محبوبترینها
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
در خرید پارچه برزنتی به چه نکاتی باید توجه کنیم؟
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1826548481
دبيركل حزب توسعه و عدالت: ـ ايدههاي انتخاباتي براي رسيدن به ائتلاف داريم ـ مرزبندي با جريانات تخريبي مستلزم شفافيت رويكرد منتقدان و حاميان دولت است
واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: دبيركل حزب توسعه و عدالت: ـ ايدههاي انتخاباتي براي رسيدن به ائتلاف داريم ـ مرزبندي با جريانات تخريبي مستلزم شفافيت رويكرد منتقدان و حاميان دولت است
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: سياسي
دبيركل حزب توسعه و عدالت با تبريك هفته دولت و گراميداشت شهيدان رجايي و باهنر از آنها به عنوان اسوه و الگوي دولتمردان ياد و خاطرنشان كرد كه اين هفته فرصتي است براي تاسي به الگوهاي رفتاري و مديريتي اين دو شهيد.
به گزارش خبرنگار سياسي خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا) رضا طلايينيك طي سخناني در اولين نشست خبري حزب توسعه و عدالت ايران اسلامي در سال جاري ضمن تبريك روز كارمند به همه كارمندان و دولتمردان و با ابراز اميدوراي به اينكه " اين نشست در راستاي تعامل احزاب و رسانهها به صورت منظم و مداوم باشد" از خدمات دولت نهم قدرداني و در عين حال ابراز اميدواري كر كه برخي كاستيها موجود برطرف شود.
وي با اشاره به معيارهاي مطرح شده در بيانات اخير مقام معظم رهبري در مورد دولت نهم اظهار كرد: دولت نهم دولتي پركار و مردمگرا با رويكرد گفتمان امام(ره) و انقلاب است و شايد جامعترين ارزيابي هدايت و حمايت از دولت نهم در بيانات اخير ايشان به مناسبت هفته دولت وجود دارد.
تبريك ميگويم.
وي با بيان اينكه " قدرداني از دولتها بايد توام با نقد سازنده در فضاي سياسي ما نهادينه شود" خاطرنشان كرد: رهنمودهاي مقام معظم رهبري به دولت، بيان ديدگاهها و مطالبات مردم بود. اين بيانات پشتوانه و مسووليت دولت را افزونتر ميكند. بايد با برداشتهاي عملي و جامع و غيرسليقهاي از جمعبندي اخير رهبر انقلاب، حاميان، منتقدان و دولتمردان رويكردهاي خود را شفافتر كنيم و مرزبندي با جريانات تخريبي دولت مستلزم شفافتر شدن رويكردها و عملكردهاي منتقدان و حاميان دولت است.
دبيركل حزب توسعه و عدالت همچنين با اشاره به سه محور مورد تاكيد مقام معظم رهبري درباره دولت نهم ادامه داد: دولت نهم در عرصههاي گوناگون با موفقيتها و ضعفهايي مواجه بوده است؛ ميتوان در اموري مانند آرمانخواهي دولت نهم با معيارهاي مردمي، سفرهاي استاني، حجم فعاليتهاي اجتماعي و تحركات بينالمللي اين دولت را موفق ارزيابي كرد و در حوزههاي مختلف سياسي، اجتماعي، اقتصادي، فرهنگي، دفاعي و بينالمللي عملكردهاي دولت نهم وضعيت متفاوتي دارند.
وي افزود: حمايت حداكثري و نقد حداقلي با هدف تقويت و جبران ضعفها از رويكرد حزب توسعه و عدالت و موسسين اين حزب بوده و خواهد بود. حمايت اثباتي به اندازه انتقادات خيرخواهانه كمك به دولت تلقي ميشود؛ لذا در گفتوگوهاي خصوصي با مسوولان ارشد دولت بر همكاري توام با نقد سازنده تاكيد كردهايم.
وي معتقد است: برخي دولتمردان به جاي رويكرد واكنشي نسبت به تخريبكنندگان بايد با نقدپذيري و ارايه كارنامه دستاوردهاي خود را تقويت كنند. بيانات مقام معظم رهبري پشتوانه حركت دولت نهم خواهد بود و تاكيد ايشان بر موفقيتهاي دولت توام با ضرورت نقدپذيري، راهبرد روشني براي ارتقاي عملكردهاي دولت است.
به گزارش ايسنا دبيركل حزب توسعه و عدالت ايران اسلامي در بخش ديگري از اين نشست در تشريح اقدامات حزب متبوع خود در حال حاضر و آينده نزديك به موضوع انتخابات رياست جمهوري و اهميت آن اشاره كرد و گفت: جمعبنديهاي اوليه حزب موجب تبيين ايده جديد براي چگونگي ورود به فرآيند انتخابات و مشاركت اين حزب خواهد بود. با جمعبندي اوليه ايده جديدي در حزب تبيين شده كه با ساير احزاب و نخبگان ملي در اين راستا رايزني خواهد كرد كه البته بخشي از اين رايزنيها آغاز شده است.
وي ابراز عقيده كرد: متاسفانه در مراحل گذشته انتخابات تاكنون هيچگاه برنامهاي شفاف تاييد نشده و اكثر دولتها پس از انتخابات به فكر برنامهريزي براي امور كشور افتادهاند. در حاليكه بايد فراتر از شعارها و ايدهپردازيها برنامه اجرايي مبتني بر اسناد توسعه، پيشرفت و عدالت در انتخابات ارايه شود و از هرگونه تكرويهاي حزبي و جناحي كه تضمينكننده منافع ملي و گفتمان پيشرفت نخواهد بود، پرهيز شود. نخبگان نيز ـ كه در نظام انتخابات ايران مورد غفلت قرار گرفتهاند ـ بايد نقش مهمي داشه باشند؛ چراكه تصميمگيريهاي چند نفره در سطح سياسي و بياعتنايي به تشخيص نخبگان با كارآمدي نظام مطابق نيست. اين ايدهها پس از رايزني فراحزبي در فرصت مناسب با همكاري ساير احزاب تبيين خواهد شد.
طلائينيك همچنين با تاكيد بر ظرفيتسازي قوانين گفت: لايحه جامع نظام انتخابات بايد سه سال قبل به مجلس داده ميشد، اما علاوه بر تاكيدات ما هنوز اين لايحه ارايه نشده است. البته با تقاضاي رسمي و اخير وزارت كشور حزب توسعه و عدالت پيشنهادات اوليه خود را در 10 محور براي اصلاح قانون انتخابات ارايه كرده است و علاوه بر اصلاح اين قانون بايد بازنگري در قانون انتخابات با هدف كارآمدتر شدن كيفيت انتخابات مدنظر قرار بگيرد.
وي با بيان اينكه " در انتخابات رياست جمهوري به طوركلي با چهار معضل مواجه هستيم" گفت: فقدان شاخصهاي احراز صلاحيت نامزدها طبق اصل 115 قانون اساسي و به ويژه در تعريف رجل سياسي و مذهبي و مدير و مدبر بودن از ضعفهاي بزرگ است كه همواره پديده ثبتنام هزار نفره را در هر انتخابات به دنبال داشته است. ديگري مبهم بودن مدت و ظرفيتهاي تبليغاتي براي شكلگيري رقابت عادلانه و فقدانساز و كارهايي مانند مناظره در قانون انتخابات از نواقص جدي است. همچنين ناديده گرفته شدن جايگاه احزاب علاوه بر وزارت كشور و شوراي نگهبان از اشكالات اساسي اين قانون است كه بايد اين نواقص رفع شود و البته رفع اين نواقص براي كاهش ضريب تخلف و افزايش ضريب اعتماد ملي ضروري است.
وي در پاسخ به سوالي مبني بر ارزيابي از چند انتخابات گذشته گفت: اكثر مكانيزمها براي اجماع در گذشته ناكام و ضعيف بوده و نوعي غافلگيري در دقيقه 90 به دليل ضعفهاي اساسي در اجماع بروز كرده است. ايدههاي انتخاباتي حزب توسعه و عدالت با همفكري و توافق ساير احزاب براي تحول در فرآيندها و مكانيزمهاي ميل به ائتلافهاي كارآمد است؛ لذا بايد فراتر از منافع حزبي اقدامات كارشناسي انجام شود.
دبيركل حزب توسعه و عدالت همچنين در پاسخ به سوالي در ارزيابي از زمينه ائتلاف با گروههاي مقابل گفت: در ايده حزب توسعه و عدالت اصولگرايي فراگير و عام مدنظر است، نه اصولگرايي حبس شده در دايره تنگ حزبي و جناحي؛ لذا ما به اصولگرايي با معيارهاي تبيين شده رهبر انقلاب اتكاء داريم و بر اين اساس صرفنظر از عناوين جناحي به اصولگرايان فراگير در انتخابات اقبال خواهيم داشت.
وي در پاسخ به پرسش ديگري مبني بر معيار انتخاب كانديدا براي انتخابات آينده گفت: ما پيش از ورود به مصاديق و معيارهاي تعيين شده به تحول در مقدمات و فرآيندهاي رقابتهاي انتخاباتي معتقديم؛ لذا حزب ما از رويكردهاي ائتلافي حمايت ميكند و بر اين اساس مصداق و نامزدي را بررسي نكردهايم.
خبرنگار ديگري از دبيركل حزب توسعه و عدالت ايران اسلامي پرسيد كه آيا احتمال دارد از كانديداي اصلاحطلبان حمايت كنيد؟ وي پاسخ داد: معيار ما براي ائتلاف و حمايت در انتخابات رياست جمهوري اصولگرايي فراحزبي و فراجناحي است؛ لذا مبتني بر فرآيندهاي جمعگرايي و ائتلافي و منطبق بودن نامزد با برنامههاي توافق شده و معيارهاي فراگير اصولگرايان وارد عرصه خواهيم شد.
خبرنگار ديگري درباره ضعف اجماع در احزاب در دورههاي گذشته انتخابات پرسيد؛ طلايينيك پاسخ داد: اجماع در دورههاي گذشته انتخابات معمولا شتابزده و ناكام بود و بيتوجهي به برنامههاي دولت، نگرش تنگنظرانه و كم توجهي به نخبگان از جمله مواردي است كه به آسيبشناسي آنها خواهيم پرداخت؛ لذا با تشكيل شوراي هماهنگي نيروهاي انقلاب ايده جامعتري را در رايزني با احزاب آغاز كردهايم و تاكنون رايزنيهايي در اين ارتباط داشتهايم كه اخبار كامل را در اختيار افكار عمومي قرار خواهيم داد و با كساني كه در دايره اصولگرايي فارغ از نامهاي سنتي و چپ و راست بودهاند، رايزني داشتهايم و حداكثر تا پايان شهريور ماه با همه احزاب و جريانها به طور كامل گفتوگو خواهيم كرد.
دبيركل حزب توسعه و عدالت ايران اسلامي، در پاسخ به پرسش ديگري مبني بر چرخش مواضع برخي احزاب در دو جناح سياسي و مطرح شدن ائتلاف ملي و امكان سهقطبي شدن انتخابات آينده گفت: قبل از شفاف شدن ائتلافها و با توجه به تاثير برخي تحولات داخلي و فراملي بر فضاي انتخابات پيشبيني چند قطبي شدن بسيار زود است.
وي در پاسخ به سوالي مبني بر فرصت باقيمانده تا انتخابات و عدم شكلگيري ائتلاف بر سر كانديدايي كه فرصت تبليغات داشته باشد، گفت: ما در پيشنهاد رسمي خود به وزارت كشور خواستار افزايش مدت تبليغات انتخاباتي به سه ماه شدهايم و استفاده از روشهايي مانند مناظره در رسانه ملي و ظرفيتسازي براي عدالت تبليغاتي را خواستهايم.
وي در پاسخ به پرسش ديگري مبني بر ارتباط حزب توسعه و عدالت با محسن رضايي و احتمال حمايت از مثلث رضايي، قاليباف و لاريجاني در انتخابات آينده گفت: عليرغم انتسابات حزب توسعه و عدالت با افراد ياد شده ارتباطات دوستانهاي با اين سه نفر داريم و علاوه بر اين شخصيتها با بسياري از شخصيتهاي سياسي و ملي ارتباطات فعال برقرار كردهايم.
طلايينيك همچنين در پاسخ به پرسشي در ارزيابي از عملكرد دولت نهم تاكيد كرد: عليرغم تحسين شجاعت دولت در آماده شدن براي تسريع در تحول اقتصادي، بايد همسويي با اسناد فرادستي به ويژه سند چشمانداز، سياستهاي اصل 44 و قانونمند كردن آن توام با شفافسازي جزييات و رفع نواقص آن در دستور كار قرار بگيرد.
وي در پاسخ به سوالي مبني بر حمايت از قاليباف به عنوان يك كانديداي فراحزبي در انتخابات رياست جمهوري آينده خاطرنشان كرد: هنوز هيچ فرد خاصي در حزب توسعه و عدالت به عنوان كانديدا مطرح نشده است،اما اولويت اصلي و اول ما در قالب ائتلاف نيل به نامزد با پشتوانه فراحزبي است كه در اين چارچوب پس از توافق اوليه و رايزنيها همه نامزدها با معيارهاي اصولگرايي فراگير و تعهد به برنامه جامع دولت دهم و ارزيابي نخبگان مورد نظر ما خواهند بود.
خبرنگاري از دبيركل حزب توسعه و عدالت ايران اسلامي پرسيد كه آيا از حضور مجدد روساي جمهور سابق استقبال ميكنيد؟ وي پاسخ داد: بر مبناي تصميم جمعي و كارشناسي نخبگان و تعهد به برنامهمحوري بجاي شخصيتگرايي نامزدها قابل بررسي هستند؛ اما به صورت تصميم فردي و فارغ از پشتوانه جمعي و ملي كه بدون برنامه اجرايي و عملياتي شفاف باشد به طور كلي مطلوب نيست. ما همچنين بر شكلگيري جمعي معين و ساختار دو سطحي نخبگان براي انتخاب كانديداي اصولگرايان معتقديم؛ لذا كنار گذاشتن منافع حزبي و جناحي شرط اوليه نيل به نقشآفريني نخبگان و تعيين نامزد اصلح رياست جمهوري خواهد بود.
دبير كل حزب توسعه و عدالت در بخش ديگري از اين نشست با تسليت به خانوادههاي ايراني كه عزيزان آنها در هواپيمايي قرقيزستان دچار سانحه شدهاند بر پيگيري جدي مسوولان شفافتر از گذشته تاكيد كرد.
وي همچنين درباره بازيهاي المپيك و نتايج ايران در اين مسابقات و نيز مواضع مشايي، گفت: به نظر ما رييس جمهور بايد به انتظارات و حساسيتهاي جدي مردم در رسيدگي به برخي اشكالات و ضعفهاي دو معاونت تربيت بدني و گردشگري جدي عمل كند. با حساس شدن رييسجمهور نسبت به مسائل مرتبط با اين دو معاونت، دستاوردهاي مثبت دولت نهم بيشتر صيانت خواهد شد. آقاي مشايي نبايد يكي از اصول مسلم در سياست خارجي و گفتمان امام(ره) و انقلاب را در موضعگيري غلط خود نسبت به صهيونيستها ناديده بگيرد. ايشان با توجه به تحرك فعال در محيط بينالمللي مرز بين ديپلماسي پنهان و مواضع نظام را ناديده گرفتهاند و ما انتظار داريم كه عليرغم تحرك ديپلماسي دولت براي كنترل چالشهاي بينالمللي از اصول و سرمايههاي معنوي و سياسي نظام به طور غير منطقي هزينه نشود.
وي معتقد است: در حوزه ورزش نيز ساختار سازمان تربيت بدني با تلفيق دو رويكرد عمراني و مديريت ورزش ناكارآمد است. بيشترين توجه اين سازمان به امور عمراني و كمترين توجه به امور مديريتي كارآمد ورزش كشور بوده است؛ لذا علاوه بر اصلاح ساختار در تفكيك امور عمراني از امور تخصصي ورزش بايد نسبت به سوء تدبيرها و عملكردهاي ضعيف، پاسخگويي و اقدامات جبراني در دستور كار دولت قرار بگيرد.
طلايينيك ادامه داد: حزب توسعه و عدالت در قالب نامهاي ديدگاهها و انتظارات افكار عمومي را نسبت به ناكاميها در المپيك پكن به رياست جمهوري، رييس مجلس و فراكسيون اكثريت مجلس ارايه خواهد كرد.
انتهاي پيام
سه شنبه 5 شهريور 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايسنا]
[مشاهده در: www.isna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 91]
-
گوناگون
پربازدیدترینها