واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: عبدالحميد احمدي: تيمهاي اعزامي در حد المپيك نبود شروع از صفر هيچگاه به نتيجه نميرسد بايد ورزش را از سليقه و فرد محوري جدا كنيم
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: قهرماني - همگاني
رييس انجمن ورزشي نويسان ايران گفت: اگر قرار بود با تعويض مديريت نتيجه ميگرفتيم بايد با بركناري مسوولان آتن در پكن شگفتيساز ميشديم. بايد ورزش را از فرد محوري و سليقه محوري جدا كرده و به جاي ارزيابي افراد برنامهها را ارزيابي كنيم.
عبدالحميد احمدي، در گفتوگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، با اشاره به اينكه كسب نتايج ضعيف در المپيك پكن به ضعف در برنامهريزي و تداركات برميگردد، خاطرنشان كرد: المپيك بالاترين ميدان ورزشي است و با ساير عرصههاي بينالمللي و جهاني متفاوت است. ورزشكاراني كه در اين ميدان حاضر ميشوند به يك سطح بالا از آمادگي جسماني و رواني نيازمنداند تا بتوانند فضاي سنگين حاكم بر ميدان المپيك را به خوبي تحمل كنند و به اين ترتيب به كسب مدال نائل شوند.
وي تاكيد كرد: ايران در كشتي و وزنهبرداري سابقهي ديرينه دارد. متاسفانه در اين دوره شرايط ورزشكاران تيمهاي اعزامي در حد المپيك نبود و كادرفني، ورزشكاران و حتي سرپرستان در حد اين مسابقهي بزرگ ظاهر نشدند.
احمدي با تاكيد بر اينكه براي حضور موفق در المپيك، كميتهي ملي المپيك، سازمان تربيت بدني و فدراسيونها مسوول هستند، گفت: مسوولان كميتهي ملي المپيك و سازمان بايد بر عملكرد تيمها نظارت ميكردند اما، اين فدراسيونها بايد براي عملكرد فني خود پاسخگو باشند چرا كه نتوانستند در حد انتظار ظاهر شده و به نتايج مطلوب برسند.
رييس انجمن ورزشي نويسان در ادامه تاكيد كرد: متاسفانه كوچك گرفتن ميدان المپيك، عدم برنامهريزي و تدارك مناسب باعث كسب نتايج ضعيف شد. ما هنوز ميخواهيم با شيوههاي سنتي تيمهاي خود را براي رقابت المپيك آماده كنيم. بايد بپذيريم در بعضي رشتهها، برنامهريزي تيمها مطابق با شرايط نوين و به روز نيست. حضور در المپيكي كه در هزاره سوم برگزار ميشود به بهرهگيري كامل از فناوري روز در عرصهي ورزش نياز دارد اما، ورزشكاران ايران در بعضي از فدراسيونها با شيوههاي روز آماده نميشوند. طبيعي است كه در مصاف با حريفاني كه به شيوههاي به روز و علمي مجهزاند موفق ظاهر نخواهند شد.
وي شرايط روحي مناسب را از ديگر عوامل موفقيت در رقابت ورزشي دانست و به ايسنا گفت: رقابت در المپيك به روحيهي بالايي نياز دارد اما، ما روحيهي جنگندگي را در هيچ يك از ورزشكاران ايراني حاضر در پكن به جز ساعي نديديم.
احمدي ادامه داد: هر چند از بسكتبال انتظار كسب نتايج خاصي را نداشتيم اما، اين تيم هم شرايط مطلوبي نداشت. اين تيم قبل اعزام به پكن درگير مسابقات و سفرهاي طولاني مدت بود و همين امر روي كار ورزشكاران ما تاثير گذاشت.
اين كارشناس ورزش در ادامه تاكيد كرد: جودو نتوانست انتظارات را برآورده كند. در جودو ضعف مديريتي، تشكيلاتي، فني و برنامهريزي داريم و ورزشكاران شرايط روحي و جسمي قابل قبولي براي حضور در اين رقابت نداشتند.
وي تاكيد كرد: اگر ميخواهيم در المپيك 2012 حضور مقتدرانهايي داشته با شيم بايد از همين امروز برمبناي اصول علمي و فناوري روز جهاني برنامهريزي كنيم. در حال حاضر در ورزش برنامهريزي نداريم فقط تقويم ورزشي داريم. در برنامهريزي مسير حركت و هدف مشخص است.
وي تاكيد كرد: بايد ورزش را از سليقه محوري و فرد محوري جدا كنيم و تا به نتيجه ضعيفي رسيديم افراد را عوض نكنيم، بركناري مسوولان مربوطه مشكلي را حل نميكند اينها گرفتاريهايي است كه ورزش ما به آن دچار شده است. وقتي برنامه نداريم، فرد را ارزيابي ميكنيم. اگر براساس برنامه حركت ميكرديم ارزيابيها دقيقتر ميشد. اگر در المپيك نتيجه نگرفتهايم، به دليل بيبرنامهگي و فقدان برنامه جامع و كلان است. نبايد دچار اين اشتباه شويم كه افراد را ارزيابي كنيم.
احمدي توصيه كرد كه كارشناسان ورزش احساساتي برخورد نكنند و عقلاني ارزيابي كنند.
وي درباره واكنش مجلس به نتيجه كاروان ايران گفت: حق قانوني مجلس است كه دربارهي عملكرد كاروان سوال كند اما، بايد ارزيابيهاي مجلس در فضاي كارشناسي و دور از احساسات باشد فضاي احساسي را به مردم واگذار كنيم.
احمدي تاكيد كرد: اشتباهي كه دائم به آن دچار ميشويم تعويض مديريت است. اگر تعويض مديريت جواب ميداد بايد با بركناري مديران آتن، در پكن نتيجه ميگرفتيم. هميشه از صفر شروع ميكنيم از تجارب هاشميطبا كه 9 سال رييس سازمان و عضو كميتهي ملي المپيك بود كجا استفاده كرديم. شروع از صفر هيچ گاه به نتيجه نميرسد.
وي در پايان تاكيد كرد: از رسانهها ميخواهم بحثهاي رسانهايي را از فضاي احساسي به فضاي كارشناسي برسانند و گرفتن مدال طلا را اصل قرار ندهند.
انتهاي پيام
يکشنبه 10 شهريور 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايسنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 213]