تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 9 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):مؤمن را بر مؤمن، هفت حق است. واجب ترين آنها اين است كه آدمى تنها حق را بگويد، هر ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1824853848




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

آيت‌الله بهجت در رفتارهاي خود به امام صادق(ع) تاسي مي‌كرد


واضح آرشیو وب فارسی:سایت دانلود رایگان:




بررسي انديشه‌ها و آثار آيت‌الله «محمدتقي بهجت»/

آيت‌الله بهجت در رفتارهاي خود به امام صادق(ع) تاسي مي‌كرد
خبرگزاري فارس: شاگرد آيت‌الله «محمدتقي بهجت» گفت: هيچ‌گونه منيّتي در وجود آيت‌الله بهجت وجود نداشت و در رفتارهاي آيت‌الله بهجت به تأسي از امام صادق (ع) بود.


[تصویر: A0945278.jpg]



به گزارش خبرنگار باشگاه خبري فارس «توانا»، صبح امروز مراسم بررسي انديشه‌ها و آثار lرحوم آيت‌الله «محمدتقي بهجت» در سراي اهل قلم نمايشگاه بين‌المللي كتاب با حضور حجت‌الاسلام والمسلمين محمد روحي شاگرد آيت‌الله بهجت و سيدوحيد حسيني‌نژاد برگزار شد.

حجت‌الاسلام محمد روحي در بيان شخصيت و احوالات آيت‌الله سيدمحمدتقي بهجت اظهار داشت: مرحوم بهجت دائماً به طلاب و شاگردانش توصيه مي‌كرد هر درسي را كه مي‌خوانيد بايد طوري مطالعه كنيد كه گويي مولف همان اثر هستيد. رساله ايشان 7 بار بدون ذكر نام آن بزرگوار به چاپ رسيد و با اصرار فراوان جز نام "العبد محمدتقي بهجت " چيزي ننوشتند.
وي در ادامه افزود: بنده 27 سال شاگرد ايشان بودم و جز سادگي و صداقت كامل در شخصيت آن بزرگوار چيزي مشاهده نكردم.
اين استاد حوزه و دانشگاه در خصوص ويژگي شاخص شخصيت آيت‌الله بهجت تأكيد كرد: مرحوم بهجت داراي ويژگي‌هاي بسياري بودند كه باعث برتري و فضيلت او مي‌شد؛ اما شاخص‌ترين ويژگي شخصيت او اين بود كه هيچ‌يك از افراد در محضر ايشان تفاوتي نمي‌كردند و همه از نظر او يكسان بودند.
وي خاطرنشان كرد: وقتي افراد به محضر مرحوم بهجت مي‌رسيدند، وي احوال‌پرسي مختصري مي‌كردند و صحبت ايشان بيش از يك دقيقه طول نمي‌كشيد و دائماً در حال ذكر و ياد خدا بودند؛ همان‌طور كه در نقل احوالات پيامبر (ص) ذكر مي‌كنند كه در وقت نماز، گويي پيامبر (ص) ما را نمي‌شناخت.

حجت‌السلام روحي با بيان اينكه هيچ‌گونه منيّتي در وجود آيت‌الله بهجت وجود نداشت، عنوان كرد: ايشان هيچ‌گاه بالاي مجلس نمي‌نشستند؛ حتي زماني كه دچار كمر درد بودند؛ با اصرار فراوان او را روي صندلي مي‌نشاندند؛ او هميشه جلوي در ورودي منزل مي‌نشست و در حقيقت آيت‌الله بهجت به تأسي از امام صادق (ع) اين كار را انجام مي‌دادند.

وي در خصوص حالات روحي آيت‌الله بهجت خاطرنشان كرد: يك بار كه با ايشان به مراسم ختم يكي از علماي قم رفته بوديم وي در نهايت سادگي در حالي كه كفش‌هايشان را زيربغل گذاشته بود، در گوشه‌اي از مجلس نشست و به قرائت قرآن مشغول شد.
شاگرد آيت‌الله بهجت گفت: ايشان بسيار كم صحبت مي‌كرد و در صحبت كردن و معاشرت با افراد به حداقل مايمكن اكتفا مي‌نمود و بهترين نشان شخصيت ايشان عبوديت و نداشتن منيّت بود.
وي در خصوص فعاليت‌هاي سياسي آيت‌الله بهجت نيز اظهار داشت: ‌اغلب افراد گمان مي‌كنند كه معظم‌له در مسائل سياسي شركت نمي‌كردند، در حالي كه اصلاً اينگونه نبود و وي بيشترين ملاقات‌ها و ديدارها را با رهبر معظم انقلاب و وزراي مملكتي داشتند؛ اما به هيچ‌وجه دوست نداشتند كه در جايي مطرح شوند.
حجت‌الاسلام روحي نقل ‌كرد: زماني كه آيت‌الله خامنه‌اي به مقام رهبري نائل شدند، خدمت آيت‌الله بهجت رسيدند و فرمودند به ايشان توصيه‌اي بكنند، آيت‌الله بهجت در جواب گفتند «من يقين دارم كه اگر شما به وظيفه‌تان خوب عمل كنيد، هيچ‌گاه عنايات الهي شما را تنها نمي‌گذارد».

وي افزود: ملاقات‌هاي رسمي مرحوم بهجت بسيار كم بود و در واقع تقوايش به او اجازه نمي‌داد كه به هيچ‌وجه خودش را به صورت شاخص معرفي كرده و تحت تاثير هيچ فردي نبود.
حجت‌الاسلام روحي در خصوص كرامات آيت‌الله بهجت عنوان كرد: وي به سر حد وصول و مقامات احديت رسيده بودند و روش سير و سلوك ايشان دعوت خصوصي در ضمن دعوت عمومي بود. مرحوم بهجت افراد توصيه مي‌كردند به خواب و مشاهده اعتنا نكنيد بلكه عمل‌تان را درست كنيد و زيارت عاشورا هميشه ورد زبان آن حضرت بود.

وي در خصوص كتب در دست چاپ مركز تنظيم و نشر حضرت آيت‌الله بهجت خاطرنشان كرد: ديوان شعري با عنوان "النور الساطع و البحران القاطع " مجموعه‌اي از دل‌نوشته‌ها و سروده‌هاي معظم‌له در سال‌هاي پاياني عمرشان و مجموعه موضوعي فرمايشات مقام معظم رهبري در 5 جلد در كتاب "اين بهشت و آن بهشت "، "قصه‌هاي كوتاه از لحظات ناب زندگي مرحوم بهجت " و "مكن اي صبح طلوع " مراثي كربلاي محمود بهجت، مجموعه "بهجت‌الفقيه " كه شامل دو كتاب الطهارت در 4 جلد "المكاسب " در 4 جلد، چاپ مجدد كتاب "به سوي محبوب " فرمايشات و بيانات و دستورالعمل‌هاي اخلاقي مرحوم بهجت است.

شاگرد آيت‌الله بهجت در خصوص مهم‌ترين اثري كه از اين مرحوم به چاپ رسيده است، اظهار داشت: كتاب "در محضر بهجت " نوشته محمدحسين رخشاد مهم‌ترين اثري است كه از وي به چاپ رسيده و محتواي آن شامل توصيه‌ها و نصيحت‌هاي آن بزرگوار، حالت‌هاي ايشان قبل و بعد از تدريس و هم‌چنين مجموعه نرم‌افزار درسهاي ايشان است.

به گزارش توانا، در پايان اين مراسم كتاب «دردانه» با موضوع زندگينامه آيت‌الله سيدمحمدتقي بهجت توسط حجت‌الاسلام والمسلمين روحي رونمايي شد.
اين كتاب در 11 فصل است كه فصل اول كودكي و نوجواني، فصل دوم معرفي اساتيد آن بزرگوار كه در سه بخش تنظيم شده، در فصل سوم كوشش شده دوران ميانسالي ايشان به روايت تصوير بيان شود، فصل چهارم زندگي خصوصي و بيان زواياي ساده زندگي ايشان، فصل پنجم اشاره به حالات و چهره پرنور آن بزرگوار، فصل ششم اختصاص به زيباترين حالت ايشان و نماز ايشان در مسجد فاطميه به تصوير كشيده شده كه حاكي عبوديت و بندگي او بود.
فصل هفتم نيز ديدارهاي معظم‌له است كه در سه بخش ديدارهاي عمومي، علما و فضلا، مسئولين در رده‌هاي مختلف نظام، فصل نهم برگزاري مراسم به مناسبت‌هاي مختلف، فصل دهم جلسات تدريس در مسجد فاطميه و فصل يازدهم نيز فصل پاياني و عروج مرحوم بهجت را روايت كرده است.





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: سایت دانلود رایگان]
[مشاهده در: www.freedownload.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 126]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن