تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 29 شهریور 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هر كس كارى او را اندوهگين و به خود مشغول كند و او با اخلاص براى خدا بسم اللّه‏ ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

بلیط هواپیما

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1816692087




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

مقايسه Lcd,led,neo Pdp


واضح آرشیو وب فارسی:پی سی سیتی: http://marmolak.net/images/wtez9k2d3yojqs3kdno.jpg
LCD:
LCD یاکریستالهای مایع موادي هستند كه به طور فيزيكي داراي خاصيتهاي جامد و مايع هر دو هستند. يكي از خاصيتهاي جالب آنها توانايي آنها در تغيير موقعيت بسته به ولتاژ اعمالي به آنها است.
اکثر صفحه های LCD با لوله های فلورسنت موجود در آنها که در قسمت بالا، کنار و گاهی اوقات پشت LCD قرار دارند، روشنایی پیدا می کنند. یک صفحه ی سفید پخش کننده ی نور، اشعه های نور را به طور مساوی و یکنواخت هدایت و پراکنده می نماید تا تصویری یکدست ایجاد کند. به این اشعه ها نور زمینه گفته می شود.براي اينكه از يكنواختي صفحه تصوير اطمينان حاصل شود نور بوسيله يك سيستم منعكس كننده شدت يكساني پيدا مي كند اگر چه ممكن است در نگاه اول به نظر نرسد ولي عملكرد اين صفحات فوق العاده پيچيده است.
صفحه های نمایش LCD از لامپهای کوچک فلورسنت کاتدی سرد یا CCFL (مخففCold Cathode Fluorescent Lamp) برای نور زمینه استفاده می کنند.

LED:
صورت کلی مسئله این هست که LED های موجود در حقیقت همون LCD پنلهای معمولی هستند به زبان ساده فقط به جای لامپهای CCFL که به عنوان بک لایت یا نور پس زمینه از اونها در LCD ها استفاده میشد از چندین LED استفاده میشه که علاوه بر پائین آوردن مصرف انرژی در پنلها از اونجایی که کنترل شدت نور در LED ها به عنوان بک لایت راحت تر از مجموعه لامپهای CCFL و صفحه یکدست کننده نور هست میشه مشکی عمیق تری رو در پنلهایی که از این تکنولوژی به عنوان نور پس زمینه استفاده میکنن تولید کرد ولی هر تکنولوژی به موازات دستاوردهایی که داره یک سری نقاط ضعف هم داره که از اون جمله میشه به عدم یکپارچگی پخش نور در تمام سطح پنل به طور یکدست و زاویه دید ضعیفتر نسبت به LCD های معمولی اشاره کرد.
در حال حاضر هر کدوم از کمپانیهای سازنده LED که عمدتا سه کمپانی سونی , سامسونگ و ال جی هستند از تکونولوژی های منحصر به خودشون برای این پنلها استفاده میکنن که از جمله اونها میشه به تکنولوژی RGB LED سونی اشاره کرد که در سری X این کمپانی در سایزهای 46 و 55 اینچی مورد استفاده قرار گرفته و همونطور که از اسمش پیداس به جای یک LED تک رنگ که قاعدتا سفید هست در اونها از سه LED سبز , آبی و قرمز استفاده شده که باعث ایجاد غنای رنگ بیشتر در این پنلها میشه (مسئله ای که خود سونی ادعا میکنه) از طرف دیگه کمپانیهای دیگه ای مثل سامسونگ و ال جی هم هر کدوم از شیوه های مخصوص به خودشون برای تولید پنلهای LEDـشون استفاده میکنن که بنا بر ادعای اونها شیوه کار آمد تر و بهتری برای ارائه کیفیت تصویر هست ولی نتیجه ای که تا به حال به دست اومده این هست که مدل XBR8 سونی که در ایران به عنوان مدل X450 به فروش میرسه پنل موفق تری نسبت به سایر LED ها بوده هر چند که این پنل هم نقاط ضعف زیادی داره.
در مقایسه کلی میان LCD ها و LED ها میشه گفت که LED پنلها مشکی عمیقتری نسبت به LCD ها تولید میکنن ولی در عوض زاویه دید ضعیفتر و عدم وجود درخشش معروف LCD ها و یکپارچه و یکدست نبودن نور پس زمینه در صفحه نمایش که این مسئله به خصوص در محیطهای تاریک یا زیر نور معمول اتاقها ملموس تر هست از نقاط ضعفی هستند که این تکنولوژی با خودش به ارمغان آورده!
البته کمپانیهای سازنده این پنلها ادعا میکنند که در آینده این مشکلات رو رفع خواهند کرد که صحت این مسئله رو فقط و فقط زمان ثابت میکنه.

