تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 23 آبان 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):حق، سنگين و تلخ است و باطل، سبك و شيرين و بسا خواهش و هوا و هوسى كه لحظه اى بيش...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1828702779




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

ارزيابي نمايندگان عضو كميسيون امنيت ملي از عملكرد دستگاه‌هاي مرتبط دولت نهم از نگاه مجلس هشتم‌


واضح آرشیو وب فارسی:جام جم آنلاین: ارزيابي نمايندگان عضو كميسيون امنيت ملي از عملكرد دستگاه‌هاي مرتبط دولت نهم از نگاه مجلس هشتم‌
جام جم آنلاين: انفجار دفتر نخست ‌وزير در 8 شهريور 1360 و شهادت محمدعلي رجايي، رئيس‌جمهور و محمدجواد باهنر ، نخست ‌وزير كه نمونه دو تن از دولتمردان با علم ، اخلاق و تقوا محسوب مي‌شوند و نامگذاري سالگرد شهادت اين دو رادمرد با عنوان هفته دولت ، تلاشي است تا مردم با فعاليت‌ها و دستاوردهاي كساني كه به عنوان خادمان ملت در اين وادي قدم گذاشته‌اند ، آشنا شوند.


هفته دولت فرصت مغتنم و نماديني است كه مسوولان در رفتار عمومي خود، به ارزش‌هايي توجه داشته باشند كه در شخصيت برجسته اين دو شهيد بزرگوار ديده شده است.

حضور در جايگاه خدمت به مردم و رسيدن به اهداف عالي ملت از جمله توفيقاتي است كه خداوند نصيب هر انساني مي‌كند؛ لذا استفاده از اين فرصت، در جايگاه خود بسيار ارزشمند است.

از‌ آنجا كه طبق رسم پايه‌گذاري‌شده در چنين سالگردي عملكردها، تلاش‌ها و يا ناكامي‌ها در بوته ارزيابي قرار مي‌گيرد، دولت نهم كه به رياست محمود احمدي‌نژاد هم‌‌اكنون مدت 3 سال و اندي است كه زمام امور را به دست دارد نيز از اين امر مستثنا نيست.

وجود يك دولت مردمي و اصولگرا در راس امور و تلاش براي رسيدن به شعار عدالت اجتماعي را مي‌توان از ويژگي‌هاي مهم دولت نهم دانست.

توجه به عزت ملي و ترك موضع انفعالي و جلوگيري از زياده‌خواهي‌هاي استكبار جهاني، دفاع از پرونده هسته‌اي كشورمان و فناوري‌هاي نوين و تكيه بر استعدادهاي جوان و مقابله و مبارزه با فساد را مي‌توان از جمله شاخصه‌هاي دولت نهم ذكر كرد.

البته تعريف از عملكرد دولت به معناي چشم بستن بر ضعف‌هاي آن نيست، چرا كه نقص و ضعف و بيان آن، منجر به پر شدن شكاف‌هايي خواهد شد كه از طريق نقد منصفانه ايجاد شده است.

بر مبناي بيانات رهبر معظم انقلاب اسلامي در ديدار رئيس‌جمهور و اعضاي هيات دولت به مناسبت هفته دولت، ايشان با قدرداني از دولت محمود احمدي‌نژاد، شعارهاي دولت و مسوولان و اهداف تعيين‌شده را كاملا مطابق با مباني انقلاب دانستند و تاكيد كردند كه ملت ايران كه تشنه عدالت، مبارزه با فساد و تمسك به اصول انقلاب بود، با توجه به اين شعارها حول محور چنين فردي جمع شد.

حضور چنين دولتي به عنوان يك دولت اصولگرا و معتقد به مباني انقلاب و شعارهايي چون گسترش عدالت و اصولگرايي منجر به آن شد كه رهبر فرزانه انقلاب در تاييد دولت نهم اعلام فرمايند كه مردم به دولت اعتماد دارند و دولت خود را جزو مردم و از جنس آنان مي‌داند.

البته رهبر معظم انقلاب چشم بستن بر ضعف‌ها را جايز ندانستند و تاكيد كردند كه بايد متوجه كارهايي كه در ذهن نبوده و يا در مورد آن فكر نشده، بود.

شايد رسيدن به اهداف چشم‌انداز 20 ساله، برنامه‌هاي توسعه پنج‌ساله اقتصادي، اجتماعي و سياسي و يا عملياتي شدن بودجه‌هاي سنواتي و عمل به آنچه در شعارهاي انتخاباتي وعده داده شده و رسيدن به اجراي اصل 44 و قوانين مربوط به خصوصي‌سازي از جمله مواردي است كه در بوته نقد اقتصاددانان و كارشناسان مسائل مربوط قرار گرفته و خواهد گرفت لذا لازم است دولت با توجه به اين نقدها راهكار مناسبي را در بعد اقتصادي ارائه كند.

اما آنچه در اين گزارش بيشتر مد نظر بود، عملكرد حوزه‌هاي سياسي بخصوص سياست خارجي و داخلي و عملكرد وزارتخانه‌هاي مرتبط با اين حوزه از ديدگاه نمايندگان بخصوص اعضاي كميسيون امنيت ملي و سياست خارجي است.

اكثر نمايندگان در ارزيابي خود از عملكرد وزارتخانه‌هاي دفاع، كشور، خارجه و اطاعات، مثبت دانستن دستاوردها، به تغييرات مكرر مديران و ضعف در اين زمينه اشاره كردند. البته رسيدن به تكنولوژي‌هاي نو و دستيابي به امنيت بخصوص در مرزهاي كشور نيز از جمله موارد يادشده از سوي اعضاي كميسيون امنيت ملي و سياست خارجي بود.

عملكردها قابل دفاع است

جواد جهانگيرزاده، نماينده اروميه و عضو كميسيون امنيت ملي و سياست خارجي در ارزيابي خود از عملكرد بخش‌هاي سياست داخلي و خارجي دولت نهم گفت: در حوزه امنيت كه به وزارت اطلاعات و كشور برمي‌گردد تلاش‌هاي ويژه‌اي از طرف دولت صورت گرفته كه قابل دفاع و مهم بوده، اما ضعف‌هايي نيز در بخشي از حوزه‌هاي امنيتي كشور وجود دارد.

وي با اشاره به اين‌كه در بخشي از سيستان و بلوچستان و آذربايجان غربي حركت‌هاي ضد انقلابي موجود است و بايد مورد توجه دولتمردان در بخش امنيتي قرار گيرد، افزود: حركت‌هايي چون گروه‌هاي خودخوانده موسوم به پژاك در منطقه آذربايجان و فعاليت گروه جندالله در سيستان و بلوچستان جزو مواردي است كه بايد بخصوص در بخش صدمات جاني مالي مورد توجه دولتمردان قرار گيرد.

عضو كميسيون امنيت ملي با تاكيد بر اين كه در بخش مربوط به قوميت‌ها بايد تلاش گسترده‌تري صورت گيرد، افزود: البته شوراي امنيت در اين زمينه تلاش‌هايي داشته است، اما كارساز نبوده و بيشتر بايد مورد توجه قرار گيرد.

جهانگير‌زاده با اشاره به سرمايه‌گذاري كشورهاي غربي بويژه آمريكا در كشورهاي منطقه از جمله بحث قوميت‌ها افزود: بايد در اين زمينه تدبير انديشيده شود و كارهاي ويژه‌‌اي صورت گيرد.

وي عملكرد وزير اطلاعات را در خصوص از بين بردن حركت‌هاي ضد‌ انقلابي بسيار مناسب دانست و گفت: عملكرد آقاي اژه‌اي در اين مبحث با توجه به سوابق ايشان، بسيار مناسب بوده است.

جهانگير‌زاده در ادامه ارزيابي خود، درباره وزارت كشور گفت: در مديريت وزارت كشور مي‌توان تاكيد كرد كه مصطفي پورمحمدي جزو قوي‌ترين وزراي كشوري بوده كه تاكنون در مسند وزارت كشور قرار گرفته و در بسياري از امور از جمله مبحث انتخابات، تفويض اختيارات به استانداري‌ها، برقراري ارتباط مناسب با نيروي انتظامي و تقويت شوراي امنيت كشور با كفايت برخورد شد.

وي افزود: البته در بحث توسعه شوراهاي غرب و شرق كشور و لايحه جامع انتخابات بايد توجه بيشتري صورت گيرد.
عضو كميسيون امنيت ملي و سياست خارجي با تاكيد بر اهميت جايگاه احزاب و شناخت آسيب‌هاي آن از طرف وزارت كشور تاكيد كرد: نبود احزاب در هر انتخاباتي آسيب‌ جدي به اين فرآيند دپيلماتيك وارد مي‌كند و بايد از سوي وزارت كشور به عنوان متولي اين امر مورد توجه جدي قرار گيرد.

وي افزود: هرقدر ما به سمت حزب‌محوري حركت كنيم، آثار مثبت زيادي را خواهيم ديد. نماينده اروميه با اشاره به اقدامات مثبت وزارت دفاع و توجه به پيشرفت در اين بخش گفت: آقاي نجار برخلاف انتظار در بخش پروژه‌هاي جديد نظامي و اختراعات، بسيار خوب عمل كرد و ايشان از وزراي موفق دولت آقاي احمدي‌نژاد است.

وي با اشاره به اين‌كه ساختار وزارت دفاع از زمان حضور دريابان شمخاني بسيار خوب چيده شد و در زمان وزارت مصطفي نجار به اوج خود رسيده است، افزود: البته يك سري مشكلات ساختاري مثل حقوق و مزاياي دستگاه‌‌ها، پرسنل و بازنشستگان وجود دارد كه بايد از سوي اين وزارتخانه پيگيري شود.

جهانگير‌زاده در ارزيابي خود از سياست خارجي دولت و وزارت امور خارجه نيز گفت: اين وزارتخانه با وجود موفقيت‌هاي خود در مباحث هسته‌اي، در برخي موارد بايد بهتر و هوشمندانه‌تر وارد عمل مي‌شد.

وي با تاكيد بر اين‌كه در مواردي چون جنگ گرجستان يا روند تحولات عراق بايد پيش‌بيني‌ها به كمك اين وزارتخانه مي‌آمد، گفت: يكي از وظايف وزارت خارجه حفظ جان اتباع ايراني است، اما هنوز در عراق ما زنداني ايراني داريم و در كشور امارات با اتباع ما برخورد مناسبي نمي‌شود، بايد سوال كرد كه در اين زمينه چه تدبيري از سوي اين وزارتخانه اتخاذ شده و اولويت وزارت خارجه چيست؟

جهانگيرزاده با اشاره به اظهارات منوچهر متكي وزير امور خارجه هنگام جلب راي اعتماد نمايندگان مجلس افزود: به ‌نظر مي‌رسد عملكرد آقاي متكي با روندي كه در جريان اخذ راي اعتماد در مجلس توضيح دادند فاصله جدي دارد، پس بايد به اين انديشيد كه به سمت اتخاذ تصميم‌هاي درست حركت كند.

وي با نقد عملكرد سفراي خارجي كشورمان گفت: علي‌رغم تلاش‌ها شاهد هستيم كه بسياري از رفتارهاي ديپلماسي كشور تحت تاثير وزارت‌ خارجه نيست كه اميدواريم در سال چهارم فعاليت دولت نهم براي اين مسائل فكري اساسي شود.

دولت‌، مجري راهبرد‌هاي كلي بود

حشمت‌الله فلاحت‌پيشه، نماينده اسلام‌آباد غرب و ديگر عضو كميسيون امنيت ملي و سياست خارجي مجلس در ارزيابي خود از بخش سياسي دولت نهم گفت:‌ ارزيابي عملكرد دولت در حوزه امنيت ملي و سياست خارجي، متفاوت از ديگر حوزه‌ها است؛ چرا كه در اين زمينه تصميم‌گيري‌هاي كلان به گونه‌اي است كه دولت و رئيس‌جمهور بخشي از مسووليت را به عهده دارند و بسياري از شاخص‌ها و تصميم‌گيري‌ها كه به راهبردها منتهي مي‌شود، زير نظر شوراي عالي امنيت عالي است.

وي با اشاره به اين‌كه در روش‌هاست كه مي‌‌توان موضوع ارزيابي دولت را در نظر گرفت، افزود: دولت در حوزه سياست خارجي توانست به گونه‌اي عمل كند كه مجري راهبردهاي كلي باشد، هرچند در برخي موضع‌گيري‌ها نظرات تندي اتخاذ شد كه همين مساله، سياست خارجي را با چالش‌هاي زائدي روبه‌رو كرد.

فلاحت‌پيشه با تاكيد بر فعال بودن سياست خارجي دولت گفت: البته در اين تصميم‌ها، سياست‌هاي تقابل‌برانگيز جدي عليه برنامه‌هاي هسته‌اي ايران نيز شكل گرفت.

وي افزود: دولت در زمينه فناوري هسته‌اي، امتيازات خوبي را به‌دست آورد و در مبحث ساماندهي و فناوري دفاعي نيز به دستاوردهاي جدي رسيد.

عضو كميسيون امنيت ملي و سياست خارجي در زمينه سياست خارجي بخصوص برخي عزل و نصب‌ها در وزارتخانه‌هاي كليدي از جمله وزارت كشور نيز گفت: برخي عزل و نصب‌هاي عجولانه و تعدد آنها باعث شد سياست كلي دولت و تلاش‌هاي فراوان آن تحت‌الشعاع اين اقدام قرار گيرد.

وي افزود: تغييرات در سطح استانداري‌ها، بي‌ثباتي و عدم استقرار مديريتي در دولت را نشان داد كه وضعيت كاملا به ضرر دولت بود.

فلاحت‌پيشه با اشاره به اين‌كه عزل و نصب مديران و وزرا و مباحثي چون راي اعتماد، وقت بسياري را از مجلس گرفت، افزود: متاسفانه هنوز درگيري عزل و نصب‌ها ادامه دارد و اين آفت بزرگ براي يك نظام مستقر و قوي است.

وي تاكيد كرد:‌ در اين زمينه، ظلم بسيار زيادي به مديران باسابقه شد كه اين مساله مي‌تواند ضربه بزرگي به دستاوردهاي نظام بزند.

هنوز تا رسيدن به نقطه مطلوب فاصله داريم‌

كاظم جلالي، مخبر كميسيون امنيت ملي و سياست خارجي نيز در ارزيابي خود از دولت نهم با اشاره به فرمايشات رهبري در زمينه بررسي نقاط ضعف در كنار نقاط قوت دولت افزود: طبيعي است هر دولتي در زمان مسووليت خود از نقاط قوت و ضعفي برخوردار است.

وي با اشاره به عملكرد وزارت كشور و با تاكيد بر اين كه در دوران تصدي مصطفي پورمحمدي، اقتدار و مديريت قوي بر اين وزارتخانه حاكم بود، افزود: وزارت كشور تاكنون در بخش امنيت مرزها، توسعه سياسي و تعامل مربوط به گروه‌هاي سياسي تلاش كرده از مباحث عقلاني پيروي كند كه اميدواريم در زمان مديريت جديد اين وزارتخانه، چنين روشي ادامه يابد.

وي با تاييد تلاش‌هاي زياد در بخش امنيت مرزها گفت: البته هنوز تا رسيدن به نقطه مطلوب، فاصله زيادي داريم كه اين فاصله با هماهنگي‌ها و اختصاص بودجه‌هاي مناسب در تعامل ميان مجلس و دولت به نقطه بهينه خواهد رسيد.

مخبر كميسيون امنيت ملي و سياست خارجي در ادامه تغيير مديريت در وزارت كشور را باعث عدم‌استقرار و ثبات دانست و گفت: اين تغييرات عملا وزارت كشور را از نشاط بازمي‌دارد و برنامه‌ريزي‌هاي 4 ساله را با مشكل مواجه خواهد كرد.

وي عملكرد وزارت دفاع و وزير آن را نيز مثبت ارزيابي كرد و گفت: به نظر مي‌رسد وزارت دفاع با رسيدن به بلوغ مناسب در بخش زيرساخت‌ها يا تسلط به فناوري جديد توانسته كارهاي بزرگي انجام دهد كه در طول زمان، آثار و ثمرات آن ديده خواهد شد.

جلالي ساخت انواع موشك‌ها و پرتاب ماهواره اميد را از كارهاي بزرگ اين وزارتخانه دانست. مخبر كميسيون امنيت ملي در ارزيابي خود از مباحث سياست خارجي و وزارت امور خارجه نيز گفت: وزارت خارجه در طول 3 سال گذشته با در نظر گرفتن ديپلماسي تهاجمي، حركت رو به جلو داشته است اما در بخش سياست خارجي و در كنار نقاط قوت، برخي نقاط ضعف جدي نيز وجود دارد.

وي عدم به كارگيري نيروهاي متخصص و بهره‌گيري از توانمندي نيروي انساني را از جمله ضعف‌هاي وزارت امور خارجه كشورمان دانسته و تاكيد كرد: به نظر مي‌رسد با استفاده از يك فرآيند هوشمندانه بخصوص در تعيين سفرا، مي‌توانستيم به استقلال وزارت امور خارجه كمك و از دخالت‌‌هاي بي‌مورد جلوگيري كنيم.

جلالي همچنين تلاش‌هاي وزارت اطلاعات و سربازان گمنام امام زمان(عج)‌ را در بخش‌هاي امنيتي بسيار مهم ذكر كرد.

دولت توفيق چنداني در حوزه امنيت نداشته‌

محمدمهدي شهرياري، نماينده بجنورد و ديگر عضو كميسيون امنيت ملي و سياست خارجي نيز با نقد جدي عملكرد بخش‌هاي مختلف سياست داخلي و خارجي گفت: دولت نهم طي 3 سال گذشته در حوزه امنيت،‌ توفيق چنداني نداشته و نتوانسته است به ايجاد ثبات دست يابد.

وي رسيدن به ثبات اقتصادي و فرهنگي و اجتماعي را لازمه ايجاد امنيت دانست و گفت: وقتي تورم و مشكل اشتغال وجود دارد، نمي‌‌‌توان انتظار ثبات سياسي داشت.

شهرياري اظهارات متناقض در سيستم دولت و اظهارات معاون رئيس‌جمهور را يكي ديگر از دلايل عدم توفيق دولت دانست و افزود: وقتي اظهارات متناقضي كه نمونه اخير آن اظهارات معاون رئيس‌جمهور است مطرح مي‌شود، چالش‌هايي نيز در سياست خارجي براي ما به وجود مي‌آيد.

وي ارتباط ضعيف با ديگر كشورها را منجر به صدور سه قطعنامه عليه ايران دانست و افزود: متاسفانه ما نسبت به دوره‌هاي گذشته ارتباط كمتري در بعد بين‌المللي داشتيم و روابط ما محدودتر شده است.

شهرياري در حاشيه قرار گرفتن وزارت خارجه را از ديگر نقدهاي جدي به دولت عنوان كرد و افزود: عدم به كارگيري توانمندي‌هاي متخصصان و كارشناسان باعث به حاشيه رانده شدن اين وزارتخانه شده است.

وي كنار گذاشته شدن وزارت كشور از طرح‌هاي امنيت اجتماعي و ناهماهنگي اين وزارتخانه با نيروي انتظامي را از ديگر مسائل عمده دانست و درباره عملكرد وزارت دفاع نيز گفت: اين وزارتخانه طي سال‌هاي اخير، اقدامات بسيار جدي و مناسبي داشته است اما مي‌‌توانست با اعلام نكردن برخي اختراعات خود، رفتارهايي را كه باعث ايجاد حساسيت‌هاي بين‌المللي مي‌شود،‌ تهييج نكند.

نماينده بجنورد در ادامه،‌ اقدامات و عملكرد وزارت اطلاعات در برخورد با شبكه‌هاي ضد جاسوسي را مهم ارزيابي كرد و خواستار هماهنگي جدي مديران استاني با مسوولان رده‌بالا شد تا از بروز هرگونه چالش جلوگيري شود.

غلبه گفتمان انقلاب اسلامي در دولت نهم‌

پرويز سروري، نماينده تهران و عضو كميسيون امنيت ملي نيز در ارزيابي خود از حوزه مربوط به كميسيون مطلوبش گفت: نكته قابل اعتنايي كه در هفته دولت مي‌توان اشاره كرد، غلبه گفتمان انقلاب اسلامي با روي كار آمدن دولت نهم بود كه طبيعتا اين گفتمان بحث امنيت چه در بعد امنيت ملي و چه بين‌المللي را با گرايش جمهوري اسلامي تقويت كرد.

وي با اشاره به اين كه با همگرايي 3 قوه و جلوگيري از برخوردهاي ساختارشكنانه و غلبه گفتمان انقلاب اسلامي، بحث امنيت داخلي تقويت شد و ناآرامي‌ها بشدت كاهش يافت، گفت: در بعد سياست خارجي كه مهم‌ترين موضوع آن بحث هسته‌اي بود، دولت نهم توانست با اقدامات اساسي از بن‌بست خارج شود و همچنين توانست چرخه حركت خود را كامل كند و وضعيت را به جايي سوق دهد كه كشورهاي غربي و 1+5 راهي جز اجابت خواسته‌هاي ملت ايران نداشته باشند.

سروري برخورد قاطع دولت با عوامل از بين برنده حقوق ملت را از ديگر اقدامات دولت نهم ذكر كرد و گفت: نتيجه اين تلاش‌ها، انسجام و اقتدار ملي در رسيدن به امنيت پايدار بود.

وي در بعد سياست خارجي تقويت حوزه‌هاي منطقه‌اي و شكستن حصار كشورهاي پيشرفته و ايجاد قطب‌هاي قدرت را كه توسط كانون‌هاي امپرياليستي اداره مي‌شد از ديگر نقاط قوت اعلام كرد.

سروري در ادامه با تقدير از عملكرد مناسب سربازان گمنام امام زمان(عج)‌ در وزارت اطلاعات درباره عملكرد وزارت كشور نيز گفت: در اين وزارتخانه با توجه به طولاني شدن معرفي وزير و تغييرات صورت گرفته شاهد مشكلاتي بوديم كه اين مساله يكي از نقطه‌ضعف‌هاي جدي در برخي تعلل‌ها و كوتاهي‌هاست.

وي بحث بركناري‌ها و تغيير مديران و مسوولان را مهم‌ترين عامل كاستي‌ها ذكر كرد و افزود: چنانچه دولت در اين وزارتخانه مهم توجه جدي به انتصاب‌ها و بركناري‌ها داشت، شاهد موفقيت‌هاي بهتري بوديم.

عضو ائتلاف اصولگرايان درباره ميزان توفيق دولت در بحث سياست خارجي نيز گفت: تلاش در حوزه‌هاي مختلف درخصوص برون‌رفت از حوزه خارجي، ارتباط بيشتر با شوراي همكاري خليج فارس و درياي خزر كه به صورت گره كوري درآمده بود، با اتخاذ تدابير مناسب به نقطه قوت تبديل شد.

زحمات دولتمردان بر كسي پوشيده نيست‌

زهره اللهيان، ديگر عضو كميسيون امنيت ملي و سياست خارجي نيز در ارزيابي خود از وزارتخانه‌هاي مربوط به حوزه كاري كميسيون در مجلس گفت: زحمات و خدمات دولتمردان بر كسي پوشيده نيست.

وي با اشاره به شعارها، اصول و بحث عدالت‌طلبي كه از سوي دولت نهم مطرح شد، افزود: قطعا تحقق عدالت‌طلبي از اركان نظام و انقلاب است و تحقق عدالت هزينه دارد، ولي اگر مصمم باشيم كه ارزش‌ها و شعارها اجرايي شود، بايد هزينه‌هاي آن را بپذيريم.

نماينده تهران گفت: در جهت عملكرد بايد تاكيد كرد كه عملكرد خوب و قابل قبول وجود داشته و در بحث وزارت خارجه حركت‌هاي جدي و فعاليت‌هاي ديپلماتيك خوبي صورت گرفته است. وي با اشاره به تغيير وزير كشور اعلام كرد كه بايد وزير جديد را با عملكرد‌هاي آينده مورد ارزيابي قرار داد.

عضو كميسيون امنيت ملي با تقدير از عملكرد وزارت اطلاعات در ايجاد ثبات و امنيت كشور اين اقدامات را مرهون تلاش‌هاي بسيار دانست و گفت: مجموعه اقدامات مثبت دولت باعث نمي‌شود كه نمايندگان كمبودها و ضعف‌ها را ناديده بگيرند.

وي با اشاره به اين كه قصد مجلس و كميسيون كمك به ترميم ضعف‌ها در جهت خدمتگزاري است، افزود: چنين تعاملي در جهت خدمت و منفعت مردم است.

اللهيان با تاكيد بر اين كه كميسيون امنيت ملي و سياست خارجي با مشاهده نقص و اشكالات با استقبال از حضور وزرا، در جهت رفع مشكلات برآمده است، گفت: تعامل سازنده قوا از مهم‌ترين عوامل كمك به يكديگر است.

فاطمه اميري
 پنجشنبه 7 شهريور 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جام جم آنلاین]
[مشاهده در: www.jamejamonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 69]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن