واضح آرشیو وب فارسی:مهر: از سوي واعظ زاده مطرح شد:ايجاد صندوق نوآوري و شكوفايي/ اعلام شرايط حمايت از نخبگان خارج از كشور
معاون علمي و فناوري رئيس جمهوري گفت: صندوق نوآوري و شكوفايي به عنوان يكي از مواد لايحه تجاري سازي اختراعات، نوآوريها و شركتهاي دانش بنيان مطرح است كه بايد به تصويب مجلس نيز برسد.
به گزارش خبرنگار مهر، صادق واعظ زاده عصر امروز در حاشيه دومين همايش ملي نخبگان جوان در جمع خبرنگاران افزود: در صورت تصويب در هيئت دولت و مجلس شوراي اسلامي سه ميليارد يورو بر اساس اين طرح صرف تجاري سازي اختراعات و حمايت از شركت هاي دانش بنيان مي شود.
وي با اشاره به برگزاري دومين همايش ملي نخبگان جوان يادآور شد: در اين همايش از رهنمودهاي مقام معظن رهبري كه براي تدوين برنامه بلند مدت بنياد ملي نخبگان راهنما است، استفاده شد و فردا نشست يك هزار نفر از نخبگان با هيئت دولت برگزار مي شود. در اين نشست نمايندگان نخبگان ديدگاه هاي خود را با هيئت دولت در ميان مي گذارند.
سه مصوبه مهم و موثر دولت براي حمايت از نوآوران و نخبگان
واعظ زاده اظهار داشت: سه مصوبه مهم و موثر دولت براي حمايت از نوآوران، مخترعان و شركتهاي دانش بنيان و تسهيلات مسكن نخبگان در ماههاي اخير در دولت كار مورد كار كارشناسي قرار گرفته كه فردا نهايي مي شوند. اميدواريم اين مصوبه ها زمينه جديدي براي حضور نخبگان در تصميم سازي ها فراهم كند.
شناسايي مخترعان تا چند هفته آينده آغاز مي شود
معاون علمي و فناوري رئيس جمهوري در پاسخ به اين پرسش كه طرح حمايت از مخترعان از چه زماني آغاز مي شود، گفت: شناسايي مخترعان تا چند هفته آينده آغاز مي شود . منابع اين طرح تأمين شده و به موسسات همكار بنياد ملي نخبگان پرداخت شده است، بنابراين مخترعاني كه اختراع آنها به ثبت رسيده مي توانند مدارك لازم را مطابق طرح تحويل دهند و ظرف 45 روز دستگاههاي همكار بنياد تكليف اختراع را مشخص مي كنند.
آغاز بررسي، شناسايي و ارزيابي اختراعات براي ارائه تسهيلات
وي گفت: حمايت از اختراع به اين معني است كه اختراع مبناي علمي داشته و نوآورانه باشد. منابع لازم براي بررسي، شناسايي و ارزيابي سه هزار اختراع تأمين شده و ظرف يك تا دو هفته آينده اعلام مي شود و مخترعان پس از اطلاع يافتن از اين موضوع مي توانند مدارك خود را براي بررسي بيشتر ارائه دهند.
واعظ زاده گفت: از يك سال و نيم گذشته تاكنون كه بنياد ملي نخبگان فعال شده است، كار پر حجم و برنامه ريزي شده اي براي نخبگان جوان انجام شده و بنياد اولويت را به نخبگان جوان داده است.
وي اضافه كرد: بنياد ملي نخبگان حمايت هاي خود را از دانش آموزان شروع كرده و هم اكنون براي اولين بار استادياران جوان و پژوهشگران جوان را مورد حمايت قرار داده است.
رئيس بنياد ملي نخبگان، اين بنياد را قوي ترين حركتي دانست كه در سطح كشورهاي اسلامي براي حمايت از نخبگان جوان ايجاد شده است.
وي با اشاره به ديدار امروز نخبگان با مقام معظم رهبري گفت: بنياد ملي نخبگان با دستور مقام معظم رهبري ايجاد شده است و بر روي آن نظارت كلان صورت مي گيرد و امروز نيز مقام معظم رهبري در رهنمودهاي خود از عملكرد بنياد ابراز رضايت كردند.
حمايت بنياد ملي نخبگان از نخبگان خارج از كشور
واعظ زاده درباره حمايت بنياد ملي نخبگان از نخبگان خارج از كشور گفت: بنياد تمامي نخبگان را مورد حمايت، تقدير و تكريم قرار مي دهد و منابع مالي و حمايت هاي مادي تنها در صورتي به نخبگان ايراني خارج از كشور اختصاص داده مي شود كه اين اعتبارات در داخل كشور و دانشگاههاي كشور هزينه شود.
سه شنبه 5 شهريور 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 184]