محبوبترینها
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
در خرید پارچه برزنتی به چه نکاتی باید توجه کنیم؟
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1826397472
3 ( در شهر )
واضح آرشیو وب فارسی:قدس: 3 ( در شهر )
پس از سالها انتظار ؛ آب سد دوستي بزودي به مشهد مي رسد
خراسان امروز- معتمدي: بخشي از آب سد دوستي ظرف چند ماه آينده وارد شبكه بهره برداري آب شرب شهر مشهد مي شود.
به گزارش خبرنگار ما، مدير عامل شركت آب منطقه اي خراسان رضوي با اعلام اين خبر گفت: تنها 300 متر از عمليات خط انتقال آب سد دوستي به مشهد باقي مانده است كه پيمانكاران با سرعت در حال اتمام آن هستند.
حسيني با بيان اينكه كل پروژه به طور كامل در نيمه اول سال آينده به بهره برداري مي رسد، افزود: برآورد هزينه پروژه عظيم انتقال آب سد دوستي 280 ميليارد تومان است.
وي اعتبار امسال اجراي اين پروژه را 50 ميليارد تومان اعلام كرد و گفت: جهت سرعت بخشي به انجام كار 50 ميليارد تومان ديگر نيز مورد نياز است.
وي با اشاره به اينكه اجراي پروژه در سال 85 و 86 به شدت با كمبود اعتبار مواجه بود، اضافه كرد: اين عامل، كند شدن اجراي طرح را به دنبال داشت.وي وضعيت اعتبار در سال جاري را مثبت ارزيابي كرد و يادآور شد: با بهره برداري از پروژه انتقال آب سد دوستي 6 هزار ليتر آب در ثانيه به شهر مشهد منتقل مي شود و سامانه توزيع آب شرب مشهد بايد براي ورود اين حجم آب آماده باشد كه در حال حاضر شبكه موجود جوابگو نيست.
به گفته وي بايد حداقل در خيابانهاي اصلي شهر لوله هاي جديد كار گذاشته شود كه اين امر مستلزم سرمايه گذاري است. وي اضافه كرد: شركت آب و فاضلاب نيز در حال انجام فعاليتهايي در اين خصوص است.
مدير عامل شركت آب منطقه اي خراسان رضوي در خصوص ديگر پروژه هاي تأمين آب در استان گفت: احداث 6 سد در استان شامل ارداك، سررود، چهچهه، ابيورد، درونگر و سدبار در دست اقدام است.
اين مقام مسؤول در بخش ديگر با اشاره به اينكه 90 درصد آب در بخش كشاورزي مصرف مي شود، گفت: ضروري است با توجه به كمبود آب، در زمينه افزايش بهره وري و مصرف بهينه آب در بخش كشاورزي تحولات لازم انجام شود.
وي استفاده از روشهاي نوين آبياري و راندمان آبياري و الگوي كشت را از جمله برنامه هايي دانست كه مي تواند در افزايش بهره وري آب در بخش كشاورزي مؤثر باشد.
مدير عامل شركت آب منطقه اي اضافه كرد: در حال حاضر به دليل برداشت بي رويه آب از 36 دشت استان، 33 دشت در وضعيت ممنوعه و بحراني قرار دارد.
وي افزود: خراسان رضوي يكي از بزرگترين بهره برداران آب زيرزميني در سطح كشور است.
حسيني تصريح كرد: برداشت اضافه از منابع آب زيرزميني نشست دشتها به ويژه دشت مشهد را در پي داشته است.
اين مقام مسؤول در استان با اشاره به اقدامهاي انجام شده جهت كاهش و توقف افت آبهاي زيرزميني خاطرنشان كرد: هم اكنون 30 اكيپ گشتهاي شبانه روزي از احداث چاههاي غير رسمي و غير مجاز جلوگيري مي كنند به طوري كه از ابتداي سال تاكنون 50 تا 60 حلقه چاه غير مجاز پلمب شده است.وي ادامه داد: اقدامهايي نيز در خصوص برداشت اضافه توسط چاههاي مجوزدار نيز انجام مي شود.
حسيني منابع آب استان را به طور متوسط 8/3 ميليارد مترمكعب دانست و گفت: 6 ميليارد مترمكعب مربوط به آبهاي زيرزميني و بقيه سطحي است.وي حجم آبهايي را كه از دسترس خارج مي شود 123 ميليون مترمكعب اعلام كرد و گفت: تاكنون 80 ميليارد مترمكعب از اين آبها مهار ولي 50 ميليون مترمكعب از طريق كوههاي هزار مسجد خارج مي شود.مدير طرحهاي آب رساني به مشهد نيز از تصفيه خانه شماره 3 مشهد به عنوان سومين تصفيه خانه كشور ياد كرد و گفت: اين تصفيه خانه پيشرفته ترين تصفيه خانه در كشور است.
مهندس عليرضا طاهري پيشرفت پروژه خط انتقال آب سد دوستي را 90/39 درصد اعلام كرد و افزود: پيشرفت تصفيه خانه نيز بيش از 75 درصد است.
مدير كل راه آهن خراسان رضوي در گفتگو با قدس مطرح كرد؛ عدم تخصيص اعتبار، اصلي ترين مانع توسعه زيرساختهاي ريلي
خراسان امروز- شهرآبادي: مدير كل راه آهن خراسان رضوي فعاليتها و اقدامات انجام شده توسط اين اداره را در خصوص توسعه زيرساختهاي ريلي استان تشريح كرد.
ضيايي مهر در گفتگو با خبرنگار ما با بيان اينكه راه آهن خراسان رضوي يكي از مناطق پرتردد در شبكه ريلي كشور است گفت: اين مسير از نظر حمل و نقل بار و مسافر اهميت ويژه اي دارد و محور ياد شده از نظر ترانزيتي و بين المللي بسيار حائز اهميت است.
وي با بيان اينكه به دليل وجود بارگاه منور رضوي و همچنين جاذبه هاي گردشگري و توريستي استان حدود 42 درصد از قطارهاي مسافربري شبكه ريلي به سمت مشهد در حال تردد هستند افزود: به همين دليل نيز توجه ويژه اي نسبت به توسعه زيرساختهاي شبكه ريلي استان طي سالهاي اخير صورت گرفته كه بايد در اين زمينه تلاش كنيم تا اين زيرساختها را با توجه به تناسب تقاضاهاي روز افزون بخش بار و مسافر افزايش دهيم.
وي در خصوص بحث ساخت ابنيه و گسترش زيرساختهاي شبكه ريلي در خراسان رضوي تصريح كرد: ظرف يكسال گذشته حدود 65 پروژه به ارزش 160 ميليارد ريال مانند بهسازي خطوط، نوسازي خطوط ريلي، ايمن سازي و سبك سازي ترانشه هاي محور سرخس، تبديل تقاطعهاي همسطح به غير همسطح، توسعه ايستگاه سرخس و سيستم كنترل اتوماتيك قطارها در محور سرخس در دستور كار قرار داشته و اين پروژه ها با حمايت دولت بويژه راه آهن جمهوري اسلامي به انجام رسيده است.
وي كه به مناسبت هفته دولت سخن مي گفت؛ در خصوص عملكرد جابه جايي بار و مسافر شبكه ريلي خراسان طي 3 سال اخير و مقايسه آن با گذشته خاطرنشان كرد: ظرف 3 سال اخير حدود 20 ميليون مسافر از طريق راه آهن در محور خراسان جابه جا شده اند كه اين رقم نسبت به مدت مشابه سالهاي قبل 25 درصد رشد نشان مي دهد.
وي افزود: همچنين در تابستان سال جاري نيز بطور ميانگين روزانه تعداد 60 رام قطار به صورت رفت و برگشت در اين مسير تردد مي كنند كه با توجه به اين مسأله روزانه حدود 31 هزار مسافر در حال جابه جايي است.
وي ادامه داد: لذا در اين استان از نظر تعداد رام قطار و از نظر جابه جايي مسافر به ترتيب 17 و 13 درصد رشد را در اين دو بخش شاهد بوده ايم.
وي تصريح كرد: با توجه به كوتاهي ايام تابستان و تعطيلات به دليل ماه مبارك رمضان راه آهن جمهوري اسلامي و شركت رجا تمام توان و امكانات خود را براي جابه جايي مسافر به كار گرفته است، به طوري كه در ايام پيك مسافر(مرداد ماه سال جاري) از نظر تعداد رام قطار نسبت به مدت مشابه سال قبل شاهد رشد 28 درصدي بوده ايم.وي افزود: تعداد جابه جايي مسافر در مرداد ماه سال جاري نيز نسبت به مدت مشابه سال گذشته 21 درصد رشد داشته است.
ضيايي مهر همچنين به فعاليتهاي راه آهن خراسان رضوي در بخش حمل و نقل بار اشاره كرد و گفت: ظرف 3 سال گذشته از طريق راه آهن خراسان رضوي 13 ميليون و 500 هزار تن بار جابه جا شده است كه اين رقم نسبت به مدت مشابه قبل از آن 7 درصد رشد داشته است.
وي اعتبارات هزينه شده در شبكه ريلي استان را ظرف 3 سال گذشته بالغ بر 105 ميليارد تومان اعلام كرد و گفت: در اين راستا با همكاري راه آهن پروژه هاي توسعه اي و زير ساختي را جهت روانسازي حمل و نقل بخش بار و مسافر انجام داديم كه اين فعاليتها نسبت به مدت مشابه 100 درصد رشد داشته است.
وي همچنين به فعاليتهاي بخش خصوصي در حوزه حمل و نقل بار پرداخت و افزود: طي 3 سال اخير ميزان سرمايه گذاري كه بخش خصوصي در حوزه ريلي خراسان براي بالا بردن توان تخليه كالاهاي وارداتي از كشوهاي CIS انجام داده حدود 190 ميليارد ريال بوده كه اين رقم نسبت به مدت مشابه 80 درصد رشد داشته است كه در اين رابطه نيز براي 410 نفر اشتغال ايجاد شده است.وي با بيان اينكه هم اكنون 90 درصد از حمل و نقل بار توسط بخش غيردولتي انجام مي شود اظهار داشت: در بخش مسافربري نيز حدود 40 درصد از قطارهاي مسافربري توسط بخش خصوصي اداره مي شود كه اين مسايل در راستاي اجراي اصل 44 بوده و روند خصوصي سازي در راه آهن سرعت خواهد گرفت.
مديركل راه آهن خراسان رضوي از تعريف مسيرهاي جديد براي قطارهاي مسافربري در سال جاري خبرداد و گفت: قطارهاي مسير مشهد- كاشان، مشهد- قزوين، مشهد- قم، تهران- طبس، مشهد- شهرضا، مشهد- ساري، خواف- تربت- تهران و بالعكس مسيرهاي جديدي بوده كه تعريف شده اند و در حال حاضر از 14 شهر و مركز استان به سمت مشهد قطار مستقيم داريم.ضيايي مهر در مورد پرسشي مبني بر اينكه آيا ظرفيت ناوگان مسافربري ريلي متناسب با توسعه زيرساختها افزايش يافته تصريح كرد: تقاضا براي سفر در تابستان و در ايام نوروز بسيار چشمگير است و ما در بخشي از فصول سال كه در غير ايام پيك مسافرت است، ظرفيت قطارهايمان 20 تا 30 درصد خالي است.
وي ادامه داد: اما در ايام تابستان و نوروز اوج تقاضا براي مسافرت است كه با توجه به اين امر امكانات ما پاسخگوي اين حجم عظيم مسافر نيست و در ايام يادشده به دليل افزايش تقاضا براي مسافرت با قطار تنها مي توانيم يك سوم متقاضيان را پاسخگو باشيم.
وي خاطرنشان كرد: سرمايه گذاري در راه آهن بسيار سنگين است و در اين رابطه يكسري زيرساختها هم بايد توسعه يابد و پيرو آن نيز بايد نوسازي و افزايش ظرفيت ناوگان انجام شود كه اين مسأله موجب كم شدن فاصله عرضه و تقاضا در اين بخش مي شود.وي با بيان اينكه يكي از برنامه هاي در دستور كار راه آهن خراسان رضوي توسعه ايستگاه مشهد است اظهار داشت: به دليل آنكه طي شبانه روز و در ايام تابستان 60 رام قطار و در ايام نوروز 70 رام قطار جابه جايي مسافر را از اين ايستگاه انجام مي دهند لذا ظرفيت ايستگاه مشهد هم اكنون اشباع شده است كه بايد به سرعت ايستگاه ياد شده را توسعه دهيم.
وي افزود: به لحاظ اهميت موضوع اين مسأله در مصوبات سفر اول هيأت دولت به خراسان رضوي گنجانده شد و پس از آن نيز راه آهن جمهوري اسلامي طرح افزايش ظرفيت ميان مدت اين ايستگاه را تهيه و مطالعات خود را آغاز نمود كه هم اكنون كار بررسي اين پروژه به اتمام رسيده و طرح مصوب آن نيز در سال جاري ابلاغ شده است.
ضيايي مهر با اشاره به اينكه مشكل زمين براي توسعه ايستگاه مشهد به جهت اجراي طرح ميان مدت نداريم گفت: به دليل اينكه اين پروژه بزرگ اعتبارات سنگيني را مي طلبد اولويت بندي شده تا نوروز 88 بخشي از اين طرح را از محل اعتبارات راه آهن و شركت رجا عملياتي كنيم.
وي افزود: براي اجراي فازهاي بعدي اين طرح و در نهايت بهره برداري اعتبارات زيادي لازم است كه با توجه به اهميت ايستگاه مشهد انتظار مساعدت دولت محترم و استانداري خراسان رضوي را در اين زمينه داريم.وي همچنين با بيان اينكه پروژه كنترل اتوماتيك قطارها سيستم(A.T.C) نيز در حال عملياتي شدن است اظهار داشت: با اجراي اين طرح ظرفيت تردد در مسير مشهد به تهران حداقل به 2 برابر افزايش مي يابد.وي هزينه اجراي اين پروژه را نيز حدود 60 ميليارد تومان عنوان كرد.وي برقي كردن خطوط ريلي موجود مشهد- تهران را نيز يكي از پروژه هاي ديگر راه آهن عنوان كرد و افزود: اين مسأله جزو مصوبات سفر دوم هيأت دولت به استان خراسان رضوي است كه فرايند مطالعات اوليه آن نيز به اتمام رسيده و براي اجرايي شدن طرح نيز انتخاب پيمانكار در حال انجام است.وي هزينه عمليات اجرايي اين پروژه را حدود 800 ميليارد تومان اعلام كرد و گفت: برنامه و پيش بيني راه آهن اين است كه عمليات اجرايي اين طرح مهم و بزرگ تا پايان سال جاري آغاز شود.
وي در ادامه به اجراي پروژه راه آهن خواف- هرات اشاره نمود و تصريح كرد: طول اين پروژه 191 كيلومتر است كه اكنون زيرسازي آن در حال انجام است و اميدواريم ظرف 2 سال آينده پروژه ياد شده به بهره برداري برسد.
وي اصلي ترين مانع بر سر راه توسعه خطوط و زيرساختهاي ريلي در خراسان رضوي را عدم تخصيص اعتبار دانست و افزود: خوشبختانه تمام پروژه هاي زيرساختي ريلي در كشور قابل انجام است و اين مسأله به دست متخصصين كشور صورت مي گيرد.وي افزود: اما آن مسأله اي كه از آن به عنوان موانع ياد مي شود اعتبار است كه اگر اعتبارات در اين زمينه تخصيص داده شود هيچ مشكلي در توسعه زير ساختهاي ريلي در خراسان رضوي نداريم.
يك مسؤول در استانداري خراسان رضوي: توسعه استان، مرهون تلاشهاي پيشكسوتان است
خراسان امروز: همزمان با هفته دولت، از 113 پيشكسوت استانداري خراسان رضوي تقدير شد.
در مراسمي كه همزمان با روز كارمند برگزار شد معاون پشتيباني و توسعه منابع انساني استانداري اظهار داشت: جامعه ما بايد از خدمات، تجربيات و دانش بازنشستگان و پيشكسوتان استفاده كند.مهندس عبدالملكي افزود: همه ما نيازمند نظام فكري و انديشه پيشكسوتان هستيم كه در اوج بلوغ فكري به افتخار بازنشستگي نايل مي آيند.وي توسعه امروز استان را مرهون تلاشهاي همه پيشكسوتان خواند و گفت: اين بازنشستگان 30 سال با غيرت و پشتكار و تلاش خود در جهت توسعه استان گام برداشته اند و جا دارد از تلاش آنها تقدير كنيم.در اين جلسه همچنين حجة الاسلام والمسلمين دكتر عبد خدايي استاد دانشگاه در سخناني احترام به پيشكسوتان را توصيه ديني خواند.وي افزود: افراد مسن مخزن انديشه و فكر هستند كه بايد از تجربيات آنان استفاده شود.وي بر تجليل از افراد پيشكسوت براساس روايات اسلامي تأكيد كرد.
َگسترش رشته هاي علوم پزشكي از ضروريات خراسان شمالي است
بجنورد- خبرنگار قدس: نماينده مردم بجنورد، جاجرم و مانه و سملقان در مجلس شوراي اسلامي در آيين افتتاح دانشكده بهداشت دانشگاه علوم پزشكي خراسان شمالي گسترش رشته هاي علوم پزشكي را از ضروريات استان عنوان كرد و گفت: افزايش رشته هاي تحصيلي دانشگاه علوم پزشكي خراسان شمالي به 9 رشته جهش بسيار خوبي است كه مزاياي آن نصيب مردم خواهد شد.موسي الرضا ثروتي گفت: افزايش سرانه تختهاي بيمارستاني، تجهيز بيمارستانهاي استان و اجراي كامل طرح پزشك خانواده از مواردي است كه سبب ارتقا و جهش شاخصهاي بهداشتي- درماني استان شده است.رئيس دانشگاه علوم پزشكي خراسان شمالي نيز در اين مراسم گسترش آموزش عالي را از مهمترين هدفهاي دانشگاه علوم پزشكي در سال تحصيلي جديد دانست.
آمادگي هلال احمر درگز براي آموزش همگاني امداد و نجات
درگز- خبرنگار قدس: سرپرست هلال احمر شهرستان درگز گفت: در صورتي كه 25 نفر از آقايان و بانوان در هر نقطه از شهرستان براي كسب مهارتهاي امداد و نجات اعلام آمادگي كنند هلال احمر اقدام به برگزاري كلاسهاي آموزشي مي كند.وي افزود: چنانچه استقبال از اين كلاسها مطلوب باشد به مدت 10 روز آموزش ادامه خواهد يافت و در پايان گواهي آموزشي به شركت كنندگان ارايه خواهد شد.
بهروز جهاني به برگزاري كلاسهاي اوقات فراغت در ايام تابستان اشاره كرد و افزود: در حال حاضر كلاسهاي آموزشي در زمينه هاي مختلف از جمله امداد و نجات، خياطي، گلدوزي، گلسازي، زبان خارجي، قرآن و احكام در تمام مقاطع سني در حال برگزاري است.
فرماندار در گفتگو با قدس تشريح كرد؛ اسفراين يك گام ديگر تا توسعه همه جانبه
اسفراين- خبرنگار قدس: شهرستانهاي استان خراسان شمالي هر كدام به تفصيل ظرفيتهاي بالقوه اي براي توسعه دارند، به طوري كه مي توان از بخشهاي كشاورزي، صنعت گردشگري و ساير بخشها به عنوان يكي از منابع مهم درآمدي و اشتغال زا در اين شهرستانها نام برد.اما يكي از اين مواردي كه تاكنون از ظرفيتهاي موجود در آن كمتر صحبت به ميان آمده شهرستان اسفراين است. اين در حالي است كه محمدجواد طيبي فرماندار اسفراين خبرهاي خوشي را براي توسعه اين شهرستان عنوان كرده كه با هم مي خوانيم.
* آقاي فرماندار در حال حاضر روند توسعه اسفراين را در تمامي ابعاد چگونه ارزيابي مي كنيد؟
** شهرستان از لحاظ توسعه در تمامي ابعاد اقتصادي، كشاورزي و زيربنايي مانند توسعه راهها خصوصاً راههاي روستايي، آبرساني، برق رساني و نيز واگذاري امتياز تلفن ثابت از پيشرفت بسيار خوبي برخوردار مي باشد، به نحوي كه در حال حاضر تعداد روستاهايي كه فاقد آب آشاميدني بهداشتي، برق و تلفن مي باشند، در سطح شهرستان كمتر از تعداد انگشتان يك دست مي باشد. همچنين از لحاظ فرهنگي نيز به صورت نسبي پيشرفتهايي داشته ايم و در حال حاضر دو دانشگاه پيام نور و آزاد اسلامي در حال فعاليت مي باشند و در مجموع حدود 3 هزار نفر دانشجو دارند. در بخش صنايع نيز اسفراين به عنوان يكي از قطبهاي صنعتي در سطح استان محسوب مي شود كه مي توان به فعاليت مجتمع فولاد و لوله گستر و نيز شروع طرحهاي توليد كپسول CNG و فاز 4 مجتمع فولاد در بخش دولتي و فعاليتهاي شركتها و كارخانه هاي بخش خصوصي اشاره كرد.
همچنين با توجه به اينكه ما در سفر اول هيأت دولت به استان تعداد 40 مصوبه براي استان در زمينه هاي عمراني اعم از اجرا و مطالعاتي داشته ايم، برابر آخرين بررسيهاي صورت گرفته و مستند سازي انجام شده 78 درصد اين مصوبات عملياتي شده اند.
* شما مشكلات شهرستان را چه مي دانيد و براي رفع آن چه تدابيري انديشيده ايد؟
** در حال حاضر نبود مراكز آموزشهاي عالي وابسته به وزارت علوم به تناسب جمعيت شهرستان و تعداد افرادي كه داراي مدرك كارشناسي ارشد و دكتري در سطح شهرستان مي باشند، يكي از مشكلات است كه در حال پيگيري آن مي باشيم. از سويي افت ولتاژ برق در منطقه بام و صفي آباد از ديگر مواردي است كه پيگيري براي جذب و تخصيص اعتبار و تعريف پروژه 132 كيلوولت در حال انجام است. همچنين تعريض بعضي از جاده هاي ارتباطي در سطح شهرستان كه حادثه خيز مي باشد مانند جاده صفي آباد به گراتي و زرق آباد به اسفراين نيز از ديگر پروژه هاي در حال پيگيري است. تلاش براي توسعه كتابخانه عمومي در سطح شهرستان با عنايت به اينكه يكي از زيرساخت هاي توسعه فرهنگي وجود كتابخانه هاي مطلوب و مناسب براي رفع نياز پژوهشگران و دانشجويان مي باشد نيز از ديگر اقدامات در حال پيگيري است. در عين حال خشكسالي و كاهش نزولات آسماني، سرماي شديد پاياني سال 86 و وقوع طوفان كه موجب خسارت بسياري به قشر زحمت كش كشاورزان و باغداران شهرستان شده يكي ديگر از مشكلات پيش روي مسؤولان شهرستان است كه در حال حاضر مستندات و گزارشهاي خسارات وارده، به مسؤولان ستاد حوادث استان و مركز ارسال گرديده و در حال پيگيري براي جذب اعتبارات و تقسيط تسهيلات دريافتي از بانكها هستيم. از سويي اكنون در شهرستان فاقد سينما هستيم.
* نخبگان علمي، سياسي و اجتماعي شهرستان چقدر در فعاليتهاي اجرايي مورد استفاده قرار مي گيرند؟
** معمولاً نخبگان علمي در مراكز دانشگاهي به كار گرفته شده اند و بعضاً نيز بعنوان مسؤولان ادارات و نهادها مورد استفاده قرار گرفته اند و از نخبگان سياسي و اجتماعي نيز علاوه بر استفاده در مسؤوليتهاي بعضي ادارات، در توليد امور مربوط به شهرستان نيز مورد مشورت قرار مي گيرند.
* توزيع سهام عدالت و مسكن مهر در شهرستان در چه وضعيتي قرار دارد؟
** در حال حاضر در خصوص توزيع سهام عدالت در شهرستان وارد مرحله سوم شده ايم و علاوه بر توزيع اين سهام در بين افراد تحت پوشش نهادهاي حمايتي، كميته امداد و بهزيستي و نيز بعضي از بسيجيان واجد شرايط به روستاييان واجدالشرايط و عشاير نيز برگه سهام عدالت ارائه گرديد. همچنين كارمندان آموزش و پرورش نيز اوراق سهام عدالت خود را دريافت كرده اند. در خصوص مسكن مهر نيز تاكنون 15 شركت تعاوني مسكن در سطح شهرستان تشكيل شده اند كه داراي 1800 نفر عضو مي باشند و به مسكن و شهرسازي براي انعقاد قرارداد معرفي شده اند.
* براي معرفي جاذبه هاي گردشگري و ميراث فرهنگي شهرستان چه اقداماتي انجام شده است؟
** تاكنون با پيگيريهاي بعمل آمده توانسته ايم برخي آثار ميراث فرهنگي و گردشگري شهرستان را به ثبت ملي برسانيم كه مي توان به دهكده توريستي روئين و شهر بلقيس به عنوان ميراث فرهنگي و گردشگري ملي اشاره كرد. همچنين پاركهاي ساريگل و سالوك كه حياط وحش مي باشند، به عنوان پاركهاي ملي مصوب و به ثبت رسيده اند.
در خصوص معرفي شهرستان نيز چندين سايت از طريق اينترنت طراحي و به معرفي آثار مذكور و ساير مراكز در اين شهرستان مي پردازند.
* چه ظرفيتهايي در شهرستان وجود دارد كه به آن توجه جدي نشده است؟
** از جمله ظرفيتهاي موجود در شهرستان كه تاكنون از آن غفلت شده سرمايه گذاري در خصوص صنايع تبديل محصولات باغي و زراعي مي باشد. همچنين در خصوص استفاده از آب بصورت قطره اي و تحت فشار با توجه به وضعيت موجود آبهاي سطحي و قنوات و چاهها در سطح شهرستان اين امر حمايتهاي مالي دست اندركاران امر كشاورزي در سطح استان و شهرستان را به ياري مي طلبد.
از سويي بايد گفت اعتبارات اختصاص يافته به شهرستان در سال جاري بالغ بر 11 ميليارد و 300 ميليون تومان از محل تملك دارائيها مي باشد كه به دليل حجم بالاي تعداد طرحهاي نيمه تمام تلاش شد تا اين مبلغ در راستاي تكميل و به بهره برداري رسيدن طرحهاي مذكور اختصاص يابد و بقيه نيز به عنوان هزينه هاي مستمر در اختيار دستگاههاي اجرايي شهرستان قرار گيرد. همچنين مقرر شد براي شروع عمليات اجرايي چند طرح جديد مبالغي نيز در نظر گرفته شود.
* چه خبر خوشي براي مردم شهرستان در هفته دولت داريد؟
** خبر خوشي كه براي مردم شهرستان دارم اين است كه با توجه به نياز سنجي و در راستاي توسعه زيربنايي صنعتي و كشاورزي شهرستان با هماهنگي دستگاههاي اجرايي استان بالغ بر 50 پروژه براي سفر دوم هيأت دولت به استان پيشنهاد شد كه در جلسه مشترك مديران دستگاههاي اجرايي استان و استاندار، در جمع بندي صورت گرفته تعداد 37 پروژه مورد تأييد قرار گرفته تا در جلسه هيأت دولت در استان طرح شود.
استاندار خراسان رضوي: نمايشگاه توانمنديهاي بنگاه هاي زودبازه، فرصتي براي فعالان اقتصادي است
خراسان امروز: همزمان با برگزاري هشتمين نمايشگاه بين المللي خودرو مشهد، نمايشگاهي از توانمنديهاي بنگاه هاي زودبازده برگزار شد.
استاندار خراسان رضوي، در حاشيه افتتاح اين نمايشگاه اظهار داشت: اين نمايشگاه به مناسبت هفته دولت، براي مطرح نمودن فعاليت شركتها به بهره برداري رسيده از محل اعتبارات بنگاه هاي زودبازده برگزار شده است.محمدي زاده با تأكيد بر نقش بنگاه هاي زودبازده در ايجاد اشتغال و رشد اقتصادي افزود: تاكنون 61 هزار طرح ارائه شده كه از اين ميان 45 هزار طرح مورد تأييد قرار گرفته و قرارداد 40 هزار طرح منعقد شده است.وي در ادامه گفت: ميزان اعتبار در نظر گرفته شده براي 40 هزار طرح يادشده 1960 ميليارد تومان بوده كه 1617 ميليارد تومان آن پرداخت شده است.
استاندار خراسان رضوي تأكيد كرد: اين نمايشگاه فرصتي براي مطرح نمودن طرحهاي اقتصادي زودبازده است كه زمينه رشد را براي فعالان اقتصادي فراهم مي كند.
پايان عمليات 430 كيلومتر از شبكه فاضلاب شهري سبزوار
سبزوار- خبرنگار قدس: مدير امور آب و فاضلاب سبزوار شبكه فاضلاب شهري اين شهرستان را 900 كيلومتر عنوان كرد و گفت: 430 كيلومتر شبكه فاضلاب شهري انجام شده است و 180 كيلومتر ديگر باقي مانده كه در صورت تأمين منابع مالي، تا 2 سال آينده تمام خواهد شد. سيد مجتبي عراقي زاده تصريح كرد: مطالعات فاز دوم تصفيه خانه فاضلاب انجام شده است كه بزودي به مرحله اجرا در مي آيد.
وي افزود: هزينه مورد نياز براي اجراي اين طرح 4 ميليارد تومان مي باشد.
وي از افتتاح شبكه آبرساني بخش ششتمد در هفته دولت خبرداد و افزود: ده ميليارد ريال هزينه اين پروژه مي باشد، به گونه اي كه به طور متوسط شركت آب و فاضلاب براي هر مشترك 10 ميليون ريال سرمايه گذاري كرده است. عراقي زاده خاطر نشان كرد: شبكه توزيع اين شهرستان اشكال دارد كه در قالب يك طرح در دستور كار قرار گرفته است.
بررسي مسايل و مشكلات شهر كاريز با حضور فرماندار تايباد
تايباد - خبرنگار قدس: با هدف آشنايي مسؤولان شهرستان تايباد با مسائل و مشكلات و تنگناهاي مردم شهر كاريز از توابع بخش مركزي اين شهرستان، جلسه پرسش و پاسخ مسؤولان با حضور فرماندار و بخشدار مركزي برگزار شد.
خضيرايي عضو شوراي اسلامي شهر كاريز در اين جسله بر راه اندازي داروخانه و تأمين پزشك مركز بهداشتي درماني اين شهر تأكيد كرد و خواستار تخصيص شير يارانه اي و همچنين احداث كتابخانه براي شهر كاريز شد.مهندس مرادي رئيس اداره راه و ترابري تايباد نيز گفت: 85 درصد جمعيت شهري و روستايي تايباد داراي راه هستند و اين عدد از ميانگين استان و شهرستانهاي همجوار بالاتر است.وي گفت: تاكنون 65 ميليارد ريال براي اجراي طرح محور تربت جام- تايباد و تايباد- خواف هزينه شده است.
افتتاح بوستان در شهر كاريز
همچنين از سوي شهرداري شهر كاريز از توابع بخش مركزي تايباد، اولين بوستان اين شهر در زميني به مساحت يك هكتار به بهره برداري رسيد.
در مراسم افتتاح اين بوستان كه هزينه اي معادل 300 ميليون تومان صرف احداث آن شده فرماندار و مسؤولان شهرستان حضور داشتند.
لحظه ها
3 حادثه آتش سوزي در نيشابور
نيشابور - خبرنگار قدس: مسؤول ستاد فرماندهي آتش نشاني نيشابور گفت: به علت نشت بنزين از كاربراتور موتورسيكلت در مجاور آبگرمكن، منزل مسكوني در خيابان كمال نيشابور دچار آتش سوزي شد. وي افزود: اين حادثه هشت ميليون ريال خسارت برجاي گذاشت.وي افزود: همچنين در تصادف موتورسيكلت با يك دستگاه پيكان در انتهاي خيابان شهيد فهميده نيشابور، موتورسيكلت دچار حريق شد.
وي خاطرنشان كرد: همچنين به علت آتش سوزي غير عمدي و ناشي از جوشكاري يك كاميون در داخل گاراژ واقع در بلوار رسالت نيشابور دچار حريق شد.
علت آتش سوزي در پارك ملي تندوره اعلام شد
درگز - خبرنگار قدس: رئيس اداره محيط زيست درگز علت آتش سوزي در پارك تندوره را رعايت نكردن ايمني از سوي مسافران، گرماي هوا و خشكسالي اعلام كرد.
سلحشور در خصوص ويژگي هاي خاص پارك ملي تندوره گفت: اين پارك در 30 كيلومتري جنوب غربي درگز واقع شده و به سبب داشتن گونه هاي نادر گياهي و جانوري و مناظر كم نظير طبيعي از حيث زيست گاههاي منحصر به فرد، از اعتبار بين المللي ويژه اي برخوردار است. تندوره منطقه اي است كوهستاني با صخره ها و تپه هاي زيبا و دره هاي عميق كه پوشيده از گياهان گوناگون بوده و يكي از بهترين زيستگاه هاي جانوران مي باشد.
همچنين 475 گونه گياهي و 49 گونه جانوري و 190 گونه پرنده بومي و مهاجر آن به ثبت رسيده است.
مساحت پارك ملي تندوره 37 هزار و 500 هكتار مي باشد، كه 23 هكتار آن منطقه حفاظتي است.
مرد 62 ساله در شهرستان درگز براي اولين بار ازدواج كرد
درگز - خبرنگار قدس: محمد حسن جوانمرد كه يكي از اهالي روستاي داغدار از توابع بخش چاپشلو مي باشد براي اولين بار ازدواج كرد.
اهالي خير روستاي داغدار نيز در جشن وي شركت كردند و هداياي خود را به او تقديم كردند.
اين فرد علت ازدواج نكردن به موقع خود را نبودن زمينه ازدواج ذكر كرد و افزود: با اين حال به جوانان توصيه مي كنم از سنت رسول اكرم (ص) پيروي كنند و راه خدا و پيامبر را در پيش گيرند.
محمد خالقي باني خير ازدواج اين مرد 62 ساله نيز افزود: از مدتي قبل براي ازدواج وي در تلاش بوده تا اينكه موفق شده است. وي از حضور بي نظير مردم اين روستا در مراسم ازدواج اين زوج قدرداني كرد.
اخبار كوتاه
*تايباد: به منظور برق رساني و تأمين روشنايي بلوار امام رضا(ع) شهر كاريز از سوي اداره برق شهرستان تايباد پروژه برق رساني با احداث شبكه ضعيف هوايي به طول 1250 متر و با اعتبار 210 ميليون ريال مورد بهره برداري قرار گرفت.
* مشهد: هم انديشي «همبستگي اجتماعي در شبكه هاي همسايگي در شهر مشهد» با حضور مديران و كارشناسان شهرداري مشهد و با هدف تحقيق در ارتباط عمومي شهروندان برگزار شد.
رئيس حوزه معاونت فرهنگي و اجتماعي شهرداري مشهد در اين نشست گفت: طرح محله محوري از سياستهاي اجرايي مصوب شهرداري است و ما موظف به پيگيري و بسترسازي فرهنگي براي اجرايي شدن آن هستيم.
محمدمهدي برادران افزود: در اين خصوص بايد از نظريات پژوهشگران اجتماعي و ديگر كارشناسان مربوطه براي تحقق اين مهم استفاده شود.
* اسفراين: به مناسبت بزرگداشت هفته دولت و با حضور فرماندار و جمعي از مسؤولان دستگاههاي اجرايي شهرستان اسفراين و بخش بام و صفي آباد از 6 طرح آبرساني روستايي در بخش مركزي و صفي آباد به طور همزمان بهره برداري شد.
اين طرحها شامل بهره برداري از مجتمع آبرساني روستاي جهان، مجتمع آبرساني بيدواز، آبرساني روستاهاي كلات، دنج، قهرمان آباد، الست عليا مي باشد. اين طرحها با اعتبار بيش از 6 ميليارد و 225 ميليون ريال از محل اعتبارات شركت آبفاي روستايي شهرستان اسفراين تأمين شد كه با راه اندازي اين طرحها تعداد 1129 خانوار از آب آشاميدني سالم برخوردار مي شوند.
* خليل آباد: طي مراسمي يك واحد مسكوني براي يكي از مددجويان بهزيستي خليل آباد با كمك بلاعوض به مبلغ 40 ميليون ريال مورد بهره برداري قرار گرفت.
بازسازي و مرمت لوله هاي آب شرب روستاي كلاته شادي از توابع بخش مركزي اين شهرستان، افتتاح خانه عالم در روستاي نصرآباد با اعتبار 200 ميليون ريال، روشنايي معابر يك روستا از توابع بخش ششطراز به مبلغ 15 ميليون ريال از ديگر برنامه هاي هفته دولت در خليل آباد بود.
* مشهد: رئيس سازمان جهاد كشاورزي خراسان رضوي گفت: اگر كشاورزي معيشتي را بتوانيم به اقتصادي تبديل كنيم، موفق خواهيم بود. وي در همايش نوآوري، كشاورزي و موفقيت افزود:مهمترين استراتژي ما بهره وري است كه محقق شدن آن تبديل كردن كشاورزي معيشتي به اقتصادي است.
دكتر اسماعيل نيا همچنين از ميانگين رشد 16 درصدي بخش كشاورزي در سه سال اخير خبرداد.
وي با برشمردن موفقيتهاي ملي سازمان در دولت نهم گفت: در مصرف سموم محصولات كشاورزي 50 درصد كاهش داشته ايم.
* خليل آباد: همزمان با هفته دولت چند تن از كوهنوردان شهرستان خليل آباد قله علم كوه به ارتفاع 4800 متر در شهرستان نيشابور را فتح كردند.
* اسفراين: رئيس كل دادگستري خراسان شمالي در بازديد از زندان اسفراين گفت: زندانهاي سراسر كشور محلي براي اصلاح و تربيت نادمان است.
وي از زندانيان خواست تا فرصت ماه رمضان را مغتنم شمرده و ارتباط خود را با خداوند بيشتر نمايند.
وي همچنين با تأكيد بر تحولات عميقي كه در زندان اسفراين صورت گرفته، اين زندان را يكي از بهترين زندانهاي كشور عنوان كرد.
در اين بازديد 30 نفر از مددجويان با رئيس كل دادگستري ملاقات كرده و مسائل و مشكلات خود را از نزديك با وي در ميان گذاشتند.
هدف
پايان مسابقات فوتبال قهرماني بخشهاي مه ولات
مه ولات- خبرنگار قدس: مسابقات فوتبال قهرماني بخشهاي شهرستان مه ولات با قهرماني تيم استقلال دوغ آباد پايان يافت.
در اين مسابقات كه با حضور چهار تيم از بخش مركزي و شادمهر مه ولات در محل زمين چمن ورزشگاه پورياي ولي اين شهرستان برگزار شد، تيم فوتبال استقلال دوغ آباد توانست در بازي فينال پس از تساوي 3-3 در ضربات پنالتي حريف خود را مغلوب كرده و جواز حضور در مسابقات فوتبال بخشهاي استان را به دست آورد.
هادي مفتخري، علي افتتاحي، حسين مؤمني، كاظم شريعتي، رضا حدادان، رضا توكلي، عباس يعقوبي، ميثم رجبي، رضا طالب نيا، علي طاهري، محمود عليزاده، حسين كياني، جواد سميعي، جواد رسولي، علي سعيدي فر، حسن موحديان، احسان كاظمي نيا اعضاي تيم قهرمان را تشكيل مي دادند.سرپرستي تيم قهرمان را نيز احمد راجي و مربيگري آن را علي افتتاحي بر عهده داشتند.
قهرماني شهرداري نيشابور در مسابقات نيوفول كنتاك كاراته
خراسان امروز: مسابقات نيوفول كنتاك كاراته كه در زنجان و با حضور 21 تيم از استانهاي كشور و با بيش از 280 شركت كننده در سه رده سني نوجوانان، جوانان و بزرگسالان برگزار شد، با قهرماني تيم شهرداري نيشابور به پايان رسيد.
در اين مسابقات سيد بهنام حسيني، فرهاد سهلي، علي حسن زاده، محمدبوژآبادي، مجيد حصاري و حميد فولادي مدال طلا و ايمان حاجي آبادي، حسين مجدي و محمد طباخيان مدال نقره را كسب كردند.همچنين رضا عارف خاني، علي اكبر برزنوني، علي طاهري، ايمان فولادي، رضا سلامي، سعيد رضايي، احمد نظرزاده، محسن خوجاني، علي بوژآبادي، مجيد خواجه، حسين بوژآبادي، آرش آتشگاهيان، محمود عبدا... آبادي، مجيد بكائيان، جواد مداح، محمود ذوالفقاري و حميد حكيمي مدال برنز مسابقات را از آن خود كردند.
شنبه 9 شهريور 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: قدس]
[مشاهده در: www.qudsdaily.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 542]
-
گوناگون
پربازدیدترینها