واضح آرشیو وب فارسی:پی سی سیتی: پل دریاچه pontchartrain
http://i35.tinypic.com/28kmuea.jpg
این پل که از آن با نام گذر گاه نیز یاد می شود , طولانی ترین پل جهان است و به روی دریاچه ی pontchartrain در جنوب "لوییزیانا"در آمریکا بسته شده است.ساختمان این پل متشکل از دو پل موازی است.پل بلند تر ۵/۳۸ کیلومتر طول داشته و بر روی ۹ هزار پایه ی بتونی قرار گرفته است. بخش متحرک پل که دارای طول معادل ۱۳ کیلومتر بوده, روی کانال جنوب ساحل شمالی واقع شده و اصطلاحا" از نوع قپانی است!ترمینال جنوبی پل یاد شده , در Metairie لوییزیانا , در حومه ی شهر "نیواوراورلیتر"قرار دارد و این در حالی بوده که پایانه شمالی آن در Mandeville لوییزیانا واقع شده است.
پل دونگ های
http://i35.tinypic.com/2e3bn9v.jpg
این پل که به زبان چینی به معنای پل دریای بزرگ شرق است , بلند ترین پل دریایی جهان و طولانی ترین پل آسیاست که تاریخ تکمیل آن به ۱۰ دسامبر ۱۹۸۵ بر می گردد. این پل با طول ۵/۳۲ کیلومتر , "شانگ های" چین را به ساحل"یانگ شان" این کشور متصل می کند. بخش عظیم پل , ارتفاع کمی دارد و قسمت اصلی و بلند ترین بخش پل به صورت کابلی ساخته شده و با داشتن دهانه ای به طول ۴۲۰ متر , امکان عبور کشتی های بزرگ از زیر آن به راحتی فراهم شده است.
پل شاه فهد
http://i36.tinypic.com/29f4h36.jpg
پل چند خاک ریزی و ترکیبی که خوبار را در عربستان سعودی به جزیره ی بحرین متصل می کند. موافقتنامه ساخت این پل در ۸ جولای ۱۹۸۱ امضا شد و یک سال بعد , ساخت آن آغاز گردید.اولین سنگ این پل توسط شاه فهد سلطان عربستان و شیخ بن سلمان الخلیفه سلطان بحرین در محل خود قرار گرفت و تکمیل آن تا سال ۱۹۸۶ به طول انجامید. این پل که ساخت آن با اتصال چندین پل و سد انجام گرفت , به صورت رسمی در ۲۵ نوامبر ۱۹۸۶ افتتاح شد.
پلChesapeak Bay
http://i37.tinypic.com/106x94p.jpg
این پل که در اصطلاح ساکنین ایالات مری لند آمریکا Bay نامیده می شود ,ساحل غربی و شرقی این ایالت را به هم مرتبط می سازد. پلی با ۷ کیلومتر طول که در سال ۱۹۵۲ ساخته شد و دهانه ی اصلی آن , در زمان خود طولانی ترین سازه ی فولادی روی آب به شمار می رفت. این پل به احترام فرماندار ایالات مری لند که ساخت آن را تکمیل نموده , به طور رسمی William Preston خوانده می شود.
پل واسکودوگاما
http://i37.tinypic.com/1430pbs.jpg
پل واسکودوگاما واقع در پرتغال , یک پل کابلی است که روی رودخانه Tagus و نزدیک Lisbon پایتخت پرتغال قرار گرفته است. این پل طولانی ترین پل اروپاست و مسافتی حدود ۲/۱۷ کیلومتر را در بر می گیرد.هدف از ساخت پل مذکور , سبک کردن ترافیک و ازدحام پل های دیگر Lisbon بوده است.
پل Penang
http://i37.tinypic.com/2lu8494.jpg
پل Penang دارای یک راه دو خطه است و Gelugor در جزیره ی Peneng را با Seberang Prai شبه جزیره ی اصلی مالزی , از شبه جزیره ی مالاکا مرتبط می کند. این پل هم چنین به بزرگراه شمالی ـ جنوبی Prai و بزرگراه Jelutong در Penang متصل می شود. در ۱۴ سپتامبر ۱۹۸۵ به طور رسمی عبور و مرور روی این پل , آغاز شد.پل پنانگ ۵/۱۳ کیلومتر طول دارد و در زمره طولانی ترین پل های جهان قرار می گیرد. این پل به عنوان نشان اختصاصی و ملی مالزی نیز محسوب می گردد.
پل Rio-Niterol
http://i36.tinypic.com/2hyuk39.jpg
این پل که از بتون مسلح ساخته شده , دو شهر ریودو ژانیرو و نیتروی در برزیل را به هم متصل می سازد. ساخت این پل به طور سمبلیک در ۲۳ آگوست ۱۹۶۸ در حضور ملکه الیزابت دوم انگلیس و همسرش شاهزاده فلیپ در اولین و تنها سفر آنها به برزیل آغاز شد. در ژانویه ۱۹۶۹ کار ساخت و ساز پل آغاز و در ۴ مارس ۱۹۷۴ به اتمام رسید. نام رسمی پل , با هدف گرامی داشتن رئیس جمهوره برزیل که پل به دستور او ساخته شده , President Costa e Silva نهاده شده. Rio-Niteroi لقب توصیفی آن بوده که از نام رسمی آن شناخته شده تر است و امروزه کمتر کسی این پل را به نام رسمی می شناسد.
پل کنفدراسیون
http://i35.tinypic.com/29cszt0.jpg
این پل بر روی معبر Abegweit در تنگه ی Northumberland قرار گرفته و ارتباط جزیره Prince Edward را با خشکیNew Brunswick در کانادا بر عهده دارد. این پل شگفت انگیز قبل از نام گذاری رسمی در میان ساکنین جزیره Prince Edward به اتصال ثابت مشهور بوده است.ساخت این پل از پاییز ۱۹۹۳ تا بهار ۱۹۹۷ با صرف هزینه ای حدود ۱/۳ میلیارد دلار به طول انجامید و در ۳۱ می ۱۹۹۷ به بهره برداری رسید.طول پل مذکور به ۱۳ کیلومتر می رسد.پل ۷ مایلی
http://i34.tinypic.com/1g3z8l.jpg
این پل با چشم اندازی بسیار دیدنی , روی کانالی بین خلیج مکزیک و تنگه فلوریدا قرار گرفته , جزیره Key Vace و Duck Key را به هم مرتبط می سازد. از این پل طولانی , به عنوان یکی از اولین بزرگراه های دریایی آمریکا یاد شده و مسافتی حدود ۱۲ کیلومتر را در بر می گیرد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: پی سی سیتی]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 188]