واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: معاون مبارزه با سرقت پليس آگاهي كشور خبرداد: دستگيري 1103 نفر از مجرمان جرائم مهم پلمپ112مكاني كه اقدام به خريد و فروش اموال مسروقه ميكردند
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: اجتماعي - حوادث
معاون مبارزه با سرقت پليس آگاهي كشور با اشاره به اجراي طرح ارتقاي امنيت اجتماعي و اخلاقي پليس آگاهي، گفت: در مرحله اول اين عمليات، با تلاش پيگير كارآگاهان پليس آگاهي و انجام دقيق فعاليتهاي اطلاعاتي تاكنون 1103 نفر از مجرمان جرائم مهم و تاثيرگذار دستگير شدند كه از اين تعداد 436 نفر سارق زورگير، 474 نفر كيفقاب و 193 نفر متجاوزان به عنف بودند. ضمن اين كه 1626 فقره از جرائم خشن كشف شد و در همين راستا تعداد 705 نفر مالخر دستگير و 112 مورد از مكانهايي كه اقدام به خريد و فروش اموال مسروقه ميكردند، پلمپ شد.
به گزارش سرويس «حوادث» ايسنا، سرهنگ محمدرضا مقيمي درباره اهداف و نتايج اجراي طرح ارتقاي امنيت اجتماعي و اخلاقي پليس آگاهي از آغاز سال جاري، گفت: با توجه به اين كه برخي جرائم مهم و خشن مانند، تجاوز به عنف، سرقتهاي به عنف خياباني و كيفقاپي به واسطه رفتار غيرانساني مرتكبان، همواره اثرات منفي در اذهان عمومي جامعه و به خصوص قربانيان ناشي از اين جرائم ميگذارد؛ مبارزه با اين گونه جرائم از اهميت و اولويت مقابله در پليس آگاهي برخوردار بوده و اين طرح با ابلاغ به پليسهاي آگاهي سراسر كشور از ابتداي امسال به اجرا درآمد.
سرهنگ مقيمي در ادامه از طرحهاي پيشگيرانه پليس آگاهي در اين خصوص خبر داد و گفت: با تعامل و همكاري با قوه قضاييه، شعبههاي خاصي جهت مبارزه با سرقتهاي توام با خشونت در دادسراها تشكيل شده است. همچنين با پيگيريهاي فراوان، تمامي بانكها ملزم به نصب دوربين مدار بسته براي شناسايي چهره سارقان شدند.
وي با عنوان اين كه عزم پليس آگاهي براي برخورد شديد و قاطعانه با مرتكبان جرائم خشن بسيار جدي است، از اجراي مداوم طرح پليس آگاهي در ماههاي آتي خبر داد و افزود: همكاري مستمر شهروندان، همچون هميشه از عوامل اصلي موفقيت پليس آگاهي است و توجه به هشدارهاي پليس آگاهي و رعايت نكات ايمني در اين راه بسيار موثر است.
سرهنگ مقيمي عنوان كرد: با توجه به اين كه يكي از روشهاي متجاوزان به نواميس، استفاه از خودروهاي شخصي تحت عنوان مسافركش است، افراد از سوار شدن به اين خودروها خودداري و از وسايل نقليه عمومي استفاده كنند، همچنين صنوف از خريد اموال مشكوك به سرقت پرهيز و شهروندان هنگام مراجعه به بانك، وجه نقد و چكهاي مسافرتي را روي پيشخوان رها نكنند.
وي تاكيد كرد: با توجه به سرقتي بودن بسياري از اجناس دسته دوم و به ويژه لوازم صوتي خودرو مثل راديو پخش، شهروندان به هنگام خريد اين كالاها، حتما از فروشنده فاكتور خريد كه در آن شماره سريال كالا درج شده را دريافت كنند.
انتهاي پيام
سه شنبه 5 شهريور 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايسنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 54]