تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 29 شهریور 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):مؤمن به ميل و رغبت خانواده اش غذا مى خورد ولى منافق ميل و رغبت خود را به خانواده ا...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

بلیط هواپیما

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1816579183




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

چگونگي دادن قطره آهن به کودکان


واضح آرشیو وب فارسی:پی سی سیتی: چگونگي دادن قطره آهن به کودکان


http://img.tebyan.net/big/1388/11/2487815287244138239171250871416214914532111.jpg

ذخيره آهن بدن شيرخواران در 6 ماه اول زندگي‌شان به پايان مي ‌رسد و لازم است کودک شما براي رشد و تکامل مناسب از 6 ماهگي تا 2 سالگي مکمل آهن دريافت کند. کمبود آهن با مشکلات رفتاري، هوشي و حرکتي در کودکان مرتبط است. شواهد علمي نشان مي ‌دهد که قطره آهن في ‌نفسه موجب پوسيدگي دندان نمي ‌‌شود. در حال حاضر شيرين‌کننده استفاده ‌شده در قطره‌هاي آهن از شيرين‌کننده‌هاي غير پوسيدگي‌زا (سديم ساخارين) است اما با اين وجود، بسياري از والدين به دليل رنگ گرفتن دندان‌ها و عامل پوسيدگي دانستن قطره آهن از خوراندن اين قطره مهم به فرزندشان امتناع مي‌ کنند. توضيحات و راه‌حل‌هايي در اين خصوص براي شما داريم...

تنها عاملي که مي ‌تواند به مستعد شدن دندان به پوسيدگي منجر شود، رنگ ايجاد شده به وسيله برخي ترکيبات آهن روي دندان است. تجمع اين رنگ روي دندان - به ‌خصوص دندان‌هاي جلويي فک بالا - سطح دندان را زبر مي‌ کند. اين زبري و ناصافي مي ‌تواند محل خوبي براي تجمع پلاک ميکروبي پوسيدگي‌زا در روي دندان و زمينه مناسبي براي ايجاد پوسيدگي دنداني به‌ خصوص در طوق دندان‌هاي جلويي فک بالا شود.

راه‌حل ساده اين مساله، ريختن قطره آهن در عقب دهان کودک است. به اين علت که در هر صورت ممکن است مقداري آهن ترکيب شده با بزاق روي دندان کودک بيايد، بهتر است پس از قطره کمي آب به کودک بنوشانيم و يا حتي روي دندان را با پنبه مرطوب پاک کنيم.

http://img.tebyan.net/big/1388/11/140262462351413121995163819188937511187.jpg

در نهايت، رعايت بهداشت دهان کودک به وسيله يک مسواک انگشتي يا مسواک مخصوص شيرخواران و نوپايان که سر کوچکي دارد باعث مي‌ شود که کودک با وجود مصرف قطره آهن دندان‌هاي سفيد و سلامت را در کنار بدني سالم داشته باشد.

در مواردي که کودک کمي دندانش رنگي شده اما هنوز پوسيده نشده است مي‌ توانيم به اندازه نصف ناخن انگشت کوچکش خمير دندان کودک روي مسواک استفاده کنيم و در شبانه روز 2 بار دندان‌هايش را مسواک بزنيم. با اين کار معمولا رنگ تيره و ظاهر نامطبوع دندان از بين مي ‌رود و دندان تقريبا نماي طبيعي پيدا مي‌ کند ضمن اينکه سلامت ساير دندان‌ها نيز حفظ مي ‌‌شود.

اکثر خميردندان‌هاي کودکان فاقد فلورايد يا حاوي فلورايد کمي هستند اما اگر کودک هنوز قادر نيست که آب دهانش را پس از مسواک به بيرون بريزد، بايد اضافه خمير دندان را پس از مسواک زدن با يک تکه پنبه از دهانش پاک کنيم.
با رعايت اين موارد، هم مي ‌توانيد از رنگ گرفتن دندان کودک جلوگيري کنيد و هم او را از فوايد آهن بي ‌نصيب نگذاريد.

سيمين زهرا محبي متخصص سلامت دهان و دندان پزشکي اجتماعي
عضو هيات علمي دانشکده دندانپزشکي دانشگاه علوم پزشکي تهران

قطره آهن در هوش نوزادان مؤثر است



http://img.tebyan.net/big/1385/07/991922332191002151471201641291633716382108163.jpg


یك فوق تخصص غدد و متابولیسم اطفال اعلام كرد:قطع مصرف قطره آهن در نوزادان منجر به كمبود شدید آهن و کم خونی در بزرگسالی می‌شود و به همین خاطر الزامی است مصرف روزانه قطره آهن از سه ماهگی در تغذیه نوزادان لحاظ شود.
دكتر فریدون مصطفوی فوق تخصص غدد و متابولیسم اطفال با اشاره به اهمیت عدم تعویق مصرف قطره آهن در نوزادان اظهار كرد: علاوه بر این كه شیر خشك نوزادان باید از كیفیت مطلوب برخوردار بوده تا میزان آهن لازم در آنها محفوظ باشد ،بایستی قطره آهن به طور جداگانه در تغذیه روزانه نوزادان وجو داشته باشد، زیرا ندادن قطره آهن به دلیل سهل انگاری یا عدم آگاهی، منجر به بروز كم خونی و كمبود آهن شدید در بزرگسالی می‌شود که عواقب ناگواری دارد.
این متخصص در ادامه اظهار كرد:در صورتی كه نوزاد نارس باشد، مصرف قطره آهن باید از یك ماهگی آغاز شود تا كودك از رشد هوشی لازم برخوردار باشد.
دكتر مصطفوی در خاتمه تصریح كرد : مصرف قطره آهن به قدری برای سلامتی کودک مهم است كه از تاثیر آن بر روی سیاه شدن دندان‌ها باید صرف نظر کرد (یعنی به دلیل سیاه نشدن دندان کودک، نباید قطره ی آهن را قطع کرد). با این وجود برای كاهش این تاثیرات كه اغلب به صورت تغییر شكل و رنگ دندان‌ها حاصل می‌شود توصیه می‌گردد كه در هنگام مصرف قطره آهن بر روی بخش پشتی زبان ریخته شود تا از تماس زیاد آن با دندان‌ها جلوگیری شود و یا پس از مصرف مقداری مایعات به ویژه آب به نوزاد داده شود و با دستمالی تمیز دندادن های او را پاک کرد تا اثر منفی قطره آهن بر روی دندان ها پاك شود. منبع: ایسنا






این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: پی سی سیتی]
[مشاهده در: www.p30city.net]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 284]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن