تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 11 آذر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):چه چيزى مانع توست كه زندگى پسنديده و مرگ با سعادت را داشته باشى، چرا كه من براى...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1836453159




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

سازمان ورزش: رده‌بندي المپيك نمره رئيس سازمان نيست


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: سازمان ورزش: رده‌بندي المپيك نمره رئيس سازمان نيست
در ورزش كشور سه بخش كاملا مستقل و داراي قوانين مشخصند كه بر اساس قوانين مجلس و دولت، داراي وظايف مشخص هستند. كميته ملي المپيك و فدراسيون‌ها به عنوان نهادهاي غيردولتي به صورت مستقل و از طريق مجمع انتخاب و اداره مي‌شوند. تابناك:‌ اما از آن سو، سازمان تا كجا از حق عزل رؤساي فدراسيون‌ها و نيز تأمين و حمايت مالي فدراسيون‌ها بهره برده است تا منويات خود را تحميل كند؟ لازم به يادآوري است كه اين اعمال نظر تنها در مورد فدراسيون فوتبال تا جايي رسيد كه اين فدراسيون و تيم ملي فوتبال در آستانه محروميت توسط «فيفا» قرار گرفت و آن همه هزينه بر كشور وارد كرد.
در پي درج خبر «كناره گيري، پاسخي به تلخ‌ترين‌ و سنگين‌ترين شكست؟» سازمان تربيت بدني جوابيه‌اي ارسال كرده كه همراه با توضيحات «تابناك» در ادامه مي‌آيد:

مدير مسئول محترم سايت «تابناك»
با سلام
پيرو درج مطلبي با عنوان «آقاي علي‌آبادي، فكر نمي‌كنيد وقت رفتن است؟» در آن سايت، مطلب ذيل به عنوان جوابيه ارسال مي‌گردد. دستور فرماييد بر اساس قانون در سايت منتشر شود.

1 ـ «انتقاد، خدمت و تخريب خيابنت به نظام و كشور است. انكار امتيازات و نقاط مثبت، برجسته كردن ضعف‌ها و بدگويي مستمر، تخريب است نه انتقاد».
اينها بخش‌هايي از سخنان حكيمانه مقام معظم رهبري در ديدار ديروز اعضاي هيأت دولت است. وقتي مطالب بخش ورزشي سايت تابناك را با اين بخش از بيانات معظم له مقايسه مي‌كنم، به روشني درمي‌يابيم كه برداشت ما از عملكرد اين بخش در چند وقت گذشته كاملا صحيح بوده و اين كه در صحبت با خبرنگار مسئول اين بخش در چند ماه گذشته اعلام كرديم كه عملكرد شما تخريبي و سياسي است، با اين سخنان به صحيح بودن برداشت خود ايمان پيدا كرديم. البته شايد اين روند شخصي باشد و ارتباطي به مسئولان سايت بازتاب نداشته باشد، اما به هر حال عملرد اين بخش (كه البته دليل آن بر ما مشخص است و در صورت نياز اعلام خواهيم كرد) چيزي جر عقده‌گشايي، برخورد سياسي و تخريب نيست.

2 ـ اين روزها المپيك، بهانه‌اي شده است براي عقده‌گشايي افرادي عليه مسئولان ورزشي كشور و حتي دولت نهم، از افرادي كه به دلايل مختلف و در راستاي آرمان‌هاي نظام از بدنه ورزش خارج شده‌اند تا آنها كه به دنبال تخريب دولت هستند تا گروه‌هاي سياسي شكست خورده در چند انتخابات قبلي و تا برخي افراد كه انتظاراتي از سازمان داشته‌اند و البته سازمان بر اساس مشي اصولي خود از برآورده كردن اين خواسته‌هاي نامشروع سرباز زده است، همه و همه به دنبال ايجاد فضايي مبهم و غبارآلود و بهره‌برداري از اين فضا هستند كه ظاهرا نگارنده نيز در همين چهارچوب قرار مي‌گيرد و البته ما مي‌دانيم كه جزو كدام گروه است.
مرور چند باره اين مطلب نشان مي‌دهد كه نگارنده فقط براي ارضاي حس انتقام جويي خود مطالبي را با عجله فراوان نگاشته است و نشان دهنده عدم اطلاع كافي وي از مسائل مربوط به حوزه ورزش است. اولين غلط آشكار و اشتباه فاحش (كه از سواد كم نگارنده ناشي مي‌شود) اين است كه رده بندي در المپيك را به عنوان نمره رئيس سازمان تربيت بدني و زير مجموعه مديريتي وي عنوان مي‌‌كند. جهت اطلاع خوانندگان و البته نگارنده اعلام مي‌كنيم كه در ورزش كشور سه بخش كاملا مستقل و داراي اساسنامه و قوانين مشخص وجود دارند كه بر اساس قوانين مجلس و دولت، داراي وظايف مشخص هستند؛ يعني سازمان تربيت بدني، فدراسيون‌هاي ورزشي آماتوري و كميته ملي المپيك، سازمان تربيت بدني زيرمجموعه دولت و داراي قوانين و مقررات مشخص است و كميته ملي المپيك و فدراسيون‌هايي به عنوان نهادهاي غيردولتي به صورت مستقل و با انتخابات از طريق مجمع انتخاب و اداره مي‌شوند.

بر اين اساس، وظيفه سازمان تربيت بدني توسعه زيرساخت‌هاي ورزش در سراسر كشور، توسعه ورزش در ابعاد همگاني و قهرماني در سراسر كشور، توسعه منابع انساني، توسعه منابع مالي و نيز نظارت بر عملكرد فدراسيون‌هاي ورزشي است.
بر اساس اساسنامه كميته ملي المپيك نيز شرح وظايف اين كميته، شركت در بازي‌هاي المپيك زمستاني،‌تابستاني، و اعزام ورزشكاران به اين مسابقات و نيز بازي‌هاي آسيايي است و در اين بخش «اختيارات انحصاري» برخوردار است. بر اساس بند هفت ماده سه اساسنامه كميته ملي المپيك مصوب 29/4/82 آماده سازي و اعزام ورزشكاران به بازي‌هاي المپيك آسيايي، پارالمپيك، همبستگي كشورهاي اسلامي و بازي‌هاي المپيك و مسابقاتي كه توسط كميته بين‌المللي المپيك برگزار مي‌شود، بر عهده كميته ملي المپيك است.
بر اين اساس، سازمان تربيت بدني به عنوان سياستگذار و مسئول اصلي ورزش نقش توسعه‌اي حمايتي و نظارتي دارد و برخلاف اظهار نظر ناشيانه نگارنده، عملكرد سازمان تربيت بدني با نتايج المپيك مشخص‌ نمي‌شود، بلكه بر اساس آنچه در ادامه خواهد آمد، سازمان تربيت بدني بر اساس شاخص‌هاي ديگري ارزيابي مي‌شود.

3 ـ بر اساس آنچه گفته شد، سازمان تربيت بدني در سه سال گذشته، در بخش توسعه زيرساخت‌هاي ورزش اقدامات انقلابي و تاريخي انجام داده است كه آمار و ارقام بيانگر اين مطلب است. تكميل و افتتاح بيش از 2500 پروژه كوچك و بزرگ ورزشي در حال ساخت بودن بيش از 3500 پروژه ديگر، آغاز بيش از 1500 پروژه ويژه بانوان و افتتاح بيش از نيمي از آنها تاكنون و ... از اقدامات سازمان در اين بخش است كه قطعا در اين مجال فرصت تشريح همه برنامه‌ريزي‌ها و اقدامات در اين بخش نيست.
توسعه ورزش در سراسر كشور نيز از وظايف سازمان تربيت بدني است كه در اين بخش با برنامه‌ريزي‌ و طراحي برنامه‌هايي چون طرح آمايش ورزش ايرانيان و طرح‌هاي استعداديابي و ... در حال انجام وظايف حاكميتي خود است.
در بخش توسعه منابع مالي نيز با توجه به نگاه ويژه رياست محترم جمهوري بودجه عمراني ورزش بيش از چهار تا پنج برابر افزايش يافته و بودجه جاري نيز تقريبا دو برابر داشته است (كه البته در اين بخش توضيحاتي وجود دارد كه در ادامه بيان خواهد شد)

همه اين اقدامات در راستاي توسعه ورزش و آماده كردن شرايط براي فعاليت‌هاي فدراسيون‌هاي ورزشي است تا اين فدراسيون‌ها بتوانند به نحو مطلوب در توسعه ورزش قهرماني فعاليت كنند و سازمان، علاوه بر تأمين بودجه فدراسيون‌ها نقش نظارتي در توسعه ورزش قهرماني در اين رشته خاص را بر عهده دارد و اصولا امكان دخالت مستقيم در امور مربوط به فدراسيون‌ها (اعم از انتخاب مربي، بازيكن، اردوها و...) نداشته و اعتقادي به اين دخالت نيز ندارد. بنابراين، اين نكته مبرهن است كه عملكرد سازمان بايد بر اساس آنچه قانون به عنوان وظيفه انتخاب كرده است، ارزيابي شود.

4ـ مايه تأسف است كه رسانه‌هاي ما در ذهن خود، عملكرد ورزش را 4 ساله و با نتايج المپيك ارزيابي مي‌كنند و همين روند، موجب شد كه در سال‌هاي گذشته، مديران ورزش تنها به مدال‌آوري و كسب نتايج موقتي فكر كنند.

اولا: موفقيت در المپيك يك، دو و سه ساله يا حتي ده ساله به دست نمي‌آيد. موفقيت در المپيك زماني به دست مي‌آيد كه توسعه زيرساخت‌هاي ورزش، توسعه منابع انساني و مالي، قلمي شدن ورزش و پاركندگي آن در سراسر كشور به دقت انجام شود و اين برنامه‌اي زمان‌بر و البته همان برنامه‌اي است كه سازمان تربيت بدني در سه سال گذشته آغاز كرده است.

ثانيا: موفقيت در ورزش قهرماني و المپيك نيازمند كار ريشه‌اي در ورزش مدارس و دانشگاه‌هاست و اصولا بدون كار بلند مدت و هماهنگ در همه بخش‌ها، امكان موفقيت در عرصه‌هاي بين‌المللي وجود نخواهد داشت و احتمالا دوستان انتظار ايجاد تحول در همه اين زمينه‌ها در سه سال گذشته را ندارند و اصولا سازمان از ابتداي ورود، اعلام كرد كه برنامه بلندمدت براي ورزش قهرماني دارد و در گام نخست نيز به توسعه زيرساخت‌هاي ورزش پرداخته است و اميدواريم در سال‌هاي آينده (هر كس كه متصدي ورزش كشور است) نتايج اين زحمات و برنامه‌ريزي‌ها را براي ورزش كشور درو كند.

ثالثا: در موضوع المپيك، قطعا كميته ملي المپيك مسئوليت مسقيم دارد و بايد پاسخگوي نتايج به دست آمده باشد و ضمن كار كارشناسي، مردم را از واقعيت‌ها آگاه كند.
سازمان تربيت بدني در راه آماده‌سازي كاروان المپيك،‌ از هيچ كوششي دريغ ننموده است و همه امكانات را بسيار بهتر و كاملتر از دوره‌هاي پيش در اختيار كميته ملي المپيك و فدراسيون‌ها قرار داده و قطعا سازمان نيز خواهان پاسخگويي در اين زمينه است.

5ـ اما در بحث مربوط به بودجه كه نگارنده بدون اطلاع اقدام به درج مطالبي كرده است، بايد خاطر نشان نمود:
اولا: اعتبارات چند صد ميلياردي كه از آن نام برده شده، مربوط به بخش عمراني ورزش است و هيچ ارتباطي به حوزه ورزش ندارد. ضمن آن كه همين مبلغ نيز از 500 ميليارد تومان كمتر است.

ثانيا: بودجه جاري ورزش حدود 53 ميليارد تومان است كه اين بودجه مربوط به همه فدراسيون‌ها، ادارات كل استان‌ها، هيأت‌هاي ورزشي استان‌ها و شهرستان‌ها، حقوق و مزاياي كاركنان ورزش و... است. آيا اين مبلغ براي توسعه ورزش خيلي زياد است؟ آيا دوستان مي‌دانند كه چين براي فقط بازي‌هاي المپيك به اندازه هزار سال بودجه جاري ورزش ايران هزينه كرده است؟ اگر چه شاهد افزايش دو برابري بودجه در چند سال گذشته بوده‌ايم، اما براي رسيدن به اهداف بزرگ در ورزش نياز به امكانات بزرگ داريم كه البته رياست محترم جمهوري، قول افزايش بيشتر اين بودجه در سال‌‌هاي آينده را داده‌اند. تازه اين بودجه نيز بايد در بخش توسعه‌اي هزينه شود و با سختي فراوان و با تلاش‌هاي سازمان در جذب بودجه‌‌هايي از محل بند ماده 117 بودجه‌‌هاي اضافه در اختيار فدراسيون‌ها قرار گرفته كه در تاريخ ورزش كشور بي‌سابقه است.

ثالثا: بودجه كميته ملي المپيك در چند سال گذشته افزايش چشمگيري داشته است و اين نهاد كه وظيفه آماده‌سازي كاروان ايران را داشته، بايد پاسخگوي سوالات مطروحه باشد.

6 ـ در بخش ديگري از مطالب آمده است كه سازمان تربيت بدني در حفظ چهره‌هاي قهرمان موفق نبوده است. آيا وظيفه حفظ قهرمان هم بر عهده سازمان است؟ آيا اصولا سازمان مي‌تواند در مسائل اين ونه كه اختصاص به فدراسيون‌ها و كميته ملي المپيك دارد، دخالتي داشته باشد؟ اگر قرار است از صفر تا صد مسائل بر عهده سازمان باشد، پس چه نيازي به وجود نهادهاي مستقل به نام كميته ملي المپيك و فدراسيون‌هاست؟ آيا به راستي، نبايد تأكيد كرد كه نگارنده فقط براي انتقام‌جويي چند كلامي را در كنار هم رديف كرده است؟

7 ـ اما درباره استعفاي آقاي علي‌آبادي اولا تعيين تكليف براي معاون رئيس‌جمهور فقط بر عهده شخص رياست محترم جمهوري است و هيچ كس حق اظهار نظر در اين بخش را ندارد. جالب است كه برخي افراد كه خود زماني مسئول اين امور بوده و بدترين نتايج تاريخ ورزش ايران در صد سال پيش را رقم زده‌اند، هم دم از استعفا مي‌زنند.
ثانيا: آقا آقاي علي‌آبادي بايد به علت انقلابي كه در ساخت و ساز ورزش و توسعه زير‌ساخت‌ها انجام داده است استعفا دهد؟ آيا وي بايد به علت تلاش براي افزايش منابع مالي ورزش اسعفا دهد؟ آيا بايد براي گسترش ورزش در همه كشور و توزيع امكانات و منابع مالي بر اساس عدالت استعفا دهد؟
آيا بايد به علت توجه به مناطق محروم و روستاها و گسترش ورزش در اين مناطق استعفا دهد؟
در پايان تأكيد مي‌نمايد كه اين نگاه كوته‌بينانه به ورزش عامل اصلي عدم رشد آن در سال‌هاي قبل بوده است و البته كساني كه با شعار و تنها فكر كردن به نتيجه مسابقات تمام تلاش خود را معطوف به اين مسائل كردند و انبوهي از كارهاي عقب افتاده در توسعه زيرساخت‌ها در ورزش را براي مديران بعدي به ميراث گذاشتند و در نهايت اين كه ما سوال مي‌كنيم كه آيا فكر نمي‌كنيد وقت پايان تخريب است؟

توضيحات تابناك:
سايت خبري ـ تحليلي «تابناك» در مدت حضور كاروان ورزشي ايران در المپيك، به رغم وجود ضعف‌هاي بي‌شمار، از هرگونه انتقاد به عملكردهاي تيم‌هاي ورزشي حاضر، خودداري كرد تا روحيه ورزشكاران تضعيف نشده و نيز بهانه‌اي براي مسئولان به دست نيايد. بنابراين سعي كرد به جاي خط تخريب، روند نقد و انتقاد را دنبال كند.
سازمان محترم تربيت بدني در بند يك خود، از عنوان سايت «بازتاب» بهره جسته است كه بايد گفت، خبر مورد نظر سازمان ورزش در سايت «تابناك» منتشر شده حال چرا مسئولان سازمان ورزش از عنوان سايت «بازتاب» كه حدود يك سال است توقيف شده، استفاده كردند، جاي سؤال در اطلاع داشتن آنها دارد.
از سوي ديگر، در بند يك اشاره شده كه «در صحبت با خبرنگار مسئول اين بخش (ورزش) در چند ماه گذشته اعلام كرديم كه عملكرد شما تخريبي و سياسي است با اين سخنان به صحيح بودن برداشت خود ايمان پيدا كرديم» كه بايد گفت سايت «تابناك» دو روز پس از افتتاح المپيك پكن صفحه ورزشي خود را راه‌اندازي كرده و پيش از آن، مسئول يا خبرنگار ورزشي نداشته است، حال آقايان با چه كسي صحبت كرده‌اند، مشخص نيست كه بر آن اساس هم ايمان آورده‌اند. بنابراين توصيه مي‌شود آنان بر اساس يافته‌هاي غلط و بي‌پايه خود به افترا و توهين نپردازند.

سازمان محترم تربيت بدني در بند 2 اين سايت را متهم به خواسته‌هاي نامشروع كرده كه البته مسئولان سازمان از برآورده كردن آنها سر باز زده‌اند در اينجا قويا از مسئولان تربيت بدني خواسته مي‌شود، نه تنها خواسته‌هاي نامشروع كه حتي كوچكترين خواسته مشروع سايت «تابناك» و مسئولان آن از سازمان تربيت بدني را افشا كنند.

سايت «تابناك» نيز معتقد به تفكيك وظايف سازمان ورزش، كميته ملي المپيك و فدراسيون‌هاي ورزشي است اما آقايان توضيح دهند كه نظارت بر فدراسيون‌هاي ورزشي كه مسئوليت انتخاب تيم‌هاي ورزشي و ورزشكاران و مربيان و... براي اعزام به المپيك و ديگر رقابت‌هاي ورزشي را دارند، بر عهده چه سازماني است و در اين راستا چه كرده است؟ اما از آن سو، سازمان تا به كجا از حق عزل رؤساي فدراسيون‌ها و نيز تأمين و حمايت مالي فدراسيون‌ها بهره برده است تا منويات خود را به فدراسيون‌ها تحميل كند؟
لازم به يادآوري است كه اين اعمال نظر تنها در مورد فدراسيون فوتبال تا جايي رسيد كه اين فدراسيون و تيم ملي فوتبال در آستانه محروميت توسط «فيفا» قرار گرفت و آن همه هزينه بر كشور وارد كرد.

از سوي ديگر، از آنجايي كه كميته ملي المپيك بودجه خود را از سازمان تربيت بدني دريافت مي‌دارد، همواره سعي كرده سياست‌هاي خود را با سازمان ورزش هماهنگ سازد كه در اين دوره نيز چنين بود. به رغم اين‌كه ما هم معتقديم كه فدراسيون‌ها و كميته ملي المپيك از اين شكست تلخ و سخت ايران در المپيك هر يك سهم خود را دارند؛ ولي قطعا سهم سازمان ورزش به دلايلي كه برخي از آنان ذكر شد، بيش از همه آنهاست.

سازمان تربيت بدني در جوابيه خود وظايف خود را در توسعه زيرساخت‌ها و... برشمرده است كه بايد گفت همانگونه كه در خبر «آقاي علي‌آبادي فكر نمي‌كنيد وقت رفتن است» هم ذكر آن رفته است، اشكال در دوره مديريتي آقاي علي‌آبادي متوجه به بخش توسعه عمراني و زيرساختي ورزش نبوده كه البته بايد اذعان داشت موفق هم بوده است، اما آنچه مشكل ايجاد كرده، غفلت سه ساله از بخش نرم‌افزاري ورزش بوده كه نتايج اين غفلت را در المپيك پكن همگان ديدند.
سازمان تربيت بدني در بند سوم نيز به ارايه آمار مالي خود و افزايش بودجه‌هاي سازمان پرداخته كه البته تلاش براي افزايش بودجه بخش ورزش كشور قابل تقدير است و سايت «تابناك» نيز از اين تلاش‌ها انتقاد نكرده است آنچه پرواضح است آن‌كه با افزايش بودجه هر دستگاهي انتظار اين است كه كاركرد و نتايجش روشن‌تر و افزون‌تر شود اما سازمان تربيت بدني بر اساس سياست سه سال خود بخش اعظم اين بودجه را صرف عمران و زيرساخت‌ها كرده كه همانگونه كه گفته شد، سبب غفلت مسئولان ورزشي از بخش نرم‌افزاري شده است.

از سوي ديگر، تمامي كارشناسان مطرح ورزش داخلي و خارجي و جهان رده‌بندي المپيك را به عنوان نمره ورزش هر كشور و مسئولان دستگاه ورزش آن مي‌دانند. به طور مثال «ژاگ روگ»، رئيس بلژيكي كميته بين‌المللي المپيك از جايگاه پايين كشورش در رده‌بندي المپيك پكن انتقاد كرد و آن را عملكرد ضعيف مديران ورزشي بلژيك دانست. با وجود اين تلقي، سايت «تابناك» به دليل ويژگي‌ها و عقب‌ماندگي‌هاي نقاط محروم كشور، عملكرد سازمان ورزش را در دو بخش عمراني و نرم‌افزاري دانسته كه توجه به مهم اولي، موجب غفلت از امر مهم دوم شده است.

سازمان تربيت بدني در بند چهارم جوابيه خود اعلام كرده است كه عملكرد ورزش نبايد چهار سال به چهار سال مورد ارزيابي قرار گيرد، سؤال اينجاست كه مسئولان سازمان تربيت بدني اعلام كنند عملكردها را در چه بازه زماني بايد مورد ارزيابي قرار داد؟

از سوي ديگر در گذشته كه زيرساخت‌هاي ورزشي نيز فراهم نبوده، كاروان ورزشي ايران نتايج به مراتب بهتري در المپيك‌ها به دست آورد كه البته با همان نتايج مورد ارزيابي قرار گرفت. بنابراين انتظار اين بود كه كاروان ورزشي ايران در المپيك پكن دست‌كم مدال‌آوري‌هاي پيشين را تكرار كند كه متآسفانه نشد.
 دوشنبه 4 شهريور 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 90]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن