تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 27 اسفند 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):هان! ميان حق و باطل جز چهار انگشت فاصله نيست. از آن حضرت درباره معناى اين فرمايش س...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قالیشویی اسلامشهر

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1865942628




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

لوکس‌های کوچک اما گران‌قیمت +عکس


واضح آرشیو وب فارسی:سایت دانلود رایگان: در حال حاضر خودروسازان اروپایی تلاش می‌کنند با کاهش قیمت محصولات کوچک لوکس خود، برای فروش در بازار غیر اروپایی رقابت کنند.



رئیس وقت نمایندگی مرسدس بنز در آمریکا در یکی از مصاحبه هایش عنوان کرد که محال است شما بتوانید خودروهای کلاس A، (خودروهای کوچک مرسدس بنز( را به راحتی بفروشید.

واقعیت این است که در اکثر کشورهای دنیا، محصولات کوچک و جمع جور لوکس اروپایی شانس زیادی برای فروش ندارند و خریداران و طرفداران تولیدات اروپا، میل چندانی ندارند تا برای خرید خورویی کوچک هرچند لوکس، مبلغ زیادی بپردازند.

اما از طرف دیگر، تلاش شرکت‌های بزرگ خودروسازی لوکس در اروپا برای تغییر سلیقه خریداران در سال‌‎های اخیر هم ستودنی است. آن‌ها استراتژی خود را بر مبنای فروش بیشتر گذاشته‌اند و با توجه به سخت‌گیری‌های دولتی روی استانداردهای سوخت که شامل مصرف کمتر منابع انرژی هم می‌شود، سعی می کنند تا با کاهش قیمت تمام شده محصولات خود، از کیفیت و امکانات لوکس خودروهایشان کاسته نشود.

به عنوان مثال مرسدس بنز، امسال در نمایشگاه خودروی نیویورک که در آوریل سال جاری میلادی برگزار شد، مدل کلاس Aکوپه خود را معرفی کرد و با توجه به استقبال خوبی که از سوی بازدیدکنندگان و طرفداران مرسدس بنز به عمل آمد، نمایندگی‌های این شرکت در آمریکا امیدوارند تا محصول جدیدشان فروش خوبی داشته باشد.

اگر چه دیگر مارک‌های لوکس خودروسازی مانند لکسوس یا کادیلاک، استراتژی‌های مشابهی به کار گرفته‌اند، اما انتظار می‌رود در سال 2013 میلادی مرسدس بنز اولین نسل از خودروهای لوکس کوچک خود را (Class A9 ) با قیمت زیر 30 هزار دلار در آمریکا معرفی کند.

در حال حاضر بازار خودروهای کوچک لوکس در انحصار 3 مدل؛ آئودی A3 هاچ بک، بی‌ام‌و سری 1 کوپه و ولوو C30هاچ بک است که توانسته‌اند با قیمت مناسب توجه خریداران را به خود جلب کنند و در سال گذشته میلادی روی هم بیش از 23 هزار دستگاه فقط در آمریکا به فروش رسیده است.

به عقیده کارشناسان، شرکت‌های بنز و بی‌ام‌و تلاش‌های خوبی انجام داده‌اند تا شانس خود را برای فروش بیشتر امتحان کنند. هر 2 شرکت از تجربه ناموفق فروش پائین خود در آمریکا و سایر کشورهای غیر اروپایی درس گرفتند و تلاش می کنند اشتباهات دهه 90 میلادی و 2000 خود را تکرار نکنند.

شرکت مرسدس بنز قصد دارد علاوه بر معرفی خودروی کلاس A خود، کلاس B را هم که اندکی از کلاس A، بزرگ تر است عرضه کند. به عقیده مقامات مرسدس بنز، عرضه این محصولات از بازار سایر مدل‌های این شرکت، مانند کلاس E و S هم حمایت خواهند کرد.

از سوی دیگر کمپانی بی‌ام‌و، اعلام کرد قصد دارد از سال 2014 میلادی به بعد خانواده جدیدی از خودروهای کلاس کوچک خود را برای بازار آمریکا معرفی کند، هرچند هنوز تصمیم نگرفته که کدام بدنه را برای این منظور انتخاب کند.

همچنین ماه گذشته، یان روبرتسان، از اعضای بخش فروش و بازاریابی خودروسازی بی‌ام‌و، اعلام کرد که در حال حاضر، بی‌ام‌و و مینی‌کوپر، تلاش می‌کنند با افزایش ظرفیت خطوط و تولید خود، زمینه را برای تولید حداقل 6 و حداکثر 9 محصول جدید در این خودروسازی خبر داد. هرچند هنوز جزئیات و مشخصات این محصولات فاش نشده‌است، اما تحلیل گران عقیده دارند عرضه این مدل ها می تواند وضع کنونی بازار خودرو را متحول کند.

آئودی خودروساز دیگری که در زمینه تولید مدل های کوچک و لوکس زبانزد طرفداران خودروست، اعلام کرده‌است که در حال حاضر مدل جایگزینی برای A3، لوکس خود ندارد. در نمایشگاه خودروی ژنو امسال، آئودی مدلی مفهومی از A3، را رونمایی کرد که قرار است از سال 2013 میلادی به تولید انبوه برسد.




[تصویر: big4102.jpg]


ولوو کوپه C30




[تصویر: bmw-1-series-coupe.jpg]


بی ام و سری 1 کوپه




[تصویر: MercedesAconcept.jpg]


مرسدس بنز کلاس 1 مفهومی





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: سایت دانلود رایگان]
[مشاهده در: www.freedownload.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 289]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن