محبوبترینها
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1844419585
معاون اول رييسجمهور پيش از خطبههاي نماز جمعه: دولت در پي اصلاحات ساختاري در اقتصاد است فرمايشات مقام معظم رهبري بار سنگينتري بر دوش دولت نهاد
واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: معاون اول رييسجمهور پيش از خطبههاي نماز جمعه: دولت در پي اصلاحات ساختاري در اقتصاد است فرمايشات مقام معظم رهبري بار سنگينتري بر دوش دولت نهاد
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: سياسي
معاون اول رييسجمهور در آخرين روز هفتهي دولت به عنوان سخنران پيش از خطبههاي نماز جمعهي تهران، به تشريح عملكرد دولت در طول اين سه سال و تلاشش در جهت اجراييكردن اهداف چشمانداز 20 ساله پرداخت.
به گزارش خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) «پرويز داوودي» با تبريك ايام شعبان، همچنين فرا رسيدن ماه مبارك رمضان و گراميداشت ياد و نام دو شهيد بزرگوار، شهيدان رجايي و باهنر، اظهار كرد: هفتهي دولت با نام و ياد اين شهيدان عجين شده و اين دو شهيد، به حق، نماد دولتمردان متعهد و الگوي اخلاص، اخلاق و ايثار بودند و سوختند، ولي در پرتو اين سوختن، راه عشق، ايثار و خدمت صادقانه را درخشان و روشن كردند. اين دو، دو آيت الهي براي تمام رهروان حق و فضيلت هستند و ما افتخار ميكنيم كه رييسجمهور عزيز ما رجايي و باهنر ديگري است و دولت نهم خدمت صادقانه در مملكت را دوباره رونق بخشيده است.
معاون اول رييسجمهور در ادامه با اشاره به اهداف سند چشمانداز 20 ساله در ابعاد مختلف سياسي، فرهنگي و اقتصادي اظهار كرد: از جمله مباحث چشمانداز 20 ساله، اعتلاي فرهنگ عمومي كشور، كرامت انساني، توسعهي ارزشهاي انساني، خودكفايي در عرصهي توليد و ارتقاي قدرت خريد مردم، توزيع عادلانهي درآمد، توليد علم و بومي كردن آن، ارتقاي سطح عمومي سلامت، تعامل سازنده با جهان بر اساس سه عنصر حكمت، مصلحت و عزت و كسب جايگاه اول اقتصادي، علمي و فنآوري در منطقه با جنبش نرمافزاري، الگو بودن در جهان اسلام و تاثيرگذاري در منطقه بر اساس تعاليم اسلامي و انديشههاي امام (ره) است كه از سوي رهبر ژرفانديش انقلاب اسلامي بيان شده است. همچنين اين اهداف با نگاه تيزبينانهي ايشان به تواناييها و قابليتهاي سرشار مردم ايران تدوين شده و با توجه به ويژگيهاي مردم كشورمان يقينا اهداف چشمانداز 20 ساله عملياتي و اجرايي ميشود و انشاءالله فراتر از آن نيز ميتوانيم عمل كنيم.
وي در ادامه گفت: سه سال پيش رييسجمهور با رهبر معظم انقلاب و مردم عزيزمان پيماني بست؛ پيماني كه ارزشهاي انقلاب اسلامي و امام راحل را به صحنه بياورد و از آن پاسداري كند، عدالت را پررنگ و در واقع عدالتي توام با پيشرفت را ايجاد كند، همچنين رشد و تعالي همهگير و همهجانبه در اقصينقاط كشور را محقق كند و خدمت به مردم را سرلوحهي كارهاي خود قرار دهد، كرامت انساني را ارتقا دهد و عزت و اقتدار ملت ايران را بار ديگر به آنها بازگرداند؛ به عبارت ديگر مجموعه اهداف چشمانداز را محقق سازد و عينيت بخشد.
داوودي افزود: رييسجمهور اين امانت را با راي مردم و تنفيذ و مشروعيتبخشي مقام معظم رهبري به دست گرفت و اكنون پس از گذشت سه سال ميخواهيم بررسي كنيم و ببينيم آيا رييسجمهور و اين دولت قادر بودهاند پيمان خود را با مردم حفظ كنند و امانتدار مطمئني بودهاند؟ همچنين آيا مطالبات بهحق رهبري و مردم را پاسخگو بودهاند يا نه؟
معاون اول رييسجمهور ادامه داد: موضوع استكبارستيزي يكي از فرازهاي مهم چشمانداز 20 ساله است و رييسجمهور و دولت نهم بر مقابله با استكبار با اهداف عدالتخواهانه تاكيد كرده، دستور كارهاي استكبار را نپذيرفته و دستور كارهاي خود را مطرح كردهاند، همچنين با پافشاري بر مواضع بهحق جمهوري اسلامي، سياستهاي غيرعملي و غيرمنطقي استكبار را زير سوال بردهاند، از سويي حق وتو را به چالش كشانده و با وجود كليهي فشارهاي سنگين، بر مواضع بهحق جمهوري اسلامي در موضوع هستهيي پافشاري و از حق ملت ايران در اين عرصه دفاع كردهاند.
وي افزود: در داخل كشور نيز بر روحيهي استكبارستيزي پافشاري و با غربزدگي و غربباوري مقابله كردهاند. حال آثار اينگونه مواضع و رفتارها چه بود؟ احياي اقتدار و عزت ملت ايران، پيشرفت سريع فنآوري هستهيي و اجراي نقش بيبديل كشور در حل مسائل منطقهاي مثل عراق، افغانستان، لبنان و فلسطين؛ چنانكه بدون راي و نظر كشور ما هيچ مسالهاي در منطقه قابل حل نيست، همچنين عاديسازي استفاده از فنآوري صلحآميز هستهيي در كليهي كشورهاي جهان، ازجمله اين حركتهاست؛ چنانچه قبل از حركت ما وضعيت اينگونه نبود.
وي همچنين با اشاره به سفر رييسجمهور سابق روسيه به ايران گفت: رييسجمهور روسيه براي اولين بار به كشور ما براي گفتوگو در مورد مسائل فيمابين و منطقهاي سفر كرد. از سويي تفكر انقلاب اسلامي در آمريكاي لاتين، آسياي جنوبي، آفريقا، اروپا و آمريكا و در منطقه گسترش پيدا كرد. شما به استقبال بينظير مردم اندونزي و تركيه از رييسجمهور نگاهي داشته باشيد. در سفر تركيه با وجود فشارهايي كه رژيم صهيونيستي به اين كشور براي انجامنشدن سفر رييسجمهور كشورمان داشت، ديديم كه اين سفر انجام شد و چه استقبالي از رييسجمهور صورت گرفت.
معاون اول رييسجمهور همچنين گفت: رييسجمهور براي اولين بار در اجلاس شوراي همكاري خليج فارس حضور پيدا كرد. همچنين ما از مرحلهاي كه اجازه نداشتيم حتي 20 سانتريفيوژ در سطح آزمايشگاهي داشته باشيم، به جايي رسيدهايم كه هزاران سانتريفيوژ را به كار انداختهايم و از مرحلهاي كه ما را تهديد ميكردند فعاليتهايمان را متوقف كنيم و به تعويق بيندازيم، به اين مرحله از پيشرفت رسيدهايم، تا جايي كه با وجود تمام ادعاهاي قبلي، نمايندهي آمريكا ميآيد و مذاكرات ايران با كشورهاي 1+5 كه در ارتباط با مسائل بينالمللي است، بدون اينكه شرط تعليق را مطرح كند، شركت ميكند.
وي ادامه داد: با توجه به فرمايش مقام معظم رهبري، بحث آنها هستهيي نيست؛ بلكه بناي آنها اين بوده كه ايران مواضعشان را بپذيرد و در برابر آنها سر خم كند و بعد از آن قدمهاي بعدي را بردارند؛ در واقع كشور ما را به بند بكشند؛ اما با اين سياستها و مقاومتها ورق برگشت و آنها به انقياد دستور كارهاي ما درآمدند.
داوودي همچنين با طرح اين پرسش كه آيا دولت نهم در اين فراز چشمانداز امانتدار بوده است يا خير؟ در پاسداري از ارزشها و كرامتهاي انساني وفادار بوده است يا خير؟ گفت: ما ميبينيم كه رييسجمهور، پيش و بيش از همه مشتاقانه خواهان خدمت به مردم و مروج و الگو و سرمشق براي همكاران در دولت در اين مساله هستند. ولع خدمت به مردم سراسر وجود ايشان را فرا گرفته است. سادهزيستي، تواضع و از جنس مردم بودن و در فعاليتهاي ايشان در رفتارها، ملاقاتهاي عمومي، سفرهاي استاني و مجامع مختلف براي همگان واضح و روشن است و براي دوستان و آشنايان همواره سرمشق.
وي با بيان اينكه سفرهاي استاني يك امر بديع بود كه از سوي اين دولت انجام شد و تا كنون اين دولت 42 سفر استاني داشته و چهره به چهره با محرومترين مردم ديدار و ملاقات كرده، كنار آنها نشسته، با مسائل و مشكلات آنها از نزديك آشنا شده و به آنها رسيدگي كرده، گفت: آيا اينها در راستاي حفظ كرامت انساني نيست؟ آيا اينها ارج نهادن به كرامت انساني نيست؟
داوودي با بيان اينكه خدا را صد هزار بار شاكريم كه در خالصترين قلبها و پاكترين نداها كارنامهي سه سال دولت نهم مورد ارزيابي قرار گرفته، به فرمايشات مقام معظم رهبري در اين ارتباط اشاره كرد و گفت: فرمايشات نايب امام زمان (عج) در حالي كه ذائقهي دولت نهم را با شيرينترين شهدها آغشته كرد، بار سنگينتري را بر دوش دولت نهاد و مسووليت ما را چندين برابر كرد، كه اميدواريم بتوانيم اين بار و اين مسووليت را به نحو احسن به منزل برسانيم و ادا كنيم.
معاون اول رييسجمهور در ادامه با بيان اينكه مقام معظم رهبري، دههي چهارم انقلاب اسلامي را دههي پيشرفت و عدالت ناميدند، گفت: دولت نهم در جهتگيريها، اجراي سياستهاي جاري، اصل 44، اجراي سياست برنامه و تدوين سياستهاي برنامه پنجم توسعه، چشمانداز 20 ساله را به عنوان نقشه راه خود قرار داده و در اين راستا به دو مقولهي پيشرفت و عدالت توجه ويژهاي داشته و برنامههاي خود را در اين راستا تقسيم كرده، همچنين رييسجمهور با شناخت مشكلات اقتصادي و ساختاري كه مانعي براي سياستهاي اقتصادي، رشد و پيشرفت كشور است، طرح تحول اقتصادي را مطرح كرد و اميد است اين طرح زمينههاي لازم را براي رشد كشور همراه با عدالت فراهم كند.
پرويز داوودي در ادامه، يكي از بندهاي طرح تحول اقتصادي را طرح هدفمندكردن يارانهها عنوان كرد و گفت: يارانهها تا كنون به صورت يكنواخت به تمام اقشار ارائه داده ميشد و ثروتمندان و محرومان يكسان آن را دريافت ميكردند؛ در صورتي كه اين امر با عدالت همخواني ندارد.
به گزارش ايسنا معاون اول رييسجمهور با اشاره به اينكه در قضيه فرمهاي اطلاعات اقتصادي خانوار آنطور كه مشاهده شد، ثروتمندان رغبتي براي پركردن فرمها نداشتند، چرا كه نيازي به يارانه ندارند، افزود: وقتي يارانهها به صورت يكسان توزيع شود، حق محرومان گرفته شده و در واقع اين عدالت نيست كه يارانهها به صورت يكسان داده شود.
وي با بيان اينكه يكي ديگر از بندهاي طرح تحول اقتصادي، اصلاح نظام بانكي است، اظهار كرد: اين سيستم به اصلاح نياز دارد؛ پول مانند خون در رگ اقتصاد است كه بايد بهموقع و به اندازه توزيع شود؛ از اين رو نظام بانكي ما بايد با اصلاح و در تنظيم سيستم خود بايد قادر باشد پول را به درستي توزيع كند.
وي افزود: در شرايط فعلي با وجود زحمت زيادي كه كاركنان نظام بانكي ميكشند اين سيستم به اصلاح نياز دارد تا كار به درستي محقق شود و در واقع ما نيازمند اصلاحات ساختاري هستيم.
داوودي همچنين با بيان اينكه در گرفتن ماليات نيز دچار مشكل و در واقع بعضا شاهد تبعيض در اين بخش هستيم، گفت: نظام مالياتي نيز بايد اصلاح شود.
وي همچنين به اهميت اصلاح نظام گمركي كشور اشاره كرد و گفت: كشور ما كشور بازي است، داراي مردمي هوشيار و جهانديده است و در بسياري از اوقات نيز تاريخ نشان داده تبليغ اسلام و گسترش آن به مناطق دوردست و آفريقا توسط مردم ما صورت گرفته است؛ چرا كه مردم ما مردمي آگاه و روشنضمير هستند و اين كشور نميتواند بسته باشد، پس بايد باز و ارتباط آن با جهان حداكثر باشد، ما در واقع نيازمند اصلاح گمركي هستيم و اگر اين اصلاح صورت نگيرد، اين نظام توانايي لازم براي اين حركت عظيم مردم را ندارد.
معاون اول رييسجمهور همچنين به اهميت اصلاح نظام توزيع كالا و خدمات اشاره كرد و افزود: چندي پيش به اردبيل سفر كرده بودم و ديدم كه در پاي زمين كشاورزي هلو و شبرنگ كيلويي 100 تومان معامله ميشود؛ در حالي كه در تهران دو هزار تومان فروخته ميشود كه اين تفاوت فقط مربوط به هزينهي حمل و توزيع نيست، بلكه نشاندهندهي آن است كه در نظام توزيع ما اشكال وجود دارد كه بايد اصلاح شود؛ گرچه وزارت بازرگاني در اين ارتباط فعاليتهاي خوب و چشمگيري را انجام داده است.
وي همچنين بر ضرورت اصلاح سياستهاي پولي و اصلاح پول ملي كشور نيز تاكيد كرد و گفت: زماني دلار برابر با هفت تومان كشور ما بود، ولي اكنون 900 تومان است كه بخشي از آن مربوط به عدم كارآييهاي تكنولوژي پيشرفته است، ولي بيشتر آن به خاطر عدم كارآيي و عدم بهرهبرداريهاي سيستمهاي ناقص است كه عرض كردم و بايد اصلاح شود و در واقع يكي از نتايج برآيند اين اصلاحات ايجاد بهرهبرداري بالاتر و بيشتر است.
داوودي افزود: ما مردم فعال، مبتكر و تلاشگري داريم و خدا را شاكريم كه رهبر ژرفانديشي نيز داريم، همچنين چشمانداز 20 ساله ترسيم كنندهي راه ماست و تاريخچهاي داريم كه اثبات ميكند ملت ما نه تنها توانايي ادارهي كشور بلكه دنيا را دارد كه اگر اين مسيرها اصلاح شود، هرچه زودتر به اهداف چشمانداز 20 ساله خواهيم رسيد.
معاون اول رييسجمهور با بيان اينكه يكي ديگر از مطالبات مهم مقام معظم رهبري و مردم عزيز از اين دولت، مطالبهي عدالت است، گفت: آقاي احمدينژاد در زمان انتخابات رياستجمهوري بحث عدالت را نيز مطرح كردند و مردم نيز عهد و پيمان خود را با رييسجمهور بر اساس عدالت بستند و رهبري عزيز انقلاب نيز در صحبتهاي خود فرمودند اين دولت، عدالت را پررنگ كرد و تاكيد بر آن دارند كه عدالت بايد با عقلانيت و معنويت همراه باشد.
وي با طرح اين پرسش كه اين دولت در راستاي تحقق بيشتر عدالت چه اقداماتي را انجام داده است؟ گفت: اگر نگاهي به سياستها و اقداماتي كه اين دولت در طول سه سال در پيش گرفته و انجام داده، بيندازيم جواب اين سوال را دريافت خواهيم كرد.
داوودي در اين ارتباط با اشاره به اقدامات انجامشده به سياستهاي دولت در ارتباط با حقوق، دستمزد و بازپرداخت مطالبات بازنشستگان، گسترش بيمه تامين اجتماعي و خدمات درماني، رسيدگي بيشتر به خانوادههاي شهدا و جانبازان، روستاييان، توجه به مسالهي راه، آب، برق، جاده، آموزش و پرورش، ارائهي سهام عدالت، اجراي طرح صندوق مهر رضا، ايجاد خانههاي بهداشت و درمان در روستاها و ... اشاره كرد و گفت: اينها نمونهاي از سياستهاي دولت بود كه در طول اين سه سال در راستاي تحقق اين هدف انجام داده است و وزراي دولت نيز در اين ارتباط هركدام ارقامي از عملكرد خود براي تحقق اين هدف در اختيار دارند كه ميتوانند ارائه دهند.
وي به افزايش رشد توليد در عرصههاي گوناگون از جمله كشاورزي نيز اشاره كرد و گفت: رشد توليدات كشاورزي از 77 ميليون تن به 90 ميليون تن رسيده و سرانهي آن از 1 / 1 به 26 / 1 افزايش پيدا كرده است. همچنين در طول اين سه سال 52 درصد هزاران پروژهاي كه دولت نهم آنها را آغاز كرده، به اتمام رسيده است.
داوودي همچنين در بخش ديگري از سخنانش با بيان اينكه قصد داشته درباره گراني و تورم يك بحث تحليلي ارايه دهد افزود: دو عامل بسيار موثر در ايجاد تورم در كشور بحث مسكن و خوراك بود.
معاون اول رييسجمهور با اشاره به افزايش قيمتهاي بينالمللي مواد غذايي از جمله لبنيات، گوشت، مرغ، روغن، برنج، گندم و بيان اين كه اين افزايش قيمتها بالاي 60 درصد بوده گفت: اين افزايش قيمتهاي خوراك عامل اصلي تورم و در واقع حدود 28 درصد منشأ تورم بوده است. دولت نيز براي مهار تورم سياستهايي از جمله يارانهها و كالابرگها را در پيش گرفت.
وي گفت: 28 درصد عامل تورم نيز مسالهي مسكن بوده است كه در اين ارتباط نيز دولت سياستهايي را در زمينهي مسكن از جمله افزايش عرضهي مسكن، مديريت تقاضاي مسكن و اصلاح نظام توزيع آن از طريق بنگاههاي معاملاتي را انجام داد كه البته با اين سياستهايي كه دولت نهم در پيش گرفت، قيمت مسكن تثبيت شد و 20 تا 30 درصد شاهد نزول قيمت نيز بوديم كه اميدواريم اين نزول قيمت ادامه پيدا كند و انشاءالله تورم مرتبط با قيمت مواد غذايي و خوراكي نيز با طي كردن عوارض سرمازدگي و خشكسالي و فعاليت واحدهاي كشاورزي كاهش يابد.
داوودي در پايان گفت: از مقام معظم رهبري و رهنمودهاي مشفقانهاي كه ارائه كردند، همچنين از مردم عزيز ايران كه همواره حامي سياستهاي رهبري و دولت نهم هستند تشكر و قدرداني ميكنيم.
انتهاي پيام
جمعه 8 شهريور 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايسنا]
[مشاهده در: www.isna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 246]
-
گوناگون
پربازدیدترینها