه تولید این فیلم با وجود فیلم برداری چند سکانس، به سبب اختلاف میان تهیه کننده و کارگردان متوقف شد. سال گذشته سریال «مثل هیچ کس»، با بازی حسین یاری، از سیما پخش شد. وی امسال با فیلم «کیمیا و خاک» عباس رافعی به جشنواره فیلم فجر می آید.
خيرانديش: براي بازي در فيلم «حاتميكيا» به ايران برگشتم
«گوهر خيرانديش» كه به تازگي از سفر درماني خود به آمريكا، به ايران بازگشته، گفت: به خاطر قول به «ابراهيم حاتميكيا» براي همكاري در فيلم سينمايي تازه او، به ايران برگشتم.
http://media.farsnews.com/Media/8801/Images/jpg/A0653/A0653063.jpg
گوهر خيرانديش در گفتوگو با فارس اظهار داشت: به تازگي از سفر آمريكا كه براي مداواي كمرم رفته بودم، به تهران بازگشتم. البته هنوز براي ادامه مداوا زمان بيشتري لازم داشتم، اما چون براي بازي در فيلم جديد آقاي «حاتميكيا» قول همكاري داده بودم، و بيشتر به اين دليل، به ايران برگشتم.
وي درباره علت آسيبديدگي خود، گفت: به دليل آسيبي كه در كار بهزاد فراهاني (حماسه ارد) به كمرم وارد شده بود، به دنبال درمان آن به آمريكا سفر كرده بودم.
وي ادامه داد: البته در اين مدت از طرف آقايان دهنمكي و مظلومي پيشنهادهايي به من شد كه يا من از نقش خوشم نيامد يا دلايل ديگري وجود داشت كه موفق نشديم با دوستان همكاري كنيم. البته جداگانه متنهايشان را برايم ارسال كردند اما با هركدام به دلايلي نتوانستم كار كنم بعد از كار حاتميكيا، كار تلويزيوني نيمه كاره خودم (كلاه پهلوي) را كه درصدي از بازيام در آن باقي مانده، پي خواهم گرفت.
خيرانديش اظهار داشت: در طول مدت سفرم، فيلمهايم را در دانشگاه بركلي به صورت فستيوال نشان دادند و در آنجا از من دعوت شد كه در اين برنامه نيز شركت كردم.
اكبرلو: جشنوارهها بايد اعتقاد و باور هنرمند را بارور كند
داور دومين جشنواره «هدي» گفت: جشنوارههاي هنري بايد چيزي به اعتقاد هنرمند اضافه كند و باورها را بارور سازد.
http://media.farsnews.com/Media/8802/Images/jpg/A0669/A0669643.jpg
به گزارش خبرگزاري فارس به نقل از پايگاه خبري حوزه هنري، منوچهر اكبرلو منتقد، پژوهشگر و استاد دانشگاه كه داور بخش فيلم كوتاه دومين جشنواره هنري معرفتي هدي است، با بيان اين مطلب تصريح كرد: انگيزه متوليان جشنوارهها نبايد خريد و يا توليد آثار هنري باشد.
وي دستيابي به توليد آثاري متناسب با اهداف برگزاركنندگان جشنوارهها را منوط به توجيه مطلوب و آموزش كاربردي جوانان و نوجوانان در خصوص موضوع جشنوارهها دانست و گفت: در حال حاضر الگوهاي فرهنگسازي به قاعده و تعيين شده است و مديران و مسئولان جشنوارهها بايد از اين الگوها بهرهمند شوند تا به اهداف خود كه تربيت نسل جوان و هدايت آنان به سمت و سوي ارزشهاي اسلامي است، دست يابند.
مسئول كارگاه فيلمنامهنويسي حوزه هنري عنوان كرد: اثر هنري كه هيچ احساسي در آن نباشد نميتواند هيچ باوري را نيز به مخاطب انتقال دهد، پس توليد آثار سفارشي براي جشنوارهها، بايد بر اساس روشهاي صحيح انجام شود، در غير اين صورت «شعار» خواهد بود.
داور جشنواره هدي، توجه به گستره يك موضوع هنري را از مهمترين اركان در خلق توليدات هنري عنوان كرد و توضيح داد: هنرمندان قبل از توليد آثار بايد به گستره موضوعي آن توجه كافي داشته باشند تا بتواند آثار ارزشمندي توليد كند.
اين پژوهشگر سينما در خصوص توليد فيلمهاي كوتاه با موضوع «اصلاح الگوي مصرف» در جشنواره هدي گفت: هنرمندان نبايد تنها به موضوعات دم دستي مثل آب و برق توجه كنند بلكه بايد به موضوعاتي چون مديريت زمان، اعتقادات، شرعيات و هر چيزي كه در زندگي با آن سر و كار داريم، دقت كنند. هنرمند به جاي انديشيدن به يك موضوع كوچك به اقيانوسي از موضوعاتي ميرسد كه دغدغه امروز است.
اكبرلو درباره ويژگي فيلم كوتاه 10 دقيقهاي و شاخصهايي كه بايد مورد توجه فيلمسازان براي شركت در اين بخش قرار گيرد، گفت: مهمترين نكاتي كه يك هنرمند بايد به آن توجه كند تلاش ذهني و فكري او است، هنرمند بايد از لايههاي ابتدايي و سوژههاي ابتدايي گذر كرده و وارد عرصههايي شود كه احتمال ميدهد كمتر كسي از اين زاويه به آن موضوع توجه كرده باشد.
وي در تشريح اين مطلب اضافه كرد: هر چه هنرمند ميزان تلاش ذهنياش بيشتر باشد، اثرش هنرمندانهتر است.
اين استاد دانشگاه تلاش هنرمند را همانند يك جامعه شناس دانست و تصريح كرد: هنرمند بايد براي توليد اثر هنرياش به عوامل دروني (انساني) و بيروني (اجتماع) توجه داشته باشد.
وي مهمترين اهداف برگزاري اين جشنوارهها را تربيت نسل جديدي از هنرمندان جوان عنوان كرد و گفت: جشنوارههاي هنري دو هدف بلند مدت و كوتاه مدت دارند كه اهداف كوتاه مدت توليد اثر هنري و اهداف بلند مدت، تربيت نسل جديدي از هنرمندان است كه از دل اين جشنوارهها زاده ميشوند. برگزاري جشنواره هنري- معرفتي هدي نيز يكي از اهداف مهم حوزه هنري براي تربيت نسل جديد هنرمندان است.
مسئول كارگاه فيلمنامهنويسي حوزه هنري درباره راهاندازي سايت باشگاه هنرمندان جوان گفت: خصلت يك سايت اين است كه به روز باشد، با توجه به تمركز باشگاه هنرمندان بر جوانان، بايد مجموعه فعاليتهايي كه مربوط به جوانان است و حتي مطالبي كه خارج از باشگاه است پوشش داده شود، در واقع يك سايت بايد جامع و كامل باشد. همچنين بخشهاي آرشيوي مثل مقالات، آموزش و ... براي كاربران بسيار مفيد خواهد بود.
دومين جشنواره هنري معرفتي هدي كه تا يكم ارديبهشت ما 89 تمديد شده است، در رشتههاي هنري، نقاشي، طرح فيلم، شعر، پوستر، با موضوع 12 داستان ابتداي كتاب «داستان راستان» شهيد مرتضي مطهري، براي گروه سني زير 18 سال و موضوع بهشت و جهنم براي گروه بالاي 18 سال و همچنين فيلم كوتاه با موضوع «اصلاح الگوي مصرف» در حال برگزاري است.
علاقهمندان مي توانند براي كسب اطلاعات بيشتر به پايگاه اينترنتي باشگاه هنرمندان جوان به نشاني www.bashgahonar.ir مراجعه كنند.
http://smileys.smileycentral.com/cat/8/8_9_39.gif (http://www.smileycentral.com/?partner=ZSzeb001_ZNfox000)
كيميايي: فيلمساز همين سرزمين باشيد
مسعود كيميايي با بيان اين كه در حال حاضر به هنر و نقد اجتماعي نياز داريم، خطاب به هنرجويان جوان خود گفت: فيلمساز همين سرزمين باشيد و در همين جا فيلم بسازيد. هيچ جايي زيباتر از اين سرزمين در جهان نيست.
http://media.farsnews.com/Media/8812/Images/jpg/A0811/A0811654.jpg
به گزارش خبرنگار سينمايي فارس، مراسم اختتاميه جشن كارگاه آزاد فيلم مسعود كيميايي عصر ديروز با حضور مسعود كيميايي، جواد طوسي، مسعود داوودي و جمعي از هنرجويان در مدرسه سينمايي مسعود كيميايي برگزار شد.
مسعود كيميايي در اين مراسم گفت: در اين مدت 400 فيلم در اين مدرسه ساخته شد و به نظر من از اين تعداد حدود 10، 12 فيلم ميتواند در سطح جهان مطرح باشد.
وي در ادامه بيان داشت: هنوز كه هنوز است اين مدرسه نتوانسته به لحاظ مالي روي پاي خودش بايستد و من از بيرون پول تزريق ميكنم.
كيميايي با بيان اين اين كه در حال حاضر به هنر و نقد اجتماعي نياز داريم، خطاب به هنرجويان اظهار داشت: فيلمساز همين سرزمين باشيد و در همين جا فيلم بسازيد. هيچ جايي زيباتر از اين سرزمين در جهان نيست.
جواد طوسي هم در صحبت كوتاهي در اين مراسم گفت: يك اشكال عمده كه در فيلمها ديدم، بلاتكليفي فيلمسازان با موضوع انتخابي بود. همچنين در وجه غالب فيلمها، تعادل و توازن ديده نميشد.
بر اساس اين گزارش، در بخش اهداي جوايز اين مراسم و در بخش نگاه مخاطبان، جايزه بهترين زن به مريم رهنما، جايزه بهترين بازيگر مرد به رضا زندهجاه و جايزه بهترين كارگرداني به بهنام عابدي اهدا شد.
در بخش جايزه هيات داوران، جايزه بهترين بازيگر مرد به رضا زندهجاه اهدا شد و از علي عيني در اين بخش تقدير شد. همچنين در بخش بهترين بازيگر زن، هيات داوران هيچ بازيگري را شايسته دريافت جايزه ندانست.
همچنين جايزه بهترين كارگردان به بهنام عابدي اهدا شد.
جايزه هنرجويان اين بخشها را مسعود كيميايي و مسعود داوودي اهدا كردند.
به گزارش فارس، در اين مراسم گواهي پايان دوره هنرجويان اهدا شد و رضا يزداني براي حاضرين موسيقي زنده اجرا كرد. همچنين در پايان مراسم هنرجويان و مسعود كيميايي گرد سفره هفتسين عكس يادگاري گرفتند.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: پی سی سیتی]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 288]