تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 28 اسفند 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):كسى كه كارهاى خود را به خدا بسپارد همواره از آسايش و خير و بركت در زندگى برخوردار اس...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قالیشویی اسلامشهر

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1866312465




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

تنها راه ايجاد اشتغال، افزايش توليد است


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران جوان: تنها راه ايجاد اشتغال، افزايش توليد است
سرازير كردن وام هاي اشتغال زا به جامعه سبب افزايش اشتغال نمي شود بلكه فقط با افزايش توليد مي توان اشتغال را افزايش داد.
به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران، حجه الاسلام علي اكبر ناطق نوري رييس دفتر بازرسي مقام معظم رهبري و عضو مجمع تشخيص مصلحت نظام صبح امروز در نوزدهمين همايش بانكداري اسلامي گفت: با توجه به حساسيت بالاي مسايل اقتصادي در تصميم گيري ها بايد دقت بسياري داشت.

وي با بيان اينكه نگاه حاكم بر مسئله خصوصي سازي در شرايط كنوني يك نگاه بسته و دولتي است تصريح كرد: تا زمانيكه باورها و فرهنگ نسبت به خصوصي سازي تغيير نكند اهداف خصوصي سازي و سند چشم انداز 20 ساله محقق نخواهد شد.

ناطق نوري ادامه داد: فروش سهام كارخانه ها به بخش شبه دولتي خصوصي سازي نيست بلكه انتقال دارايي ها از دولتي آشكار به دولتي پنهان است.

رييس دفتر بازرسي مقام معظم رهبري با بيان اينكه هم اينك بخش خصوصي به معناي واقعي در كشور نداريم گفت: توسعه اقتصادي هر كشور مرهون توسعه نظام مالي بخصوص نظام بانكي است.

وي با بيان اينكه سلامت نظام اقتصادي كشور مرهون سلامت نظام پولي و بانكي است افزود: محورهاي سلامت نظام بانكي شامل سلامت از لحاظ روابط انساني ميان مشتري و بانك و پرهيز از ارتشا و فساد، سلامت نظام بانكي در جلوگيري از ورشكستگي بانك ها، پرهيز از تحميل پروژه هاي زيان بار بر بانك ها و تلاش براي جلوگيري از انباشت بدهي هاي معوقه است.

ناطق نوري يكي ديگر از محورهاي سلامت نظام بانكي را عدم ورود بانك ها به فعاليت هاي تجاري و سوق دادن آنها به وظيفه اصلي خود يعني هدايت منابع به كارآمدترين بنگاه ها دانست و تصريح كرد: آخرين محور سلامت نظام بانكي همخواني كاركرد نظام بانكي با ارزش هاي معنوي و دوري از نظام ربوي است و ايران تنها كشوري است كه تلاش كرده تا مراوده هاي بانكي بر اساس قوانين اسلامي باشد.

وي با اشاره به اشكالات قانون بانكداري بدون ربا خاطر نشان كرد: بخشي از اين مشكلات مربوط به مسائل جانبي مانند عدم امكان رقابت بين بانك ها به دليل دخالت هاي دولت و تصدي بخش دولتي به منابع بانكي است و بخشي ديگر مربوط به خود قانون است كه بايد با همفكري كارشناسان اقتصادي و افق ها برطرف شود.

اين گزارش مي افزايد: شمس الدين حسيني وزير اقتصاد و دارايي نيز گفت: اگر مطابق تاكيدي كه در طرح تحول اقتصادي شده از ظرفيت هاي قانون بانكداري بدون ربا استفاده شود به اهداف چشم انداز 20 ساله مي رسيم.

وي با اشاره به ابلاغ سياست هاي كلي اصلي 44 ادامه داد: بايد از توجه يك بعدي به اين سياست ها اجتناب و ديدي همه جانبه به آن داشت.

حسيني با اشاره به لزوم افزايش نقش بخش خصوصي در سيستم بانكداري تصريح كرد: ما نيازمند تحول در سيستم بانكي هستيم.

وي گفت: مطابق سند چشم انداز بايد در افق 1404 قدرت اول منطقه باشيم اما واقعيت امروز نشان دهنده فاصله زياد از تصوير چشم انداز است.

حسيني تصريح كرد: دولت در بحث طرح تحول اقتصادي به دنبال گسترش رقابت و واگذاري بانك هاي دولتي، گسترش بانكداري الكترونيكي و اعتلاي معيارهاي مالي براي جلوگيري از بروز دغدغه در بازار پول است.

وزير اقتصاد و دارايي با اشاره به ظرفيت ها و پتانسيل بالاي سيستم بانكداري اسلامي خاطر نشان كرد: بانكداري اسلامي داراي منابعي است كه مي تواند اهداف متعالي انساني را پوشش داده و سبب افزايش تمايل براي حركت به سمت بانكداري اسلامي شود.

همچنين مرتضي الله داد رئيس موسسه آموزش عالي بانكداري نيز در اين مراسم گفت: اين همايش با محوريت نقش نظام بانكي كشور در آزاد سازي اقتصادي و توسعه بانكداري اسلامي برگزار مي شود كه از عمده مباحث آن مي توان به ايجاد بستر سازي مناسب براي آزاد سازي اقتصاد كشور، هماهنگي سياست هاي پولي و مالي، انحصار زدايي از بخش هاي دولتي و جلب مشاركت سرمايه گذاري خارجي اشاره كرد.

وي تصريح كرد: تقويت و توسعه بانكداري خصوصي، شناسايي تكنيك هاي نوين بانكداري و گسترش بانكداري الكترونيكي از ديگر مباحث مهم مطرح در اين همايش است.

الله داد ادامه داد: ارائه راهكارهاي عملي براي انطباق بانكداري اسلامي و قرض الحسنه در اقتصاد تورمي از ديگر مباحث مطروحه است./س
 شنبه 9 شهريور 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران جوان]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 225]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن