تبلیغات
تبلیغات متنی
محبوبترینها
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1833260111
SE Satio Idou دوازده مگاپیکسل با طعم سونی اریکسون!
واضح آرشیو وب فارسی:پی سی سیتی: SE Satio Idou
دوازده مگاپیکسل با طعم سونی اریکسون!
این بدون شک پر امکانات ترین و پر جاذبه ترین محصولی ست که سونی اریکسون در کل تاریخ خود به یاد دارد محصولی که با معرفی جنجالی خود در MWC2009 نگاه بسیاری از منتقدان این برند را به سوی خود جلب کرده و نظر بخش کثیری از آنها را کاملا نسبت به سونی اریکسون تغییر داد. این گوشی زیبا که البته هنوز فاصله مشخصی با حضور در بازار دارد موضوع بررسی مقاله مختصر پیش رو ست با ما همراه شوید.
http://www.mobin-group.com/image/reg/images/2157sony_ericsson_satio_01.jpg
مدل و نام Sony Ericsson Satio ابعاد 13×55×112 میلی متر وزن 126 گرم صفحه نمایش 3.5 اینچ 640×360 پیکسل قابلیت نمایش 16 میلیون رنگ دفترچه تلفن نامحدود بسته به حافظه داخلی کارت حافظه+حافظه داخلی Micro SD+256MB RAM+128MB+8GB ارتباطات GSM چهار بانده+GPRS+GPS+3G+Bluetooth سیستم عامل Symbian Series 60, 5th edition پردازنده نامشخص وضوح دوربین 12.0 مگاپیکسل با قابلیت اتوفوکوس+فلش زنون حداکثر وضوح فیلمبرداری VGA با 30 فریم در ثانیه ظرفیت باتری 1000mAh
داستان گوشی های هوشمند سونی اریکسون ماجرای تاسف برانگیزی بود که با به بازار آمدن نسخه لمسی سری 60 از Symbian تنها برگ برنده خود یعنی خاصیت لمسی صفحه نمایش را نیز از دست داد و این اتفاق در سال گذشته نقطه پایانی بود بر پروژه ای که سونی اریکسون به اتفاق یکی دو شرکت دیگر همچون موتورولا به آینده آن امیدهای فراوانی بسته بودند. بدین ترتیب سونی اریکسون پس از این اتفاق و حذف Symbian UIQ از دستور کار برنامه های خود تا مدتها هیچ مدلی را در رده هوشمند تولید نکرد و شاید تنها تک ستاره ای که می توانست این شرکت را از این وضعیت بغرنج نجات دهد اولین تجربه این شرکت در رده PDA ها یعنی XPERIA X1 بود که این ستاره نیز بدلایل متعدد که در راس آنها بومی نبودن تکنولوژی در شرکت مادر و تاخیرهای پیاپی و طولانی برای حضور در بازار قرار داشت، هیچگاه نتوانست موفقیت مورد انتظار این برند را برآورده نماید و از آن پس سونی اریکسون با از دست دادن مقام سومی خود در بازار بار دیگر در سکوتی طولانی و معنا دار فرو رفت. در این میان شاید بزرگترین برگ برنده سونی اریکسون اوضاع در هم ریخته اقتصاد جهانی بود که دیگر برندهای بزرگ این بازار را نیز وادار به احتیاط در تولید و کاهش تعداد محصولات نموده و فرصتی برای تجدید حیات در اختیار این شرکت قرار داد، فرصتی که سونی اریکسون بلاخره از آن در نمایشگاه MWC 2009 استفاده کرد و با معرفی چند محصول طوفانی نه تنها بار دیگر نگاه های فراوانی را به سمت سونی اریکسون جلب کرد بلکه تکلیف این شرکت در قبال مسئله ای به نام مدل های هوشمند را نیز مشخص نمود. بدین معنا که سونی اریکسون همچنان به ساخت SmartPhone های لمسی ادامه می دهد منتها با این تفاوت که این بار صحبت از ورژن جدیدی از سیستم عامل Symbian است که نه از نوع S60 ست و نه به UIQ تعلق دارد این نسخه از Symbian که ورژن متن باز آن به حساب می آید البته هنوز بصورت کامل ارائه نگردیده بود و سونی اریکسون در ابتدا قصد داشت با بهره گیری از این سیستم عامل بار دیگر ساز خود را در این رده کوک نماید داستانی که با مشکلات فراوان پیش روی این سیستم عامل که مهمترین آنها تکمیل نشدن آن بود، سونی اریکسون را واداشت تا بار دیگر در این عرصه نیز دستها را بالا ببرد امری که با حتمی شدن سیستم عامل در نظر گرفته شده برای اولین هوشمند این شرکت پس از آخرین UIQ آنها یعنی G900 برای همگان روشن گردید: SE Satio که پیش از این Idou نامیده شده بود و عنوان اولین 12 مگاپیکسلی دنیای موبایل را نیز با خود به یدک می کشد از سیستم عامل Symbian S60 Ver9.4 rel.5 استفاده می کند که دقیقا همان سیستم عاملی ست که در Nokia 5800 بکار گرفته شده است.
ابعاد گوشی 13×55×112 میلیمتر با وزن 126 گرم است که با اینکه چندان کوچک و باریک نیست اما در کل از ابعاد رضایت بخشی برخوردار است. (البته لازم به ذکر است که وزن این گوشی بصورت رسمی هنوز اعلام نشده است و وزن گفته شده براثر اندازه گیری بدست آمد و به احتمال قوی تفاوت فراوانی با وزن نهائی گوشی نخواهد داشت). طراحی گوشی با لبه های گرد در بالا و پائین بطور کامل به Camera Phone قبلی این شرکت یعنی C905 شباهت دارد. بدنه دستگاه بطور کامل از پلاستیک با کیفیت و غیر شفافی ساخته شده است که برخلاف صفحه نمایش در برابر ماندن اثر انگشت کاملا مقاوم است. مهمترین بخش در روی گوشی صفحه نمایش 3.5 اینچی تمام لمسی آن است که از وضوح فوق العاده 640×360 پیکسل پشتیبانی کرده و قادر به نمایش 16 میلیون رنگ است که این آخری اولین باری ست که در خانواده سونی اریکسون دیده می شود. تکنولوژی بکار رفته در ساخت صفحه نمایش از نوع مقاومتی ست که این موضوع اندکی از جذابیت های احتمالی پیرامون آن می کاهد. کیفیت تصاویر به نمایش درآمده توسط این قسمت در سطح کاملا رضایت بخشی قرار دارد و اکثر المان های کیفیت سنجی همچون کنتراست و عملکرد در نور مستقیم خورشید در آن برای یک نمونه TFT مطلوب ارزیابی می شوند. گردش اتوماتیک تصویر به کمک شتاب سنج داخلی از دیگر مواردی ست که در این قسمت به چشم می خورد. در بالای گوشی سه جزء همیشگی این قسمت یعنی دوربین دوم تماس های ویدئویی، سنسور تنظیم نور محیط و اسپیکر برقراری تماس جای گرفته اند.
دکمه های حاضر در زیر صفحه نمایش بسیار باریک و کوچک طراحی شده اند اما با این حال بدلیل Feedback مطلوب مشکل چندانی را برای کاربر در حین استفاده بوجود نمی آورند. این دکمه ها شامل کلیدهای برقراری و رد تماس در طرفین و کلید ورود به منو در مرکز می باشند.
در سمت چپ گوشی کلید قفل صفحه نمایش همراه با پورت اتصالات سیمی و اسلات کارت Micro SD دستگاه دیده می شود! بله درست خواندید سونی اریکسون نیز بلاخره به اهمیت این کارت کوچک پی برد جائیکه تقریبا برای اولین بار این کارت به نمونه همیشگی M2 ترجیح داده شده است.
در سمت راست دستگاه و از پائین به بالا شاتر دو حالته دوربین، کلید تغییر وضعیت میان عکاسی و فیلمبرداری، میانبر ورورد به آلبوم و بلاخره Rocker تغییر صدا (و البته زوم) جای دارد که تقریبا همگی به امر عکاسی و فیلمبرداری در دستگاه مرتبط می باشند. بالای گوشی محل کلید Power و اسپیکر اصلی گوشی ست و در بخش پائینی نیز تنها محلی برای اتصال بند به دستگاه در نظر گرفته شده است.
جذابیت های نهان در این موجود زیبا با مشاهده پشت گوشی تکمیل می گردد در اینجا از کاوری فوق العاده که شباهت نزدیکی به K810 و C905 دارد استفاده شده که بطور کامل از بدنه گوشی بیرون زده است بطوریکه در هنگام قرارگیری دستگاه بروی سطوح صاف اثر این قطعه بیرون زده کاملا مشخص است. قطعات هیجان انگیز قرار گرفته در زیر این کاور هوشمند شامل لنز دوربین 12 مگاپیکسلی گوشی با گشودگی 2.8 و فاصله کانونی 5.9 میلیمتر به همراه هر دو فلش زنون و LED می باشد که نورافشانی در هر دو حالت عکاسی و فیلمبرداری را تضمین می کنند. همچنین در این قسمت دو روزنه کوچک و تیره رنگ نیز دیده می شوند که به احتمال قوی حسگرهای جداگانه ای برای اندازه گیری میزان نور محیط می باشند. در زیر کاور باتری در این قسمت باتری 1000mAh گوشی جای دارد که با اینکه هنوز زمان های رسمی آن اعلام نگردیده است اما در یک استفاده نسبتا شدید از گوشی به راحتی تا 2 روز جوابگوی کاربران خواهد بود.
همانطور که در ابتدا گفتیم سیستم عامل بکار گرفته شده در Satio برخلاف گفته های قبلی سونی اریکسون مبنی بر بکار گیری نسخه کاملا منحصر به فردی از Symbian همان نسخه 5 از S60 ست که علاوه بر نمونه فوق محبوبی چون 5800 در مدل های متفاوتی از سامسونگ و ال جی نیز بکار گرفته شده است و مطمئنا بزرگترین دلیلی که سونی اریکسون را مجبور به پذیرفتن این موضوع نموده است تجربه تلخ این شرکت در تاخیرهای پیاپی ستاره سال گذشته آنها یعنی XPERIA X1 است که عملا بدلیل این تاخیرها فرصت طلائی فوق العاده ای را از این برند دریغ نمود. تعریف سونی اریکسون از این سیستم عامل آشنا اما با آنچه از دیگر برندها سراغ داریم تا اندازه ای متفاوت و تا حدودی بهبود یافته است. در صفحه Stand-by علاوه بر آن چیزی که از تمامی دیگر نمونه ها در استفاده از المان های استاندارد این بخش سراغ داریم از ساختار جدیدی مبتنی بر Tab های پنج گانه در بالای صفحه نمایش نیز استفاده شده است که هرکدام از Tab ها صفحه Stand-by جدیدی را به نمایش می گذارد.
اولین Tab در این میان Favorites Contacts نام دارد که برای ذخیره و نمایش اسامی دلخواه از دفترچه تلفن بکار می رود دومین Tab به Bookmarks ها تعلق گرفته است که تا هشت بوک مارک مختلف در آن قابل ذخیره کردن است. Default Homescreen نامی ست که برای سومین Tab این مجموعه انتخاب شده است بخشی که در حقیقت همان صفحه Stand-by در دیگر مدل های ارائه شده با این سیستم عامل بوده و مواردی همچون صقحه برقراری تماس، منوی پیام،منوی مدیاسنتر و Application جستجو در پائین آن و ساعت و تقویم با میانبر کنترلرهای آهنگ در حال پخش در میانه آن به چشم می خورد. چهارمین قسمت به گالری تصویر تعلق دارد که البته نگفته پیداست که با گالری موجود در منوی Media Center تفاوت های عمده ای دارد در این منو تصاویر موجود در حافظه گوشی بصورت بزرگ قرار گرفته اند و بوسیله دست به راحتی قابل Swipe شدن رو به بالا و پائین می باشند. در حال حاضر گزینه های در نظر گرفته شده برای هر عکس در این قسمت شامل Set as Wallpaper، نمایش در منوی Media Center و بلاخره Send as می گردد و هنوز خبری از گزینه های سودمندی همچون ورود و خروج به زوم در آن نیست. که البته باید توجه داشت که بعلت فاصله نسبتا زیاد حضور نسخه نهائی این مدل در بازار، احتمال تغییرات مهم در بسیاری از قسمت های گوشی وجود دارد و رفع مشکلاتی نظیر این، در نسخه نهائی دستگاه کاملا محتمل است. آخرین Tab موجود در صفحه Stand-by به میانبری جهت برنامه های دلخواه کاربر اختصاص داد که درست همانند قسمت Bookmark به 8 عنوان محدود گردیده و امکان افزایش تعداد برنامه های قابل قرار دادن در این منو وجود ندارد. منوی اصلی گوشی اما ظاهرا بجز تغییر در شکل آیکون ها، تغییر خاص دیگری را به خود ندیده است. در اینجا در حالت پیشفرض از ساختار ماتریسی 3×4 استفاده شده است که در مجموع تقریبا هرچیز در سر جای خود قرار دارد. از مشخصات پردازشی Satio هنوز اطلاع کاملی در دست نیست اما در مورد 256 مگابایت حافظه RAM و حافظه داخلی 128 مگابایتی در نظر گرفته شده برای این گوشی و همچنین ارائه شدن یک کارت 8 گیگابایتی Micro SD به همراه آن می توان مطمئن بود.
منوی Media Center یکی از اصلی ترین Application های ساختاری سونی اریکسون است که نشان آن را در تمامی محصولات این شرکت از Feature Phone های مختلف تا PDA ها و حالا در هوشمند ها نیز می توان مشاهده کرد. این بار اما تغییر جالبی در ساختار این منو اتفاق افتاده است جائیکه برای اولین بار سونی اریکسون ترجیح داده است تا المان های پر شمار همیشگی موجود در این منو را به سه عنوان Video، Music و Photo محدود نماید که البته این موضوع نیز ممکن است به Pre-Release بودن گوشی مرتبط باشد. گالری تصاویر گوشی همان نمونه فوق العاده همیشگی ست که امکانات بسیار مناسبی را از کنترل و ادیت تصویر تا اختصاص Tag، نمایش اسلاید شو، نمایش زمانی و Timeline را در اختیار کاربر قرار می دهد. علاوه بر این همچون همیشه امکان دسترسی سریع به آخرین تصویر گرفته شده توسط دوربین در این گالری دیده می شود. برای حرکت در میان تصویر می توان در حالت تمام صفحه عمودی به راحتی تصاویر را به چپ و راست با دست Swipe کرد. چرخش اتوماتیک تصویر نیز در این قسمت طبیعتا در نظر گرفته شده است. Web Albums گزینه جدیدی ست که در این گالری به چشم می خورد.
پلیر موسیقی در نظر گرفته شده برای Satio از نوع Walkman است که البته هنوز به ورژن آن اشاره ای نشده است. برای دسترسی به Track های موسیقی از همان ساختار بخش به بخش همیشگی که با حرکت از یک قسمت به قسمت دیگر نتایج جستجو دقیق تر می شود استفاده شده است و از این لحاظ تفاوتی دیده نمی شود. صفحه اصلی پخش موسیقی با اینکه در نوع کنترلرهای موجود کاملا با مدل های قبلی یکسان است اما لحاظ ظاهری تغییراتی را به خود دیده است. در اینجا بجز نمایش کاور آلبوم در بالا، از کنترلرهای سه گانه حرکت به آهنگ قبلی و بعدی و Play/Pause در پائین صفحه استفاده شده است که با ابعاد کاملا مناسب برای استفاده بوسیله دست مناسب می باشند. در حال حاضر هیچ نوع اکولایزر و یا Visualization خاصی برای این قسمت در نظر گرفته نشده است که مطمئنا با به بازار آمدن نسخه نهائی این مشکل نیز مرتفع می گردد.
داستان نقائض موجود در پلیر موسیقی در مورد پلیر پخش ویدئوی دستگاه نیز کاملا صادق است جائیکه نه تنها خبری از امکانات همیشگی و استاندارد سونی اریکسون در این بخش همچون نمایش Slow Motion و امکان تهیه Screenshot از تصویر نیست بلکه از Codec های محبوب DivX و XviD نیز در آن استفاده نشده است که البته مطمئنا این نقائص نیز در نسخه نهائی مرتفع می شوند چرا که برای دستگاهی با صفحه نمایش عریض و با کیفیت یکی از اصلی ترین کاربری های قابل تصور، مشاهده فیلم با کیفیت بالا در آن است و سونی اریکسون بیش از هر کس دیگری به این موضوع واقف است. گذشته از این مورد مشاهده فیلم های مورد پشتیبانی این پلیر تجربه فوق العاده ایست و تصاویر کاملا شفاف و بدون هیچ نقصی اجرا می شوند.
http://www.mobin-group.com/image/reg/images/8810untitled_resize.jpg
اما مطمئنا اصلی ترین دلیل جذابیت Satio دوربین 12 مگاپیکسلی آن است جائیکه برای اولین بار در یک گوشی هوشمند از یک دوربین با این وضوح استفاده گردید (البته رقبای جدیدی نیز به تازگی به Satio پیوسته اند). منوی اصلی دستگاه در این قسمت از ساختاری مشابه با Camera Phone های قبلی سونی اریکسون استفاده می کند. با این تفاوت که در حداکثر رزولوشن یعنی 3000×4000 پیکسل کل صفحه نمایش توسط فضای مقابل پوشش داده نشده و با قرار گرفتن تصویر در مرکز به فرم 4:3 گوشه های آن بصورت تیره باقی می مانند و تنها در حالت 16:9 و در هنگام عکاسی با وضوح 9.0 مگایکسل است که کل صفحه پوشش داده می شود. در منوی عکاسی و در ستون سمت چپ مواردی همچون Scene Mode، Shoot mode، تنظیمات فلش، تنظیمات تصحیح نوردهی و بلاخره Auto Mode قرار دارند که با فعال کردن این آخری دیگر گزینه ها غیر فعال شده و دستگاه بصورت خودکار در مورد سایر تنظیمات تصمیم می گیرد.
لیست تنظیمات حاضر در منوی Setting در سطح بسیار بالائی قرار دارد و تقریبا تمامی تنظیمات قابل تصور برای این بخش در آن دیده می شود که از آن میان می توان به موارد استانداردی همچون White Balance، افکت های رنگی، تایمر سرخود، لرزش گیر دیجیتال، کنترل بروی خروجی EXIF تصاویر، Smile Shutter، گزینه تشخیص چهره، تنظیمات پانوراما، Touch Focus و مواردی از این دست اشاره کرد که لیست پر و پیمانی را تشکیل می دهد. نگفته پیداست که دوربین به این کاملی نمی تواند بدون گزینه پر طرفداری مثل Geo-Tagging باشد. کیفیت تصاویر گرفته شده توسط این دوربین که البته هنوز آخرین تنظیمات در آن صورت نگرفته است، در سطح فوق العاده ایست و در موارد تعیین کننده همچون نمایش جزئیات در تصویر، میزان نویز و نمایش صحیح رنگ ها به راحتی از یکی از بهترین های حال حاضر بازار یعنی Samsung i8510 INNOV8 پیشی می گیرد. قابلیت فیلمبرداری این دوربین نیز برای اولین بار در تاریخ سونی اریکسون در سطحی قرار دارد که بتوان به آن بالید. این دوربین با اینکه اولین دستگاهی نیست که وضوح VGA با 30 فریم در ثانیه در فیلمبرداری را به خانواده سونی اریکسون هدیه می دهد اما این بار برخلاف تجربه قبلی سونی اریکسون در این زمینه در قالب مدلی به نام XPERIA X1، فرمت مورد استفاده در این دوربین از 3GP به MP4 ارتقا یافته است که این موضوع کیفیت کاملا رضایت بخشی را به این دوربین در امر فیلمبرداری بخشیده است. البته همچنان مشکلات کوچک ناشی از نسخه Pre-Release بودن در اینجا و آنجا در این قسمت دیده می شود که می توان بطور قطع و یقین نسبت به رفع آنها در نسخه نهائی امیدوار بود.
گیرنده GPS بکار گرفته شده در Satio یکی دیگر از امکانات بی شمار این مدل است. نرم افزار در نظر گرفته شده برای این منظور در Satio همانطور که به هیچ عنوان حدس زدن آن کار مشکلی نیست Google Maps است که بدون شک یکی از برترین نمونه ها در میان تمامی Application های رایگان موجود در بازار است.
راه های ارتباطی در Satio در سطح کاملا رضایت بخش و امیدوار کننده ای ست که تقریبا هیچگاه در گوشی های هوشمند سونی اریکسون به این کاملی نبوده است. در اینجا برای برقراری ارتباطات پر سرعت می توان از هز چهار گزینه HSCSD، EDGE، GPRS و 3G بهره گرفت که سرعت این آخری تا سطح 7.2Mbps نیز قابل افزایش است. Wi-Fi با پشتیبانی از استاندارد DLNA (که بوسیله آن امکان ارسال محتوای موجود در گوشی به گیرنده های پشتیبانی کننده از این فناوری همچون تلویزیون های پیشرفته وجود دارد) از دیگر نقاط قوت این مدل محسوب می شود. بلوتوث نسخه 2.0 با پشتیبانی از پروفایل A2DP و پورت USB دیگر راه های ارتباطی در Satio را تشکیل می دهند. سوگلی سونی اریکسون در هنگام برقراری تماس نیز مدل بسیار موفقی ست و با امکان کارکرد در هر چهار فرکانس GSM و همچنین دو ورژن مختلف HSDPA در تمامی نقاط دنیا قابل استفاده است.
Sony Ericsson Satio محصول فوق العاده ایست که با تمامی هم خانواده های خود در این کلاس تفاوت های عمده ای دارد که آن را کاملا مجزا می کند اما همانطور که پیش از این نیز به آن اشاره شده مهمترین عامل تاثیر گذار در موفقیت احتمالی این گوشی در بازارهای جهانی زمانی ست که برای حضور این محصول متفاوت در نظر گرفته شده است جائیکه پس از گذشت تنها چند ماه از معرفی Satio اندک اندک دیگر نمونه های 12 مگاپیکسلی از سایر برندها نیر در حال معرفی شدند که این با توجه به سابقه تاریک سونی اریکسون در تاخیرهای فراوان XPERIA X1 زنگ خطر بلندی را برای این شرکت به صدا در آورده است. در کل می توان اینگونه نتیجه گیری کرد که اگر Satio تا پیش از آغاز پائیز امسال به بازار ارائه شود می توان شانس بسیار زیادی برای موفقیت جهانی آن متصور شد اما در غیر اینصورت انتظار آینده ای همچون XPERIA X1 برای آن کاملا محتمل به نظر می رسد. با به بازار آمدن نسخه نهائی این مدل در ماه های آینده نقد کاملی از این مدل را خواهیم داشت.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: پی سی سیتی]
[مشاهده در: www.p30city.net]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 289]
-
گوناگون
پربازدیدترینها