تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 2 بهمن 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):بپرهيز از كارى كه موجب عذرخواهى می ‏شود.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کلینیک زخم تهران

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

تور بالی نوروز 1404

سوالات لو رفته آیین نامه اصلی

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

ساندویچ پانل

ویزای ایتالیا

مهاجرت به استرالیا

میز کنفرانس

تعمیرگاه هیوندای

تعمیرگاه هیوندای

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1855813764




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

آنسوتر بلومبرگ گزارش داد خيز ژاپني‌ها براي سرمايه‌گذاري در بورس‌هاي جهان


واضح آرشیو وب فارسی:دنياي اقتصاد: آنسوتر بلومبرگ گزارش داد خيز ژاپني‌ها براي سرمايه‌گذاري در بورس‌هاي جهان
مهر - بلومبرگ گزارش داد در هفته‌هاي اخير كمپاني‌هاي ژاپني تمايل زيادي براي خريدهاي خارجي از خود نشان داده‌اند و ذخاير نقدي و اعتباري خود را صرف خريد سهام در خارج از مرزهاي ژاپن كرده‌اند.
به گزارش بلومبرگ ، توجه كمپاني‌هاي بزرگ ژاپني، البته بيشتر به سمت شركت‌هايي معطوف شده كه در ماه‌هاي اخير به علت ركود اقتصادي و بحران‌هاي مالي و اعتباري با افت ارزش سهام مواجه بوده‌اند. ارزش سرمايه‌گذاري خارجي شركت‌هاي ژاپني 91‌درصد نسبت به سال 2007 افزايش يافته است كه رتبه اول را در بين 10 بازار برتر جهان به بازار سرمايه ژاپن اختصاص داده است.
اين رشد سرمايه‌گذاري خارجي ژاپني‌ها در حالي است كه دو بازار بزرگ ديگر سرمايه يعني آمريكا و بريتانيا به دليل كاهش شديد اعتباري و مالي و شكست‌هاي متوالي اخير، سرمايه‌گذاري خود در خارج از مرزهايشان را نسبت به سال قبل كاهش داده‌اند. خريدهاي متوالي شركت‌هاي ژاپني در ديگر كشورها در حال تبديل شدن به بزرگ‌ترين سرمايه‌گذاري‌هاي ژاپن در خارج است. هم‌اكنون ذخاير نقدي و اعتباري شركت‌هاي مطرح ژاپن برابر با 11‌درصد از كل سرمايه آنها است كه از اين نظر پس از چين در رتبه دوم بازارهاي سرمايه دنيا قرار گرفته‌اند. شركت‌هاي ژاپني توانستند رقم سرمايه‌گذاري‌هاي خارجي خود را از 4/25‌ميليارد دلار در سال 2007 به 6/48‌ميليارد دلار در سال‌جاري افزايش دهند. در همين حال ارزش معاملات خارجي شركت‌هاي آمريكايي 67‌درصد و بريتانيايي 66‌درصد نسبت به سال قبل كاهش داشته است.
سرمايه‌گذاري يا بخت‌آزمايي
شركت‌هاي ژاپني همواره از تجربه تلخ سرمايه‌گذاري در خارج هراس دارند. در بين سال‌هاي 1980 تا 1990 شركت‌هاي ژاپني حريصانه شركت‌هاي خارجي را مي‌خريدند. اين سرمايه‌گذاري‌ها كه بيشتر شبيه خريد بليت‌هاي بخت‌آزمايي بود، محكوم به شكست شد. اين دوران كه از آن به عصر حباب‌هاي عظيم ياد مي‌كنند، سرمايه‌گذاري‌هاي شركت‌هاي ژاپني يا با زيان‌دهي همراه يا به ورشكستگي منجر شد. شركت ميتسوبيشي در سال 1989 شركت Rockefeller Center را به قيمت 4/1‌ميليارد دلار خريد ولي 7 سال بعد به خاطر وام‌هاي پرداخت نشده و بدهي‌هاي سنگين مجبور به فروش آن شركت شد. شركت ژاپني Golf Magnate نيز كه شركت آمريكايي Pebble Beach را در سال 1990 به قيمت 841‌ميليون دلار خريد، در كمتر از 2‌سال مجبور شد آن را با دوسوم قيمت خريد واگذار كند.
اميدهاي تازه
در ژوئن سال جاري كمپاني Daiichi Sankyo، سومين توليدكننده دارو در ژاپن، طي توافقي 11‌درصد از بزرگ‌ترين شركت داروسازي هند يعني لابراتوار Ranbaxy را به ارزش 6/4‌ميليارد دلار خريد. ارزش سهام اين شركت ژاپني پس از اضافه شدن سهام اين شركت هندي 7‌درصد افزايش يافت. شركت معروف TDK بزرگ‌ترين توليدكننده هد مغناطيسي كه در هاردديسك به كار مي‌رود، ماه گذشته اعلام كرد كه قصد دارد شركت آلماني AG را كه يكي از قطعه‌سازان نوكيا است، با مبلغي در حدود 87/1‌ميليارد دلار بخرد.
شركت دارويي و بهداشتي Takeda كه بزرگ‌ترين شركت داروسازي ژاپن است در حال حاضر 5/15‌ميليارد دلار نقدينگي و اعتبار در اختيار دارد كه تقريبا برابر با نيمي از كل سرمايه اين شركت است.
اين كمپاني براي خريد يك شركت آمريكايي كه متخصص در ساخت و توليد داروهاي ضد سرطان است، 8/8‌ميليارد دلار پرداخت كرد و البته قيمت سهام خود را نيز 3‌درصد افزايش داد. شركت هلدينگ Kirin كه بزرگ‌ترين كارخانه توليد نوشيدني در ژاپن است، در 2 سال اخير بيش از 3‌ميليارد دلار را صرف سرمايه‌گذاري در شركت‌هاي آسيايي كرده است. اين شركت همچنين براي 3‌ميليارد دلار ديگر تا پايان سال 2010 اعلام آمادگي كرده است.
هفته گذشته، شركت Kirin يك شركت لبني در استراليا را به قيمت 675‌ميليون دلار خريد تا با حمايت اين شركت بتواند در توليد شير تازه نيز مقام اول ژاپن را از آن خود كند.
كمپاني‌هاي ژاپني در حالي به سرمايه‌گذاري خارجي رو آوردند كه مشاوران ارشد آنها براي سرمايه‌گذاري يك شركت نيويوركي است. با اين همه يكي از تحليلگران بازار ژاپن به نام «پل شيهان» (Paul Sheehan) معتقد است كه سرمايه‌گذاري خارجي كمپاني‌ها بيش از آن كه جهت تامين سود سرمايه‌گذاران باشد، ناشي از توسعه‌طلبي مديران است. اين تحليلگر مي‌گويد شعار من در سرمايه‌گذاري اين است: «براي توسعه‌طلبي نمي‌خرم، براي سود بردن مي‌خرم».
زيان‌هاي سيگار نكشيدن
در دو سال اخير شركت‌هاي ژاپني، سرمايه‌گذاري موفقي در خارج از مرزهايشان داشته‌اند كه باعث ترغيب بيشتر سرمايه‌گذاري آنها در خارج شده است.
شركت توشيبا در سال 2006 شركت الكتريكي Westinghouse را خريداري كرد و با استفاده از سود سه ماه اول خريد خود توانست تمام زيان‌هاي ناشي از ضعف محصولات نيم‌هادي خود را جبران كند. شركت تنباكوي ژاپن در سال 2007 يك شركت بريتانيايي به نام Gallaher را خريد كه بزرگ‌ترين خريد سال گذشته ژاپن در خارج نيز محسوب مي‌شد. سود ناخالص اين شركت ژاپني سال گذشته با كمك اين شركت بريتانيايي 10‌درصد افزايش يافت در حالي‌كه فروش داخلي اين شركت ژاپني 15‌درصد كاهش يافته بود. دليل اين افت درآمد، كاهش ژاپني‌هاي سيگاري اعلام شد.
 سه شنبه 12 شهريور 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: دنياي اقتصاد]
[مشاهده در: www.donya-e-eqtesad.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 115]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن