واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: رئيس بيمارستان سوانح و سوختگي طالقاني اهواز: مرگ و مير در بيمارستان 4 درصد كاهش يافته است سازمانهاي بيمه موجب اختلال در روند اداري كار بيمارستان ميشوند
خبرگزاري دانشجويان ايران - اهواز
سرويس: بهداشت و درمان
رئيس بيمارستان طالقاني اهواز با بيان اينكه سوختگي با مواد اشتعالزا شايعترين علت سوختگي در سه ماهه گذشته بود، گفت: حوادث ترافيكي كمترين ميزان سوختگي را در سه ماهه نخست امسال موجب شده است. همچنين علت عمده سوختگي كودكان بي احتياطي والدين بوده است.
دكتر فرهاد حمزهلويي با بيان اين مطلب به خبرنگار بهداشت و درمان ايسناي خوزستان اظهار داشت: اين بيمارستان تنها بيمارستان سوختگي داراي بخش ICU در سطح كشور است به گونهاي كه در سال گذشته يكهزار و 930 عمل جراحي مختلف پلاستيك در اين بيمارستان انجام شده است.
وي با اشاره به كاهش 4 درصدي مرگ و مير در بيمارستان يادآور شد: با تشكيل كميته مرگ و مير به صورت ماهيانه و كاهش ريسك عفونت، مرگ و مير در ميان بيماران نيز 4 درصد كاهش يافته است.
حمزهلوئي با اشاره به مشكلات بيمارستان گفت: با توجه به اينكه هزينههاي بيمارستانهاي دولتي و بويژه اين بيمارستان بسيار بيشتر از درآمدهاي وصولي شان است؛ در صورت تسهيل نشدن مشكلات و در طولاني مدت لطمات جبران ناپذيري به جامعه وارد ميشود چرا كه طبق شعار جهاني سلامتي محور توسعه جوامع است.
وي افزود: بدلايلي نظير سختي كار و صعبالعلاج بودن بيماران، نياز به سرمايهگذاري سنگين و پر هزينه و مسائل جانبي بخش خصوصي يا مراكز درماني اقدام به ايجاد بخش تخصصي سوختگي نميشود. از آنجا كه اين بيمارستان تنها بيمارستان تخصصي سوختگي در جنوب كشور است و بيماران 4 استان ديگر را نيز پوشش ميدهد و از طرفي مسئله اسكان همراهان بيمار در فصل زمستان، خواستار حمايت دولت و مسئولين و كمك شوراي شهر هستيم.
حمزهلويي خاطرنشان كرد: اكثريت قريب به اتفاق بيماران بيمارستان را اقشار بيبضاعت و كم توان جامعه تشكيل ميدهند و آنان نه تنها از پرداخت هزينههاي فرانشيز بلكه در خريد داروها كه بسيار گرانقيمت نيز هستند، ناتواناند. همراهان بيماران بويژه در فصل زمستان به علت كمبود فضادر جلوي بيمارستان اقدام به برپايي چادر و سكونت ميكنند.
وي با اشاره به ساير مشكلات اين بيمارستان تصريح كرد: سازمانهاي بيمه نيز با پرداخت دير هنگام هزينههاي بيماران، موجب اختلال در روند اداري كار بيمارستان ميشوند. علاوه بر آن استفاده مداوم از مواد شوينده و بهداشتي براي ضدعفوني كردن بخشهاي بيمارستان و همچنين خريد داروهاي گرانقيمت موجب تحميل هزينههاي فراوان بر بيمارستان و صعوبت بالا در درمان اين بيماران و بستري طولاني مدت آنان ميشود.
حمزهلويي يادآور شد: با وجود استقرار صنايع و شركتهاي بزرگ و خطوط انتقال نفت كه تقريبا كل استان را احاطه كردهاند و وقوع خطر آتش سوزي و سوختگي اما اين مراكز هيچ همكاري با بيمارستان نميكنند.
رئيس بيمارستان سوانح و سوختگي طالقاني اهواز در پايان با اشاره به گذشت 42 سال از تاسيس اين بيمارستان يادآور شد: بيمارستان طالقاني اهواز داراي 159 تخت و مجهز به بخشهاي مختلفي چون ICU، زنان، اطفال و دستگاههاي مختلفي همچون اوتوآنالايزر (جهت تستهاي بيهوشي) و الايزا (جهت تستهاي هورموني)، او پيجي و وسايل عكاسي از فك است. در صورت تامين اعتبارات لازم، اتاق عمل و تانكهاي سوختگي بيمارستان نيز راهاندازي ميشوند.
انتهاي پيام
سه شنبه 5 شهريور 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايسنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 391]