واضح آرشیو وب فارسی:ايرنا: اختصاصي ايرنا/ اجراي طرح سنجش نوآموزان پايتخت تمديد شد
اجتماعي. آموزش و پرورش . طرح سنجش
مدير آموزش و پرورش استثنايي شهر تهران روز يكشنبه از تمديد اجراي طرح سنجش نوآموزان تهراني تا نهم مهر ماه در برخي از پايگاههاي سنجش خبر داد.
سيده انسيه سيد جوادي روز يكشنبه به خبرنگار اجتماعي ايرنا گفت: اين طرح تا ۱۱شهريورماه در ۶۷پايگاه سنجش شهر تهران ادامه دارد.
وي تصريح كرد: البته از ۱۲شهريورماه تا نهم مهرماه، شش پايگاه سنجش در سطح شهر تهران براي اجراي اين طرح فعال خواهند بود.
سيد جوادي ادامه داد: تا نهم مهرماه پايگاههاي جواد ائمه واقع در فلكه دوم صادقيه- ابتداي اشرفي اصفهاني، معاد واقع در ميرداماد- شمس تبريزي، ابوذر غفاري واقع در خيابان جشنواره، شهيد خوشنويسان در نارمك - سه راه گلستان، قدس واقع در منيريه و عصمت واقع در خزانه بخارائي به اجراي طرح سنجش نوآموزان ميپردازند.
وي تاكيد كرد: بهتر است والدين قبل از فرا رسيدن ماه مبارك رمضان مبني بر اجراي طرح سنجش نوآموزان اقدام كنند.
سيد جوادي اظهار داشت: تا پايان شهريورماه اين پايگاهها صبحها فعال خواهند بود و از ابتداي مهرماه بعد از ظهرها فعاليت ميكنند.
وي با اشاره به اينكه پايگاههاي سنجش از ۲۰خردادماه فعاليت خود را آغاز كردند، افزود: تاكنون ۷۲هزار و ۸۱۱نفر تحت پوشش اين طرح قرار گرفتند.
مدير آموزش و پرورش استثنايي شهر تهران گفت: در ارزيابي اوليه ۶۷هزار و ۴۶نفر به مدارس عادي معرفي شدند و در مرحله ارزيابي تخصصي پنج هزار و ۶۱۳ نفر مشكوك به بينايي، يك هزار و ۹۸۸نفر مشكوك به شنوايي و ۵۹۵نفر نمره لازم براي هوش و آمادگي تحصيلي را كسب نكردند و در اين ارزيابي دو هزار و ۳۷۳نفر مشكوك به بيش از يك مشكل تشخيص داده شدند.
به گفته سيد جوادي ۱۲۰مورد بازديد و بازرسي از پايگاههاي سنجش به عمل آمد و تعداد بازرسان امسال نسبت به سال گذشته ۶۰درصد افزايش داشته است.
وي با بيان اينكه سال گذشته ۱۰نفر وظيفه بازرسي پايگاههاي سنجش را بر عهده داشتند، ادامه داد: دامنه كنترل بر پايگاههاي سنجش نوآموزان افزايش يافته و ۱۶ناظر بر حسن اجراي اين طرح نظارت دارند.
وي با اشاره به اينكه ازسوي پايگاههاي سنجش براي هر نوآموز ۳۰هزار ريال دريافت ميشود، تصريح كرد: براي دانش آموزان بيبضاعت اين طرح به صورت نيم بها صورت ميگيرد و مناطق روستايي و دانش آموزان محروم بطور رايگان تحت پوشش قرار خواهند گرفت.
مدير آموزش وپرورش استثنايي شهر تهران ادامه داد: دراين پايگاهها علاوه برآزمايشهاي بينايي، شنوايي، آمادگي تحصيلي، معاينات پزشكي، باليني و بهداشتي نيز انجام ميشود و در صورت تشخيص موارد مشكوك، دانش آموز به پايگاههاي تخصصي ارجاع داده خواهد شد.
سيد جوادي با اشاره به اينكه مراكزبهداشتي درماني دانشگاه علوم پزشكي تهران، ايران وشهيد بهشتي در اجراي اين طرح با سازمان آموزش و پرورش شهر تهران همكاري دارند، هدف از اجراي طرح سنجش را تعيين جايگاه صحيح آموزشي دانش آموزان و نوآموزان قبل از مدرسه، سنجش ميزان تواناييهاي آنان از نظر جسمي و هوشي، برنامه ريزي مديران براساس توان دانش آموزان، پيشگيري از بروز معلوليت و كمك به بهبود كيفي آموزش اعلام كرد.
وي تامين بهداشت رواني و آموزشي دانش آموزان براي خانوادهها و مديران آموزشي مدارس و تضمين گواهي سلامت دانش آموز را از ديگر اهداف اين طرح برشمرد.
يکشنبه 3 شهريور 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 149]