واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاري قرآني ايران: محمدرضا مصيبزاده: تلاوت، مفهوم و معناي قرآن؛ سه ضلع سواد قرآني در آموزش و پرورش است
گروه خبرنگاران افتخاري / احمد كريمي: تلاوت قرآن، مفهوم و معناي قرآن سه ضلع سواد قرآني در آموزش و پرورش است كه متأسفانه ضلع سوم سواد قرآني در آموزش و پرورش به عنوان حلقه گمشده آموزش قرآن است.
به گزارش خبرنگار افتخاري خبرگزاري قرآني ايران(ايكنا) در كاشان، كارشناس مسؤل واحد قرآن وزارت آموزش و پرورش كشور در مراسم اختتاميه كانونهاي تابستاني دارالقرآن الكريم آموزش و پرورش كاشان كه ديشب دهم شهريورماه در مسجد شامخي كاشان برگزار شد، محور تعليم و تربيت اسلامي را قرآن دانست و افزود: مبناي زندگي خود را بايد بر پايه اجراي دستورات قرآن براي ارتقاء و زندگي بهتر در دنيا و آخرت قرار داد.
«محمدرضا مصيبزاده» از تلاوت قرآن، مفهوم و معناي قرآن به عنوان سه ضلع سواد قرآني در آموزش و پرورش ياد كرد و گفت: متأسفانه ضلع سوم سواد قرآني در آموزش و پرورش به عنوان حلقه گمشده آموزش قرآن در آموزش و پرورش است.
مصيبزاده در ادامه با بيان اينكه برنامههاي فراواني در سطح كشور در بحث آموزش قرآن توسط كانونها و نهادي مربوطه انجام ميگيرد، گفت: اين آموزشها به علت اينكه هدفمند نبوده است در سطح بالايي انجام نشده است.
وي تصريح كرد: براي اينكه مثل علوم ديگر در خدمت قرآن باشيم بايد ببنيم در ارتباط با مفاهيم قرآني در چه سطحي قرار گرفتهايم.
مسؤل دارالقرآن وزارت آموزش و پرورش كشور همچنين با اشاره به فعاليتهاي قابل توجه صدا و سيما، مدارس و كانونهاي فرهنگي مرتبط با آموزش قرآن گفت: اگر امروزه در تلاوت قرآن با مشكل روبرو هستيم به اين دليل است كه هنوز با قرآن انس نگرفتهايم.
مصيبزاده از داانش آموزان خواست تا براي انس با قرآن تلاوت روزانه چند آيه از قرآن را در برنامه روزانه خود قرار دهند.
رئيس آموزش و پرورش كاشان نيز ارائه فعاليتهاي آموزش قرآن را بهترين برنامه براي اوقات فراغت دانشآموزان اعلام كرد و گفت: قرآن درياي عظيمي است كه نياز به غواص دارد و هر غواصي كه توانمند و با استعداد باشد ميتواند از اين درياي عظيم بيشترين سود را داشته باشد.
«حسين حنطهاي» در ادامه گفت: بهترين سرمايه ما قرآن و اهل بيت عليه السلام هستند و عزت و آبروي ما مسلمانان در گرو قرآن و اهل بيت(ع) است.
حجتالاسلام «رضا خرمي» مسؤل دارالقرآن الكريم كاشان نيز با بيان اينكه 54 هزار دانشآموز كاشاني تحت پوشش دارالقرآن الكريم آموزش و پرورش كاشان قرار دارند، گفت: شهرستان دارالمومنين كاشان ظرفيتهاي خوبي در زمينه آموزش قرآن دارد كه نياز به حمايتهاي مالي مسؤلان دارالقرآن وزارت آموزش و پرورش دارد.
حجتالاسلام خرمي فعاليتهاي دارالقرآن الكريم آموزش و پرورش كاشان را در دو بخش برنامههاي ساليانه و تابستاني اعلام كرد و گفت: برنامههاي ساليانه دارالقرآن الكريم كاشان شامل تشكيل كلاسهاي آموزشي قرآن در سطوح مختلف، درسهاي قرآني حجتالاسلام قرائتي، تلاوت يك حزب از قرآن، برنامه نسيم انس، مسابقات تفسير، ارتباط سبز با سؤالات قرآني و اجراي مسابقات فرهنگي و هنري است.
وي همچنين از همايشهاي قرآني احسن الحديث، تشكيل جلسات اوقات فراغت، جلسه با مربيان، چاپ تراكت، اطلاعرساني، اردوهاي خواهران و برداران، چاپ بروشور به مناسبتهاي مختلف را از جمله برنامههاي تابستاني دارالقرآن الكريم آموزش و پرورش كاشان اعلام كرد.
در اين مراسم از 350 نفر نوآموزان كلاسهاي تابستاني امسال دارالقرآن الكريم آموزش و پرورش كاشان با اهداي لوح و جوايزي تجليل شد.
دوشنبه 11 شهريور 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاري قرآني ايران]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 147]