محبوبترینها
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
در خرید پارچه برزنتی به چه نکاتی باید توجه کنیم؟
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1827679916
اعاده عزت ملي و استقلال حقيقي از اقدامات تحسين برانگيز دولت است
واضح آرشیو وب فارسی:اطلاعات: اعاده عزت ملي و استقلال حقيقي از اقدامات تحسين برانگيز دولت است
سرويس سياسي - اجتماعي: حضرت آيتالله خامنهاي رهبر معظم انقلاب اسلامي صبح ديروز در ديدار رئيس جمهوري و اعضاي هيات دولت، پركاري و نشاط خدمت به مردم، برجسته كردن شعارها و گفتمان امام و انقلاب و را سه خصوصيت بسيار با ارزش دولت نهم خواندند و تاكيد كردند: دهه چهارم انقلاب، دهه پيشرفت و عدالت است و همه برنامه ريزيها و تلاشها بايد با اين جهت گيري انجام شود.
ايشان شهيدان رجايي و باهنر را مظهر علم و عمل برشمردند و با گراميداشت ياد رئيس جمهوري و نخستوزير شهيد افزودند: ارزشهاي اين دو شهيد بزرگوار بايد در نگاه مسئولان و رفتار عمومي آنان تجلي يابد.
حضرت آيتالله خامنهاي با تبيين خصوصيات ممتاز دولت نهم تصريح كردند: قدرداني از دولت به علت برخورداري از خصوصيات ممتازي است كه در منطق اسلامي، معيار واقعي تشخص و شرافت محسوب ميشود.
رهبر انقلاب اسلامي در تبيين اولين خصوصيت برجسته دولت نهم، كابينه آقاي احمدي نژاد را دولت كار و اقدام خواندند و افزودند: انرژي، تحرك، نشاط كار و جديت در خدمت به مردم، ويژگي بسيار با ارزش و مستمر دولت است كه پس از سه سال همچنان برجسته است و سفرهاي استاني يكي از نمودهاي آن به شمار ميرود.
حضرت آيتالله خامنهاي انطباق شعارها و گفتمان دولت را با شعارها و گفتمان امام(ره) و انقلاب دومين خصوصيت بسيار با ارزش دولت دانستند و افزودند: زنده كردن و بازسازي برخي خصوصيات جوهري انقلاب و منطق امام و مقابله با كساني كه ميخواستند اين ارزشها و مفاهيم اساسي را منسوخ كنند، از خصوصيات بسيار برجسته اين دولت است.
ايشان در همين زمينه خاطر نشان كردند: عدالتخواهي حقيقي و استكبار ستيزي از جمله شعارهاي انقلابي دولت است و هر كس كه پيشرفت كشور را با هدايت انقلاب متصور ميداند، قدردان اين ويژگي است.
رهبر انقلاب اسلامي اعاده را از اقدامات تحسين برانگيز دولت بر شمردند و افزودند: اعتقاد و افتخار به عزت و هويت ملي مبناي استقلال حقيقي هر ملت است.
حضرت آيتالله خامنهاي با انتقاد از برخي كه در گذشته درمقابل بيگانگان زياده خواه، احساس انفعال و شرمندگي ميكردند افزودند: اين دولت، در تعاملات جهاني وفاداري به گفتمان انقلاب را افتخار خود ميداند و روند بسيار خطرناك غربزدگي و گرايشهاي سكولاريستي را كه متاسفانه در حال نفوذ در بدنه مديريتي كشور بود، سد كرده است.
ايشان پايداري در موضوع انرژي هستهاي را يكي از مظاهر دفاع از هويت ملي خواندند و افزودند: برخي كشورهاي زورگو و پر رو و دنبالههاي بي ارزش آنان ميخواستند حرف خود را در مقابل ملت ايران به كرسي بنشانند اما ملت، شخص رئيس جمهور و دولت در مقابل افزونطلبيها ايستادند و جلو رفتند.
رهبر انقلاب اسلامي جرات در ايجاد تحول، شجاعت تصميمگيري براي حل مشكلات بزرگ و جرات مقابله با فساد را از جمله نمودهاي مهم گفتمان انقلابي دولت خواندند و افزودند: قلع و قمع اژدهاي هفت سر فساد بسيار سخت است البته اكنون نيز اين هدف محقق نشده اما جرات مقابله با آن در اين دولت، كاملا مشهود و محسوس است.
حضرت آيتالله خامنهاي خارج شدن از حالت انفعال و گرفتن روحيه تهاجمي در مقابل زورگويان جهاني را از جلوههاي وفاداري دولت به شعار و گفتمان انقلاب اسلامي دانستند و خاطر نشان كردند: استكبار داراي نقاط ضعف فراواني است كه بايد با برجسته كردن آنها، زورگويان جهاني را به انفعال و پاسخ گوييانداخت و اين دولت داراي چنين روحيهاي است.
رهبر انقلاب اسلامي مردمي بودن را سومين خصوصيت ممتاز دولت دانستند و افزودند: شرافت شما در همسطح بودن با ملت، ساده زيستي و تماس و انس مستمر با مردم است و تجلي عملي اين خصوصيات در رفتار رئيس جمهور و هيات دولت باعث جلب اعتماد بيشتر مردم و ريشهكن شدن بلاي اسراف و اشرافيگري ميشود. ايشان حمايت از دولتها را مشي حضرت امام(ره) و رهبري انقلاب خواندند و خاطر نشان كردند: قوه مجريه بار عمده مديريت كشور را بر عهده دارد و به همين علت دولتهاي قبلي نيز مورد حمايت بودهاند اما خصوصيات دولت فعلي، باعث ميشود كه حمايت گرمتري از آن بشود و دلگرمي بيشتري درباره اقدامات آن وجود داشته باشد.
رهبر انقلاب اسلامي حمايت از دولت را به معناي چشم بستن بر ضعفهاي آن ندانستند و افزودند: البته كارهايي وجود دارد كه دولت بايد تدبير كند يا انجام دهد.
حضرت آيتالله خامنهاي در بخش ديگري از سخنانشان، در تشريح مطالبات و توقعات خود از دولت، رعايت قانون را مورد تاكيد قرار دادند و افزودند: وقتي قانوني با سازوكار قانون اساسي در مجلس و شوراي نگهبان تصويب شد، بايد تا مادامي كه تغيير نكرده حتما به آن عمل شود.
ايشان خاطر نشان كردند: ممكن است دولت، روال تصويب يك قانون ابلاغ شده را صحيح نداند، اما متصدي اين مساله، قوه مجريه نيست و دولت حتي اگر معتقد به ضعف يك قانون بود، بايد به آن عمل كند.
حضرت آيتالله خامنهاي نظارت مستمر بر زير مجموعهها را بسيار مهم و موجب رفع موانع احتمالي و پيشرفت كارها دانستند و افزودند: رئيس جمهور نيز بر عملكرد وزرا نظارت كند البته اين مساله نبايد با استقلال كار وزيران منافات پيدا كند چرا كه اعضاي دولت از مجلس راي گرفتهاند و در حوزه كار خود استقلال دارند.
رهبر انقلاب پيگيري جدي مصوبات و وعدههاي داده شده به مردم را از ديگر توقعات مورد انتظار از دولت برشمردند و افزودند: مردم معتقدند دولت نهم مردمي است و از جنس خودشان است، اين امتياز توقع مردم را بالا ميبرد، بنابراين اگر در جايي، عمل به وعدهاي با مشكل روبروست، به صراحت با مردم در ميان بگذاريد.
ايشان، تعامل با قواي مقننه و قضائيه و تعامل نظام مند با نخبگان را از ديگر ضروريات كار دولت دانستند و افزودند: بايد از ديدگاههاي اصلاحي نخبگان و ظرفيت همه نيروها استفاده كرد.رهبر انقلاب اسلامي، اطلاع رساني هنرمندانه و صحيح از فعاليتهاي هيات دولت را ضروري خواندند و افزودند: بايد با برنامه سازي هنرمندانه، گزارش كار دولت را به اطلاع مردم رساند.
ايشان دولت را به توجه مستمر به مستحكم كردن پايههاي علم و فناوري توصيه كردند و افزودند: مقوله فرهنگ نيز بسيار مهم است و بايد همواره در بالاترين سطح به آن توجه داشت.
حضرت آيتالله خامنهاي در مرزبندي انتقاد و تخريب خاطر نشان كردند انتقاد، ارزشيابي منصفانه و كارشناسانه است كه با نظر خيرخواهي انجام ميشود و در آن نقاط مثبت و منفي در كنار هم مورد توجه قرار ميگيرد و دولت بايد با سعه صدر از اين انتقادها استقبال كند، آنها را با گوش جان بشنود و با بررسي و توجه كافي و كامل، به انتقادهاي صحيح عمل نمايد.
ايشان انتقاد را خدمت و تخريب را خيانت به نظام و كشور دانستند و با ابراز تاسف شديد از تخريب دولت نهم تحت عنوان انتقاد افزودند: انكار امتيازات و نقاط مثبت، برجسته كردن ضعفها، و بدگويي مستمر، تخريب است نه انتقاد.
حضرت آيتالله خامنه اي، دولت را به پذيرش انتقادهاي دلسوزانه و صحيح توصيه موكد كردند و با اشاره به اقدامات تخريبي برخي افراد در تبديل نقاط قوت دولت به نقاط ضعف خاطر نشان كردند: زبان دولت در موضوع هستهاي، زبان عزت و اقتدار ملي است اما برخي چون فلان دولت زياده خواه از موضع هستهاي عزتمند دولت ايران خوشش نميآيد اين مواضع صحيح را هدف تخريب قرار ميدهند.
رهبر انقلاب اسلامي با اشاره به افزايش انتقاد تخريب دولتها در سال آخر دوره اول فعاليت آنها افزودند: البته اين دولت، بيشتر مورد هجوم تخريبي قرار دارد و دو جريان داخلي و خارجي آن را ميكوبند.
ايشان هجوم رسانههاي بيگانه به دولت نهم را به جنگ احزاب تشبيه كردند و افزودند: دولت نهم به اين علت، هدف حملات بيوقفه قرار دارد كه گفتمان آن،گفتمان امام و انقلاب است.
حضرت آيتالله خامنهاي با اشاره به انگيزههاي متفاوت طيف وسيعي كه به تخريب دولت مشغول است افزودند: برخي از اين افراد مغرض نيستند بلكه كم اطلاع يا بياطلاع هستند، برخي هم غرضهاي شخصي و سطحي دارند، اما بعضي، يا از اول امام را قبول نداشتهاند و يا در وسط راه با انقلاب دچار مشكل شدهاند، به همين علت با غرضهاي عمقي و كينه امام، به تخريب دولت نهم مشغولند.
ايشان بار ديگر لزوم توجه دولت به انتقادهاي كارشناسانه را خاطرنشان كردند و افزودند: البته دولت هم بايد با دوري از مواضع تهمت آفرين، به تخريب كنندگان بهانه ندهد و مانع برخي جنجال آفرينيها شود.
حضرت آيتالله خامنهاي حفظ و تقويت روحيه كار و تلاش، اولويت دادن به طرحها و كارهاي نيمه تمام و شكوفا شدن نتايج اين طرحها را در زندگي مردم مهم دانستند و تاكيد كردند: دهه چهارم انقلاب، دهه پيشرفت و عدالت است و برنامهريزيها و تلاشهاي همه مسئولان بايد در جهت ايجاد جهشي بزرگ در روند پيشرفت كشور و عدالت گستري وسيع صورت گيرد.
حضرت آيتالله خامنهاي، معنويت و عقلانيت را لازمه تحقق عدالت خواندند و افزودند: اگر بخواهيم ايران عزيز ما الگوي ديگران شود بايد پيشرفت و عدالت را به موازات هم مورد توجه كامل قرار دهيم.
حضرت آيتالله خامنهاي سند چشمانداز 20 ساله را كشور دانستند و نظارت بر برنامهها و جهتگيريهاي سازمانها و دستگاهها را براي تشخيص انطباق آنها با سند چشمانداز و رصد ميزان تحقق اهداف اين سند، كاملا ضروري خواندند.رهبر انقلاب اسلامي اجراي صحيح و كامل سياستهاي اصل 44 را زمينه ساز تحولي همه جانبه برشمردند و پيگيري جدي اين سياستها را خواستار شدند.
حضرت آيتالله خامنهاي طرح تحول اقتصادي را از كارهاي بزرگ دولت نهم خواندند و با قابل قبول خواندن سرفصلهاي اين طرح عظيم افزودند: اين كار بسيار مهم حتما انجام شود، اما در اين روند بايد از هرگونه شتابزدگي مطلقا پرهيز كرد.
ايشان خاطر نشان كردند اجراي خوب اين طرح، قدم بزرگي در پيشرفت كشور است اما اجراي شتابزده آن، خطرها و ضررهايي به دنبال ميآورد بنابراين بايد با بررسي چشماندازها و پيامدها و تدبير كردن راههاي جلوگيري يا كنترل تبعات منفي، اين جراحي بزرگ را به سلامت انجام داد.
ايشان در زمينه طرح تحول اقتصادي افزودند: اگر اجراي بخشي از اين طرح تورم زاست بايد براي جلوگيري از بروز اين مساله و يا كنترل تبعات منفي آن، چارهانديشي كرد. حضرت آيتالله خامنهاي همچنين تلاش بيشتر براي كنترل تورم را به عنوان يكي از مشكلات مردم خواستار شدند و افزودند: البته تورم جهاني، خشكسالي و برخي عوامل ديگر در تورم موجود دخيلند اما عوامل ديگري نيز وجود دارد كه دولت ميتواند با كنترل آنها، تورم را كاهش دهد.
رهبر انقلاب اسلامي توجه دولت به عوامل اجتناب پذير در تورم را ضروري خواندند و افزودند: كاهش تورم باعث خواهد شد آثار خدمات بزرگ دولت نهم در زندگي مردم، ملموستر شود.
رهبر انقلاب اسلامي با قدرداني صميمانه از رئيس جمهوري، هيات وزيران و كاركنان دستگاههاي مختلف اجرايي خاطر نشان كردند: خدمت به مردم توفيقي الهي است كه بايد با تلاش و خدمت بيشتر، آن را قدرشناسي كرد.
حضرت آيتالله خامنهاي همچنين با اشاره به ماه شريف شعبان و ضيافت الهي رمضان، استفاده از ظرفيتهاي بيپايان معنوي اين دو ماه عظيم را توصيه كردند.
رهبر انقلاب اسلامي با قدرداني از گزارشي كه رئيس جمهوري در اين ديدار بيان كرد، خاطر نشان كردند: هدف همه كارها، جلب رضايت الهي است اما اطلاع رساني دقيق، صحيح و هنرمندانه به مردم درباره كارهاي انجام شده كاملا ضروري است و بايد در اين زمينه فعاليت بيشتري صورت گيرد.
سخنان رئيس جمهوري
آقاي احمدي نژاد رئيس جمهوري هم در اين ديدار با گراميداشت ياد و خاطره شهيدان رجايي و باهنر و ساير شهداي دولت، گزارش مبسوطي از عملكرد دولت را در بخشهاي مختلف بيان كرد.
رئيس جمهوري با اشاره به روند صعودي رشد اقتصادي كشور بدون احتساب نفت و رسيدن آن به عدد 7/7 درصد در سال 86 گفت: با اصلاحاتي كه در ساختار بودجه انجام شده،سهم درآمدهاي نفتي به بودجه عمومي از 63 درصد در سال 83 به 4/53 درصد در سال 86 رسيده است.
احمدي نژاد انجام اصلاحات ساختاري و همچنين اصلاحات رفتاري را از اولويتهاي اساسي و جدي دولت نهم برشمرد و با اشاره به پيگيري اجراي سياستهاي اصل 44 افزود: واگذاريهاي انجام شده در چارچوب سياستهاي اصل 44 در سه سال گذشته 10 برابر كل سالهاي قبل است.
رئيس جمهوري با اشاره به رشد بازار سرمايه از لحاظ حجمي و از نظر بازدهي و انجام روزانه 69 ميليارد تومان معامله در بورس خاطر نشان كرد: شاخص بورس نيز در سه سال اخير 80درصد رشد داشته اشت.احمدي نژاد در خصوص سفرهاي استاني دولت نهم گفت: اجراي بيش از 90درصد از 6111مصوبه و توافقنامه دور اول سفرهاي استاني به اتمام رسيده و يا در حال اجراست، ضمن آنكه 36 درصد از 1813 مصوبه و توافقنامه 11سفر در دور دوم سفرهاي استاني نيز عملياتي شده است.
رئيس جمهوري افزود: از 143هزار طرح عمراني كه از سال 79 تاكنون دركشور آغاز شده، يكصد هزار طرح عمراني مربوط به دولت نهم است كه 52 هزار طرح عمراني به پايان رسيده است.
احمدي نژاد در بيان عملكرد دولت در بخش بهداشت و درمان، به افزايش پايگاههاي اورژانس شهري و جاده اي، افزايش تختهاي بيمارستاني و مراكز تحقيقاتي پزشكي و همچنين اجراي طرح پزشك خانواده اشاره و تاكيد كرد: دولت نهم به روستاها از جمله روستاهاي محروم توجه ويژهاي داشته است به گونهاي كه اعتبار تخصيص يافته به روستاهاي محروم از 85صدم درصد كل اعتبارات عمراني به 17/1 صدم درصد اعتبارات عمراني رسيده است.
رئيس جمهوري در تشريح عملكرد دولت نهم در بخش نفت، گاز و پتروشيمي به رشد اكتشاف و توليد در اين بخشها، افزايش تعداد صنايعي كه گاز رساني شده و افزايش روستاهايي كه از گاز بهره مند شدهاند اشاره كرد و افزود: سهميه بندي بنزين و استفاده از كارت هوشمند، و برنامهريزي احداث 7 پالايشگاه بنزين، كارهاي بزرگي است كه در اين دولت انجام شده است.
احمدي نژاد با اشاره به رشد 172 درصدي سرمايه گذاري در بخش صنعت و صادرات صنعتي 30ميليارد دلاري در سه سال گذشته خاطر نشان كرد: در بخش نيرو نيز در طول سه سال گذشته 12600 مگاوات به ظرفيت توليد برق افزوده شده در حالي كه در فاصله سالهاي 68 تا 75 اين ميزان 8060 مگاوات و در فاصله سالهاي 76 تا 83، 12300 مگاوات بوده است.
رئيس جمهوري عملكرد دولت نهم را در بخش مسكن يادآور شد و تاكيد كرد: تا سال 83 دولتهاي قبلي براي يك ميليون و 50 هزار واحد مسكوني زمين تهيه كرده بودند، در حالي كه در سه سال گذشته براي يك ميليون و 250 هزار واحد مسكوني زمين تهيه شده است.
احمدي نژاد افزود: در طول سه سال گذشته، ساخت 560هزار مسكن روستائي آغاز شده كه 400هزار واحد آن به اتمام رسيده است.
رئيس جمهوري با اشاره به واگذاري پنج و نيم ميليون خط تلفن ثابت و همراه تا سال 76 و واگذاري 19 ميليون و چهار صد هزار تا سال 83 گفت: در سه سال فعاليت دولت نهم خطوط تلفن ثابت و همراه 40ميليون خط افزايش و قيمت آنها نيز كاهش يافته است.احمدي نژاد در خصوص خدمت رساني به قشرهاي مختلف به ويژه محرومان و گسترش پوشش بيمهاي افراد گفت: در سه سال گذشته ضمن افزايش حقوق بازنشستگان كشوري و تامين اجتماعي و ساخت 12هزار واحد مسكوني براي معلولان، 90درصد جمعيت كشور از خدمات بيمه درماني برخوردار شدهاند.
احمدي نژاد به رشد 20 تا 30درصدي محصولات زراعي، باغي و دامي، و رشد آبزي پروري اشاره و خاطر نشان كرد: در خصوص اشتغال، رقم بيكاري از 9/11درصد در سال 84، به 6/9درصد در ابتداي سال جاري رسيده است.
راهاندازي 30 سامانه ملي در حوزه بازرگاني، خريد نقدي 26 ميليون تن محصول از كشاورزان و رشد 200درصدي صادرات نسبت به هدف تعيين شده در برنامه چهارم از جمله اقدامات دولت در بخش بازرگاني و تجارت بود كه رئيس جمهوري به آنها اشاره كرد.
احمدي نژاد در تبيين عملكرد دولت در بخش فرهنگي، 3برابر شدن بودجه فرهنگي در سه سال گذشته را ياد آور شد و گفت : افزايش 25 برابري كتابخانهها نسبت به سال 83 ، تكميل بيش از 200 ساختمان كتابخانه و مجتمع فرهنگي، هدفمند شدن يارانهها در حوزه نشر، توجه ويژه به مساجد به عنوان پايگاه اصلي فرهنگي و تلاش براي مقابله با ناتو فرهنگي، از جمله اقدامات دولت نهم در حوزه فرهنگ است.رئيس جمهوري با بيان عملكرد دولت در بخشهاي گردشگري و ميراث فرهنگي، تربيت بدني و محيط زيست، در خصوص فعاليتهاي انجام شده در بخش علمي و پژوهشي تاكيد كرد: در سال 86، 7هزار اختراع ثبت شده است و تاكنون نيز 3هزار نخبه در كشور شناسايي شدهاند.
احمدي نژاد افزود: امسال مقالات علمي به بيش از 13هزار مقاله ميرسد و پاركهاي فناوري نيز به 3برابر رسيده است، ضمن آنكه قرارداد بخش صنعت با دانشگاه از 2ميليارد تومان در سال 83، به 500ميليارد تومان در سال جاري رسيده است.
رئيس جمهوري در خصوص عملكرد دولت در سياست خارجي نيز تاكيد كرد: امروز كشور در يك وضعيت بسيار خوب و رو به جلو قرار دارد و در سطح جهان تاثيرگذار است.
در پايان اين ديدار، نماز ظهر و عصر به امامت رهبر معظم انقلاب اسلامي اقامه شد.
يکشنبه 3 شهريور 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: اطلاعات]
[مشاهده در: www.ettelaat.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 156]
-
گوناگون
پربازدیدترینها