تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 2 بهمن 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):خود را از تمامى مردم با بسم اللّه‏ الرحمن الرحيم و قل هو اللّه‏ احد حفظ كن. آن را...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کلینیک زخم تهران

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

تور بالی نوروز 1404

سوالات لو رفته آیین نامه اصلی

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

ساندویچ پانل

ویزای ایتالیا

مهاجرت به استرالیا

میز کنفرانس

تعمیرگاه هیوندای

تعمیرگاه هیوندای

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1855912472




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

ساخت اتومبيل جديد براي حركت بر روي برف/استفاده از جريان گرم هوا براي پرواز/ناشنوايان مي‌توانند به وسيله تلفن‌هاي خود صحبت كنند/توان حسگرهاي بيولوژيك دو برابر مي‌شود/كشف چگونگي شكل گيري ستاره هاي اطراف سياهچال ها/تحقيقات جديد علمي درباره خواص ليمو


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران جوان: ساخت اتومبيل جديد براي حركت بر روي برف/استفاده از جريان گرم هوا براي پرواز/ناشنوايان مي‌توانند به وسيله تلفن‌هاي خود صحبت كنند/توان حسگرهاي بيولوژيك دو برابر مي‌شود/كشف چگونگي شكل گيري ستاره هاي اطراف سياهچال ها/تحقيقات جديد علمي درباره خواص ليمو
شركت لوتوس كه متخصص ساخت ماشينهاي سبك ورزشي است، ماشيني جديد مجهز به تخته هاي اسكي، موتور پره دار و سوخت زيستي توليد كرده است كه در مناطق برفي مورد استفاده قرار خواهد گرفت.
به گزارش باشگاه خبرنگاران به نقل از سايت "ويرد"، شركت لوتوس كه متخصص ساخت ماشينهاي سبك ورزشي است، ماشيني جديد مجهز به تخته هاي اسكي، موتور پره دار و سوخت زيستي توليد كرده است كه در مناطق برفي مورد استفاده قرار خواهد گرفت

اين اتومبيل قابليت حركت بر روي برف و يخ را داشته و مي تواند 3000 مايل در شرايط نامساعد جوي و جاده اي به راه خود ادامه دهد.

اين ماشين كه CIV نام گرفته است از سوخت زيستي پر قدرتي استفاده مي كند تا بتواند پروانه بزرگ موتور را به گردش در بياورد. طول و پهناي اين ماشين 4.5 متر بوده و سه تخته اسكي بزرگ نقش چرخ هاي آن را به عهده دارند. هر يك از اين تخته ها داراي فرمان مجزا بوده تا راننده بتواند به راحتي سي آي وي را در شرايط سخت هدايت كند. عملكرد ترمز ماشين نيز مانند چكشهاي يخ شكن متعلق به كوهنوردان است.

وزن كم سي آي وي به او اين اجازه را مي دهد تا بتواند از مكان هاي صعب العبور بگذرد. اين ماشين به كمك يك جي پي اس( سيستم راه ياب جهاني) و يك رادار ضد يخ مي تواند راننده را از خطر هاي روي سطح زمين و زير سطوح يخ آگاه كند.

شركت سازنده اين ماشين شركت "لوتوس" كه در زمينه ساخت ماشينهاي سبك ورزشي تخصص دارد، هدف از ساخت اين ماشين را استفاده محققين و دانشمندان در سفرهاي خود به مناطق برفي و قطبي جهت انجام تحقيقات عنوان كرد.

****استفاده از جريان گرم هوا براي پرواز

محققان انگليسي موفق به توليد هواپيمايي شده اند كه به كمك يك نرم افزار هواشناسي و جريان گرم هوا حركت خواهد كرد اين سيستم جديد مي تواند باعث بالا رفتن استقامت هواپيماهاي بي موتور و كاهش كلي ميزان مصرف انرژي شود.

اين هواپيما مجهز به نرم افزار هواشناسي هوشمندي است كه با بررسي تصاوير گرفته شده از آسمان منطقه پرواز، عواملي كه مي تواند نشانه بروز هواي گرم باشد را مشخص مي كند. سپس نتايج را با شبيه سازي رايانه اي جريان هوا در منطقه و پيشگويي دقيق هوا مقايسه كرده و مكانهاي دقيق هواي گرم را تعيين مي كند.

در طي يك ماموريت، نرم افزار از تمامي اطلاعات جمع آوري شده به همراه مختصات جي پي اس استفاده مي كند تا بهترين مسير بر روي جريان گرم را مشخص كرده و هواپيما را به آن سمت هدايت كند.

در گذشته از اين سيستم براي هدايت خلبانهاي هواپيماهاي بدون موتور استفاده مي شده است ولي اكنون محققان در تلاشند كه اين نرم افزار را براي هدايت هواپيماهاي بدون سرنشين گسترش دهند.

گروه تحقيقاتي اعلام كرد كه به زودي نرم افزارهايي كه قابليت بررسي نقشه هاي مناطق محلي و تخمين ميزان گرماي ساتع شده توسط زمين را دارند به اين سيستم افزوده خواهند شد.

****با ابداع يك تكنيك جديد ؛
ناشنوايان مي‌توانند به وسيله تلفن‌هاي خود صحبت كنند

در همين حال به گزارش باشگاه خبرنگاران به نقل از بي بي سي، دانشمندان موفق به طراحي تكنيك جديدي شده‌اند كه به كمك آن افراد ناشنوا يا كم شنوا مي‌توانند با تلفن‌هاي همراه خود از طريق زبان اشاره صحبت كنند.

اين تكنيك نرم افزاري كه از سوي پژوهشگران دانشگاه واشنگتن طراحي شده به ناشنوايان و اشخاص كم شنوا امكان مي‌دهد كه با استفاده از زبان اشاره به وسيله تلفن‌هاي همراهشان ارتباط برقرار كنند.

مهندسان دانشگاه واشنگتن احتمالا تا بهار سال آينده اين تلفنها را براي كاربري عمومي آماده خواهند كرد و اخيرا نيز از سوي موسسه ملي علوم آمريكا گرنتي را براي كار روي اين پروژه كه سال آينده در سياتل آغاز خواهد شد، دريافت كرده‌اند.

اين نخستين باري است كه امكان ارتباط ويديويي دو طرفه در لحظه به وسيله تلفن همراه در آمريكا فراهم مي‌شود.

هم اكنون افراد ناشنوا تنها از سرويس پيامك از تلفن‌هاي خود براي ارتباط گرفتن با مردم استفاده مي‌كنند، اما به كمك تكنيك جديد مي‌توانند با مخاطبان خود در پشت خط صحبت كنند.

تاكنون عده بسياري از آمريكا براي دستيابي به اين سيستم جديد ابراز علاقه كرده‌اند.

****با ابداع قطعه‌اي جديد ؛
توان حسگرهاي بيولوژيك دو برابر مي‌شود

مهندسان موفق به ساخت يك وسيله بسيار ظريف شده‌اند كه كارايي و تاثير حسگرهاي بيولوژيك را تا دو برابر افزايش مي‌دهد.

اين وسيله همچنين به ساخت سخت افزارهاي رايانه‌يي بسيار قدرتمندتر و فشرده‌تر كمك خواهد كرد.

جيسون وائوگ كلارك، استاديار رشته مهندسي برق، رايانه و مكانيك در دانشگاه پوردو كه اين وسيله را طراحي كرده مي‌گويد: وسيله جديد موسوم به MCD (محرك پاكسازي همگن) را مي‌توان به طور بالقوه به عنوان يك كنترل كننده در مقياس نانو براي كاربرد در محيط‌هاي آبي به منظور كاوش روي مولكولهاي بيولوژيك مورد استفاده قرار داد.

MCD مي‌تواند حسگرهاي كاوشي را قادر سازد كه به شناسايي ويروس‌ها و مولكول‌هاي بيولوژيك بپردازند، بسيار سريعتر و با قدرت وضوح بسيار بيشتر كار كنند و به اندازه كافي كوچك باشند كه در يك ريز تراشه جاي بگيرند..

با اين قدرت وضوح بالا در MCD سخت افزارهاي رايانه‌يي كه در آينده طراحي خواهند شد، مي‌توانند اطلاعات بسيار حجيمي را در خود ذخيره و احيا كنند..

از ديگر كاربردهاي اين وسيله، ساخت و يا مونتاژ دستگاه‌هاي مينياتوري، ريز و در مقياس نانو است.

****كشف چگونگي شكل گيري ستاره هاي اطراف سياهچال ها

در همين حال بر اساس گزارش بي بي سي، ستاره شناسان از طريق شبيه سازي رايانه اي موفق به كشف چگونگي شكل گيري ستاره ها در اطراف سياهچالهاي حجيم شدند.

دانشمندان از گذشته در جستجوي چگونگي شكل گيري ستاره ها بوده و معتقد بودند كه ستاره ها طي فرايند شكافته شدن ابرهاي ملكولي حجيم در اثر نيروي هاي گرانشي قدرتمند به وجود مي آيند.

اكنون ستاره شناسان بر اين باورند كه ستارگان از صفحات بيضوي شكلي كه بقاياي ابرهاي عظيم الجثه گازي بوده اند تشكيل شده اند كه در اثر برخورد با سياه چالها از هم شكافته شده اند.

اين نتايج پس از انجام شبيه سازي رايانه اي فرايند مكيده شدن ابرهاي گازي توسط سياهچالها به دست آمد. در اين شبيه سازي كه بيش از يك سال به طول انجاميد، سير تكاملي دو ابر گازي متفاوت كه حجمي 100هزار برابر خورشيد داشتند، تا زمان برخورد آنها با سياهچالهاي عظيم به تصوير كشيده شده است.

اين شبيه سازي با مشاهدات به عمل آمده در كهكشان راه شيري نيز مطابقت دارد. در اين كهكشان حضور سياهچالهاي وسيعي ديده شده است كه توسط ستارگان بزرگ و متفاوتي با مدارهاي نا همسان احاطه شده اند.

ابرهاي از هم گسيخته شده به شكل مدار مارپيچي به دور سياهچال قرار مي گيرند و انرژي جنبشي گازهايي كه از نزديك سياهچال عبور مي كنند را گرفته و آنها را به گازهايي كه با فاصله زياد از سياهچال قرار دارند منتقل مي كند. اين عمل باعث بي حركت شدن قسمتي از ابر و تصرف آن توسط سياهچال شده كه بعدها زادگاه ستارگان حجيم با مدارهاي نامتعارف خواهند بود.

كم بودن عمر اين ستارگان كه خصوصيات آنها با نو ستارگان كهكشان زمين همخواني دارد و در حدود 10 ميليون سال عمر دارند، مي تواند دليلي بر نظريه تكرار دوره اي اين فرايند باشد. ستاره شناسان معتقدند كه اين نتايج مي تواند در درك منشا سياهچال هاي فضايي در كهكشان زمين و ديگر كهكشان تاثير مهمي داشته باشد.

****تحقيقات جديد علمي درباره خواص ليمو

همچنين نتايج تحقيقات جديد علمي نشان مي دهد ليمو داراي ويتامين جواني با نام ويتامين "اي" است كه خواص ضد پيري و ضد چروك دارد.

بر اساس تحقيقات جديد ،‌مصرف روزانه چند قطره اب ليمو همراه با اب اشاميدني بدن را در مقابل چاقي نيز حفظ مي كند .
 سه شنبه 5 شهريور 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران جوان]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 329]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن