واضح آرشیو وب فارسی:پی سی سیتی: دانشکده زبانهای خارجی دانشگاه تهران
معرفی
سطوح تحصیلی
امکانات آزمایشگاهی
امکانات آموزشی و پژوهشی
معرفی
http://daneshnameh.roshd.ir/mavara/img/daneshnameh_up/9/92/Tvb.JPG
در سال 1348 مرکز زبان های خارجی در دانشکده ادبیات شروع به فعالیت نمود و پس از تحولات مختلف در سال 1367 مکانی تحت عنوان دانشکده زبان های خارجی به رسمیت شناخته شد و به دنبال آن رشته های زبان انگلیسی ، فرانسوی ، روسی ، ایتالیایی و آلمانی از دانشکده ادبیات به دانشکده زبان های خارجی انتقال یافتند . از آغاز فعالیت رسمی دانشکده تاکنون دو رشته زبان و ادبیات اردو ، زبان ژاپنی نیز به جمع رشته های قبلی اضافه شد . این دانشکده در 7 گرایش کارشناسی ، 5 گرایش کارشناسی ارشد و 2 گرایش دکتری دانشجو می پذیرد .
سطوح تحصیلی
1- گروه زبان و ادبیات انگلیسی : این گروه در سه مقطع کارشناسی ( گرایش زبان و ادبیات انگلیسی ) ، کارشناسی ارشد ( با دو گرایش زبان و ادبیات انگلیسی _ آموزشی زبان ) و دکتری ( با گرایش آموزش زبان انگلیسی ) دانشجو می پذیرد .
2- گروه زبان و ادبیات فرانسه : این گروه در سه مقطع کارشناسی ، کارشناسی ارشــد و دکتـــری با گرایش زبان و ادبیات فرانسه دانشجو می پذیرد .
3- گروه زبان آلمانی : این گروه هم اکنون در مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد دانشجو می پذیرد .
4- گروه زبان روسی : این گروه هم اکنون در مقطع کارشناسی دانشجو می پذیرد .
5- گروه سایر زبان های خارجی : این گروه مسئولیت آموزش زبان عمومی برای تمامی رشته های موجود در دانشکده های مختلف را بر عهده دارد .
6- بخش زبان و ادبیات ژاپنی : این گروه در مقطع کارشناسی دانشجو می پذیرد .
7- بخش زبان و ادبیات اردو : این گروه در مقطع کارشناسی دانشجو می پذیرد .
8- بخش زبان و ادبیات ایتالیایی : این گروه در مقطع کارشناسی دانشجو می پذیرد .
امکانات آزمایشگاهی
http://daneshnameh.roshd.ir/mavara/img/daneshnameh_up/5/5c/Rf.GIF
دو آزمایشگاه زبان که در هر یک 25 دستگاه رایانه موجود است.
مجهزترین آزمایشگاه زبان کشور نیز (اهدایی کشور ژاپن) در بهمن 1382 ش. در محل ساختمان جدید دانشگاه واقع در انتهای کارگر شمالی نصب و راه اندازی گردید. مرکز IT دانشکده که در اردیبهشت ماه 1382 ش. تاسیس شده است در زمینه معرفی دانشکده در شبکه اینترنت، ارائه خدمات اطلاع رسانی به استادان، دانشجویان، کارکنان و سایر علاقه مندان تهیه سیستم های اتوماسیون اداری، تحقیق در مورد فناوری های جدید اطلاع رسانی، بسترسازی جهت آموزش الکترونیکی، استفاده از کامپیوتر در تدریس، برگزاری آزمون های الکترونیکی، تاسیس کتابخانه دیجیتالی و ... مشغول فعالیت است.
مجله علمی- ترویجی "پژوهش" از سال 1376 ش. توسط این دانشکده به صورت فصلنامه دو بار در سال منتشر می شود.
امکانات آموزشی و پژوهشی
کتابخانه :
آمار کتب و مجلات آن به شرح زیر می باشد :
اردو ژاپنیایتالیاییروسیآلمانیفرانسه انگلیسی فارسی 1630 21001136 28196000 9500 160001000 کتاب ( جلد ) --- ---3 141538 4 مجله ( عنوان )
مجله علمی _ ترویجی پژوهش
82 آزمایشگاه زبان
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: پی سی سیتی]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 253]