واضح آرشیو وب فارسی:ابرار: Gmail و كاربرانى حرفه اى تر
در طول اين پنج دقيقه و شايد هم بيشتر، خيلى مواقع اكانتهاى اينترنت تمام مى شود، خيلى مواقع ديسكانكت گريبانگير مى گردد و خيلى مواقع هم كاربران بى حوصله نتيجه مى گيرند كه بايد از خير ضميمه كردن بگذرند. ولى اگر هيچكدام از اين اتفاقها هم نيفتاد و ضميمه شدن به پايان رسيد، شما پيغام موفقيت را هم تاييد مى كنيد و به صفحه اصلى ايميلتان بر مى گرديد. حالا مى خواهيد ايميل را بفرستيد. به صورت معمولى، بايد حداقل سى ثانيه ديگر معطل بشويد تا ياهو درخواست شما براى ارسال ايميل به همراه ضمايم را هضم و به اصطلاح retrieve كند، فايلها روى يك سرور private در ياهو آپلود شود و خلاصه اگر شما در اين فرآيند از فرط عصبانيت، باز هم زنده مانديد!، ايميل ارسال گردد. مشخص نيست چه ساز و كارى براى اين امر مهم در ياهو در نظر گرفته شده، ولى در جى ميل، سرعت كار شايد چندين برابر باشد. در صفحه اصلى ايميلتان، attach a file را كليك مى كنيد، فايل مورد نظر را انتخاب و تاييد مى كنيد. اگر فايل ديگرى در نظر داشتيد، attach another file را مى زنيد و اين كار ادامه پيدا خواهد كرد البته اگر بخواهيد. معمولا بين ۱۰ تا ۳۰ ثانيه طول مى كشد كه فايلها بسته به حجمشان كاملا ضميمه شوند. وقتى فرآيند تمام شد، نوشته نام فايلهاى ضميمه شده از حالت تايپ شده Bold به صورت Regular Italic در مى آيد و شما به محض زدن كليد send، نامه و ضمايمش را به دست گيرنده رسانده ايد. حالا علاوه بر اينكه POP3 و SMTP هم در اختيار شما قرار مى گيرد، كلى امكان ديگر توسط جى ميل مثل چك كردن ايميل از طريق موبايل به دستتان مى رسد كه دلايلى كافى هستند تا هر كسى را مجاب كنند دست از ياهو بكشد و به جى ميل پناه بياورد. بايد بپذيريم كه Gmail در دنياى پست الكترونيك، دسته بنديها و تعاريف جديدى ايجاد كرد و اين دسته بندى ها را در ايران به اشكال زير مى توان مورد بررسى قرار داد:
۱- كاربرانى كه آدرسهاى قديمى ياهو را داشتند. خود اين كاربران در دو گروه قرار مى گيرند.
كاربرانى كه پسوند آدرس هاى ايميلشان دات كام است و كاربرانى كه پسوند غيردات كام مانند اختصارات ملى دارند.
۲- كاربرانى كه از آى اس پى هاى ملى و محلى آدرس ايميل دارند.
۳- كاربرانى كه در پورتالهاى فارسى و يا برخى ايميل سرويسهاى انگشت شمار فارسى شناسه دارند
۴- كاربرانى كه در ساير ايميل سرويسها مانند AltaVista، Excite و Lycos آدرس ايميل دارند.
۵- كاربرانى كه آدرس ايميل آنها، شناسه هاى تحت دامنه هاى خاصى بوده است. مثلا آدرس خبرنگاران يك نشريه در سايت اختصاصى و تحت هاستينگ و دامين همان نشريه...
۶- كاربران جديد جى ميل كه يا تا به حال آدرس ايميل نداشتند، يا از سرويسهاى ديگر به جى ميل نقل مكان كردند و يا با حفظ آدرسهاى قبلى خود، در جى ميل هم شناسه ساختند.
با تمام اين تفاسير و مقدمه چينى هاى شايد اصل مطلب ما از اينجا شروع شده باشد. هرچند به نظر نمى رسد چنين نظريه اى، اساس و پايه علمى داشته باشد ولى در برخورد با اهالى وب، وبلاگنويسها و اينترنت گردها، مى توان شفاها و به صورت استقرايى، برخى برداشتهاى اينچنين را از مبحث ركود و سستى در اتصال به اينترنت انجام داد. شايد اين نظريه خام، بتواند جرقه اى براى پژوهشگران و دانشجويان باشد كه به صورت علمى، دنبال قضيه را بگيرند و حتى فرضيه اى اثبات كنند. من نتايج بررسى هاى شخصى ام را اينطور طبقه بندى مى كنم. اين بررسى ها را در گفت وگو و پرسش از حداقل ۲۰۰ نفر وبلاگنويس يا وبگردهاى ايرانى انجام دادم و بعيد مى دانم در صورت تعميم يافتن، اختلاف دور از واقعيتى داشته باشند.
الف) كاربران جى ميل به دلايل مختلف، در طول روز ايميل خود را بارها چك مى كنند.
iscanews.ir
پنجشنبه 7 شهريور 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ابرار]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 104]