واضح آرشیو وب فارسی:ايرنا: وزير آموزش و پرورش در جمع فرهنگيان استان مركزي : نقش دانش آموزان در فعاليت هاي تعليم و تربيت بايد به رسميت شناخته شود
اراك ـ خبرنگار روزنامه جمهوري اسلامي : دكتر عليرضا علي احمدي وزير آموزش و پرورش در حاشيه سفر استاني هيات دولت به استان مركزي در جمع فرهنگيان منتخب استان با اعلام اينكه نقش دانش آموزان در فعاليت تعليم و تربيت بايد به رسميت شناخته شود افزود : نوع مواجهه ما با فرزندانمان در قبل و بعد از بلوغ بايد متفاوت باشد و حس استقلال نسبي آنها در مشاركت هاي اجتماعي به موقع و به رسميت شناخته شود.
وي ادامه داد : من بر اين باورم اگر به موقع استقلال و شان دانش آموزان به رسميت شناخته شود بسياري از مشكلات و آسيب هاي كنوني حل خواهد شد.
علي احمدي اضافه كرد : ما بايد با احترام به حس استقلال دانش آموزان آنها را ياري كنيم تا به مرور از رشادت و بلوغ عقلي برخوردار شوند.
علي احمدي در بخش ديگري از سخنان خود به ضرورت هاي احياي معاونت پرورشي اشاره كرد و گفت : درخصوص احياي معاونت پرورشي فعاليت هاي متعددي را دنبال مي كنيم كه اصلاح ساختار و ساماندهي نيروي انساني يكي از اين بحث ها مي باشد.
وزير آموزش و پرورش ادامه داد : دستورالعمل هاي خاصي در زمينه اصلاح ساختارها آماده شده كه براساس آن همه مدارس حتي مدارس كوچك بايد مربي پرورش داشته باشند.
علي احمدي با بيان اين كه دو رويكرد اصلي در حوزه معاونت پرورشي دنبال مي شود تصريح كرد : يكي همه عناصر موجود در آموزش و پرورش بايد نقش تربيتي داشته باشند و ديگر اين كه دانش آموزان نيز با رويكرد تربيتي بايد در راستاي اهداف پرورشي حركت كنند.
وي تاكيد كرد : بايد در كتاب هاي درسي كه در قالب درس ملي تاليف مي شوند رد پاي پرورشي ديده شود و كتاب درسي نبايد تنها محمل آموزش باشد بلكه بايد از عناصر تربيتي و پرورشي نيز در آنها استفاده شود.
وزير آموزش و پرورش با بيان اين كه ما بايد در يك تعامل ساختارمند با نهادها در خارج از مدرسه از تعاليم تربيتي بهره مند شويم . تاكيد كرد : تنها ارتباط خانه و مدرسه شخصيت نسل آينده را نمي سازد بلكه رسانه ها فرهنگ ملي و تهاجم فرهنگي دشمن همگي در شكل گيري شخصيت دانش آموزان موثر است .
علي احمدي تاكيد كرد آموزش و پرورش براي مقابله با تهاجم فرهنگي و شكل گيري شخصيت دانش آموزان نيازمند ارتباط با رسانه ها به خصوص رسانه ملي است .
وي ضمن ارائه گزارشي از روند اجراي پروژه هاي مصوب سفر اول هيات دولت به استان مركزي گفت : در سفر اول هيات دولت به استان مركزي مصوب شده بود مبلغ 10 ميليارد ريال از اعتبارات وزارت نفت براي اجراي 6 پروژه آموزشي هزينه شود كه 4 باب مدرسه از محل اين اعتبارات ساخته و 2 پروژه ديگر تا پايان مهرماه تحويل آموزش و پرورش مي شود.
علي احمدي همچنين بااشاره به بودجه در نظر گرفته شده براي مدارس استان مركزي از محل صندوق ذخيره ارزي گفت : در سفر اول هيات دولت 108 ميليارد ريال براي بازسازي مدارس استان از محل صندوق ذخيره ارزي در نظر گرفته شده بود كه 9 پروژه تخريب و بازسازي از سال 85 بر مبناي اين اعتبار آغاز شد و 49 پروژه آن در همان سال تحويل شد .
وي ادامه داد : در سال 86 نيز 37 پروژه از محل صندوق ذخيره ارزي تخريب و بازسازي شده است و 3 پروژه باقيمانده از اين طرح نيز تا ابتداي مهرماه به انجام مي رسد.
وي همچنين بااشاره به مصوبه ديگر هيات دولت گفت : براساس مصوبه سفر اول 25 دستگاه ميني بوس نيز خريداري و تحويل مدارس استان شده است .
علي احمدي همچنين گفت : پروژه هاي متعدد ديگري در سال 86 نيز از محل صندوق ذخيره ارزي مصوب شده است كه 36 پروژه آن آغاز شده و از اين تعداد 16 پروژه انجام و 20 پروژه ديگر نيز تا اوايل سال 87 تحويل آموزش و پرورش مي شود.
علي احمدي در پايان بااشاره به سرعت بالاي مدرسه سازي در كشور گفت : اگر در ساليان گذشته به طور متوسط 89 كلاس در هر سال ساخته مي شد امسال و همزمان با سال نوآوري و شكوفايي بالغ بر 380 كلاس تحويل مي شود .
براساس اين گزارش وزير آموزش و پرورش به اتفاق آقاي كريم زاده رئيس سازمان آموزش و پرورش استان مركزي با خانواده فرهنگي شهيد سيدمصطفي موسوي ديدار و گفتگو نمودند0.
چهارشنبه 13 شهريور 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 379]