واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران جوان: زندگي در مزارع و كاهش خطر ابتلا به آسم/گسترش بيماري چيكن گونيا در مناطق استوايي
طبق آخرين يافته هاي محققين ، زندگي كردن در طول دوران بارداري ممكن است خطر ابتلا به بيماري اسم را در جنين در آينده كم كند.
به گزارش باشگاه خبرنگاران به نقل از بي بي سي بر اساس آخرين يافته هاي دانشمندان نيوزيلندي ، آندسته از مادراني كه در طي دوران بارداري خود در معرض حيوانات و باكتريهاي حيواني (حيوانات اهلي)در مزارع قرار ميگيرند، تاثير بسيار مثبتي بر روي سيستم امنيتي جنين آنان گذاشته و خطر ابتلاي جنين به بيماريهاي آلرژيك را در پيش از تولد و پس از تولد كودك تا 50 درصد كاهش ميدهد.البته كارشناسان هشدار داده اند كه بضي از حيوانات خود ناقل بيماري ميباشند.
تحقيقات دانشمندان نيوزيلندي در دانشگاه (massey)بر روي 1300 كودك كه در مزرعه متولد شده و رشد كرده اند، نشان ميدهد كه تماسهاي منظم با حيوانات در مزارع در طي سالهاي زندگي ميتواند خطر ابتلا به بيماريهاي آسم، زكام و حتي اگزما را كاهش ميدهد.
علت اين تاثير بر روي جنين و كودكان ، هنوز براي دانشمندان به طور كامل مشخص نبوده اما دانشمندان احتمال داده اند كه يكي از دلايل اين تاثيرمحيطي، مصرف شير غير پاستوريزه و يا تماس داشتن با حيوانات و مقاوم شدن سيستم دفاعي بدن فرد در نتيجه تماس داشتن با باكتريهاي حيواني ميباشد.
***گسترش بيماري چيكن گونيا در مناطق استوايي
همچنين در ماه اگوست سال جاري بيش از 100گونه ابتلا به بيماري مهلك يا تب مرگ آور چيكن گونيا از كشور سنگاپور گزارش شده است. طبق اعلام منابع خبري وزارت سلامت و بهداشت سنگاپور اين بيماري خطرناك با گسترش ورود كارگران خارجي به اين كشور ،( در شهرهاي كشورهاي جنوب آسيا در حال توسعه ميباشد.)در حال گسترش ميباشد.
بيماري چيكن گونيا كه ويروس اين بيماري توسط يك نوع پشه منتقل ميشود ، ميتواند براي چندين ماه ممتد در فرد ايجاد ضعف و ناتواني و بي حسي نمايد كه اين بيماري كه با تب بالايي همراه است و از بيماري هاي مناطق استوايي ميباشدكه حدود 8000 تن از مردمان كشورهاي جنوب آسيا (مناطق استوايي ) آسيب ديده اند كه كشور سنگاپور نيز مانند بسياري از ديگر كشورها در معرض خطر ورود اين بيماري بوده است .
اين بيماري براي اولين بار از كشور چين گزارش داده شد ه است.
طبق اعلام مقامات وزارت سلامت كشور سنگاپور بيش از دوسوم بيماران چيكن گونيا ، سنگاپوري نبوده و همگي از مسافرين خارجي و كارگران خارجي (از مناطق استوايي) بوده اند.
طبق اعلام سازمان سلامت جهان (WHO) بيش از دو و نيم ميليارد انسان در مناطق استوايي در حال زندگي بوده كه در معرض ابتلا به بيماري "چيكنگونيا" و همچنين تب مرگ آور و كشنده "دنگو"و تب زرد مي باشند.
سه شنبه 12 شهريور 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران جوان]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 491]