تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 29 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):سپاسگزارى منافق از زبانش فراتر نمى رود.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

بلیط هواپیما

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1816691364




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

5 راز ســاده كه هر مادري بايد بداند


واضح آرشیو وب فارسی:سایت دانلود رایگان: اگر مي‌خواهيد نوزادتان شب‌ها به راحتي بخوابد و شما هم شب‌هاي آرامي داشته باشيد، از حالا شروع كنيد
[تصویر: r_b_kh.gif]

[تصویر: l_b_kh.gif]

[تصویر: 4287_138.jpg]


اگر مي‌خواهيد نوزادتان شب‌ها به راحتي بخوابد و شما هم شب‌هاي آرامي داشته باشيد، از حالا شروع كنيد:
براي بعضي از والدين، اصطلاح (خوابيدن مثل يك بچه‌) عبارت آشنايي است. ‌همان‌طور كه همه پدر و مادرهاي جديد هم مي‌دانند، بيدار شدن در طول شب در همه نوزادان مشترك است‌. ‌اغلب در هفته‌هاي اول تولد، نوزاد چند بار در طول شب براي شير خوردن بيدار مي‌شود و خواب شما را مختل مي‌كند. با وجود اين، حتي در روزهاي اول هم مي‌توانيد در نوزادتان عادات خوب خوابيدن را ترغيب كنيد. ‌

1
تفاوت آشكاري بين روز و شب ايجاد كنيد. اين تفاوت را مي‌توانيد با چهار روش ساده به‌وجود آوريد.
الف- براي خواب شبانه نوزاد، محيط را تاريك نگه داريد و هنگام شيردهي شبانه از حداقل نور استفاده كنيد.
ب- وقتي نوزاد آرام شد و به خواب رفت سعي نكنيد با وسواس زياد مرتب به اتاقش برويد و او را چك كنيد. شما با اين كار خواب او را به هم مي‌ريزيد. سعي كنيد وقتي صداي گريه‌اش را شنيديد به سراغش برويد.
پ- بايد ياد بگيريد گريه‌هاي واقعي را از بي‌قراري براي خواب تشخيص دهيد. نوزادتان به‌طور طبيعي به مرحله سبك‌تر خواب در فواصل متفاوتي مي‌رسد و ممكن است، بي‌قراري كند. فقط وقتي اين گريه‌ها به‌طور كامل شدت يافت به آنها جواب دهيد.
ت- سعي كنيد محيط در شب زياد بر نوزادتان اثر نگذارد. موقع شير دادن و تعويض پوشك نوزاد آرام و ساكت باشيد و هنگامي كه واقعا لازم است پوشكش را تعويض كنيد.

2
جاي آرامي براي خواب نوزاد فراهم كنيد. در تختخواب نوزاد از اسباب‌بازي‌هايي كه صدا و نور توليد مي‌كنند، استفاده نكنيد. ‌سعي كنيد موقع خواب، حالت آرام و ساكتي ايجاد كنيد. همچنين ايده خوب ديگر اين است كه فضاي گرم، نرم و راحتي را براي خواب از همان ابتدا فراهم كنيد. ‌بيشتر نوزادان در يك تختخواب بزرگ نمي‌خوابند، ‌اغلب گهواره را ترجيح مي‌دهند. يك موسسه تحقيقاتي توصيه مي‌كند ايمن‌ترين جا براي نوزادتان در 6 ماه اول تولد، خوابيدن در يك تخت در اتاق شماست. اين كار شير دادن در شب را نيز براي شما آسان‌تر مي‌كند.

3
اجازه دهيد نوزادتان خودش ياد بگيرد كه بخوابد و آرام شود. ‌اكثر والدين مي‌خواهند شيوه‌هايي براي خواباندن و آرام‌كردن به‌كار گيرند تا نوزاد به‌خواب رود. چه كسي مي‌تواند چنين والديني ر ا سرزنش كند! اگر نوزادتان هميشه متكي به شيوه‌هايي باشد كه شما براي خواباندن او به كار مي‌بريد خوابيدن خودش را ياد نمي‌گيرد و اين به معني اين است كه اگر در طول شب بيدار شود نمي‌تواند به تنهايي دوباره بخوابد. هميشه وقتي او خواب‌آلود ه مي‌شود او را پايين بگذاريد. ‌شما بايد بتوانيد اين كار را از حدود 3 ماهگي انجام دهيد. ‌وقتي عادت كرد به تنهايي بخوابد و بيدار شود، و دوباره خودش در طول شب بخوابد ديگر مشكلي نداريد.

4
يك نوزاد بيش از حد خسته، براي خوابيدن در شب مشكل خواهد داشت. بنابراين فرصت چرت‌هاي روزانه را به اميد اينكه شب خواب بهتري داشته باشد با حقه و كلك از او نگيريد. چرت‌هاي روزانه او را براساس سنش برنامه‌ريزي كنيد. ‌براي مثال، در يك ماهگي نوزادتان به حدود 6ساعت خواب روزانه نياز دارد. در 3 ماهگي 4تا 5 ساعت، در 6 ماهگي 3 تا4 ساعت، اين ساعات را به چند‌ قسمت در طول روز تقسيم كنيد.

5
زمان خواب را هميشه آرام و يكنواخت و در يك قالب معين قرار دهيد. شما مي‌توانيد تعيين وقت خواب يكنواخت و معين را از 2 ماهگي شروع كنيد. هم نوزاد و هم شما به آن علاقه‌مند خواهيد شد. يعني زمان معين هر روز بايد يكنواخت باشد. ‌اين ساعت مي‌تواند بين 6 تا 8 بعد‌از‌ظهر باشد. 30 تا 60 دقيقه قبل از وقت خوابيدن مي‌توانيد كارهايي از قبيل داستان گفتن، حمام كردن، تعويض پوشك يا لباس‌هاي نوزاد، ماساژ بدن نوزاد، يا آخرين وعده شير دادن را قرار دهيد. ‌استفاده از همه اين روش‌ها، كمك مي‌كند تا نوزادتان استراحت كند و خستگي‌اش تمام شود. ‌ولي باز هم به ياد داشته باشيد، ‌نوزاد را وقتي هنوز بيدار ولي خواب‌آلود است، پايين بگذاريد.

منبع : مجله شهرزاد








این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: سایت دانلود رایگان]
[مشاهده در: www.freedownload.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 149]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن