واضح آرشیو وب فارسی:ايرنا: اقدامات دولت نهم در بخش بهداشت و درمان استان كرمان قابل تقدير است
داخلي. اجتماعي. بهداشت و درمان. هفته. دولت.
رييس دانشگاه علوم پزشكي كرمان اقدامات دولت نهم را در بخش بهداشت، درمان و آموزش پزشكي اين استان قابل تقدير دانست.
دكتر محمدجواد زاهدي روز يكشنبه در گفت و گو با ايرنا افزود: خريد يك دستگاه آنژيوگرافي با هزينه ۱۲ميليارد ريال و يك دستگاه راديوتراپي با هزينه ۹ميليارد ريال از اقدامات مثبت دولت در اين استان بوده است.
وي ادامه داد: همچنين خريد يك دستگاه سنگ شكن با هزينه ۱۴ميليارد ريال و نصب آن در بيمارستان شفا و راهاندازي آزمايشگاه ژنتيك و بخش جراحي كليه به هزينه ۲/۵ميليارد ريال در بيمارستان افضليپور كرمان كمك زيادي به بخش درمان اين استان طي سالهاي اخير نمود.
او افزود: راهاندازي مركز "ام آر اي" كلينيك بعثت در فضايي به مساحت ۷۵۰مترمربع و زيربناي ۴۵۰مترمربع با هزينه ۲۰ميليارد ريال و همچنين راهاندازي كلينيك تخصصي و فوق تخصصي بعثت با هزينه ۱۴ميليارد ريال تاثير بسزايي در خدمات كلينيكي و پاراكلينيكي به ويژه به اقشار كم درآمد داشته است.
وي گفت: تجهيز و راهاندازي بيمارستان ۹۶تختخوابي بافت نيز توانست نيازها و مشكلات مردم اين منطقه را برطرف نمايد.
رييس دانشگاه علوم پزشكي كرمان اعتبار هزينه شده در حوزه درمان در سال ۸۶اين دانشگاه را ۵۳۱ميليارد و ۷۲۷ميليون ريال عنوان و بيان كرد:
اعتبار بخش درمان در مقايسه با سال ۲۲ ،۸۵درصد افزايش داشته است.
وي تعداد پايگاههاي اورژانس شهري و جادهاي اين استان را ۴۳پايگاه ذكر كرد و گفت: اين رقم در مقايسه با سال گذشته ۳۹درصد افزايش يافته است.
او افزود: تعداد پايگاههاي اورژانس شهري اين استان در سال گذشته به ۲۲ پايگاه افزايش يافته است.
رييس دانشگاه علوم پزشكي استان كرمان شمار آمبولانسهاي اورژانس ۱۱۵را ۶۷دستگاه ذكر كرد و گفت: اين تعداد در مقايسه با سالهاي گذشته ۴۲درصد افزايش داشته است.
وي نسبت تخت فعال به جمعيت در منطقه تحت پوشش اين دانشگاه در سال گذشته را ۹۲صدم درصد به هزار نفر جمعيت استان عنوان و بيان كرد: نسبت تخت ثابت به جمعيت مناطق تحت پوشش اين سازمان يك درصد به هزار نفر جمعيت است.
وي سرانه نيروي انساني به تخت فعال در بيمارستانهاي تابعه اين استان را ۲/۵۵درصد نفر به ازاي هر تخت دانست و گفت: سرانه نيروي انساني پيراپزشك به تخت فعال در بيمارستانهاي تابعه به ازا هر تخت ۳۳صدم درصد است.
رييس دانشگاه علوم پزشكي كرمان افزود: نسبت پزشك در منطقه به جمعيت اين استان به هزار نفر جمعيت سه دهم درصد ميباشد.
وي گفت: متوسط سطح دسترسي به خدمات دارويي در بخش خصوصي و دولتي اين استان به ازا هر شش هزار نفر جمعيت يك باب داروخانه است.
او تعداد كل داروخانههاي خصوصي اين استان را ۲۱۱باب داروخانه ذكر كرد و گفت: اين رقم در مقايسه با سالهاي گذشته پنج درصد رشد داشته است.
وي تعداد تختهاي فعال بيمارستانهاي اين دانشگاه در سطح استان كرمان را دو هزار و ۱۴۱تخت ذكر كرد و گفت: اين رقم طي سالهاي گذشته ۳۰۵درصد رشد داشته است.
او اعتبار هزينه شده امور بهداشت استان در سال ۸۶را ۲۷۳ميليارد و ۴۴۸ ميليون ريال ذكر كرد و ادامه داد: اين رقم نسبت به سال قبل از آن ۹درصد افزايش داشته است.
رييس دانشگاه علوم پزشكي استان كرمان با اشاره به گسترده بودن حوزه بهداشت افزود: در حوزه بهداشتي نيز ضريب نفوذ خدمات با توجه به گسترش شهرستانهاي تازهتاسيس شامل منوجان، رودبار جنوب، قلعهگنج، عنبرآباد و كوهبنان بهبود يافته است.
وي گفت: طرح پزشك خانواده با توجه به جوان بودن طرح گستردگي مناسبي در اين استان داشته و هماكنون تمامي مناطق روستايي و واجد شرايط داراي پزشك خانواده هستند.
رييس دانشگاه علوم پزشكي كرمان افزود: مراكز بهداشتي درماني مجري برنامه پزشك خانواده در اين استان در سال گذشته ۱۵۵نفر بوده است.
وي شمار ماماي شاغل در طرح پزشك خانواده را ۱۸۲نفر ذكر كرد و گفت: ۲۲۶ پزشك نيز در برنامه پزشك خانواده اين استان شاغل هستند.
رييس دانشگاه علوم پزشكي استان كرمان با اشاره به افزايش تعداد دانشجويان دورههاي مختلف روزانه و شبانه اين دانشگاه در دولت نهم افزود:
اين افزايش در رشتههاي تحصيلات تكميلي چشمگيرتر بوده است.
وي ادامه داد: نظارت دقيق بر دانشكدهها و پايش عملكرد آنها توسط مركز مطالعات و توسعه آموزش پزشكي توانسته سطح علمي كلاسها و دورههاي آموزشي را افزايش دهد.
زاهدي با اشاره به افزايش تعداد مقالات چاپ شده در مجلات معتبر داخلي و خارجي گفت: تعداد مقالات انديكس شده در مجلات داخلي با چاپ ۱۰۸مقاله افزايش ۱۷/۳۹درصدي داشته است.
وي افزود: تعداد مقالات در مجلات انديكس شده معتبر بينالمللي ۴۳/۸درصد افزايش داشت.
رييس دانشگاه علوم پزشكي كرمان اجراي ۲۲طرح بهداشتي و درماني در سطح استان را از برنامههاي هفته دولت عنوان كرد.
وي گفت: اين طرح شامل مراكز بهداشتي و درماني، راهاندازي خانههاي بهداشت، افتتاح اتاق عمل و آشپزخانه بيمارستان كهنوج و احداث شش باب خانه پزشك بيمارستان راور از طرحهاي اين هفته به شمار ميرود.
او ادامه داد: اين طرحها در شهرستانهاي راور، كهنوج، جيرفت، عنبرآباد، بردسير و قلعه گنج اجرا ميشود.ك/۳
يکشنبه 3 شهريور 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 230]