واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: مجمع زنان اصلاحطلب با فراكسيون زنان مجلس ديدار كردند فخرالسادات محتشميپور: قرار شد مشكلات لايحه حمايت خانواده را مكتوب ارائه دهيم
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: فقه و حقوق - حقوق اجتماعي
مجمع زنان اصلاحطلب با فراكسيون زنان مجلس شوراي اسلامي ديدار و ديدگاهها و انتقادات خود را درباره ايرادات لايحه حمايت خانواده مطرح كردند.
فخرالسادات محتشميپور، سخنگوي اين مجمع با اعلام اين خبر به خبرنگار ايسنا گفت: جلسه امروز -دوشنبه- مجمع زنان اصلاحطلب با فراكسيون زنان مجلس هشتم در پي درخواستي بود كه مجمع زنان از فراكسيون خط امام مجلس و فراكسيون زنان داشتند و در اين راستا تعدادي از زنان عضو مجمع به همراه تعدادي از زنان نماينده مجلس ششم و نمايندگان گروههاي مختلف اجتماعي و هياتهاي مذهبي حضور داشتند.
وي افزود: در اين جلسه همچنين با آقايان موسي قرباني و عبدالعلي ميركوهي معاون حقوقي و پارلماني وزير دادگستري حضور داشتند و آقاي قرباني درباره اهميت لايحه و مزاياي آن مسايلي را مطرح كردند؛ البته ما با محدوديت وقت مواجه بوديم و در اين يك ساعت تلاش شد كه نمايندگان گروههاي مختلف زنان ديدگاههاي خود را مطرح كنند خصوصا مشكلاتي كه ماده 23 اين لايحه ميتواند ايجاد كند بيان شد. در عين حال مواد حقوقي اين لايحه به اجمال مطرح شد و قرار بر اين شد كه به صورت مكتوب در اختيار دوستان قرار بگيرد.
محتشميپور ادامه داد: آقاي قرباني و آقاي ميركوهي معتقد بودند كه اين لايحه در عين حال ميتواند برخي مشكلات موجود را رفع كند كه البته دوستان ما تاكيد كردند كه مضرات آن بر مزايايش افزون است؛ بنابراين خروج از دستور لايحه را به فال نيك گرفته و اظهار اميدواري كردند همان لايحه وزارت دادگستري و قوه قضاييه در دستور كار قرار گيرد.
سخنگوي مجمع زنان اصلاحطلب در ادامه تاكيد كرد: در اين جلسه همچنين درباره مهريه بحث و بررسي شد و حاضرين تاكيد داشتند كه اين كار شرعي نيست و تنها دليل تدوين آن در اين بوده كه بسياري از مردان به دليل عدم امكان پرداخت مهريه به زندان افتادهاند كه البته ما هم تاكيد داشتيم كه سوءاستفاده عدهاي از اين موضوع نبايد موجب شود قانون به نحوي تعيين شود كه ساير شهروندان دچار مشكل شوند.
محتشميپور همچنين گفت: در اين جلسه ما از نمايندگان زن مجلس هشتم نيز گلههايي داشتيم و آن را مطرح كرديم و گفتيم كه انتظار داريم آنها جديتر از گذشته باشند و وظيفه دفاع كامل از حقوق زنان در درجه اول به عهده آنان است. همچنين از اينكه برخي از زنان فراكسيون زنان مجلس هشتم از اين لايحه دفاع كرده بودند، انتقاد كرديم و البته آنها انكار كردند و بنا شد مواردي كه در نقد اين لايحه تهيه شده در اختيار دوستان گذاشته شود.
وي بيان كرد: ما تلاش ميكنيم صدايمان به گوش همه برسد، حتي اين لايحه بايد در كميسيون امنيت ملي هم مورد توجه قرار گيرد زيرا ميتواند امنيت رواني خانوادهها را به خطر بيندازد.
سخنگوي مجمع زنان اصلاحطلب با تاكيد بر اينكه سياسي كردن مسايل زنان يك دسيسه است خاطرنشان كرد: ما در اين جلسه تاكيد داشتيم بر اينكه به مسايل زنان با ديد سياسي نگاه نشود زيرا همه زنها از تبعيض رنج ميبرند و خواهش كرديم كه به اين مساله با ديد سياسي نگاه نكنند؛ البته احزاب سياسي هم ميتوانند مانند ساير گروههاي اجتماعي نسبت به اين مساله واكنش نشان دهند اما اين نشاندهنده سياسي بودن موضوع زنان نيست.
انتهاي پيام
دوشنبه 11 شهريور 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايسنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 63]