واضح آرشیو وب فارسی:ايرنا: درخطبههاي پيش ازنمازجمعه تهران/ تقوي : سيره نبوي بهترين الگو براي اداره خانواده است
سياسي. نماز جمعه . قبل از خطبه ها. تقوي
حجتالاسلام و المسلمين سيد رضا تقوي رييس شوراي سياستگذاري ائمه جمعه سراسر كشور در سخنان خود در پيش از خطبههاي نماز عبادي سياسي جمعه اين هفته تهران، نهاد خانواده را يك كشور كوچك توصيف كرد و گفت كه بهترين الگو براي اداره اين نهاد سيره نبوي است.
به گزارش ايرنا، تقوي كه درباره سيره نبوي در خانواده و رفتار پيامبر اسلام(ص) در محيط خانواده سخن ميگفت،با تاكيد به اهميت پاسداري از محيط خانواده، افزود: اداره خانواده براي داشتن نظام تربيتي مناسب و اقتصادي سالم و برنامه ريزي شده نيازمند يك مديرتوانمند است.
وي، خانواده را محل تلاقي عشق زن و مرد دانست و خاطرنشان كرد: عشق درمحيط خانواده كاركرد شورآفريني و نشاط دارد و نيروي محركه در كانون خانواده است، ولي همه خانواده عشق و محبت نيست بلكه اداره اين نهاد نيازمند حكمت است.
سخنران پيش از خطبههاي نماز جمعه تهران با توصيه به خانوادهها به استفاده از علم و عقل براي اداره محيط خانواده، تصريح كرد:در حقيقت حكمت و بكارگيري علم و عقل به منزله چراغ راه براي پاسداري از محيط خانواده است.
رييس شوراي سياستگذاري ائمه جمعه سراسر كشور با بيان اينكه از نظر اسلام خانواده محل امنيت و آسايش است ، اظهار داشت : در تفكر اسلامي پاسداري از حريم خانواده وظيفهاي مهم و سنگين براي اعضاي خانواده و حاكميت اسلامي است.
تقوي، حكمت را قطب نماي زندگي دانست كه كشتي خانواده با آن به سرمنزل مقصود ميرسد و افزود: پيغمبر اسلام (ص) علاوه بر عشق به اعضاي خانواده و شورآفريني در كانون خانواده با تدبير و حكمت خانواده خويش را اداره مي كردند.
وي به اين سخن گرانقدر پيغمبر اسلام (ص) در خصوص اداره محيط خانواده كه مي فرمايند خانهاي كه در آن حكمت نباشد و با نور حكمت اداره نشود، آن خانه جز خراب شدن راهي ندارد، اشاره و تصريح كرد: در سيره نبي اكرم(ص) ، محيط خانواده، محل تقسيم مسئوليتها و همراهي و همنوايي در انجام امور است.
سخنران پيش از خطبههاي نماز جمعه تهران، مهرباني با كودكان، احترام به همسر، احترام به حقوق فرزند در محيط خانواده، مشاركت در كارها و امورات خانواده را از ويژگيهاي بارز اخلاقي پيامبر اسلام (ص) خواند و اظهار داشت:
همراهي همسر با شوهرش در محيط خانواده يكي از عوامل اصلي موفقيت شوهر و مجموعه خانواده است.
تقوي از عدالت در ابراز محبت و مهرباني به كودكان به عنوان ديگر سجايا و خصوصيات اخلاقي پيامبر مكرم اسلام ياد كرد و با اشاره به نحوه تعامل و همكاري حضرت محمد(ص) با اعضا خانواده تاكيد كرد: دختر پيامبر گرامي اسلام هم در مدت زندگاني با حضرت علي (ع) حتي يك بار هم يك تقاضا از شوهرش نداشت و اين نشانهاي از تربيت والاي پيغمبر اكرم و نوع رفتار پيامبر اسلام (ص) در محيط خانواده است.
جمعه 15 شهريور 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 207]