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/5/5d/Plasma-display-composition.svg/640px-Plasma-display-composition.svg.png

Neo PDP:
در طرف دیگه این ماجرا تکنولوژی نسبتا جوان پلاسما قرار داره که میشه اون رو معجزه علم الکترونیک به حساب آورد اساس کارکرد این تکنولوژی با اساس کارکرد در LCD ها به کلی متفاوت هست چون در این تکنولوژی از گازهای بی اثری که درون سلولهای شیشه ای پوشیده از فسفر حبس شدن برای تولید رنگ استفاده میشه نقاط ضعف این تکولوژی در مقایسه با LCD ها به مراتب کمتر هست از جمله اونها میشه به ایجاد رنگ مشکی واقعی اشاره کرد از اونجا که بر خلاف LCD ها پلاسما ها نور مورد نیاز پیکسلها رو خودشون تولید میکنن و از یک نور پس زمینه برای اینکار کمک نمیگیرن تولید رنگ مشکی در اونها خیلی ساده تر از LCD ها صورت میگیره.
از طرف دیگه سرعت پاسخگویی پیکسلها در پلاسماها بسیار سریعتر از سرعت پاسخگویی در LCD ها هست و زاویه دیدی که اونها ایجاد میکنند هم بسیار وسیع هست ولی در عوض مصرف انرژی در اونها بالاتر از LCD هاست و مقداری از این انرژی هم به صورت حرارت به هدر میره !
در گذشته برای پائین آوردن مصرف انرژی و حرارت در این پنلها سازنده ها مجبور بودن از شدت روشنایی این پنلها بکاهند که این مسئله باعث شده بود که این تصور در خریداران به وجود بیاد که این پنلها توانایی ارائه تصاویر براق و درخشان رو ندارن ولی امروزه سازنده های پلاسما و در راس اونها پاناسونیک با ارائه فرمول و ترکیب جدیدی از گاز و فسفر تونستن پنلهایی رو تولید کنن که مصرف برق در اونها نزدیک به نصف مصرف برق در پنلهای قدیمی تر هست و اصطلاحا به این پلاسماهای جدید Neo PDP میگن . به شکرانه این تکنولوژِی جدید سازنده ها تونستن ضمن صرفه جویی در مصرف برق مقدار زیادی از این انرژی رو در جهت ایجاد درخشندگی بیشتر در این پنلها هزینه کنن و در آینده هم قصد دارن با بالا بردن این راندمان درخشش بیشتری رو هم به این پنلها که گفته میشه ذاتا توانای ایجاد رنگهای فوق العاده براقی رو هم دارن اعطا کنن.
در کنار تمام این مطالب پلاسما پنلها به واسطه قابلیت ذاتی فسفر ها توانایی قابل قبولی هم در ایجاد رنگهای زنده و طبیعی دارن که این مسئله هم باعث شده تصاویر در این پنلها به واقعیت نزدیکتر باشن از طرفی به کمک تکنولوژیهای جدید که سازنده هایی مثل سامسونگ و پاناسونیک در پلاسماها به کار گرفتن و با توجه به توانایی ذاتی این پنلها در تغییر رنگ سریع پیکسلها این پنلها وضوح حرکتی عالی هم پیدا کردن که اونهارو برای علاقه مندان به مسابقات ورزشی و بازیهای ویدئویی جالب تر کرده و نرمی خاصی رو در نمایش حرکات به اونها بخشیده.

در نهایت به خاطر داشته باشید از اونجایی که برداشت هر شخص از زیبایی یک برداشت منحصر به فرد و مخصوص هست نمیشه این مطلب رو به کسی القاء کرد که فلان چیز به فلان دلیل بهتر از چیز دیگه ای هست.
موفق باشید.

Plasma vs. LCD vs. LED
http://asia.cnet.com/buyingguides/home_av/0,39066264,61985379-3,00.htm
مقایسه پلاسما و ال سی دی و ال ای دی






این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: پی سی سیتی]
[مشاهده در: www.p30city.net]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 65]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن