تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 20 آبان 1403    احادیث و روایات:  ghhhhhh
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

چراغ خطی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1827983107




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

رشد ارزش افزوده بخش كشاورزي از اهداف برنامه چهارم فراتر رفت


واضح آرشیو وب فارسی:ايرنا: رشد ارزش افزوده بخش كشاورزي از اهداف برنامه چهارم فراتر رفت
اقتصاد. كشاورزي. هفته دولت
معاون امور برنامه ريزي و اقتصادي وزارت جهاد كشاورزي گفت: رشد ارزش افزوده بخش كشاورزي در سه سال نخست برنامه چهارم توسعه، از اهداف پيش بيني شده در اين برنامه فراتر رفته است.

به گزارش خبرنگار اقتصادي ايرنا، صادق خليليان روز يكشنبه به مناسبت هفته دولت در گفت و گو با خبرنگاران با بيان آنكه متوسط رشد ارزش افزوده بخش كشاورزي در سالهاي اجراي برنامه چهارم توسعه كشور ‪ ۶/۵‬درصد هدفگذاري شده است، افزود: براساس گزارشهاي ارايه شده از سوي بانك مركزي، متوسط اين رشد در سه سال نخست اجراي برنامه چهارم ‪ ۶/۷‬درصد اعلام شده است.

وي همچنين ايجاد اشتغال در بخش كشاورزي را در سه سال نخست اجراي برنامه چهارم ‪ ۵۲‬درصد بيش از اهداف اين برنامه عنوان كرد و گفت: در اين دوره ايجاد ‪ ۲۰۹‬هزار شغل هدفگذاري شده بود در حالي كه بيش از ‪ ۳۱۸‬هزار شغل ايجاد شده است.

وي، هدف پيش بيني شده براي صادرات محصولات كشاورزي را تا پايان برنامه چهارم ‪ ۲‬ميليارد دلار عنوان و تصريح كرد: اين در حالي است كه در سومين سال از اجراي برنامه چهارم، ارزش صادرات محصولات كشاورزي با ‪ ۳۵‬درصد افزايش نسبت به هدف كلي برنامه به ‪ ۲/۶‬ميليارد دلار رسيد.

به گفته خليليان، رشد ارزش صادرات محصولات كشاورزي نيز در پايان سال گذشته در مقايسه با صادرات يك ميليارد و ‪ ۲۰۰‬ميليون دلاري اين محصولات در سال ‪ ۸۳‬به ‪ ۲۱۰‬درصد رسيد.

وي اين دستاوردها را نتيجه زيرساختهاي ايجاد شده در دولتهاي قبلي، تلاش دولت نهم، همكاري رسانه و همت همگاني دانست.

معاون امور برنامه ريزي و اقتصادي وزارت جهاد كشاورزي همچنين درخصوص سرمايه گذاريهاي صورت گرفته در بخش كشاورزي، گفت: رشد سرمايه‌گذاري در بخش كشاورزي در طول يك دهه گذشته به طور متوسط كمتر از چهار درصد بوده است اما هم اكنون نرخ رشد سرمايه‌گذاري در اين بخش به بيش از هفت درصد رسيده و اميدواريم با اجراي سياستهاي انبساطي در منابع بانكي و تغيير نگرش سامانه بانكي به سمت بخش كشاورزي با توجه به سودآوري فعاليتهاي اين بخش، هدف ‪ ۱۳/۵‬درصدي نرخ رشد سرمايه‌گذاري تا پايان برنامه چهارم تحقق يابد.

وي بااشاره به اعتبارات خوبي كه در سه سال گذشته براي توسعه پوشش بيمه اي محصولات كشاورزي اختصاص يافته است، اظهار داشت: بودجه صندوق بيمه محصولات كشاورزي در اين مدت بيش از چهار برابر افزايش يافت كه اين امر نقش موثري در امنيت سرمايه‌گذاري در بخش كشاورزي داشته است.

به گفته وي، هم اكنون شش ميليون هكتار از اراضي زراعي و باغي زير پوشش بيمه قرار دارد در حالي كه در ابتداي برنامه چهارم، سطح اراضي زير پوشش بيمه كمتر از ‪ ۵۰‬درصد ميزان كنوني بود.

وي با بيان آنكه استقبال كشاورزان نيز از بيمه محصولات كشاورزي افزايش يافته است، گفت: تقاضاها هم اكنون بيش از توان بودجه صندوق بيمه است كه اميدواريم با اعتبارات اختصاص يافته از محل خشكسالي، پوشش بيمه‌اي از وضعيت بهتري برخوردار شود.

خليليان همچنين از آغاز عمليات اجرايي ‪ ۴۵۸‬مجتمع توليدي گلخانه اي، دامي و شيلاتي به مساحت حدود ‪ ۶۰‬هزار هكتار با بيش از ‪ ۳۶‬هزار واحد توليدي و اشتغالزايي بيش از ‪ ۲۰‬هزار نفر در سه سال گذشته خبر داد و افزود: اين مجتمع‌ها تاكنون نزديك به ‪ ۵۰‬درصد پيشرفت فيزيكي داشته اند.

وي ثبت و راه اندازي ‪ ۲‬هزار شركت خدمات فني و مهندسي براي جذب فارغ التحصيلان كشاورزي را از ديگر فعاليتهاي دولت نهم در بخش كشاورزي اعلام كرد و گفت: اين امر در انتقال دانش فني به كشاورزان نقش موثري دارد.

معاون امور برنامه ريزي و اقتصادي وزارت جهاد كشاورزي سپس جهت دهي اعتبارات بخش كشاورزي به سمت فعاليتهاي زيرساختي را از اولويتهاي اين وزارتخانه خواند و اظهار داشت: امسال هفت تريليون و ‪ ۵۰۰‬ميليارد ريال از محل بودجه عمومي وزارت جهاد كشاورزي و اعتبارات مقابله با خشكسالي به زيربخش آب و خاك اختصاص يافته است كه با اين اعتبارات، حدود ‪ ۲۴۰‬هزار هكتار از اراضي كشاورزي زير پوشش آبياري تحت فشار قرار خواهد گرفت.

به گفته وي، از آغاز بكار دولت نهم تاكنون بيش از ‪ ۳۰۰‬هزار هكتار از اراضي كشاورزي زير پوشش فعاليتهاي زيربنايي و ‪ ۲۱۰‬هزار هكتار زير پوشش عمليات آبياري تحت فشار قرار گرفته و اين در حالي است كه در سه برنامه توسعه قبلي، فقط حدود ‪ ۴۷۰‬هزار هكتار از اراضي زير پوشش آبياري تحت فشار قرار گرفته است.

وي با بيان آنكه در سال جاري ‪ ۳۰۰‬هزار هكتار از اراضي كشاورزي زيرپوشش احداث شبكه‌هاي آبياري و زهكشي قرار خواهند گرفت، بر لزوم حركت در مسير تكميل شبكه‌هاي آبياري و زهكشي تاكيد كرد و افزود: احداث سد بايد با تمام لوازم و ساختارهاي مورد نياز لحاظ شود.

خليليان در ادامه از تهيه بسته جامع حمايت از توسعه صنايع تبديلي و تكميلي بخش كشاورزي توسط وزارت جهاد كشاورزي و تقديم آن به هيات وزيران خبر داد و گفت: با توجه به وجود بازار ‪ ۲‬ميليارد نفري در جهان و نهضت غذاي خلال، ايران مي‌تواند صادرات مواد غذايي فرآوري شده از محصولات خام كشاورزي را افزايش دهد.

به گفته وي، صادرات اين محصولات از حدود ‪ ۲۵۲‬ميليون دلار در پايان برنامه سوم به حدود ‪ ۷۱۶‬ميليون دلار در پايان سال گذشته رسيده و ايران مي تواند حرف نخست را در اين خصوص در بين كشورهاي اسلامي بزند.

وي با بيان آنكه سه تريليون ريال اعتبار و حدود ‪ ۲۰‬تريليون ريال تسهيلات بانكي براي اجراي بسته جامع حمايت از توسعه صنايع تبديلي و تكميلي بخش كشاورزي نياز است، ابراز اميدواري كرد: با تصويب اين بسته توسط هيات وزيران، اجراي آن در برنامه پنجم توسعه كشور آغاز شود.

وي همچنين از اختصاص يك ميليارد دلار از موجودي حساب ذخيره ارزي به بخش خصوصي براي اجراي فعاليتهاي كشاورزي و صنايع غذايي در سال جاري خبر داد و گفت: نرخ سود تسهيلات براي توسعه سرمايه‌گذاري در بخش كشاورزي از ‪۱۱/۵‬ درصد در سال ‪ ۸۳‬به شش درصد در سال جاري رسيده است و هرچه نرخ سود تسهيلات كاهش يابد، سرمايه‌گذاري در اين بخش نيز رونق بيشتري خواهد يافت.
 يکشنبه 3 شهريور 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ايرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 265]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن