واضح آرشیو وب فارسی:ایسکانیوز: مدير عامل شركت واحد اتوبوسراني: اطلاعات غلطي به رويانيان داده اند//اگر اتوبوس ديزلي در تهران ممنوع است چرا دولت آنها را وارد مي كند؟
تهران- خبرگزاري ايسكانيوز:مدير عامل شركت واحد اتوبوسراني تهران در خصوص آمار و ارقام ارائه شده از سوي رويانيان رئيس ستاد تبصده 13 گفت:اطلاعات غلط ارائه شده از سوي رويانيان جاي تعجب دارد و اين اطلاعات به صورت غلط و غير كارشناسي ارائه شده است.
به گزارش روز دوشنبه خبرنگار باشگاه خبرنگاران دانشجويي ايران "ايسكانيوز"، مهندس حسين بيژني در نشست خبري خود كه به اظهارات اخير رويانيان رييس ستاد تبصره 13 اختصاص داشت، اعلام كرد: رويانيان را به عنوان رييس پليس راهنمايي و رانندگي فردي آگاه مي دانم اما بر اساس سوابق و خدمات او كه در سال ها در راستاي حل مسايل ترافيكي اقدام كرده، اما از مصاحبه اخيرش گله هايي دارم.
وي افزود: آيا در راستاي ماه رمضان وظيفه شرعي نداريم كه با مردم صداقت داشته باشيم و آمار و ارقام و مدارك را با مستندات درست ارايه دهيم؟
بيژني درخصوص آمار و ارقام ارايه شده درخصوص اعتبارات داده شده توسط ستاد تبصره 13 و تعداد اتوبوس ها خاطرنشان كرد: تعجب مي كنم از مسووليني كه آمار و ارقام اشتباه ارايه داده اند و تعجب بيشتر از اين است كه چه طور رييس فعلي ستاد تبصره 13، هرگونه آمار، ارقام و اسنادي را كه از ديگران گرفته است، ارايه مي دهد.
وي در ارتباط با نشست روز گذشته رويانيان و وجود جوهاي سياسي در ميان مسوولين ستاد تبصره 13 و شهرداري گفت: مردم بايد خودشان قضاوت كنند كه شركت واحد اتوبوسراني سياسي كار مي كند يا ساير مسوولين.
**كاهش 74 درصدي تصادفات در خط تندرو BRT
بيژني درخصوص اتوبوس هاي BRT كه بدون حمايت تبصره 13 صورت گرفت، خاطرنشان كرد: اميدواريم شيريني ورود اين اتوبوس ها، با صحبت هاي غير كارشناسانه تبصره 13، ذائقه مردم را تغيير ندهد.
وي درخصوص ميزان تصادفات صورت گرفته در خط تندروي تهرانپارس _ آزادي كه بر اساس اعلام رييس ستاد تبصره منجر به افزايش تصادفات و مرگ و مير شده ضمن تقدير از نيروي انتظامي تاكيد كرد: تصادفات در اين خط به حد چشم گيري كاهش داشته به گونه اي كه تعداد تصادفات در خط BRT در مقايسه با سال گذشته 74 درصد كاهش داشته و در ازاي 210 تصادف سال گذشته، امسال 54 تصادف در اين خط به ثبت رسيده است.
مديرعامل شركت واحد اتوبوسراني تاكيد كرد: مسير تهرانپارس – آزادي با 30 يا 40 دستگاه اتوبوس، 156 هزار نفر را جا به جا مي كرد در حالي كه در حال حاضر به وسيله 260دستگاه اتوبوس، بيش از 300 هزار نفر در اين خط جا به جا مي شود كه در عين حال سرعت خودروها بالا رفته و سوار و پياده شدن آسان تر صورت مي گيرد.
بيژني در پاسخ به اين سوال كه اتوبوس هاي جديد خط تندرو فاقد پلاك انتظامي هستند، گفت: در اين زمينه شركت هايي كه مسووليت دارند از جمله شركت شهاب خودرو و اداره راهنمايي و رانندگي بايد اقدام كنند.
وي با بيان اينكه تردد اتوبوس هاي فاقد پلاك در شهر خلاف مقررات است افزود: در ابتداي مديريتم دو هزار و 100 دستگاه اتوبوس فاقد پلاك در شهر وجود داشت كه طي چهار ماهه اخير بالغ بر بيش از 75 درصد از اتوبوس ها پلاك دار شده اند.
**1700 دستگاه اتوبوس تحويل داده شده به تهران بدهي هاي گذشته است
مديرعامل شركت واحد اتوبوسراني با اعلام اين مطلب بيش از 10 بار در خصوص نحوه تخصيص اعتبارات ستاد تبصره 13 به شركت واحد اتوبوسراني اطلاع رساني كرده ام، اذعان داشت: تبصره 13 اعلام مي كند كه در سالهاي 85، 86 و 87 تا امروز، هزار و 700 دستگاه اتوبوس به تهران تحويل داده اند در صورتي كه اين تعداد اتوبوس مربوط به بدهي ستاد تبصره 13 در سال هاي 84 و 85 است كه هنوز هم به سقف دو هزار و 700 دستگاه اتوبوس مصوب شده اش نرسيده است.
وي افزود: آيا مردم تهران لايق چنين برخوردهايي هستند؟ و مستحق مساعدت بيشتر نيستند؟ آيا مسوولان تبصره 13 صفوف ايستگاه ها را مشاهده نمي كنند؟ آيا سوار بر اتوبوس مي شوند كه بدانند مردم چه سختي هايي را متحمل مي شوند.
**نارسايي هاي موجود در سيستم حمل و نقل عمومي عذرخواهي مي خواهد
بيژني در برابر اظهارات رويانيان كه اعلام كرده كه روزانه بايد هزار و 200 نفر با يك اتوبوس جابه جا شوند، خاطر نشان كرد: آيا دوستان اطلاع ندارند كه خطها مختلف است و زماني كه خودشان مسووليت اين كار را بر عهده داشتند، مي توانستند روزانه در يك اتوبوس هزار و 200 نفر را جابه جا كنند؟ در حالي كه در حال حاضر در خط تندروي بي آر تي روزانه هزار و 200 نفر جابه جا مي شود.
به گفته وي، اين جابه جايي با شرط ايزوله كردن خط نسبت به ساير خطوط ايستگاه هاي مناسب، تغيير وضعيت دادن اتوبوس تعداد اتوبوس كافي، امكان پذير بود چرا كه مردم به مزاياي مثبت خط تندرو پي برده اند.
مديرعامل شركت واحد اتوبوسراني تهران با بيان اينكه شهروندان شايسته خدمات بهتري هستند، خاطر نشان كرد: بايد به خاطر نارسايي هاي موجود در سيستم حمل و نقل عمومي از شهروندان عذر خواهي كرد و روند موجود را اصلاح كرد.
**ستاد تبصره 13 مسافران را با گوشت سلاخي مقايسه كرده است؟
وي ادامه داد: آيا ستاد تبصره 13 كه اعلام مي كند يك اتوبوس بايد روزانه هزار و 200 نفر را جابه جا كند مردم را با گوشت سلاخي مقايسه كرده است؟ چرا كه اتوبوس ها غير استاندارد و خطوط نامناسب است.
وي با تاكيد بر اين كه تمام سازمان هاي مسوول نظارت كرده اند كه اتوبوس هاي غير استاندارد روزانه 700 تا 800 مسافر را جابه جا مي كنند، گفت: از طريق چه آماري اعلام شده كه اتوبوس روزانه 500 مسافر را جابه جا مي كنند.
بيژني ادامه داد: جابه جايي روزانه هزار و 200 نفري مسافر از طريق اتوبوس هاي غير استاندارد فعلي شهر تهران غير ممكن است و توانايي اتوبوس در جابه جايي بستگي به هر نيم دوري دارد كه مي زند و به مسوولين اعلام كردم كه لطف كنيد اتوبوسي بسازيد كه پرواز كند و در ترافيك تهران نيم دورها افزايش پيدا كند.
مدير عامل شركت واحد اتوبوسراني در خصوص اختلافات ميان تبصره 13 و شهرداري كه سوال خبرنگاران بود خطاب به رويانيان گفت: وي كه كارشناس حمل و نقل است متعجبم. چرا كه ما هيچ دعوايي با كسي نداريم و اگر كسي دعوا دارد در لحنش مي توان قضاوت كرد بلكه معتقديم مردم بايد از تمامي مسايل مطلع باشند.
وي افزود: استحقاق مردم اين نيست كه از طريق اتوبوس هاي فعلي غير استاندارد، 1200 نفر در روز جا به جا شوند و جا به جايي روزانه 800 نفر هم مشكل دارد.
**عدم تعهد تبصره 13 نسبت به اتوبوسراني اشتباه است
بيژني با بيان اينكه لازم است مشخص شود كه ستاد تبصره 13 تاكنون چه عملكردي داشته تاكيد كرد: حرف حق مجلس را متذكر شدم، نبايد باعث بر افروخته شدن شود و تعجب مي كنم كه بسياري از دردها و مشكلاتي كه در گذشته شهرداري در مقابل دولت داشت چرا هم اكنون دولت در مقابل شهرداري چنين مشكلاتي را دارد؟
وي در پاسخ به اين سوال كه چه تعهداتي از تبصره 13 داريد و تبصره 13 چه تعهداتي در برابر شما دارد؟ اعلام داشت: اين كه تبصره 13 تعهدي به اتوبوسراني ندارد بسيار اشتباه است چرا كه تعهدات تبصره 13 به اتوبوسراني در دولت پذيرفته شده، مجلس و وزارت كشور هم تاييد كرده است.
بيژني افزود: اطلاعات غلطي به رويانيان داده اند چرا كه صورت جلسه ها و مصوبات مشخص است كه تبصره 13 بايد دو هزار و و 750 دستگاه اتوبوس را تا پايان سال 85 از محل مطالبات سال هاي 84 و 85 به شهرداري تحويل مي داده است.
**براي ارائه مستندات به ستاد تبصره 13 در برابرافكار عمومي آماده هستيم
وي در برابر اظهارات رويانيان كه اعلام كرده مخلص بيژني هستيم گفت: ما مخلص كسي نيستيم بلكه مخلص مردم هستيم و نوكري مردم ايجاب مي كند كه با مردم صادق باشيم و واقعيت ها را بگوييم.
وي يادآور شد: حاضر هستيم در جمع خبرنگاران در راديو و تلويزيون، در جمع نمايندگان مجلس، دولت و مسوولين سابق و فعلي ستاد تبصره 13 آمار مدارك و مستندات را ارايه كنيم.
بيژني در برابر اصطلاح هميشگي رويانيان "حضرت عباسي" تاكيد كرد: از دوستاني كه نظرات كارشناسي مي دهند مي خواهم تا قبل از هرگونه اظهارنظري، از مباحث اوليه آگاهي پيدا كنند و اگر آگاهي ندارند از شب قبل مطالعات لازم را انجام دهند.
وي گفت: حضرت عباسي نسخه چاپي ميزان تصادفات پارسال و امسال را در خط آزادي تهرانپارس تهيه كنند و آنرا در روزنامه ها چاپ كنند.
وي گفت: آنهايي كه نظارت غيركارشناسي خود را در قالب نظرات كارشناسي ارايه مي دهند بايد بدانند كه يك اتوبوس بايد بر اساس بعد مسافت، تقاطع، اشكالات هندسي و ... ارزيابي شود كه روزانه چه تعداد مسافر را جا به جا كند.
**عملكرد ستاد تبصره 13 ارزيابي شود
وي در جمع خبرنگاران در مقابل اظهارات روز گذشته رييس ستاد حمل و نقل و مديريت مصرف سوخت كه اعلام داشته كه ورود اتوبوس ديزلي از سال 84 ممنوع است اما شهرداري اتوبوس هاي ديزلي بي آر تي را وارد كرده و بدون پلاك استفاده مي كنند گفت: اگر اتوبوس ديزلي ممنوع است چرا دولت از خارج از كشور اتوبوس ديزلي وارد مي كند؟ و حتي دولت 50 اتوبوس ديزلي داده كه اداره راهنمايي و رانندگي كه يك اداره دولتي است آن را پلاك نمي كند، پس در اين ميان چرا رگ مردم پذيريمان اين جا شدت نمي گيرد؟
مديرعامل شركت واحد اتوبوسراني در خصوص عدم رفع مشكلات مربوط به جايگاه هاي گاز در تهران گفت: با حضور مسوولان و رييس ستاد و تبصره 13 جلسه اي جهت برطرف شدن مشكلات مربوط به جايگاه هاي گازسوز تشكيل شد كه اگر چه خبرهايي در رسانه ها مبني بر حل شدن اين مشكل منتشر شد اما روز به روز از اين معضل سپري مي شود و هر روز به دولت و مجلس در اين ارتباط سخن مي گوييم به طوري كه خودمان از طرح اين مساله خسته شده ايم.
وي يادآور شد: بر اساس مستندات قرار بود كه تا بيست و ششم مردادماه ايستگاه ياغچي آباد راه اندازي شود و جايگاه جنت آباد هم 15 روز پس از ابلاغ كه بيست و يكم مردادماه است راه اندازي شود اما هنوز اقدامي در اين ارتباط صورت نگرفته است.
بيژني خطاب به خبرنگاران افزود: اتوبوس از ما، بليت از شما، برويد و مشاهده كنيد كه آيا كسي رفته خاكي را در آن ناحيه جا به جا كند؟
مديرعامل شركت واحد اتوبوس راني با بيان اينكه شايد بعضي ها مي خواهند شيطنت كنند خاطرنشان كرد: براي ترسيم برنامه هاي آينده مي خواهيم كه عملكرد ستاد تبصره 13 ارزيابي شود./01/120
دوشنبه 11 شهريور 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایسکانیوز]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 303]